Kirli Çıkılar )))

valla öyle olan bir öğrencim vardı apandisit demişlerrdi. bence acile götür. çocuk işi bu belli olmaz gece daha kötü olur allah koruusn tedbiri elden bırakma derim geçmiş olsun

selin çok güzel özet yapmışsın. sosyal bilgiler öğretmenimiz farmasi burada olsaydı 100 verip otur der, tüm sınıfa alkışlattırırdı. arkadasınız dersi iyi dinlemiş, onun gibi olun derdi.

ben elimde çok yıkadıgım için makine hemen dolmuyor. ahşaplar ve plastikler zararlı olduğu için makinede yıkanmıyor, bebeğin biberonu, kaşığı falan elde çok yıkıyorum. ayrıca yemek tencerelerini o akşam yedikten sonra kalanları buzdolabında daha küçük yer kaplaması için küçük tencerelere boşaltıyorum, dolayısıyla bir yemeğe 2 tencere oluyor. ama kendime 1 su bardağı alıp, akşam 2-3 kere kullanıp makineye öyle koyuyorum. bazıları her su içişinde ayrı bardak kullanır. kendimden tiksintim olmadıgına göre 2-3 kere kullanabilirim. royem arkadas bizi gizliden epey takip etmiş, yarım tableti falan biliyor. neden bu kadar geç kalmış kendini göstermek için acaba?

bu gün ilk defa kabak tatlısı yaptım. ben her şeyi yerim ancak ayva, kabak, incir gibi tatlıları yemem, eşim sever. ne kolay bişeymiş yahu.

canlarrrr hani bir zamanlar çok meşhur olan bir resim vardı sigara içenler için gösterilirdi alttan bakınca yaşı adam sayfayı çevirince güzel bir kadın resmi oluyordu sigra içersen şöyle olursun böyle olursun diye gösterilirdi bulamıyorum o resmi yardımcı olabilirmisiniz

ben de karanfilce gibi yaparım genellikle, suyu da öyle foşurdatarak kullanmam
ayarında açarım
bana su faturası çok az gelir, en fazla 15 lira
çok mu pisim ne
benim de 2 güne anca dolar dedim ama bazen 3 günü de bulur

sen erzuruma da gelmişsin hee

bencede apandisit olabilir, acile gitmende fayda var, apandisitse allah korusun iltihap kana karışınca tehlikeli olabiliyorr

yine çok tatlısın
ateş varsa apandiste bakarlar öncelikle diye biliyorum ben de
atlama doktora git
geçmiş olsun

yazın yazlıga gidiyor. turistlik yerlere. deniz falan..

siz nasıl birikim yapıyonuz kızlar:)
bi kaç tüyo alayım:)
ne iş yapıyor da yazın para kazanıyor yazlıkta diye merak ettim benim de öle planlarım var da
birikimi arkadaşlar yapıyor tavsiye verirler

rehberlikçi arkadaşım diyor bana
çocukta sorun yok ben deliyim diye düşün
delisin çünkü
çözücez inşallah

ben çocuk büyütecek sabırda bir insan olmadığımdan kendi adıma düşünmüyorum tabi
zaten kızım da planlı olmamıştı
ama kardeş düşünülüyorsa arasını açmamak mantıklı geliyor
yardımcın da var ikisinin bir aradan çıkması daha kolay olur
biri büyüyünce diğerinde tekrar aynı acılar uykusuzluklar hastalıklar yorar insanı sanırım
hayırlısı sağlıklısı olsun istediğin zaman olsun
allah razı olsun canım
o şeytanın canını okuyacağım

acaba acaba ben ne zaman bu tavsiyelerden faydalabileceeeeeeeeeeeeeeem:26::26:

allrıht

ben tam anlamadım bahsettiğin şey nasıl bir durum
parmaklar yapışık mı eğri mi
ama kızımda bu yaz ortaya çıkan bir sorun var
aynıysa bana da bir tavsiye arkadaşlar
nasıl anlatırım bilmiyorum şimdi iki ayağında da var aynı sorun birden oldu
şöyle söyleyeyim başparmaklar içe doğru dönüyor ikinci parmağa doğru
ikinci parmak başparmağın üzerine çıkıyor
ortopediste gittik herhangi bir sebeple ya da ayakkabıdan da olabileceğini söyledi
ayakkabıya çok dikkat ediyorum kaliteli alıyorum ama sebepsiz de olabilirmiş
parmak arasına silikon bir aparat verdi kullanıyoruz ama bir değişim yok
ergenlik dönemine kadar geçmezse ameliyat gerekir kalıcı olabilir dedi

kızımda bir de sol el ayasının içinde nohut gibi bir şişkinlik var
hiç farketmedim düştü de mi oldu kendi mi oluştu
o da herhangi bir sebeple oolabilirmiş
yine nce ortopediste gittim acaba kemikte mi bişey var diye
hemen ameliyat dedi
ama ben çocuk cerrahına da gittim çok fazla sinir var bu bölgede dedi plastik cerraha gönderdi
en son cerraha gittik röntgen mr çekildi
dağılan yapıda bir yağ bezesiymiş
asla ameliyat olmaz olursa dağılır başka yerlere yayılır dedi
alınması illa gerekirse hacettepede bir bölüm varmış anca yakma tarzı bi işlemle alınabilirmiş
çok büyük değişiklik göstermedikçe almayacaklar
ama düşünce çarpınca bir yere ilk orası acıyor çok canı yanıyor

selin'cim tebrik ederim bayıldım valla ancak bu kadar güzel özetlenirdi heralde

seyyahalemi inşallah kızın için en iyi olacak çözümü bulursun canım
o aparatı kullanmaya devam etsin bence, daha küçük çünkü:26:
belki daha uzun zaman gerekiyordur düzelmesi için:44:
doktorun dediği gibi ergenliğe kadar düzelmezse o zaman düşünebilirsiniz
belki ameliyatı:44:

bebiş doğunca makinenin birini ona ayırıcaksın heheheeh minik minik çok çıkıyor onların çamaşırı
ben de hafta da 2-3 kere yıkarım cuma günleri yıkarım tüm çamaşırlarımı bizim çok çamaşırımız olmuyor ama oğluşumunnn çok çıkıyor kirlenmese biile 2 günde bir banyo yapıyor kkııyafetleri değişiyor
valla harikasınnn selinnnnnnnnn çalışkan öğrenciii

ayakları küçükken kullanılan ayakkabılardan olabilir mi ayakkabıdan dolayı şekil bozukluğu olabiliyor
ama elindeki yağ bezesi mi neden olmuş ki acıyorsa :44::44::44::44::44:yağ bezesi değildir

günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar hepinize..
ancak okuyabildim sayfaları,akşam girmeyince birikmiş tabii.
çok şey var alıntılanacak ama sabah telaşesi,büyüğü okula gönderip,küçüğü doyurmam lazım..
akşam komşumun bebeğine çok güzel oyuncaklar aldım,unutmuşuz bile bebek eşyalarını.
biraz da alışveriş yaptım,yarın da semt pazarına giderim.ihtiyaçlar bitmiyor tabii.
çok teşekkürler allright.gönlünüzden geldiği gibi davranın bebek konusunda.biz çok uzun düşündük,büyük kızımıza kıyamadık bir türlü,az daha büyüsün derken her sene çocuk 7 yaşına geldi,bizim de yaş ilerledi.evlere şenlik bir de küçük canavarımız oldu ki,uykuyu yeni tadıyoruz.mümkünse,rabbim de veriyorsa 20 li yaşlarda çocuk dosyasını kapatmak lazım.biz geç kaldık tabii.

gunaydın arkadaslar

oğluma balkabağı çorbası yapmak istiyorum. netteki tariflerde içine hazır krema konuyormuş. ben krema koymadan nasıl yapabilirim. yapan deneyen varsa tarif verebilir mi?

Fransız mutfağı ile yakıştırılan balkabağı çorbası kremalı ya da kremasız ve pekala sütle yapılabilir. Benim tarifimde bir büyük boy soğan, varsa üç-beş adet güz sonu kırmızı biber, birkaç diş sarımsak ve iki yarımay ölçeğinde balkabağı var. Malzemelerin üstünü azıcık geçecek kadar su ve bir-iki yemek kaşığı zeytinyağı ekleyerek 20 dakika kaynamalarını daha doğrusu blenderden geçecek kadar pişmelerini bekliyorum. Blenderdan geçirdikten sonra dilerseniz krema ya da bir çay bardağı ılık süt ilave ederek tatlandırabilirsiniz, hiç eklemeyebilirsiniz de. Ancak her ikisini de tercih etmiyorsanız bir yemek kaşığı tereyağı çorbanın lezzetini maksimize edebilir. Üç-beş dakika daha kaynadıktan sonra ve kıvamını aldıktan sonra çorbanız hazır demektir. Serviste çorbanın üzerini ceviz ya da maydanoz ile süslemek isteğe bağlı.
bunu buldum canım işe yarar umarım miniğe afiyet olsun
ben de düğün çorbası yaptım tadına bakmadı yaramazım

çok teşekkür ederim. henüz çok karşı koyamadıgından ağzına tıkıştırıyorum reklamlar karşısında. tatlıları sevmiyor şu an için. ama biraz büyüsün her şeyi yemez.

günaydın kızlar:
dün akşam en son birinin özet yazmasını istediğimi hatırlıyorum. sonrasında hatırladığım şey sabah ezanı. sızıp kalmışım...
döktürmüşsünüz yine, işteyim şimdi ve çok işim var. o nedenle akşamöa okurum belki geçmişi. selincim sana da özellikle yazdığın özet için çok teşekkür ewderim. süper oldu benim için...

hayırlı cumalar
mutlu huzurlu herşeyden önce sağlıklı
gönlümüzden geçenlerin gerçeğe dönüştüğü güzel bir cuma günü olur inşaallah

gunaydın arkadaslar

oğluma balkabağı çorbası yapmak istiyorum. netteki tariflerde içine hazır krema konuyormuş. ben krema koymadan nasıl yapabilirim. yapan deneyen varsa tarif verebilir mi?

çok teşekkür ederim. henüz çok karşı koyamadıgından ağzına tıkıştırıyorum reklamlar karşısında. tatlıları sevmiyor şu an için. ama biraz büyüsün her şeyi yemez.

loveli güzel bir tarif vermiş,ben de türk usulü kendi tarifimi yazayım.
ezogelin çorbası yapar gibi;1 çay bardağı mercimek,1 kahve fincanı pirinç,yarım fincan ince bulgur,200 gr kadar balkabağı,1 küçük soğan,bir diş sarımsak,çok az z.yağı.kaynat ve blenderdan geçir.üzerine krema da yakışıyor.
ufaklık için güzel bir tatlı da yapılabilir balkabağıyla.bebek tatlısında favorimdir.
balkabağını az suyla pişirip,çatalla eziyoruz,azıcık pekmezle tatlandırıp,ara öğün olarak yediriyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…