- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
ıspanağı yıkaması 1 saat dograması yarım saat pişmesi 20 dakika:)))
maşallah ne hız öyle bizim de ücretler yapılmış ama yattı mı bilmiyombu arad ek ders yattı bana 634 eşimede 636 o mudur ben mud yetkılıyım.
1200 attım hesaba duruyor maasta bısı yapacagımm
farması sen katılım bankalarına ne dıyorsun hıc para yatırıp kar payı alıyormuusn duydunmu cevrenden faız yada degıl dıyenler var . dini fetvalar faız olmadıgın söylüyorlar da
kizlar,yeme icme,es konulari acilmis..vallahi ben de bu durumdan muzdaribim:)duyunca ilk evlendigim yillar aklima geldi.Ben yurtdisina gelin geldim ve tabiki aramizdaki ucurum farklar kendini gosterdi...ben de diyorum ki,annesi nasilsa yapiyor bunlardan,hani yabanci,gzantirikte degil,neyse o....ahh ahh n yemekler cope gitmediki...sonra baktim yemiyor,ben ona ayak uydurdum..nerde hazir nerde dondurulmus yemek var esim orda ama hepside hazir urunlerdi....snra baktim bu boyle olmayacak,soyle adam akilli tencere yemegi yapamiyordum....iyyy aklima geldide patates puresini bile paketten hazir olanini seviyordu...sonra ben bildigimiz usul yaptim yemedi tabikide....isin ozu baktim olmayacak boyle...arastir arastir,onu dene bunu dene derken,simi iyiyiz arada degisiklik olsun diye birsey yapinca az yapiyorum ki tebkisini olceyim,begenirse ybirdaha yaparim,begenmezse yapmam
Birde soyle bir konu var,ben cayi cok severim,hani aksam olsun,kocam gelsin yemekten sonra bir cay,kahve fasli yapalim olayi yok bizde,cok ozeniyorum vallahi olsun diye...ne yapim baktim olacak gibi degil sadece kendime demliyorum,icerse bir yudum icer birakir...bir de kisir asla yemez...bulgur pilavini sozde sevmez ama lokantada hapur hupur yer:)sonrada sen bana yapmiyorsun ki dervallah cozemedim....oyle boyle geciniyoz iste...ne yapalim :::) allah baska dert vermesin...
yaaaa bu kadar çok yazmayın her gün giriyorum en az 20 sayfa birikmiş oku oku yetmiyor okudukçada karışıyor yeni gelenler eskiler alıntılar karmarışık oluyor offfffff bu gruba ait değilmiyim ben artık bu kadar yabancı hissediyorum kendimi
hiç senin gibi akıllı bi bıdğa yakışıyo mu sözleryaaaa bu kadar çok yazmayın her gün giriyorum en az 20 sayfa birikmiş oku oku yetmiyor okudukçada karışıyor yeni gelenler eskiler alıntılar karmarışık oluyor offfffff bu gruba ait değilmiyim ben artık bu kadar yabancı hissediyorum kendimi
yahu hurma yenmez mi ben deli oluerum hele hele sabah kalkınca meyve yiyerek kahvaltı yapmaya bayılıorum bu özellikle hurma ve muz yada elmaysa :))))
hurmayı bebeğine yoğurtla karıştırıp yedirebilirsin ben hep öle yiyorum çok güzel oluyo:)))
bide bdasit tlı tarifi var hurmanın kabuklarını soyyosun bi kapta eziosun sonra muzu içine minik minik küp küp doğruousun sonra bunları kaselere alıosun üstüne bal gezdiriosun yadaaaaa krem şanti eşliğinde yiyosun:))))) bunuda çok severim... çok lezzetli oluyo
aynen yazdıklarını ben de okudumbu arad ek ders yattı bana 634 eşimede 636 o mudur ben mud yetkılıyım.
1200 attım hesaba duruyor maasta bısı yapacagımm
farması sen katılım bankalarına ne dıyorsun hıc para yatırıp kar payı alıyormuusn duydunmu cevrenden faız yada degıl dıyenler var . dini fetvalar faız olmadıgın söylüyorlar da
hamur işine bayılıorum bayılıorum görünce dibim düşüyo ama artık yiyemiorum ben tuzlu ekşi hastasıyım eşimde tatlı nerde tatlı olsa o orda:)))) arada yapıorumda adamcağıza:))) farmasi ben size gelim bakıp bakıp gidim:))) gözüm doysun bari
898 tl yatmış
hem de dün.
kızlar şimdi ocak ayında maaşı zamla alcaz dimi??
% kaç olcak??
ben bi tek ocakta zam alıyorum da diğerinde hiç artmıyorr
farmasıı öğretmenim:)
birikim için tavsiyeleriniz nelerdir. ben çeyiz düzüyorum bi yandanda birikim yapmaya çalışıyorum
yemesi paha biçilemez
maşallah karanfilcecim 113 saat Allh bereket versın sen ne öğretmenıydın
karanfilcecim % 3 diye biliyorum ,ne kadar çok değil mi?
Allah bereket versin
karanfilce senın kac cocugun var
bugün gittik idrar yolu enfeksiyonu çıktı gerçekten.şimdi iyi ama çok şüküridrar yolu sorunu olabilir..madem cok agrisi var bence hemen simdi alip acile getirrin...cok gecmis olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?