sevincimi bu topikle de paylaşayım
coşku deneme sınavı sonuçlarımız açıklandı
0 hata ile
%1 lik dilimdeyiz
okulda ilçede 1.yiz
ilde ilk 100 kişinin içerisindeyiz
il çapındaki 0 yanlışı çıkaran 27 kişiden biriyiz
41 kere maşallah,süphanallah..kız olsun çamurdan olsun der ablam.bir torunu var kız,olursa yine kız olsun diye dua ediyor.bana da etti tuttu duası 2 kız.Eki Görüntüle 590575
kızlar bu aralar bizimki evin içinde benim topuklularımla geziyor
ayağından çıkarabilen yiğit çıkmadı henüz...:))))
amin,hastalara şifa,dertlilere deva olsun,darısı gönlünden geçirip buraya yazan meyra ya da olsun.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.....
şu mübarek cuma gününün hürmetine,isteyene maddi/manevi zenginlik,isteyene ev,isteyene eş,isteyene çocuk,isteyene iş,isteyene para, vs.vs. versin.....
amiiiiiin..... :)
maşallah allahım esrigesin
allrigt eee kız çocuüğu giysin azcık maşallah çok şekerrrr
bu arada benim ile banunun alıntıları karışmış ben boş gebelik geçirdim banucum malesef oğlunu kaybetti rabbim ona sağlıklı 2 evlat verdi onnun yaşadığının yanında benim yaşadığım çok hafif o yüzden hani banunun tesellisini çalıyorrmuuşm gibi hissetttim yazayım dedim
ağrım var hala ama oğlum kek istedi kalkıp onu yapıyorum şimdi
farmasicim yakın olsak yapardın kesinlikle çok teşekkür ediyorum yazman bile çok değerli gerçekten
41 kere maşallah,süphanallah..kız olsun çamurdan olsun der ablam.bir torunu var kız,olursa yine kız olsun diye dua ediyor.bana da etti tuttu duası 2 kız.
amin,hastalara şifa,dertlilere deva olsun,darısı gönlünden geçirip buraya yazan meyra ya da olsun.
Allah razı olsun bitanemfarmasi canım,kuzucuğuna kocamaaan bir maşallah.... :)
benimki de çok iyi gidiyor şimdilik,bir maşallah da benimkine... :)
nasıl başlarsa öyle devam edermiş,inşallah ömürleri boyunca hep böyle başarılı olurlar....
öperim ben onları.....
süperrrrrrrrrrrrrrrr tatlı caduuuuuuuuuuuuuuuuuEki Görüntüle 590575
kızlar bu aralar bizimki evin içinde benim topuklularımla geziyor
ayağından çıkarabilen yiğit çıkmadı henüz...:))))
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.....
şu mübarek cuma gününün hürmetine,isteyene maddi/manevi zenginlik,isteyene ev,isteyene eş,isteyene çocuk,isteyene iş,isteyene para, vs.vs. versin.....
amiiiiiin..... :)
maşallah allahım esrigesin
allrigt eee kız çocuüğu giysin azcık maşallah çok şekerrrr
bu arada benim ile banunun alıntıları karışmış ben boş gebelik geçirdim banucum malesef oğlunu kaybetti rabbim ona sağlıklı 2 evlat verdi onnun yaşadığının yanında benim yaşadığım çok hafif o yüzden hani banunun tesellisini çalıyorrmuuşm gibi hissetttim yazayım dedim
ağrım var hala ama oğlum kek istedi kalkıp onu yapıyorum şimdi
farmasicim yakın olsak yapardın kesinlikle çok teşekkür ediyorum yazman bile çok değerli gerçekten
bodoslama dalış yapıyorum kusura bakmayın.
farmasi geçen sorduğum soruyu cevaplamışsın sağol
düşündüm ve düğünden kalan ganimeti bildirim işine katmamaya karar verdim.
vee bu ay bildirim olarak 0 lira diyorumkumbaramda birazcık var ama onları dolana kadar açmıcam.
aaaa bir de birikim değil de 2500tl borç sildik. o olur mu
siz tayincisiniz canım, sürekli orada durmayacaksın ki. bir daha gittidiğin yerde mesleğini yaparsın. hatta 56 yaşına kadar mesleğini yapacagın için sıkılabilirsin bile. burası senin için değişiklik bence. yerinde kalman daha iyi. maddi kaybım var diyorsan bişey diyemem.
cezaevleri çalışma şartları en kötü olan yerler ama seninki hastane galiba. cezaevinin içinde meslektaşlarımda çalışıyor ve hepsi istifa ediyor devletten yani o kadar kötü şartları. içeri cep tel. girmiyor, internette çoğu site yasaklı. içeri girerken ayakkabılarına, kemelerine kadar soyuyorlar kötü yani. hizmet verdiğin kesim suçlu profili yani. hepsine kader mahkumu deyip suçu kadere yükleyip kendilerini aklamaya çalışmasınlar, hırsızlığın, gasp yapmanın kadere yüklenecek aklanacak bir taarfı yok bence. neyse konu dağıldı. belki hastaneleri farklıdır. sağlıkta kalman daha hayırlı bence. eşin polis ve bir ilçe polis merkezine tayin oldugunuzda sen orda cezaevi olmadıgından uzak bir ilçeye gitmek zorunda kalırsın. ancak ilçede hastane olur. hakkında hayırlısı olsun. (en kötü neden de tayininizin aynı yerde olmaması bence)sağlığa geçmek istediğinde zor olabilir.
oya maşallah kuzum borcunuzu silmişsiniz bende bugün çift maaşımı aldım ama 10000 tl değilde 800 tl koyabilcem kenara bereketli olucak aşkım askerden gelicek ona hediyeler alıcam artık ankaraya veda etmemizin zamanı geldi
inşallah 2013 şans ve sağlık getirir asker dönüşü aşkımın buna çok ihtiyacı olucak
farmasi
borç silmek bence birikimlerin en büyüğü canım
hayırlısıyla o rakamlar senin hanene geçecek inşaallah
farmasi öğrencilerin mi derece yapan yavrun mu.her iki durumda da tebrik ederim,allah ömrünü,sağlığını ,başarısını daim etsin..
bir de mesajımı aldın mı,ilk aydan listeden mahrum olmayayım.
ben kaçayım,düşündüm düşündüm,koydum çayın suyunu,patates haşladım,bol yeşilliğim vardı,güzel bir patates salatası yapayım yanına roka,tere,yeni yaptığım ayva ve kızılcık reçelini çıkarırım,peynir,zeytin,söğüş domates,salatalık. yeter mi yeter. arada böyle yaparım,değişiklik babında.arkasına da portakallı kekim var..ee haydi buyurun beraber yiyelim.
kızlar bütün yazdıklarınızı okuyorum ama cevap verirken unuttuklarım oluyor çünkü bugüne kadar çoklu alıntı yapmayı bilmiyordum ama sirkeci(karanfilceden çaldım:) ) sağolsun vermiş formülünü bundan sonra öyle yapacağım
farmasi tebrik ediyorum oğluşunu, ee kimin oğlu
meyra, duan çok güzeldi, yürekten AMİNNNNNNNNN diyorum.
benimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı, aklıma geldikçe gözlerim doluyor Allahım evlatlarımıza hayırlı uzun ömür versin...
allright, kızın çok tatlı maşallah, kunkullu saçlarına bittimkızımın küçüklüğü aklıma geldi
selin, senfata katılıyorum içinde olduğumdan biliyorum hükümlülerle uğraşmak kolay değil, hakkında hayırlısı olur inşallah,
mesaiyide bitirdik şükür hadinin evlereeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?