Kirli Çıkılar )))

maşallah allahım esrigesin

allrigt eee kız çocuüğu giysin azcık maşallah çok şekerrrr

bu arada benim ile banunun alıntıları karışmış ben boş gebelik geçirdim banucum malesef oğlunu kaybetti rabbim ona sağlıklı 2 evlat verdi onnun yaşadığının yanında benim yaşadığım çok hafif o yüzden hani banunun tesellisini çalıyorrmuuşm gibi hissetttim yazayım dedim

ağrım var hala ama oğlum kek istedi kalkıp onu yapıyorum şimdi

farmasicim yakın olsak yapardın kesinlikle çok teşekkür ediyorum yazman bile çok değerli gerçekten

Eki Görüntüle 590575

kızlar bu aralar bizimki evin içinde benim topuklularımla geziyor
ayağından çıkarabilen yiğit çıkmadı henüz...:))))
41 kere maşallah,süphanallah..kız olsun çamurdan olsun der ablam.bir torunu var kız,olursa yine kız olsun diye dua ediyor.bana da etti tuttu duası 2 kız.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.....
şu mübarek cuma gününün hürmetine,isteyene maddi/manevi zenginlik,isteyene ev,isteyene eş,isteyene çocuk,isteyene iş,isteyene para, vs.vs. versin.....
amiiiiiin..... :)
amin,hastalara şifa,dertlilere deva olsun,darısı gönlünden geçirip buraya yazan meyra ya da olsun.

canım,herkes çektiğini bilir,acı azımsanmaz.kimbilir sen de ne gözyaşı dökmüşsündür..
itiraf et regl yüzünden tatlı yapıyorsun,oğlana atma suçu..

kızlar komşuma gittim bebek görmeye.amanın minicik,güzel mi güzel bir şey.maşallah.
tabii her yeni doğan miniciktir,ama bu küçük hanım bir de prematüre,2 kilocuk.bu kilo almış haliymiş bir de.
biz 3.5 kilo doğan bebelere kıyamıyoruz,allah annesine kolaylık versin.
neyse oradan çıktık,banu park istedi,biraz oynadık,markete girdik,bir iki birşey aldık,geldik evimize.
abla geldi okuldan,onu banyoya gönderdim,şimdi yemek düşünüyorum,ne yapsam da hafif olsa diye.
kızcağız lohusa olduğuna bakmamış,börek,kek yapmış,oysa 5 dk oturup kalkacaktım.ısrar edince yedik tabii.karnım tokken de bir şey yapasım olmuyor benim.

Allah razı olsun canım,ne güzel bir dua o öyle....
duamı da kaptım,benden iyisi yok... :))

çocuk konusu çok hassas bir konu...
benim de ilk hamileliğim 5. haftada,ortada hiçbir neden yokken,düşükle sonuçlanmıştı....
gerçekten, çocuk acısını da,hasretini de, yaşayan bilir....
ama başımıza gelen her musibete,beterini görüp sabretmek,şükretmek ve duadan başka yapabileceğimiz birşey yok...
Rabbim kaldıramayacağımız yük,acı vermesin....

Allah razı olsun bitanem
maşaallah barekellah kuzucuğuna da
[/B]
Eki Görüntüle 590575

kızlar bu aralar bizimki evin içinde benim topuklularımla geziyor
ayağından çıkarabilen yiğit çıkmadı henüz...:))))
süperrrrrrrrrrrrrrrr tatlı caduuuuuuuuuuuuuuuuu
Rabbim yazgısını güzel etsin kendisi gibi

Rabbim herkesin gönlüne göre versin.....
şu mübarek cuma gününün hürmetine,isteyene maddi/manevi zenginlik,isteyene ev,isteyene eş,isteyene çocuk,isteyene iş,isteyene para, vs.vs. versin.....
amiiiiiin..... :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bacımmmmmmm aminnnnnnnnnnnn

ne güzel bir dua
bilmukabele canımmmmmmmmmmmm

Allah razı olsun canım benim

elbette yapardım
bak kek canım istedi çayla ya da sütle olacaktı da yiyecektim

bodoslama dalış yapıyorum kusura bakmayın.

farmasi geçen sorduğum soruyu cevaplamışsın sağol
düşündüm ve düğünden kalan ganimeti bildirim işine katmamaya karar verdim.
vee bu ay bildirim olarak 0 lira diyorum kumbaramda birazcık var ama onları dolana kadar açmıcam.
aaaa bir de birikim değil de 2500tl borç sildik. o olur mu

borç silmek bence birikimlerin en büyüğü canım

hayırlısıyla o rakamlar senin hanene geçecek inşaallah

oya maşallah kuzum borcunuzu silmişsiniz bende bugün çift maaşımı aldım ama 10000 tl değilde 800 tl koyabilcem kenara bereketli olucak aşkım askerden gelicek ona hediyeler alıcam artık ankaraya veda etmemizin zamanı geldi

inşallah 2013 şans ve sağlık getirir asker dönüşü aşkımın buna çok ihtiyacı olucak

canım sağlık şu anda çok berbat oldu il sağlık müdürlükleri 2 ye ayrıldı hastaneler birliği ve halk sağlığı müdürlüğü benim halk sağlığı müdürlüğünde kadrom ayrılış olurken halk sağlığında kalmışım o yüzden devlet hastanelerinde şu an çalışmam için tayinimin hastaneler kurumuna geçmesi lazım
hastanenin adı ceza infaz devlet hastanesi çünkü bulunduğum yerdeki ceza evi kampüsünde ama öle cep teli falan yasak diil o yönden rahat:)))) serviside var:))) eşimin tayini çıktıgında ben hastaneler kurumunda olmadığım için tayinim hiçbi şekilde devlet hastanesiine çıkmıyo bi şekilde tayinimi aldırmam gerekiyo:)))))
önümde bi tek yol vardı bende bunu tercih ettim:))) hayırlısıysa olur:)))

farmasi öğrencilerin mi derece yapan yavrun mu.her iki durumda da tebrik ederim,allah ömrünü,sağlığını ,başarısını daim etsin..
bir de mesajımı aldın mı,ilk aydan listeden mahrum olmayayım.
ben kaçayım,düşündüm düşündüm,koydum çayın suyunu,patates haşladım,bol yeşilliğim vardı,güzel bir patates salatası yapayım yanına roka,tere,yeni yaptığım ayva ve kızılcık reçelini çıkarırım,peynir,zeytin,söğüş domates,salatalık. yeter mi yeter. arada böyle yaparım,değişiklik babında.arkasına da portakallı kekim var..ee haydi buyurun beraber yiyelim.

seninde hayırlı bereketli olsun canım maşallah sana da
inşallah güzel bir yıl olur herkes için

farmasi
borç silmek bence birikimlerin en büyüğü canım

hayırlısıyla o rakamlar senin hanene geçecek inşaallah

kesinlikle haklısın
inşallah hayırlısıyla tüm borçları kapatırsak, şu kadar altın aldım diye bildirim yapmaya geçicem yakında

kızlar bütün yazdıklarınızı okuyorum ama cevap verirken unuttuklarım oluyor çünkü bugüne kadar çoklu alıntı yapmayı bilmiyordum ama sirkeci(karanfilceden çaldım:) ) sağolsun vermiş formülünü bundan sonra öyle yapacağım

farmasi tebrik ediyorum oğluşunu, ee kimin oğlu

meyra, duan çok güzeldi, yürekten AMİNNNNNNNNN diyorum.

benimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı, aklıma geldikçe gözlerim doluyor Allahım evlatlarımıza hayırlı uzun ömür versin...

allright, kızın çok tatlı maşallah, kunkullu saçlarına bittim kızımın küçüklüğü aklıma geldi

selin, senfata katılıyorum içinde olduğumdan biliyorum hükümlülerle uğraşmak kolay değil, hakkında hayırlısı olur inşallah,

mesaiyide bitirdik şükür hadinin evlereeeeee

merhaba banucum bahsettiğim büyük oğluşum( 3. sınıfa gidiyor )

öğrencilerimin de güzel sonuçları var Allah emeklerini boşa gidermesin inşaallah sbs de güzel yerleri kazanmalarını diliyorum

senin menü bana uyar
şimdi annem gelmiş lahana sarması
bükme bazlama getirmiş
ben de çay ve yanına kahvaltılık malzemelerle renklendirip akşam öğününü savmayı planlıyorum

merhaba arkadaşlar ocak maaşımla bende birikim yapmaya başlıcam gerçi borçları çıkarınca kuş kadar maaşımdan bi şey kalmıyor geriye ama olsun az demicem çok demicem biriktiricem

İyi akşamlar hanımlar bugün girdim okudum ama yazmaya mecalim olmadı bende regl olucam sanırım belim felaket ağrıyo dayanamıyorumm.
allrıght kızın çok tatlı maşallah bence kardeş düşünmenin tam zamanı canım rabbim gönlüne göre verir inş
farmasicim tebrik ederim canım
selincim hayırlısı olsun canım ne ama senfatın dedikleri banada mantıklı geldi senin için zor olabilir
allrıght cım çağanında sağ ayağında var içe doğru basıklık kaç kere götürdüm önemli bişey değil dediler ha bide sol ayak tırnağı çok kalın mantar çıkmadı çok şükür ama doğuştan olduğu için bunu çekemeyiz çeksekte tekrarlayacaktır dediler bi ara çok acıyo diye çoraplarını çıkarıyordu hiç giymiyordu kış geldiğinden bu yana unuttu

Allah razı olsun senden de hepinizden de

benim oğlum olmadığı kesin
ama yetişme şartlarımız kesinlikle farklı o nedenle hele bi çalışmasın ağzından girer burnundan çıkarım dermişim

şaka bir yana şüphesiz Hak vergisi
onu bunu bilmem Allah insana zeka da verecek hedef koyma ve hedefine ulaşma duygusu ve bilincini de verecek
yoksa anne baba olarak ne kadar yırtınsan da paralasan da kendini yok yok yok mümkün değil olmaz olmuyor

Rabbim hepimizin evlatlarına herşeyin en güzelini yaşamayı nasip etsin inşaallah AMİNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…