bugün okula gitmedim adet oldum ağrım var yatıyorummmmmm
aynı durumdayım loveli
günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar hepinize..
ancak okuyabildim sayfaları,akşam girmeyince birikmiş tabii.
çok şey var alıntılanacak ama sabah telaşesi,büyüğü okula gönderip,küçüğü doyurmam lazım..
akşam komşumun bebeğine çok güzel oyuncaklar aldım,unutmuşuz bile bebek eşyalarını.
biraz da alışveriş yaptım,yarın da semt pazarına giderim.ihtiyaçlar bitmiyor tabii.
çok teşekkürler allright.gönlünüzden geldiği gibi davranın bebek konusunda.biz çok uzun düşündük,büyük kızımıza kıyamadık bir türlü,az daha büyüsün derken her sene çocuk 7 yaşına geldi,bizim de yaş ilerledi.evlere şenlik bir de küçük canavarımız oldu ki,uykuyu yeni tadıyoruz.mümkünse,rabbim de veriyorsa 20 li yaşlarda çocuk dosyasını kapatmak lazım.biz geç kaldık tabii.
bebiş doğunca makinenin birini ona ayırıcaksın heheheeh minik minik çok çıkıyor onların çamaşırı
ben de hafta da 2-3 kere yıkarım cuma günleri yıkarım tüm çamaşırlarımı bizim çok çamaşırımız olmuyor ama oğluşumunnn çok çıkıyor kirlenmese biile 2 günde bir banyo yapıyor kkııyafetleri değişiyor
bebek çamaşırı dedikçe aklıma şu anım gelir.
aynı dönemde hamile kaldığım arkadaşıma gittim bebek görmeye.ben yeni oğlumu kaybetmişim o da oğlan.sevdim kokladım bebeği.annesi içeri çamaşırlarını asmış,minik minik bir sürü giysi.içim gitti tabii.arkadaşımsa şikayet ediyor,bitmiyor çamaşırı diye.
oysa ben o çamaşırları yıkayıp asmaya öyle hasretim ki içim acıyor.
3 yıl sonra rabbim kızımı verince makineye atmaya bile kıyamadım,özel sabunlarla elimde yıkadım aylarca,öyle özenmişim,öyle imrenmişim ki.bebek çamaşırı dendikçe hep o günkü sızıyı hatırlarım ama rabbim bana da nasip ettiği için şükür etmeyi de unutmadan.
güzelim sıcak su torbası koy hemen karnına,ayaklarına.o ağrı bezdirir insanı.
allah evlatlarına uzun ömürler versin canım
Günaydın arkadaşlar....
Cumanız mübarek olsun....
tatlı telaşlarımız hiç bitmesin... :126:
amiiiinnnnn
herkese günaydın hayırlı cumalar...
mutlu huzurlu bir gün geçiririz inşallah
hayırlı cumalar eva'cımm
hayırlı cumalar
mutlu huzurlu herşeyden önce sağlıklı
gönlümüzden geçenlerin gerçeğe dönüştüğü güzel bir cuma günü olur inşaallah
amiiin inşallah farmasii
günaydın hanımlar mutlu,huzurlu,bol bereketli bi gün olsun hepimize
hayırlı cumalar olsun
hayırlı cumalar derfat'cım
sevincimi bu topikle de paylaşayım
coşku deneme sınavı sonuçlarımız açıklandı
0 hata ile
%1 lik dilimdeyiz
okulda ilçede 1.yiz
ilde ilk 100 kişinin içerisindeyiz
il çapındaki 0 yanlışı çıkaran 27 kişiden biriyiz
maşallah subhanallah:)) allah nazardan saklasın
inşallah çok iyi günlerini görürsün evlatlarının canım
çok çok çokoooook
bereketli hayırlı mutlu günler cumalar efenim
günaydınlaaaaaaaaar
efenim size de hayırlı cumalar olsun
bugün hemencecik bitsin evimde dinlenmek istiorum çok bitkinim....
kızlar bide ben bişey yaptım inşallah hayırlısı olur:)))
ben laborantım fakat şu an devletin aziziliğine uğrayıp ilçe sağlık müdürlüğünde çalışıorum dilekçe yazdım kaç kere il sağlık müdürlüğüne , 6 aydır işimi yapamamktayım devlet hastanesine tayin istiorum diye olumsuz cevap döndü bi tıbbi sekreterin yaptığı işi yapıorum evrak işiyle uğraşıorum işimi seviorum aslında ama boşuna okumuşum gibi hissediorum işimi yapamıorum neyse bi kaç gün önce kurum içi tayin dönemi açıldı b
baktım devlet hastanesi yok devlet hastaneside evime o kadar yakın o kadar yakın burnumun dibi ama ceza evi devlet hastanesi vardı bende işaretledim olursa güzel olcak nöbetle çalışcam ayda 24 sat 7 kere nöbet tutcam bitcek evde çocuğumla zman geçirebilirim ama benim oldugum yere 6ay önce tayinim çıktı((( büyük ihtimalle olmıcak çünkü tayin istemek için o ilde 1 yılı doldurmak lazımmış (( kendimi boşa okumuş gibi hissediorum
bu zamanda eğitiini alddığı işi yapan çok az heralde selin'ciminşallah herşey gönlüne göre olur canım
senfat doruk a brokoli çorbası da yapsana ben yapıyorum sütle süper oluyor hem de çok lezzetli oluyor.
ben de tasarruf olarak mutfaktaki ve oturma odasındaki lamba sayısını 2 ye düşürmüştüm bir misafir geleceği zaman diğerlerini de açıyorum
bir de klozetin rezervuarı oluyor ya (tabi gizli duvara gömülülerden değilse) oraya boş şaşal şişe koyarak rezervuardaki suyu daha çokmuş gibi gösterip her sifon çekişinde daha az su harcayabilirsiniz.
canım ben de koymuştum rezervuara pet şişe, ama çabuk bozuldutesisatçı böyle yapmayın, sifonu istediğiniz su miktarına göre ayarlattırın demişti
hepinize hayırlı cumalar kızlaaar