ben geçen yıl antakyada yapılan kabak tatlısından yapmıştım ama çok zahmetli.
ben de kabak tatlsına önyargıyla baktığımdan kabakla baya uğraşıyordum. geçen yıl normal kare kare doğradım üzerine şeker epeledim fırına verdim o kadar hoşuma gitti ki meğer senelerce boşuna uğraşmışım. eskiden de hafif haşlar, rendeler, şekerle kaynatır, soğuyunca içine ceviz ve bisküvü de katar toplar yapardım. hele öyle kabak tadı hiç gelmiyor.
bu arada taktir ettim eşini
eşimin çalıştığı doktorlar hiç almıyo gelenleri. hatta geçen de kaçak çay vermiş doktorun biri eşime.
niye almıyorlarsa insanlar emek emek getirmiş, hediye sonuçta
ben dee
bodoslama dalış yapıyorum kusura bakmayın.
farmasi geçen sorduğum soruyu cevaplamışsın sağol
düşündüm ve düğünden kalan ganimeti bildirim işine katmamaya karar verdim.
vee bu ay bildirim olarak 0 lira diyorumkumbaramda birazcık var ama onları dolana kadar açmıcam.
aaaa bir de birikim değil de 2500tl borç sildik. o olur mu
farmasi öğrencilerin mi derece yapan yavrun mu.her iki durumda da tebrik ederim,allah ömrünü,sağlığını ,başarısını daim etsin..
bir de mesajımı aldın mı,ilk aydan listeden mahrum olmayayım.
ben kaçayım,düşündüm düşündüm,koydum çayın suyunu,patates haşladım,bol yeşilliğim vardı,güzel bir patates salatası yapayım yanına roka,tere,yeni yaptığım ayva ve kızılcık reçelini çıkarırım,peynir,zeytin,söğüş domates,salatalık. yeter mi yeter. arada böyle yaparım,değişiklik babında.arkasına da portakallı kekim var..ee haydi buyurun beraber yiyelim.
farmasıı öğretmenim:)
birikim için tavsiyeleriniz nelerdir. ben çeyiz düzüyorum bi yandanda birikim yapmaya çalışıyorum
canım benim çeyiz hazırlarken o kadar büyük hatalar yaptımki nerdeyse 5 000 tl ye yakın bomboş paralar var şimdi yemek yapcam eğer dinlemek istersen akşam uğrayıp detaylıca anlatabilirim ney ne kadar yeter diye:))))) sorun varsa seve seve cevaplarım yetrki zarar girme:))))) ve gereksiz şeyler alcana işe yarayan az ve öz şeyler al paranıda biriktir ah kafam ah diorum....
birikim için tavsiyeleriniz nelerdir. ben çeyiz düzüyorum bi yandanda birikim yapmaya çalışıyorum
canım sen de öğrencilerden hediye kabul etmiyorsun biliyorum ama
kabak geldiğinde eşim gerek yok almam falan demiş hasta da köyden buraya kadar taşıdım deyince almış, bir dahaki gelişinde de eşim yaptı saolasın deyince bir daha getirmişler.kabak ağır bişey sonuçta. geri götür demek olmaz. ama tatlı, lokum geldiğinde çoğunluk servise falan dağıtır. bazen eve de getirir, ben apartmanda dağıtırım. biz 2 kişi bitiremiyoruz tatlıyı.
yazmamla kaçmam bir olacak
eşim geldi beni almaya
yarın görüşürüz hepinizi öpüyoruuuum
aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz derler.1 lira da olsa birikim birikimdir.merhaba arkadaşlar ocak maaşımla bende birikim yapmaya başlıcam gerçi borçları çıkarınca kuş kadar maaşımdan bi şey kalmıyor geriye ama olsun az demicem çok demicem biriktiricem
merhaba banucum bahsettiğim büyük oğluşum( 3. sınıfa gidiyor )
öğrencilerimin de güzel sonuçları varAllah emeklerini boşa gidermesin inşaallah sbs de güzel yerleri kazanmalarını diliyorum
senin menü bana uyar
şimdi annem gelmiş lahana sarması
bükme bazlama getirmiş
ben de çay ve yanına kahvaltılık malzemelerle renklendirip akşam öğününü savmayı planlıyorum
hakkında en hayırlısı neyse o olsun,selin.gönlüne göre versin allah.neresi olursa olsun ilk amaç huzurlu çalışmak..canım sağlık şu anda çok berbat oldu il sağlık müdürlükleri 2 ye ayrıldı hastaneler birliği ve halk sağlığı müdürlüğü benim halk sağlığı müdürlüğünde kadrom ayrılış olurken halk sağlığında kalmışım o yüzden devlet hastanelerinde şu an çalışmam için tayinimin hastaneler kurumuna geçmesi lazım
hastanenin adı ceza infaz devlet hastanesi çünkü bulunduğum yerdeki ceza evi kampüsünde ama öle cep teli falan yasak diil o yönden rahat:)))) serviside var:))) eşimin tayini çıktıgında ben hastaneler kurumunda olmadığım için tayinim hiçbi şekilde devlet hastanesiine çıkmıyo bi şekilde tayinimi aldırmam gerekiyo:)))))
önümde bi tek yol vardı bende bunu tercih ettim:))) hayırlısıysa olur:)))
kızlaaar akşam menülerimizi de paylaşalım mı?
belki aklımıza gelmeyen veya bilmediğimiz fikirler olabilir..
hem malzemeleri nasıl değerlendirdiğimizi de yazabiliriz..
isteyen menülerini yazsın buraya zevkli olur bence..
niye biliyor musunuz hepimiz evli barklı çoğumuz çocuklu aileleriz
yani buraya hergün dışardan yemek yiyen insanlar yazmıyor..
çok şükür hepimizin de elinden geliyor herşey..
o sebeple paylaşımlarımız mantıklı ve faydalanabilir olacaktır
tabi bu benim fikrim..
hadi fikri atmışken yazayım
bugün bende tarhana çorbası ve mantı var..
farmasicim bayılırımmmmm muhteşemler benide kabul edermisin şekerim?
ay ne demek
davete bile gerek yok canlar
valla ne güzel olurdu öyle gelip gidebileceğimiz kadar yakın olsaydık
kızlaaar akşam menülerimizi de paylaşalım mı?
belki aklımıza gelmeyen veya bilmediğimiz fikirler olabilir..
hem malzemeleri nasıl değerlendirdiğimizi de yazabiliriz..
isteyen menülerini yazsın buraya zevkli olur bence..
niye biliyor musunuz hepimiz evli barklı çoğumuz çocuklu aileleriz
yani buraya hergün dışardan yemek yiyen insanlar yazmıyor..
çok şükür hepimizin de elinden geliyor herşey..
o sebeple paylaşımlarımız mantıklı ve faydalanabilir olacaktır
tabi bu benim fikrim..
hadi fikri atmışken yazayım
bugün bende tarhana çorbası ve mantı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?