selin çok güzel özet yapmışsın. sosyal bilgiler öğretmenimiz farmasi burada olsaydı 100 verip otur der, tüm sınıfa alkışlattırırdı. arkadasınız dersi iyi dinlemiş, onun gibi olun derdi.
ben elimde çok yıkadıgım için makine hemen dolmuyor. ahşaplar ve plastikler zararlı olduğu için makinede yıkanmıyor, bebeğin biberonu, kaşığı falan elde çok yıkıyorum. ayrıca yemek tencerelerini o akşam yedikten sonra kalanları buzdolabında daha küçük yer kaplaması için küçük tencerelere boşaltıyorum, dolayısıyla bir yemeğe 2 tencere oluyor. ama kendime 1 su bardağı alıp, akşam 2-3 kere kullanıp makineye öyle koyuyorum. bazıları her su içişinde ayrı bardak kullanır. kendimden tiksintim olmadıgına göre 2-3 kere kullanabilirim. royem arkadas bizi gizliden epey takip etmiş, yarım tableti falan biliyor.neden bu kadar geç kalmış kendini göstermek için acaba?
bu gün ilk defa kabak tatlısı yaptım. ben her şeyi yerim ancak ayva, kabak, incir gibi tatlıları yemem, eşim sever. ne kolay bişeymiş yahu.
bugün okula gitmedim adet oldum ağrım var yatıyorummmmmm
günaydın kirli çıkılar aylık birikimim 5 gram altın oldu şimdide maaşım yattı ama onun bildirimini ocak sonu yapayım çok bereketli bir ay olması dileğiyle
günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar hepinize..
ancak okuyabildim sayfaları,akşam girmeyince birikmiş tabii.
çok şey var alıntılanacak ama sabah telaşesi,büyüğü okula gönderip,küçüğü doyurmam lazım..
akşam komşumun bebeğine çok güzel oyuncaklar aldım,unutmuşuz bile bebek eşyalarını.
biraz da alışveriş yaptım,yarın da semt pazarına giderim.ihtiyaçlar bitmiyor tabii.
çok teşekkürler allright.gönlünüzden geldiği gibi davranın bebek konusunda.biz çok uzun düşündük,büyük kızımıza kıyamadık bir türlü,az daha büyüsün derken her sene çocuk 7 yaşına geldi,bizim de yaş ilerledi.evlere şenlik bir de küçük canavarımız oldu ki,uykuyu yeni tadıyoruz.mümkünse,rabbim de veriyorsa 20 li yaşlarda çocuk dosyasını kapatmak lazım.biz geç kaldık tabii.
çok üzüldüm yazdıklarınabebiş doğunca makinenin birini ona ayırıcaksın heheheeh minik minik çok çıkıyor onların çamaşırı
ben de hafta da 2-3 kere yıkarım cuma günleri yıkarım tüm çamaşırlarımı bizim çok çamaşırımız olmuyor ama oğluşumunnn çok çıkıyor kirlenmese biile 2 günde bir banyo yapıyor kkııyafetleri değişiyor
bebek çamaşırı dedikçe aklıma şu anım gelir.
aynı dönemde hamile kaldığım arkadaşıma gittim bebek görmeye.ben yeni oğlumu kaybetmişim o da oğlan.sevdim kokladım bebeği.annesi içeri çamaşırlarını asmış,minik minik bir sürü giysi.içim gitti tabii.arkadaşımsa şikayet ediyor,bitmiyor çamaşırı diye.
oysa ben o çamaşırları yıkayıp asmaya öyle hasretim ki içim acıyor.
3 yıl sonra rabbim kızımı verince makineye atmaya bile kıyamadım,özel sabunlarla elimde yıkadım aylarca,öyle özenmişim,öyle imrenmişim ki.bebek çamaşırı dendikçe hep o günkü sızıyı hatırlarım ama rabbim bana da nasip ettiği için şükür etmeyi de unutmadan.
güzelim sıcak su torbası koy hemen karnına,ayaklarına.o ağrı bezdirir insanı.
allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin
isteyenlere de nasip etsin inşallah
su torbası tehlikeli değil mi ben hep patladığını duyuyorum
hatta sitede biri de yazmıştı geçenlerde
pek bi evhanımı gördüm senigunaydın arkadaslar
oğluma balkabağı çorbası yapmak istiyorum. netteki tariflerde içine hazır krema konuyormuş. ben krema koymadan nasıl yapabilirim. yapan deneyen varsa tarif verebilir mi?
maşallah maşallah tüü tüüütüüüüü
acımıyor normalde çarparsa düşerse acıyorbebiş doğunca makinenin birini ona ayırıcaksın heheheeh minik minik çok çıkıyor onların çamaşırı
ben de hafta da 2-3 kere yıkarım cuma günleri yıkarım tüm çamaşırlarımı bizim çok çamaşırımız olmuyor ama oğluşumunnn çok çıkıyor kirlenmese biile 2 günde bir banyo yapıyor kkııyafetleri değişiyor
valla harikasınnn selinnnnnnnnn çalışkan öğrenciii
ayakları küçükken kullanılan ayakkabılardan olabilir mi ayakkabıdan dolayı şekil bozukluğu olabiliyor
ama elindeki yağ bezesi mi neden olmuş ki acıyorsa :44::44::44::44::44:yağ bezesi değildir
ama ulstrason da çekildi bir doktor anlamadı diğerini çağırdı yarım saat falan baktılar
komplike diyor dağılıyormuş nasıl iş anlamadım
ayakkabıya hep çok dikkat ettim zaten küçükkken yoktu bozukluk bu yaz oldu
doktor olabilir diyor net bişey sebep de söylemiyor
parmaklar bacak bacak üstüne atmış gibi
töbe töbe ancak ifade edebildim yani
bugün okula gitmedim adet oldum ağrım var yatıyorummmmmm
sıcacık bi duş dal uzan al pcni kucağına kk oku
bir sürü alıntı yaptım ama çıkmamış
sunnycim işte doktor doktor geziyoruz inşallah daha kötü şeylerle sınamasın allah bizi
farmasi maşallah maşallah maşallah
bize nasip olsun inşallah
şahsen 8 yanlışa sevinen biri veli olarak o günleri de görmek istiyorum
belki görürüm ya
kızımın yasal hakkı varmış
üniversite sınavı dahil sınavlarda daha az mevcutlu sınıf veya daha uzun süre gibi
denemelerde falan kullanmıcam da bu baştan bozuk sistemde önümüze bi sınav çıkarsa kullanıcam bakalım nasıl olacak
günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar hepinize..
ancak okuyabildim sayfaları,akşam girmeyince birikmiş tabii.
çok şey var alıntılanacak ama sabah telaşesi,büyüğü okula gönderip,küçüğü doyurmam lazım..
akşam komşumun bebeğine çok güzel oyuncaklar aldım,unutmuşuz bile bebek eşyalarını.
biraz da alışveriş yaptım,yarın da semt pazarına giderim.ihtiyaçlar bitmiyor tabii.
çok teşekkürler allright.gönlünüzden geldiği gibi davranın bebek konusunda.biz çok uzun düşündük,büyük kızımıza kıyamadık bir türlü,az daha büyüsün derken her sene çocuk 7 yaşına geldi,bizim de yaş ilerledi.evlere şenlik bir de küçük canavarımız oldu ki,uykuyu yeni tadıyoruz.mümkünse,rabbim de veriyorsa 20 li yaşlarda çocuk dosyasını kapatmak lazım.biz geç kaldık tabii.
çok üzüldüm yazdıklarına
allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin
isteyenlere de nasip etsin inşallah
su torbası tehlikeli değil mi ben hep patladığını duyuyorum
hatta sitede biri de yazmıştı geçenlerde
pek bi evhanımı gördüm seni
maşallah maşallah tüü tüüütüüüüü
acımıyor normalde çarparsa düşerse acıyor
ama ulstrason da çekildi bir doktor anlamadı diğerini çağırdı yarım saat falan baktılar
komplike diyor dağılıyormuş nasıl iş anlamadım
ayakkabıya hep çok dikkat ettim zaten küçükkken yoktu bozukluk bu yaz oldu
doktor olabilir diyor net bişey sebep de söylemiyor
parmaklar bacak bacak üstüne atmış gibi
töbe töbe ancak ifade edebildim yani
sıcacık bi duş dal uzan al pcni kucağına kk oku
bir sürü alıntı yaptım ama çıkmamış
sunnycim işte doktor doktor geziyoruz inşallah daha kötü şeylerle sınamasın allah bizi
farmasi maşallah maşallah maşallah
bize nasip olsun inşallah
şahsen 8 yanlışa sevinen biri veli olarak o günleri de görmek istiyorum
belki görürüm ya
kızımın yasal hakkı varmış
üniversite sınavı dahil sınavlarda daha az mevcutlu sınıf veya daha uzun süre gibi
denemelerde falan kullanmıcam da bu baştan bozuk sistemde önümüze bi sınav çıkarsa kullanıcam bakalım nasıl olacak
Allah razı olsun canım
kuzucuğunun hep güzel günlerine ,anlarına tanıklık edersin inşaallah
senfat doruk a brokoli çorbası da yapsana ben yapıyorum sütle süper oluyor hem de çok lezzetli oluyor.
ben de tasarruf olarak mutfaktaki ve oturma odasındaki lamba sayısını 2 ye düşürmüştüm bir misafir geleceği zaman diğerlerini de açıyorum
bir de klozetin rezervuarı oluyor ya (tabi gizli duvara gömülülerden değilse) oraya boş şaşal şişe koyarak rezervuardaki suyu daha çokmuş gibi gösterip her sifon çekişinde daha az su harcayabilirsiniz.
ben bir defa yaptım çok sevdik hiç koku filan olmamıştı.brokoli bir ara yapmıştım, kokuyordu.
ama bu hafta yine deneyeceğim. sütle deneyim bakalım
selin çok güzel özet yapmışsın. sosyal bilgiler öğretmenimiz farmasi burada olsaydı 100 verip otur der, tüm sınıfa alkışlattırırdı. arkadasınız dersi iyi dinlemiş, onun gibi olun derdi.
ben elimde çok yıkadıgım için makine hemen dolmuyor. ahşaplar ve plastikler zararlı olduğu için makinede yıkanmıyor, bebeğin biberonu, kaşığı falan elde çok yıkıyorum. ayrıca yemek tencerelerini o akşam yedikten sonra kalanları buzdolabında daha küçük yer kaplaması için küçük tencerelere boşaltıyorum, dolayısıyla bir yemeğe 2 tencere oluyor. ama kendime 1 su bardağı alıp, akşam 2-3 kere kullanıp makineye öyle koyuyorum. bazıları her su içişinde ayrı bardak kullanır. kendimden tiksintim olmadıgına göre 2-3 kere kullanabilirim. royem arkadas bizi gizliden epey takip etmiş, yarım tableti falan biliyor.neden bu kadar geç kalmış kendini göstermek için acaba?
bu gün ilk defa kabak tatlısı yaptım. ben her şeyi yerim ancak ayva, kabak, incir gibi tatlıları yemem, eşim sever. ne kolay bişeymiş yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?