Kirli Çıkılar )))

canım sen de öğrencilerden hediye kabul etmiyorsun biliyorum ama
kabak geldiğinde eşim gerek yok almam falan demiş hasta da köyden buraya kadar taşıdım deyince almış, bir dahaki gelişinde de eşim yaptı saolasın deyince bir daha getirmişler. kabak ağır bişey sonuçta. geri götür demek olmaz. ama tatlı, lokum geldiğinde çoğunluk servise falan dağıtır. bazen eve de getirir, ben apartmanda dağıtırım. biz 2 kişi bitiremiyoruz tatlıyı.

daha ne olsun bskn, 2500tl borç ödemek az şey mi canım inşallah en kısa zamanda sıfırlayıp sen de
altıncıklar biriktirirsin

en sevdiğim öğün kahvaltıdır benim de ara sıra ben de akşamları kahvaltı hazırlarım afiyet olsun canım
farmasiii sana da afiyet olsun

farmasıı öğretmenim:)
birikim için tavsiyeleriniz nelerdir. ben çeyiz düzüyorum bi yandanda birikim yapmaya çalışıyorum

birikim için tavsiyeleriniz nelerdir. ben çeyiz düzüyorum bi yandanda birikim yapmaya çalışıyorum

canım benim çeyiz hazırlarken o kadar büyük hatalar yaptımki nerdeyse 5 000 tl ye yakın bomboş paralar var şimdi yemek yapcam eğer dinlemek istersen akşam uğrayıp detaylıca anlatabilirim ney ne kadar yeter diye:))))) sorun varsa seve seve cevaplarım yetrki zarar girme:))))) ve gereksiz şeyler alcana işe yarayan az ve öz şeyler al paranıda biriktir ah kafam ah diorum....

canım sen yaz ben yarın sabah işe glince bakarım:) ben yaklaşık 1 yıldır almaya başladım. başladıgımdan beride neredeyse hiç birikim yapamadım. beyaz eşylarım için köşeye parar attım işte..

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...575756-ban-bom-benimde-artik-ceyizim-var.html

buda çeyiz topiğim bunada bakarsın. eksik fazlam ne var:)

canım düğün ne zaman ?

düğün tarihin yakında olsa uzak da olsa benim sana tavsiyem

her gördüğünü gözüne hoş gelene alma işine gitme

insan nefsi sonuçta doymaz
temel şeyleri al
ama çok abartma
ihtiyaç duyduğun ince ufak tefek şeyleri düğünden sonra bile alabilirsin emin ol

sakın ha başkaları çeyizinde şusu varmış busu varmış desin diye alışveriş yapma

el elin düşünü azdırır suyunu ısıtıvermez bunu da bir yere yaz
elinde paran olsun her yer romadır zaten

kızlaaar akşam menülerimizi de paylaşalım mı?
belki aklımıza gelmeyen veya bilmediğimiz fikirler olabilir..
hem malzemeleri nasıl değerlendirdiğimizi de yazabiliriz..
isteyen menülerini yazsın buraya zevkli olur bence..
niye biliyor musunuz hepimiz evli barklı çoğumuz çocuklu aileleriz
yani buraya hergün dışardan yemek yiyen insanlar yazmıyor..
çok şükür hepimizin de elinden geliyor herşey..
o sebeple paylaşımlarımız mantıklı ve faydalanabilir olacaktır
tabi bu benim fikrim..

hadi fikri atmışken yazayım
bugün bende tarhana çorbası ve mantı var..

yazmamla kaçmam bir olacak
eşim geldi beni almaya
yarın görüşürüz hepinizi öpüyoruuuum

canım bence bu öğrencinin durumuyla aynı değil.
benim eşim de sağlık memuru biliyorsun hastaların içini dışını biliyor.
bizim çocuklar mahalle baskısı yüzünden hediye almak istiyor ama bence hastalar öyle değil.
gerçekten içlerinden gelerek ve hediye babında getiriyorlar.
ve o kadar özenip bezeniyolar ki, ben o gelen hediyeyi doktorların hiiçç sallamamasını odada şurda burda kalmasını hemşirelere alın diyvermesine gerçekten üzülüyorum.
o köyden gelen için doktorun alması beğenmesi o kadar önemli ki.
geçen yıl ki hemşiremi o kadar çok seviyordum ki anlatamam. zaten özel hastane illa ki herkesle ilgileniyor.
eğer tedavimin sonucu bebeğim olsaydı ona bi hediye, doktora da çikolata gibi bişeyi götürmeyi çok istiyordum. ama nasip olmadı olmayınca da durduk yere de hediye götürmek abes kaçar diyip almadım
yani o hemşire olsun doktor olsun hediyelerimi sallamasa üzülürdüm (

eşin de altı üstü bi kabak dememiş getirmiş pişirmişsiniz yemişsiniz, bunu söylemişsiniz, çok mutlu olmuştur getiren kişi eminim.

Son düzenleme:
akşam menüm
kahvaltı sofrası olacak

lahana sarması bazlama ve bükme eşliğinde

merhaba arkadaşlar ocak maaşımla bende birikim yapmaya başlıcam gerçi borçları çıkarınca kuş kadar maaşımdan bi şey kalmıyor geriye ama olsun az demicem çok demicem biriktiricem
aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz derler.1 lira da olsa birikim birikimdir.

maşallah hepsine.
amaniiiin,bükme haşhaşlı mı yoksa,tutmayın farmasilere gidiyorum ben.

hakkında en hayırlısı neyse o olsun,selin.gönlüne göre versin allah.neresi olursa olsun ilk amaç huzurlu çalışmak..

allright afiyet olsun,ben de yazdım ama hamileler geldi aklıma,canları çekerse üzülürüm sonra.yoksa fikir güzel,paslaşarak yapardık yemeklerimizi..

tam yerine geldin,selin elinden tutar senin.
bu arada selin bu yaptığın da büyük sevap,sonuçta ihtiyacı olanlardan yardımını esirgemiyorsun.

bazlama ve bükme dediğim ekmekler bunlar

Son düzenleme:

daha haftası olmadı yapalı mantıyı ama dur ben de geliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…