Kirli Çıkılar )))

maşallah

canım ya hamileyken naptında bebiş böle oldu de bi hele bende yapim ayol bunun büyümesine hiç gerek yomuş içerde büyümüş bu zaten :)))
nasıl 3. günü yahu tostopalak bişey bu....
Allah nazarlardan saklasın... çok tatlı hem japon hem tombiş:)))

bende çocugum olursa gözleri çekik olsun istiorum ama, babsıda çekik diil bende diilim((( ama olsun ya:)))

Son düzenleme:
kıskandıııııııım
farkındaysanız ben kıskanç bi insanım
ama fesat değilim korkmayın

Son düzenleme:

senin kızın olack bence ve sana benzeyecek
gözler nasıl olcak merak ediyorum renkli olsun maviş maviş baksın
çok severim renkli gözleri içini görebiliyorum gibi geliyor bana

farmasicim özel mesaj yazamıyorum.bu sene annemlerde olcaz bu sene o yüzden birikimimide şimdiden söylemek istiyorum. bu ay hedefim 500tl idi. ben 9 gram altım yapmışım. bir dahaki ay 400 tl olabilir. çünkü eşim zamanında maaşını almıyor birde başıma arabayı değiştirmeyi düşünüyor bide bunu çıkardı başıma. ben birikim ev dedikçe bizimki araba diyor eyy allahım yaaa

rahat bırak çocuğu yahu , işkence etme
hay maşaallah barekellah
normal doğum olmadı değil mi bu tombalak kurbicik

veeee son olarak çok fena kaynana olacak bu belli iki elini de nasıl üst üste koymuş ''gelin ben sana demedim mi '' der gibi

sıkıysa ayağına atışlarına da karış da ye golü
derfat canım rahat bırak kuzucuğun gelişimini
bencillik etme
o zaman sıkıysa sen solunu kullanmaya çalış
işte o da öyle zorlanıyordur elleşmeyin çocuklara yaaaaaaaaaa

tebrik ediyorum Allah başarılarının devamını getirsin
farmasicim senin oğluna da maşallah diyorum bir nazar boncuğu da ona takıyorum

çok teşekkürler darısı senin de hayırlısıyla olunca kuzucuklarının başına olsun inşaallah bacımmmmmmmmmm

ekledim canım

maşallah
ben olsam salya sümük ağlardım
şimdi bile yetenek sizsinizde çıkıp şarkı söyleyen şiir okuyanları görünce hayal ediyorum kendimi o çocukların annelerinin yerine koyuyorum elimde peçete gözümün yaşını siliyorum

ne kadar çok konuşmuşsunuz çenesi düşükler sizi

8 sayfa gerideyim daha spora gidilecek biraz evi toparladım Allahtan pazartesi tatilim yoksa vahimdi durumlar

akşam menüm

mercimek çorbası
alabalık( kızartma)
salata
turşu
meyve suyu

Son düzenleme:
kıskandıııııııım
farkındaysanız ben kıskanç bi insanım
ama fesat değilim korkmayın

Eki Görüntüle 591261 Eki Görüntüle 591262 Eki Görüntüle 591263

seyyahcım bu kız sana hiç benzemiyo ayol sanırım babasının kopyası:)))
Allah bağışlasın:))) çok afacan bişeye benziyo
ben bişey anlatim ben babamın tıpa tıp kopyasım o kadr benzerimki hele 5. sınıfa falan giderken
bi gün resim albümünü karıştırıorum saçlarımıda 3 numaraya vurmuştuk okulda bit salgını vardı düşün 5. sınıfa gidiorum kafa dazlak benim:)))
albümde bi resim buldum aynı bana benziyo ama üstünde siyah okul forması var bide bazı yerleri yırtık düşünüorum düşünüorum ne zman çekildim diye yok anlam veremiorum
anneme götürdüm anne dedim ben bu önlüğü ne zman giydim yırtık pırtık hiç hatırlamıorum bide siyah önlük bu benimki mavi dedim annem önce yarım saat güldü
sonra yavrucum o babanın ilkokula giderkenki resmi dedi bi yarım saat de ben güldüm:)))

kızlar herkese merhaba.maşallah hızınıza yetişemiyorum.bizim de daha bebişimiz yok.inşallah olursa sizin akıllı miniklere benzer.imrendim topiğimizdeki bütün annelere

ne kadar çok konuşmuşsunuz çenesi düşükler sizi

8 sayfa gerideyim daha spora gidilecek biraz evi toparladım Allahtan pazartesi tatilim yoksa vahimdi durumlar

bende menümü yazıp kaçıyorum bugün kalktım hiçbişe yapmadım ev harp alanı gibi

dünden kalan ıspanak yemeği
yaprak sarma
havuç salata:)))))

sarma buzluktan:)))

kaçıorum kızlar temizlik beni bekler....

yedim içtim yattım:))))

yattım derken asistandım o zamanlar hem hasta bakıp hem ders çalışıyordum ama akşam hep ayaklarımı uzatıp okuyordum
hiç temizlik yapmadım ütü yapmadım
ama iyi birşey değil kilo aldım
mutkala ve mutlaka yediklerim: (hergün) 1 yumurta, 2 bardak süt, kırmızı et
haftada 2 gün de balık
ben de yazın doğum yaptım salatalık ve karpuzu haddinden çok yedim

sağ- sol el konusu açılmış ben her iki elimi de rahatlıkla kullnıyorum yazarken bile yada işimle ilgil bir şey yaparken sağda yorulduğumda soldan devam edebiliyorum ama küçükken beni sol elle yemek yemesin diye çok zorlamışlar babannemler elimi tutarlarmış aslında ne kadar kötü bir şey. Ama bıçak makas bunlarda sağı kullanamıyorum

foreverlove 2 bin lira parayla aldığın fiziksel altın sana kar ettirmez kısa vadede aksine zarar ettirir paranı TL de tutman daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…