Kirli Çıkılar )))

herkese bereketli cumalar

ben daha evden çıkamadım güne geç başladım ama geç bitirmek istemiyorum:26:

nisely nin çocuğuna noldu acaba?

sabah sabah gülmekten çatlattın Allah da seni güldürsün emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bugün okula gitmedim adet oldum ağrım var yatıyorummmmmm

geçmiş olsun canımmmmmmmmmmmmm

yanımda olsan bakardım ben sana
nane limon
sıcacık çorba yapardım

günaydın hanımlar mutlu,huzurlu,bol bereketli bi gün olsun hepimize
hayırlı cumalar olsun

selin özet konusunda gerçekten muhteşemsinnnnnnnnnnnnnnnnnn

sevincimi bu topikle de paylaşayım

coşku deneme sınavı sonuçlarımız açıklandı

0 hata ile
%1 lik dilimdeyiz

okulda ilçede 1.yiz

ilde ilk 100 kişinin içerisindeyiz

il çapındaki 0 yanlışı çıkaran 27 kişiden biriyiz

selamlar kızlarr
hayırlı cumalar diliyorum
takipteyim sizi ama fazla yazamıyorum,
gözüm sizdeee
onsu da takip ediyorum ama klasik sorunum, param yok
farmasicim tebrik ederim kocaman opuyorum

günaydın kirli çıkılar aylık birikimim 5 gram altın oldu şimdide maaşım yattı ama onun bildirimini ocak sonu yapayım çok bereketli bir ay olması dileğiyle

çok çok çokoooook
bereketli hayırlı mutlu günler cumalar efenim
günaydınlaaaaaaaaar

bu arada ben dün de pasta yedim
tiramisu yaptım
mis misssssssssssss

doruk sayesinde elossayı geçtim kızlar

balkabağını ocağa koydum çorba yapacagım. loveli ve banunun tariflerini karıştırdım. balkabağı, soğan, kırmızı biber, bulgur, pirinç kaynıyor, sonra blendırdan geçireceğim. kremasız inşaallah güzel olur. eşimin hastaları balkabagı (3 kere geldi) getirdiğinde ben evde bozulmasın işe yarasın diye komşulara vermiştim. şimdi neler yapıyorum. kendimi görünce duygulanıyorum. tek rakibim oktay usta

bu hafta ilk defa maydonoz çorbası, kapuska, beyin, kabak tatlısı (oğlan yemedi), balkabağı çorbası denediklerim arasında

bugün hemencecik bitsin evimde dinlenmek istiorum çok bitkinim....
kızlar bide ben bişey yaptım inşallah hayırlısı olur:)))

ben laborantım fakat şu an devletin aziziliğine uğrayıp ilçe sağlık müdürlüğünde çalışıorum dilekçe yazdım kaç kere il sağlık müdürlüğüne , 6 aydır işimi yapamamktayım devlet hastanesine tayin istiorum diye olumsuz cevap döndü bi tıbbi sekreterin yaptığı işi yapıorum evrak işiyle uğraşıorum işimi seviorum aslında ama boşuna okumuşum gibi hissediorum işimi yapamıorum neyse bi kaç gün önce kurum içi tayin dönemi açıldı b
baktım devlet hastanesi yok devlet hastaneside evime o kadar yakın o kadar yakın burnumun dibi ama ceza evi devlet hastanesi vardı bende işaretledim olursa güzel olcak nöbetle çalışcam ayda 24 sat 7 kere nöbet tutcam bitcek evde çocuğumla zman geçirebilirim ama benim oldugum yere 6ay önce tayinim çıktı((( büyük ihtimalle olmıcak çünkü tayin istemek için o ilde 1 yılı doldurmak lazımmış(( kendimi boşa okumuş gibi hissediorum

siz tayincisiniz canım, sürekli orada durmayacaksın ki. bir daha gittidiğin yerde mesleğini yaparsın. hatta 56 yaşına kadar mesleğini yapacagın için sıkılabilirsin bile. burası senin için değişiklik bence. yerinde kalman daha iyi. maddi kaybım var diyorsan bişey diyemem.

cezaevleri çalışma şartları en kötü olan yerler ama seninki hastane galiba. cezaevinin içinde meslektaşlarımda çalışıyor ve hepsi istifa ediyor devletten yani o kadar kötü şartları. içeri cep tel. girmiyor, internette çoğu site yasaklı. içeri girerken ayakkabılarına, kemelerine kadar soyuyorlar kötü yani. hizmet verdiğin kesim suçlu profili yani. hepsine kader mahkumu deyip suçu kadere yükleyip kendilerini aklamaya çalışmasınlar, hırsızlığın, gasp yapmanın kadere yüklenecek aklanacak bir taarfı yok bence. neyse konu dağıldı. belki hastaneleri farklıdır. sağlıkta kalman daha hayırlı bence. eşin polis ve bir ilçe polis merkezine tayin oldugunuzda sen orda cezaevi olmadıgından uzak bir ilçeye gitmek zorunda kalırsın. ancak ilçede hastane olur. hakkında hayırlısı olsun. (en kötü neden de tayininizin aynı yerde olmaması bence)sağlığa geçmek istediğinde zor olabilir.

Son düzenleme:
senfat doruk a brokoli çorbası da yapsana ben yapıyorum sütle süper oluyor hem de çok lezzetli oluyor.
ben de tasarruf olarak mutfaktaki ve oturma odasındaki lamba sayısını 2 ye düşürmüştüm bir misafir geleceği zaman diğerlerini de açıyorum

bir de klozetin rezervuarı oluyor ya (tabi gizli duvara gömülülerden değilse) oraya boş şaşal şişe koyarak rezervuardaki suyu daha çokmuş gibi gösterip her sifon çekişinde daha az su harcayabilirsiniz.

Son düzenleme:

brokoli bir ara yapmıştım, kokuyordu.
ama bu hafta yine deneyeceğim. sütle deneyim bakalım

tesekkur ederim senfat,guzel bilgilerin icin,evet ben genelde sessiz takiliyorum,hergun mutlaka okurum,bizim marifetli kirli cikilarin tecrubelerinden yararlanmak cok guzel...hani olur ya ,bazen birseyi bilirsin ama yapmazzin,iste bu topik hem ybildiklerini hatirlatiyor,hemde yeni seyler ögretiyor...seviyorum ben burayi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…