Kirli Çıkılar )))

hamur işine bayılırım ben de katmeri seve seve yerim. en erken ben gelirim sanırım.

karanfilce ben ilk yılımızda patatesli et yemeği yapmıştım. eşim dedi bu mu yemek, ne kadar basit bir şey hazırlamışsın, ben de o yemeği bi daha yapmadım

o tiramisuya noldu biliyor musun
yeğenlerim geleceği akşam yapacaktım onu
yeğenimin sevgilisi de burda bankaya girdi hep küçük çikolata alır gelirdi kutlamak için pasta almış ben de yapmadım akşam
dün gündüz yaptım komşular geldi biz tıka basa yedik mi tiramisuyu
hayda yeğenlerim hızını alamamış dün akşam gene geliyoruz dediler
tiramisudan kalın bir dilim anca kaldı
ben onu ince iki dilim yaptım küçüklere verecektim
2 yeğenim ben kızım kızımla yaşıt yeğenimin kızı
5 kişiyiz yani ama hepimiz tatlı manyağıyız
sanki 2 gündür onca pastayı böreği biz yememişiz düştük o tiramisunun derdine
2 dilimi de 4 parçaya böldük ikisini çocuklar yedi oynıcaz diye koştular odalarına
biz üçümüz aç tavuk gibi bakıyoruz kalana
hani ben büyüğüm teyzeyim ya onlara bırakıcam ben yemicem
birine dedim sen evlenicen kilo alma yeme
öbürüne dedim sen çocuk yapıcan az zayıfla yeme
bunlar hemen atladı pastaya ama birer lokma var yani yemeye
bunlar aldı çatalı ağızlarına ama ben ağzımın suları aka aka bakıyorum sonunda yeğenim o bir lokmayı yere düşürdü mü
yiyemedi öbürü de ona gülerken bişi anlamadı
nasıl gözüm kaldıysa artık ahahhaha
yarım saat güldük kendimize
çok komikti aklımızda kaldı hemen malzeme alıp tekrar yapıcam

Son düzenleme:
tatlı tuzlu farketmez çok sever eşim pasta börek işlerini ama benim kendi ailemde pasta böreğin olduğu gün yemek yapmaz onları yeriz. eşimin ailesi ise yemekten sonra çayın yanına koyar
işte bu yüzden aramızda kocaman bi fark var

arada yapmak gerek bu erkeklere

herkese iyi akşamlar kızlar.anca eve geldim.yemek yaptım.bizde de antalya usulü piyaz vardı.bulaşık falan derken geldim.şimdi yazdıklarınızı okuyorum

ayyy çok güldüm alemsiniz yaa hele sen diyosun ya sen yeme sen de yeme
hiç öyle şakacı biri olamamışımdır bayılırım öylelerine

ayyy çok güldüm alemsiniz yaa hele sen diyosun ya sen yeme sen de yeme
hiç öyle şakacı biri olamamışımdır bayılırım öylelerine

gel canım ben sana da yaparım öle şakalar
hiçç acımam
hatta hepsini çocuklara verelim dediler
cık dedim onlara zararlı birer dilim yesinler

bu erkekler hep aynı galiba benim eşim de onları yemekten saymaz hiç, illa sulu yemek
olacak bir kere yemekten sonra çayı koyunca sorar, pasta börek çörek yok mu diye

ben de öyleyim beğenilmeyen bişeyi güzel söylemezlerse bi daha yapmam hehehehehhe

kek nefis oldu farmasiye giderken elimiz boş gitmeyelim

seyyah alemsin yaaaa canlandırdım kafamda çok eğlenceliymiş orda olsaydım dedim ne gülerdim dedim

selincim hakkında hayırlısı olsun ben de tam kafama göre okul bulmuştum eve yakın rahat diye ilkokul oluyoormuş o da seneye tayinciyim evimin yakınında bir okul var inşallah hayırlısıyla olur hayırlısı

eşim sever pasta böreği ama çok beceremiyordum artık yapıyorum güzel oluyor yemeğimden güzel en azından yemek yapmayı sevmiyorum nedense

yarın pazar var ev tam takır oldu bişey bozulmadan bitirdik şükür

bir tek cennet hurması var evde yiyen yok annemler getirmişti ne yapsam ki ondan

seyyah gözümde canlandırdım da sizi çok güldüm
seneler önce bir gün revani yapmıştım ben de, eşim çok sever. yedik yedik üç dilim kaldı.
bir tabağa koydum üçünü de, birer dilimini yedik uslu uslu. kaldı bir dilim. o bana baktı ben ona baktım.
çatalım masanın üstündeydi. çatala uzansam revani gitcek. ben de bir anda atladım, elimle aldım
tam ağzıma atıcam hepsini bir, eşim bileğimden tuttu, elimden alıcakken kafamı uzattım koca dilim revaniyi ağzıma attım
benim elim, ağzım burnum yapış yapış eşim çok gülmüştü. hep son kalanı ona verdiğimden,
zannetmiş bunu da vericem hala söyler o günü revani yaptığımda

bana gönderebilirsin
cennet hurmasına baylırım günde 1 kg bitirebilirlm acıktıkça yerim susdıkça yerim her daim yerim yani

loveli hurmayı ben de çok severim nette bi tarif görmüştüm ezilip yapılıyodu ama unuttum şimdi
bi bak istersen belki bulabilirsin güzel bi tarif

Ayyy

çok güldüm yaaa gözümün önünde canlandırdım da

şimdilik eşim bana verir ama demek ki yıllar geçince böyle oluyor
Allah bizlere eşlerimize hayırlı sağlıklı ömürler versin de bunlar güzel komik bi anı olarak kalıyor işte..

ofisten çıktım arabanın kaskosunu yeniledik gitti paracıklarım :18:Neyse Allah muhtaç etmesin kaskoya da gerisi önemli değil bir de ücretsiz check up varmış ona soktuk motor yağı azalmış ama zaten 1 ay sonra 15 bin bakımına girecek o zaman yapsak daha uygun olacağına karar verdik çıktık. Spora gittim eve geldim kemikli etlerim vardı buzlukta çok yer kaplıyordu buzluk aralansın diye dün +4 C e almıştım onu düdüklüye attım pişmesini bekliyorum siz burda yemeklerden bahsettikçe resmen ahlandım pc başında bir de öğlen yemeğe gidemedim bugün gittiğimde yemekhane kapanıyormuş yemekleri kaldırmışlar yogurt ve meyveyle geçiştirdim çok açım. Et pişerken mercimek köfte yapmaya karar verdim ona başlıyoum şimdi

akıllıbıdık bu aralar pek sessiz takipte :44:
neden acaba derdi mi var sıkıntısı mı var işleri mi çok:44:

yaaaa bu kadar çok yazmayın her gün giriyorum en az 20 sayfa birikmiş oku oku yetmiyor okudukçada karışıyor yeni gelenler eskiler alıntılar karmarışık oluyor offfffff bu gruba ait değilmiyim ben artık bu kadar yabancı hissediyorum kendimi

slm kızlar gecmııse bakıcam ama muhabbete dalayım didi karanfılcem konyalılar bole oluyoruz galıba bızdede de pasta börek varsa yemek o olur aynen eşimin ailesınde cay saatınde yenır aramızda fark var

ayrıca annem su böregı yapar kadıncagız aksam yemegıne eşim kahvaltıda yıyelım bunu der sınır olur annem konyada bır ana yemektır su böregı bikere

bu arad ek ders yattı bana 634 eşimede 636 o mudur ben mud yetkılıyım.

1200 attım hesaba duruyor maasta bısı yapacagımm

farması sen katılım bankalarına ne dıyorsun hıc para yatırıp kar payı alıyormuusn duydunmu cevrenden faız yada degıl dıyenler var . dini fetvalar faız olmadıgın söylüyorlar da

bana gönderebilirsin
cennet hurmasına baylırım günde 1 kg bitirebilirlm acıktıkça yerim susdıkça yerim her daim yerim yani

yahu hurma yenmez mi ben deli oluerum hele hele sabah kalkınca meyve yiyerek kahvaltı yapmaya bayılıorum bu özellikle hurma ve muz yada elmaysa :))))
hurmayı bebeğine yoğurtla karıştırıp yedirebilirsin ben hep öle yiyorum çok güzel oluyo:)))

bide bdasit tlı tarifi var hurmanın kabuklarını soyyosun bi kapta eziosun sonra muzu içine minik minik küp küp doğruousun sonra bunları kaselere alıosun üstüne bal gezdiriosun yadaaaaa krem şanti eşliğinde yiyosun:))))) bunuda çok severim... çok lezzetli oluyo

Son düzenleme:
kizlar,yeme icme,es konulari acilmis..vallahi ben de bu durumdan muzdaribim:)duyunca ilk evlendigim yillar aklima geldi.Ben yurtdisina gelin geldim ve tabiki aramizdaki ucurum farklar kendini gosterdi...ben de diyorum ki,annesi nasilsa yapiyor bunlardan,hani yabanci,gzantirikte degil,neyse o....ahh ahh n yemekler cope gitmediki...sonra baktim yemiyor,ben ona ayak uydurdum..nerde hazir nerde dondurulmus yemek var esim orda ama hepside hazir urunlerdi....snra baktim bu boyle olmayacak,soyle adam akilli tencere yemegi yapamiyordum....iyyy aklima geldide patates puresini bile paketten hazir olanini seviyordu...sonra ben bildigimiz usul yaptim yemedi tabikide ....isin ozu baktim olmayacak boyle...arastir arastir,onu dene bunu dene derken,simi iyiyiz arada degisiklik olsun diye birsey yapinca az yapiyorum ki tebkisini olceyim,begenirse ybirdaha yaparim,begenmezse yapmam

Birde soyle bir konu var,ben cayi cok severim,hani aksam olsun,kocam gelsin yemekten sonra bir cay,kahve fasli yapalim olayi yok bizde,cok ozeniyorum vallahi olsun diye...ne yapim baktim olacak gibi degil sadece kendime demliyorum,icerse bir yudum icer birakir...bir de kisir asla yemez...bulgur pilavini sozde sevmez ama lokantada hapur hupur yer:)sonrada sen bana yapmiyorsun ki der vallah cozemedim....oyle boyle geciniyoz iste...ne yapalim :::) allah baska dert vermesin...

Son düzenleme:
oh oh yemeler içmeler biz de şirketten arkadaşlarla yılbaşı kutladık tıka basa tokum yani yoksa çıldırırdım burada okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…