bugün gittik idrar yolu enfeksiyonu çıktı gerçekten.şimdi iyi ama çok şükür
Rabbim acil şifalar versin kuzucuğuna canım
ÇEYİZLE İLGİLİ ....YAZI UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN....
canım çeyiz topiciğin hayırlı olsun öncelikle:))) baktım şimdi çeyizlerine hepsi birbirinden güzel:)))
anladığım kadarıya koyduklarının hepsi buysa şayet , kaliteli az öz şeyler almışsın ve tebrik ederim çok güüzel şeyler almışsın:))
öncelikle ağır olanları zaten aradan çıkarmışsın
kahvaltı takımı , misafir yemek takımı ,çatal bıçak takımı ,tencereler , nevresimler (sanki biraz abarmışsın gibi geldi ama olsun hepsi çok güzel:)))
1. olarak artık borcam alma evlendiğinde o kadar çok gelioki sen bile şaşıosun bende aldım ya gelmezse diye ama çifter çifter geldi bazılarında 3'er tane var:))) bende hediye olarak götürüorum gitcem yerlere
2. kahve fincanı alma oda çok gelio hediye olarak ve içlerinden mutlaka bi tane beğendiğin çıkıyo:))) bana 4 takım gelmişti ama bende almıştım tabiki:))) 5 takım ikisini teyzelerime birini eltime hediye ettim bi takımda bende var biride hediye olarak gitceği yeri beklio:)))
3. çay bardakların ve su bardakların hariç aldıklarını 6'şar kişilik al 12 tane alma ben herşeyimi ama herşeyimi 12 'şer tane aldım (porselen çay fincaları,kahve fincaları,kahve yanına su bardakları,neskafe takımı,şerbet bardakları bunların hespsi bende 12 tane çıldırıorum bazen)düşün artık dolaplarımı neden diceksin kullandıkça sıkılıosun zaten kırıldıkça yeni modellerini alırsın değişiklik olur ve bidaha bulamıcam diye düşünme inanki buluosun:)))
3.porselen çay fincanı takımı aldıysan neskafe takımı alma
misafir için 500-600 tl ye sakın pırıltılı simli pullu kadeh takımları alma!!!(gümüşlük alcam gümüşlüğümde sergilicem diosan o başkaama bence gümüşlükte gereksiz)
misafir için takım olsun diye bardak alabilirsin çünkü yemek takımın çok güzel tamamlaması için yada misafir geldiğinde bardakların eksik olur biri farkl biri farklı olmasın diye züccaciyelerde kipada migrosta özellikle büyük mağazalarda cam eşyalar indirime girio ordan 8 tane kadahh 8 tanede su bardağı alabilirsin taş çatlasa 50 tl ye halledersin
benim 500 tl ye aldığım bardak takımı makinaya attığım ilk gün mahvodu((((bende hepsinin simlerini kazıdım şimdi dümdüz bardak oldular.... (((
4.güzel bi bıçak seti al mutfakta hayat kurtarıo... göremedim topiğinde tatlım ...
5.günlük yemek takımı:normal yemek takımları 6 şar oluyo ya 2 takım normal bi yemek takımı al oldu bitti hatta günlük kullancan için öle karaca güral falan hiç gerek yok bime kütahya porselenin indirime yemek takımları gelio şiddetle tavsiye ederim yada büyük marketlerde indirime girdiğinde iki takım al tamam
ben kare aldım günlük kullandığım için kenarları köşe kısımları kırıldı hep günlük için kare takım hiç kullanışlı diil aslaaaaaaaaa tavsiye etmiorum... 12 li yemek takımı yetermi diye hiç merak etme 2 kişi olcaksın evde artıyo bile ben evlenmeden önce çevrenin gazına geldim 12 li kare yemek takımı aldım çok kaliteli diildi indirimden aldım:))) markasıda çok bilindik bişe diildi zaten neyse üstüne bide karacadan 12 kişilik yemek takımı aldım yetmedi günlük kahvaltıya kullanmak için 9 tanede kare beyaz tabak aldım((( yaptıgım en büyük yanlıştı günlük kahvaltıda kullandığım şey minik minik tabaklar hani bi milyoncularda oluyo ya onlardan ve iki tane tabak günlük olarak alcam yemek takımının pasta tabakları işini görür :))) ki ben yarı yarıya yemek takımının pasta tabaklarnı kullanıorum kahvaltıya misafir için zaten almışsın:)))) günlük tabak olarak özetle :
12 kişilik ucuz bi yemek takımı
6 tane minik kase
bide minik minik tabaklar ortaya domates salatalık falan doğramak için
6.tencere takımında aldığın tencerelerin çoğunu kullanamıcaksın çünkü büyük oluolar eğer küçük aldıysan ne mutlu almadıysan edin:))) evde tencere yığını duruyo ama kullanamıorum(((( çünkü 10 kişilik yemek pişer o tencerelerde ((
7. havlu göremedim çeyizinde tatlım bi takım bornoz takımı al bu takımın içinde 2 tane hamam havlusu 2 tane bornoz çıkıyo hangisini kullanırsın bilemicem benim tercihim bornozdan yana oldu hamam havlularınıda misafir için ayırdım:))) misafire ayrıca havlu almadım bornoz yetiyo:))))yüz havlusu hiç alamadım annem dantelli dantelli bir sürü hazırlamıştı eğer yoksa ilk başta 5-6 tane yeter
8. gelinlik gibi yatak örtüsü lütfen alma !!!! bana az daha 800 tl ye aldırıolardı gerçekten sevmediğim için almadım az bişe meylim ola alıodum(((
9.rende ,meyve bıçağı ,plastik leğen gibi şeyleri ucuzluk pazarından al sana bi tupperware temsilciliği yapmış ve en az 750 tl lik tupper almış biri olarak sölüorum yanına bile yaklaşma((( çok pişmanım (((
10.süs eşyası almayı en sona bırak biliorum ilk başlarda öle bi heves oluyoki ne görsen alasın gelio ama yapma
ufak tefek bi kaç şey al sadece çünkü yeninesil mobilyalara çok fazla süs eşyası yakışmıyo
11. kirli sepeti belki işe yarayan bişeydir ama ben hiç memnun kalmadım attım gitti:)) bu tercih meselesi ama bidaha düşün
12. banyo aksasuarlarını porselen alma yere çokça düşüolar metal yada ahşap al:))) bi erkekle yaşıcaksın o evde unutma bu sabunluk takımı 150 tl dir diye düşünmez cam parçası diye düşünür:))))))
13. silikon spatula kepçe al acayip işe yarıolar tahta kepçeden daha menunum:)))onuda abartma 2 silikon spatula bide tahta çatal takımları oluyo teflonlar için onu alsan yeter çorba kepçesi falan çkb takımından çıkıo zaten
14. yağ kızdırmak için falan minnacık tavalar oluyoya onlardan mutlaka al hayat kurtarıyo:))))
15 cam saklama kapları al artan yemekler için:)))
çok uzn yazdım yahu sorcan bişe varsa sor ona göre cevaplarım:)))
bende katılmak istiyorum bu tabloya birikimi sana özelden mi atmam gerekiyor
maşallah ne hız öyle bizim de ücretler yapılmış ama yattı mı bilmiyom
aaa sanki yılbaşında erken mi yatıyordu
benimki 800 küsür olcak 113 saat
senin eşin nasıl bi yemek istiyo söyliyim
biraz ağır oldu ama neden hanımının miss gibi yemeklerini yemiyo da aynısını lokantada yiyor beyfendi
benim de eşim çayı çok sever ben 1 bardak içerim demliği o bitirir
royem bu arada aklıma ne geldi söyliyim, dün sormuştun ya çok bulaşık çıkıyo diye benim bi yöntemim de aynı kapları bi kaç defa kullanmaktır nasıl söyliyim
mesela bugün brokoli haşladığım tencereyi yıkamadım ya da makineye kaldırmadım hemen çorbamı onda yaptım zaten brokolinin haşlama suyyunu da çorbaya koydum. sonra az önce o tencerenin kapağı elime geldi hemen bi duruladım suyla kaldırdım.
sonra dün vakıftan 5 kg luk süt almıştım. onu çok büyük bi tencerede kaynattım 2 kavanoz dolaba kaldırdım, bir miktarını yoğurt yaptım kalanını da büyük de olsa tencere aynı kabın içinde sütlaç yaptım.
ben çoğu zaman fazla bulaşmaması için böyle yaparım babannem kılıklıyım
annem olsa hemen elinde yıkar onu daha küçük bi tencerede sütlacı yapardı ama ben bu halimden memnunum
bugün gittik idrar yolu enfeksiyonu çıktı gerçekten.şimdi iyi ama çok şükür
harika bilgiler teşekkür ettikÇEYİZLE İLGİLİ ....YAZI UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN....
canım çeyiz topiciğin hayırlı olsun öncelikle:))) baktım şimdi çeyizlerine hepsi birbirinden güzel:)))
anladığım kadarıya koyduklarının hepsi buysa şayet , kaliteli az öz şeyler almışsın ve tebrik ederim çok güüzel şeyler almışsın:))
öncelikle ağır olanları zaten aradan çıkarmışsın
kahvaltı takımı , misafir yemek takımı ,çatal bıçak takımı ,tencereler , nevresimler (sanki biraz abarmışsın gibi geldi ama olsun hepsi çok güzel:)))
1. olarak artık borcam alma evlendiğinde o kadar çok gelioki sen bile şaşıosun bende aldım ya gelmezse diye ama çifter çifter geldi bazılarında 3'er tane var:))) bende hediye olarak götürüorum gitcem yerlere
2. kahve fincanı alma oda çok gelio hediye olarak ve içlerinden mutlaka bi tane beğendiğin çıkıyo:))) bana 4 takım gelmişti ama bende almıştım tabiki:))) 5 takım ikisini teyzelerime birini eltime hediye ettim bi takımda bende var biride hediye olarak gitceği yeri beklio:)))
3. çay bardakların ve su bardakların hariç aldıklarını 6'şar kişilik al 12 tane alma ben herşeyimi ama herşeyimi 12 'şer tane aldım (porselen çay fincaları,kahve fincaları,kahve yanına su bardakları,neskafe takımı,şerbet bardakları bunların hespsi bende 12 tane çıldırıorum bazen)düşün artık dolaplarımı neden diceksin kullandıkça sıkılıosun zaten kırıldıkça yeni modellerini alırsın değişiklik olur ve bidaha bulamıcam diye düşünme inanki buluosun:)))
3.porselen çay fincanı takımı aldıysan neskafe takımı alma
misafir için 500-600 tl ye sakın pırıltılı simli pullu kadeh takımları alma!!!(gümüşlük alcam gümüşlüğümde sergilicem diosan o başkaama bence gümüşlükte gereksiz)
misafir için takım olsun diye bardak alabilirsin çünkü yemek takımın çok güzel tamamlaması için yada misafir geldiğinde bardakların eksik olur biri farkl biri farklı olmasın diye züccaciyelerde kipada migrosta özellikle büyük mağazalarda cam eşyalar indirime girio ordan 8 tane kadahh 8 tanede su bardağı alabilirsin taş çatlasa 50 tl ye halledersin
benim 500 tl ye aldığım bardak takımı makinaya attığım ilk gün mahvodu((((bende hepsinin simlerini kazıdım şimdi dümdüz bardak oldular.... (((
4.güzel bi bıçak seti al mutfakta hayat kurtarıo... göremedim topiğinde tatlım ...
5.günlük yemek takımı:normal yemek takımları 6 şar oluyo ya 2 takım normal bi yemek takımı al oldu bitti hatta günlük kullancan için öle karaca güral falan hiç gerek yok bime kütahya porselenin indirime yemek takımları gelio şiddetle tavsiye ederim yada büyük marketlerde indirime girdiğinde iki takım al tamam
ben kare aldım günlük kullandığım için kenarları köşe kısımları kırıldı hep günlük için kare takım hiç kullanışlı diil aslaaaaaaaaa tavsiye etmiorum... 12 li yemek takımı yetermi diye hiç merak etme 2 kişi olcaksın evde artıyo bile ben evlenmeden önce çevrenin gazına geldim 12 li kare yemek takımı aldım çok kaliteli diildi indirimden aldım:))) markasıda çok bilindik bişe diildi zaten neyse üstüne bide karacadan 12 kişilik yemek takımı aldım yetmedi günlük kahvaltıya kullanmak için 9 tanede kare beyaz tabak aldım((( yaptıgım en büyük yanlıştı günlük kahvaltıda kullandığım şey minik minik tabaklar hani bi milyoncularda oluyo ya onlardan ve iki tane tabak günlük olarak alcam yemek takımının pasta tabakları işini görür :))) ki ben yarı yarıya yemek takımının pasta tabaklarnı kullanıorum kahvaltıya misafir için zaten almışsın:)))) günlük tabak olarak özetle :
12 kişilik ucuz bi yemek takımı
6 tane minik kase
bide minik minik tabaklar ortaya domates salatalık falan doğramak için
6.tencere takımında aldığın tencerelerin çoğunu kullanamıcaksın çünkü büyük oluolar eğer küçük aldıysan ne mutlu almadıysan edin:))) evde tencere yığını duruyo ama kullanamıorum(((( çünkü 10 kişilik yemek pişer o tencerelerde ((
7. havlu göremedim çeyizinde tatlım bi takım bornoz takımı al bu takımın içinde 2 tane hamam havlusu 2 tane bornoz çıkıyo hangisini kullanırsın bilemicem benim tercihim bornozdan yana oldu hamam havlularınıda misafir için ayırdım:))) misafire ayrıca havlu almadım bornoz yetiyo:))))yüz havlusu hiç alamadım annem dantelli dantelli bir sürü hazırlamıştı eğer yoksa ilk başta 5-6 tane yeter
8. gelinlik gibi yatak örtüsü lütfen alma !!!! bana az daha 800 tl ye aldırıolardı gerçekten sevmediğim için almadım az bişe meylim ola alıodum(((
9.rende ,meyve bıçağı ,plastik leğen gibi şeyleri ucuzluk pazarından al sana bi tupperware temsilciliği yapmış ve en az 750 tl lik tupper almış biri olarak sölüorum yanına bile yaklaşma((( çok pişmanım (((
10.süs eşyası almayı en sona bırak biliorum ilk başlarda öle bi heves oluyoki ne görsen alasın gelio ama yapma
ufak tefek bi kaç şey al sadece çünkü yeninesil mobilyalara çok fazla süs eşyası yakışmıyo
11. kirli sepeti belki işe yarayan bişeydir ama ben hiç memnun kalmadım attım gitti:)) bu tercih meselesi ama bidaha düşün
12. banyo aksasuarlarını porselen alma yere çokça düşüolar metal yada ahşap al:))) bi erkekle yaşıcaksın o evde unutma bu sabunluk takımı 150 tl dir diye düşünmez cam parçası diye düşünür:))))))
13. silikon spatula kepçe al acayip işe yarıolar tahta kepçeden daha menunum:)))onuda abartma 2 silikon spatula bide tahta çatal takımları oluyo teflonlar için onu alsan yeter çorba kepçesi falan çkb takımından çıkıo zaten
14. yağ kızdırmak için falan minnacık tavalar oluyoya onlardan mutlaka al hayat kurtarıyo:))))
15 cam saklama kapları al artan yemekler için:)))
çok uzn yazdım yahu sorcan bişe varsa sor ona göre cevaplarım:)))
ben çocuk ruhluyum sense çocuğun kendisiSEYYAHCIM YA O YAZDIĞIN TİRAMİSUYA ÇOK GÜLDÜM :)))) hayalimde canlandı içindeki çocuk hep yaşasın iyi bak ona:)))
çok geçmiş olsunbugün gittik idrar yolu enfeksiyonu çıktı gerçekten.şimdi iyi ama çok şükür
aman da aman[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD][TABLE="class: gride"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl64, width: 83, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl64, width: 64, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl64, width: 62, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl64, width: 73, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl64, width: 106, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl64, width: 71, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl64, width: 108, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl64, width: 72, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl64, width: 191, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 128, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 124, bgcolor: transparent"]kk NİCK[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent"]TL[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent"]ÇEYREK ALTIN[/TD]
[TD="class: xl66, width: 64, bgcolor: transparent"]CUMH. ALTINI[/TD]
[TD="class: xl66, width: 62, bgcolor: transparent"]YARIM ALTIN[/TD]
[TD="class: xl66, width: 73, bgcolor: transparent"]GR ALTIN[/TD]
[TD="class: xl66, width: 106, bgcolor: transparent"]DÖVİZ[/TD]
[TD="class: xl66, width: 71, bgcolor: transparent"]BİLEZİK gr[/TD]
[TD="class: xl66, width: 108, bgcolor: transparent"]birikim zamanı[/TD]
[TD="class: xl64, width: 72, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl66, width: 191, bgcolor: transparent"]aralık ayı birikimi[/TD]
[TD="class: xl66, width: 128, bgcolor: transparent"]hedeflenen birikim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 124, bgcolor: transparent"]farmasi[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent"]21900 tl[/TD]
[TD="class: xl66, width: 108, bgcolor: transparent"]2011 nisan[/TD]
[TD="class: xl66, width: 72, bgcolor: transparent"]tamam[/TD]
[TD="class: xl66, width: 191, bgcolor: transparent"]2600 tl[/TD]
[TD="class: xl66, width: 128, bgcolor: transparent"]2000 tl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 124, bgcolor: transparent"]deren1907[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent, align: right"]6[/TD]
[TD="class: xl66, width: 73, bgcolor: transparent"]6 gr[/TD]
[TD="class: xl66, width: 72, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl66, width: 191, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 124, bgcolor: transparent"]sunny66[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent"]3500 tl[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent, align: right"]17[/TD]
[TD="class: xl66, width: 64, bgcolor: transparent, align: right"]3[/TD]
[TD="class: xl66, width: 62, bgcolor: transparent, align: right"]10[/TD]
[TD="class: xl66, width: 73, bgcolor: transparent"]6 gr[/TD]
[TD="class: xl66, width: 108, bgcolor: transparent"]2011 temmuz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 124, bgcolor: transparent"]yusum[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent, align: right"]7[/TD]
[TD="class: xl66, width: 64, bgcolor: transparent, align: right"]12[/TD]
[TD="class: xl66, width: 62, bgcolor: transparent, align: right"]2[/TD]
[TD="class: xl66, width: 71, bgcolor: transparent"]42.2 gr[/TD]
[TD="class: xl66, width: 108, bgcolor: transparent"]2011 temmuz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 124, bgcolor: transparent"]sevimsiz_25[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent"]850 tl[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]50 tl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 124, bgcolor: transparent"]meyraa[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent, align: right"]2[/TD]
[TD="class: xl66, width: 62, bgcolor: transparent, align: right"]1[/TD]
[TD="class: xl66, width: 73, bgcolor: transparent"]20gr[/TD]
[TD="class: xl66, width: 108, bgcolor: transparent"]2011 eylül[/TD]
[TD="class: xl64, width: 191, bgcolor: transparent"]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 124, bgcolor: transparent"]karanfilce[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent"]24440 tl[/TD]
[TD="class: xl66, width: 73, bgcolor: transparent"]19.5 gr[/TD]
[TD="class: xl66, width: 108, bgcolor: transparent"]2011 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 124, bgcolor: transparent"]giz08[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent"]1040 tl[/TD]
[TD="class: xl66, width: 73, bgcolor: transparent"]199 gr[/TD]
[TD="class: xl66, width: 191, bgcolor: transparent"]5 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 124, bgcolor: transparent"]akillibidikk[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent"]800 tl[/TD]
[TD="class: xl66, width: 73, bgcolor: transparent"]1 gr[/TD]
[TD="class: xl66, width: 106, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 124, bgcolor: transparent"]Almila07[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent"]6500 tl[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]2500 tl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 124, bgcolor: transparent"]kalinkaselin[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent"]1200 tl[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent, align: right"]2[/TD]
[TD="class: xl66, width: 62, bgcolor: transparent, align: right"]1[/TD]
[TD="class: xl64, width: 73, bgcolor: transparent"]8 gr[/TD]
[TD="class: xl66, width: 71, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl64, width: 108, bgcolor: transparent"]2012 ağustos[/TD]
[TD="class: xl66, width: 191, bgcolor: transparent"]830 tl 1 çeyrek 6 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 124, bgcolor: transparent"]Papatya[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent"]515 tl[/TD]
[TD="class: xl64, width: 83, bgcolor: transparent, align: right"]2[/TD]
[TD="class: xl64, width: 73, bgcolor: transparent"]7 gr[/TD]
[TD="class: xl64, width: 106, bgcolor: transparent"]200 euro[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 124, bgcolor: transparent"]derfat[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent"]285tl[/TD]
[TD="class: xl64, width: 83, bgcolor: transparent, align: right"]2[/TD]
[TD="class: xl66, width: 191, bgcolor: transparent"]1 çeyrek, 75 tl[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]100 tl, 1 çeyrek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 124, bgcolor: transparent"]monnaroza[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent"]300tl[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent, align: right"]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 124, bgcolor: transparent"]elifcino[/TD]
[TD="class: xl66, width: 83, bgcolor: transparent"]200tl[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]3[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]100 dolar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 124, bgcolor: transparent"]melisnaz[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]2400 tl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]gulsenbasak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]senem8[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]500 tl[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]1[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]21 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]acemiperi[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]4000 tl[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]15[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]2012 ekim[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]tamam[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]15 gr,100 tl[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]10 gr , 100 tl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]depresifpoli[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]2000tl[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]2000 tl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]pepeti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]ecrin1001[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]hawar[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]100 tl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]archobiy[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]600 tl[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]10 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]meruf[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]6000 tl[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]12[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]40gr[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]3000 tl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]banusultan[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]4 gr[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]4 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
size bişey olmadı ya canım boşver hepsi alınır işin gücün var çok şükürgeçen ay tl olarak ayırdıgımıla altın aldım şuan için son durumum 17gr altın 1500tl
aslında 1500 tl ilede altın alacaktım ama cuma mesai bitiminde ancak internete girebildim nasipse önümüzdeki hafat içi onlarda çil çil altınlara dönüşecek Allah bin bereket versin
ocak ayı içinde 1200-1500tl kaoyabilsem Allah kerim derim
diğer aylar birikim yapmam neredeyse çok az olacak ocaktan itibaren kaynımın borcunu ödemeye başlıyoruz mecburiyetten
kredi kartımız 800 kaldı toplamda ama annemin buzdolabı taksidi var 800+ benim diş tedavim için 2800 kaldı
hepsi toplamda 4400 göze büyük geliyor ama bizim için yüzdük yüzdük kuruğuna geldik sayılır
ama bunlar takside ayırınca ayda kredi kartına 380-480 arasında ödeme var
yok yerede kaynım için ayda 650 ödeyeceğiz
offf yine her ay bankaya 1000-1200 ödeyeceğiz nerden çıkıyor nasıl çıkıyor anlayamıyorum neredeyse birimzin maaşının %80 i bankaya giddiyor
aylıkta 1750 ev ödemesine gidecek
bizde ağzımızı göçmen kuşlara açacağız başka çare yok
çeyizden yemek takımlarından bahsetmişsiniz
benimhepsi depremde yerle bir oldu biz faturasını ödediğimizle kaldık elimde karacadan 1 tane pasta tabağı kaldı çerçevletip asacağım
canımın sadakası diye cana geleceğine mala gelsin diye
ÇEYİZLE İLGİLİ
bide elktrikli ev aletleri hakkında yazim:)))
öncelikle şunu belitrmek istiorum arkadaşım elektrikli ev aletleri hayat tarzıyla alakalı benim kullandığım bi ürünü belki bi başkasının dikkatini bile çekip bakmamıştır....
ama temel olarak kaliteli alıncak 3 şey var...
1.ütü (ütüye acıma ne kadar kaliteli alırsan zmandan tasarruf elektrikten tasarruf daha çabuk bitirirsin ütüyü sıkılmazsın bunalmazsın çalışıosun işini kolaylaştırır... marka vercem ama ben tefalin kazanlı ütüsü aldım 750 tl gibi bişeydi hiç pişma diilim ütüm en fazla 1 saat sürer oda 3 makine çamaşır düşün bi gün önlüğümü ütülemişim bi kolunu tülemeyi unutmuşum eski iş yerim evime arabayla 40 dk. arkadaşın evine gittim öğeln ütülim diye bir kol ya bir kolu ütülicem diye canım çıktı ki ben çaşaırlar kurudktan sonra hemen yapmamıştım beklemiş buruş buruş olmuş ama ben bi ütü vuruodum açlııodu onun ütüsüyle benim 1 saatlik ütüm eminim 3-4 saat sürerdi:))
2.elektrik süpürgesi: bunuda kaliteli al parana acıma bundada zmandan tasarruf çok önemli sulu tavsşye etmiorum temzilemesi suyunu değiştirmesi zman alıo onun yerine kuru torbasız elektrik süpürgesi al torba derdişyle uğraşmazsın poşete dolunca dökersin çöpünü oldu bitti :)
3.belndır seti :buda mutfakta senin diğer kolun olcak ben yanlış yapıp ucuza kaçtım teflonlarım çizik içinde((( ucuz etin yahnisi hakkaten bana pahalıya patladı....
bunun haricinde gereksiz olarak aldıklarımı sana sayyıyım :))))
1. çay makinas:tefalden aldı annem yaklaşık 170 civarı bişeydi bunu alcan yerde orta halli bi ketıl 30-40 tl ye al çünkü onun da bozulma ihtimali yüksek çok para verme
2.actifry: fritöz 400 küsür paraya aldım ama çok memnunum hatta ütü,elektirk süpürgesi ve bundan çok memnunum verdiğim en doğru kakrdı fakaaaaaaat almayı düşünüosan kızartmasını denemden alma herkes beğenmiyo ben yumuşak kızartma sevdiğim için beğeniorum ama kıtır kıtır seviosan bi dene derim...
3. yumurta haşlama makinesi markası beko 30 t ye arkadaşım hediye aldı bana ben istemiştim ne alim dedi bende onu al dedim işin ilginç yanı biz haşlama yumurta pek yemeyiz:))) bi kere misafir gelmişti gıcık oldugum biri ava yapmak için aaa buda ne desin diye çıkarmıştım ondan beri dolaba mahkum
4. katı meyve sıkacağı: eltim evime hayırlı olsuna gelirken ne alalım dedi bende bun u alın dedim:)) şu an yaramıo pek çünkü meyve yemeye zaten aşık bi insanım katır kutur mis gibi ama bebişte işe yarıcanı düşünüorum:)))
5.filtre kahve makinesi: bunu ben kullanıorum kahve içmeyi seviorum severek aldım zaten ama son zmanlarda bebişe dokunmasın diye pek kullandığım sölenemez şuu bebiş çıksın içimden gene devam kahve keşliğine:)))
6. tost makinası: ben tostu sıkça tüketen bi insanım:)) annem almıştı çok memnunum ama tost yemeyen bi insan için gayet önemsiz bi alet
7. türk kahvesi yapma makinesi: arkadaşım hediye olarak getirdi ev görmesine gelirken çokda lazım diil cezven varsa tabi:)))
8.şarjlı el süpürgesi: bunu evlendikten sonra aldım çok memnunum ama herkes memnun diilmiş gereksiz görenlerde var: ama ben hemen saçı kılı kırıntıyı cırt cırt çekiorum ev uzun süre temiz kalıyo
9.ekmek kızartma makinesi: nimetede bişe denmez ama ondan çıkan ekmekler yediğim en kötü ekmeklerdi bide hamile hamile yedim gittim kustum ondan beri yüzüne bakmıorum:)))
10. mikrodalga fırın:) : hayat kurtarıcı olmazsa olmazdımdır kendileri ama hiç kullanmayanlarda var....
11.mısır patlatma mak. : annemlerde vardı ama ben yağsız tuzsuz mısır sevmediğim için annanemden aliminyum tencere çaldım:))) sadece mısır patlatmak için aliminyum tencerede mısır bi başka oluyo yahu:)))
şimdilik aklıma gelenler bunlar istersen bide mobilya halı perdedende bahsedebilirim:)))) ama bu daha çok zevk oldugu için sölenebilcek pekde bişe yok:)))) tek dicem şey görselliğine bakıp alma.... bide
koltuk alırken ''abla bu leke tutmaz'' bu kumaş şöyle yeni böle güzel diyenlare aslaaaaaaaaaaaa aldanma koltuklarmın yüzlerini değiştircem makinede yıkadım beyaz koltuklarım sapsarı oldu üstünü polarla örttüm açamıorum daha 6 aylık koltuklarımın içine edildi....
geçen ay tl olarak ayırdıgımıla altın aldım şuan için son durumum 17gr altın 1500tl
aslında 1500 tl ilede altın alacaktım ama cuma mesai bitiminde ancak internete girebildim nasipse önümüzdeki hafat içi onlarda çil çil altınlara dönüşecek Allah bin bereket versin
ocak ayı içinde 1200-1500tl kaoyabilsem Allah kerim derim
diğer aylar birikim yapmam neredeyse çok az olacak ocaktan itibaren kaynımın borcunu ödemeye başlıyoruz mecburiyetten
kredi kartımız 800 kaldı toplamda ama annemin buzdolabı taksidi var 800+ benim diş tedavim için 2800 kaldı
hepsi toplamda 4400 göze büyük geliyor ama bizim için yüzdük yüzdük kuruğuna geldik sayılır
ama bunlar takside ayırınca ayda kredi kartına 380-480 arasında ödeme var
yok yerede kaynım için ayda 650 ödeyeceğiz
offf yine her ay bankaya 1000-1200 ödeyeceğiz nerden çıkıyor nasıl çıkıyor anlayamıyorum neredeyse birimzin maaşının %80 i bankaya giddiyor
aylıkta 1750 ev ödemesine gidecek
bizde ağzımızı göçmen kuşlara açacağız başka çare yok
çeyizden yemek takımlarından bahsetmişsiniz
benimhepsi depremde yerle bir oldu biz faturasını ödediğimizle kaldık elimde karacadan 1 tane pasta tabağı kaldı çerçevletip asacağım
canımın sadakası diye cana geleceğine mala gelsin diye
0
zaten hemşoyuz tanıdık mı çıkcaz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?