Kirli Çıkılar )))

bugün okula gitmedim adet oldum ağrım var yatıyorummmmmm

aynı durumdayım loveli geçmiş olsun canım

ben de bugun regliyim. sabah lovelinin oldugunu görünce aklıma şu geldi. bilirsiniz bir arada vakit geçirenler (ki iş yerinde kesinlikte tutardı) adet dönemi aynı zamana denk gelir. iş yerinde farklı dönemlerde regl olanlar bile bir süre sonra 1 gun arayla regl olurdu. burda da galiba aynı durum var. ben, loveli ve sunny66 hasta. başkaları da vardır bence.

farmasi Allah herkese gurur duyacagı evlatlar versin. oğlun da emeğinin karşılığını almış. çok güzel.

Son düzenleme:
ben tek mesaj da sadece bir alıntı yapabiliyorum. nasıl tüm alıntıları yapacagız kardeşlerim
alıntı ile cevapla nın yan tarafına tıkla bir tik oluşacak bu o mesaja altıntı yapabileceğin anlamına geliyor onra cevap yaz kısmına geldiğinde alıntıladığın bütün mesajlar alt alta görülüyor

üşütmüş olabilir mi? bu iyi senaryo
sistit mi? bu da fena değil..
peki apandist olabilir mi? bu da kötü senaryo

çok geçmiş olsun acilen doktor şart...

seyyahcım
dışardan baktığında benzer bir durum vardır
bizde de içe dönüklük var
ama durunun ayağıyla başparmağının birleştiği eklemi öyle esnek ki tamamen yatay duruma gelebiliyor
bıraktığında 45 derece eğrilik var bükünce 90 derece oluyor çok enteresan
ama Rabbim nasıl uyumlu yaratmışsa orta parmağı ile çok uyumlu bir görüntüsü var üst üste binmiyor yani..
normal parmak kemikleri dikdörtgen gibidir uzunlamasına büyür
bizim kemiğimiz üçgen şeklinde ve açılı büyüyormuşş
seninki çok ayrı bir durum
bi kere çift taraflı ve de sonradan oluşmuş..
giydiği ayakkabıdan olması yüksek
ayakkabı burnu geniş ve gerçek deri ayakkabı almaya özen gösterin diyor ortopedist.
hacettepeli bir hoca var ankarada özeline götürüyoruz
çok iyi bir hoca kimsenin bilemediğini bakar bakmaz tanısını koydu mekanizmasını açıkladı
iyi bir ortopedist olmalı bence elini de gösterirsin..

farmasi canım,kuzucuğuna kocamaaan bir maşallah.... :)
benimki de çok iyi gidiyor şimdilik,bir maşallah da benimkine... :)
nasıl başlarsa öyle devam edermiş,inşallah ömürleri boyunca hep böyle başarılı olurlar....
öperim ben onları.....

kızlar bu aralar bizimki evin içinde benim topuklularımla geziyor
ayağından çıkarabilen yiğit çıkmadı henüz...:))))

Eki Görüntüle 590575

kızlar bu aralar bizimki evin içinde benim topuklularımla geziyor
ayağından çıkarabilen yiğit çıkmadı henüz...:))))

ayyy,yerim ben onu,nasıl da cin cin bakmış... :))
maşaallah,sübhanellah... :)
banane ben de kız istiyommmmmmm... :)
bu aralar istemediğim bi kız çocuk eksikti,o da tamam oldu sayende, allrightcım... :))

ben geçen yıl antakyada yapılan kabak tatlısından yapmıştım ama çok zahmetli.
ben de kabak tatlsına önyargıyla baktığımdan kabakla baya uğraşıyordum. geçen yıl normal kare kare doğradım üzerine şeker epeledim fırına verdim o kadar hoşuma gitti ki meğer senelerce boşuna uğraşmışım. eskiden de hafif haşlar, rendeler, şekerle kaynatır, soğuyunca içine ceviz ve bisküvü de katar toplar yapardım. hele öyle kabak tadı hiç gelmiyor.

bu arada taktir ettim eşini

eşimin çalıştığı doktorlar hiç almıyo gelenleri. hatta geçen de kaçak çay vermiş doktorun biri eşime.
niye almıyorlarsa insanlar emek emek getirmiş, hediye sonuçta
ben dee

Rabbim herkesin gönlüne göre versin.....
şu mübarek cuma gününün hürmetine,isteyene maddi/manevi zenginlik,isteyene ev,isteyene eş,isteyene çocuk,isteyene iş,isteyene para, vs.vs. versin.....
amiiiiiin..... :)

allrightttttttttt
çin çin japon japon ayol buuuuuuuuu
neler söylemek istiyorum şimdi ama
bir derdim varda arkadaşı çocuğunu eşek diye seviyo konusu açmıştı birisi
o zamandan beri kendini tutuyorum çenemi de

şirineeeeeeeeeeee
maşallah
bayılıyorum kız çocuklarına
hadi erkkelerin de hatrı kalmasın onlar da pek şirin oluyolar,

kıskandım ben de koyacam
ama bikaç sayfa sonra
rol çalma olmasın

Rabbim herkesin gönlüne göre versin.....
şu mübarek cuma gününün hürmetine,isteyene maddi/manevi zenginlik,isteyene ev,isteyene eş,isteyene çocuk,isteyene iş,isteyene para, vs.vs. versin.....
amiiiiiin..... :)

amiiiiiiiiiin...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…