kızlar sizlerle sevincimi paylaşayım, kızım liseler arası şiir yarışmasında 3. oldu. kızımın edebiyata ilgisinin ve yeteneğinin olması beni çok sevindiriyor. zaten kendisinin amacıda senarist olmak(tabi bizim başka planlarımız var) bin tl de ödül vermişler, ilk parasını da kazanmış oldu böylece
bu ay gün için verdiğim bir çeyrek altın ve yüz tl birikimim, hedefimi tutturdum yani
önümüzdeki ay içinde aynı hedefi koyuyorum, ne kadar istikrarlı olduğumu görüyorsunuz değil mi
Eki Görüntüle 591252
doğumun 3.günü..
arkadaşlar ikinciyi de böyle yapmam lazım çıtayı düşüremem
töbe töbeee neler diyorum Allahım hayırlısını versin
olmayanlara da gani gani versin
her isteyenin kucağını doldursun..
Duru da zor oldu doğdu 3 kurban kesildi
darısı akıllıbıdık ve karanfilime)
kızlar sizlerle sevincimi paylaşayım, kızım liseler arası şiir yarışmasında 3. oldu. kızımın edebiyata ilgisinin ve yeteneğinin olması beni çok sevindiriyor. zaten kendisinin amacıda senarist olmak(tabi bizim başka planlarımız var) bin tl de ödül vermişler, ilk parasını da kazanmış oldu böylece
bu ay gün için verdiğim bir çeyrek altın ve yüz tl birikimim, hedefimi tutturdum yani
önümüzdeki ay içinde aynı hedefi koyuyorum, ne kadar istikrarlı olduğumu görüyorsunuz değil mi
canım ya hamileyken naptında bebiş böle oldu de bi hele bende yapim ayol bunun büyümesine hiç gerek yomuş içerde büyümüş bu zaten :)))
nasıl 3. günü yahu tostopalak bişey bu....
Allah nazarlardan saklasın... çok tatlı hem japon hem tombiş:)))
bende çocugum olursa gözleri çekik olsun istiorum ama, babsıda çekik diil bende diilim((( ama olsun ya:)))
rahat bırak çocuğu yahu , işkence etmekızlarr çağanda solak ne ben nede eşim solak değiliz topada sol ayağıyla vuruyo onda müdahele etmiyorum ama yemek,yazı vs de sağa alıştırmaya çalışıyorum kullanıyo sağınıda ama biraz benim zorumla bıraksam hep sou kullanacak ben farketmemiştim solak olduğunu bigün teyzem söyledi öyle farkettim küçükken ne verirsek eline hep sol eline vermişim şimdi çok pişmanım.
hay maşaallah barekellahEki Görüntüle 591252
doğumun 3.günü..
arkadaşlar ikinciyi de böyle yapmam lazım çıtayı düşüremem
töbe töbeee neler diyorum Allahım hayırlısını versin
olmayanlara da gani gani versin
her isteyenin kucağını doldursun..
Duru da zor oldu doğdu 3 kurban kesildi
darısı akıllıbıdık ve karanfilime)
sıkıysa ayağına atışlarına da karış da ye golüseyyahcım ben hiç sol elimi kullanamam okulda vs zorlanırız diye solak olmasını istemedim benimde en büyük görümcem solak kız 37 yaşında hem mühendis,hem hemşire şimdide ilahiyat okuyor oğlum solaklık bakımından ona çekmiş ama bende hiç solak olmasını istemiyorum işte biz solak değiliz diye sadece ben baskı yapıyorum zaten çağanda ben bakınca sağ elini kullanıyo kafamı çevirince sol elini kullanıyo ama topta filan sol ayağıyla çok güzel dümdüz atışlar yapıyo çokta zeki bi çocuk.
hay maşallah
heralde sıla bir yaşındayken bile böyle değildi
kız bunu dışarlara çıkarma valla nazar değer
insan bunu ısırmadan duramaz be o yanakları sıkıştırıp sıkıştırıp durcan
sıla görse bunu parçalar diyeyim sana
biz pek şiddetli severiz
yap tabi canım ben mi yapıcam
o kadar zeka olsa bende atarım hava
ne atmıcam
bazen bir derddim varda konular açılıyor
kadın anlatıyor durumu açıklamak için işte şu okulda okudum şu mesleğim var gelirim şu kadar
hemen millet atlıyor ne hava atıyormuş okumuş da nolmuş o kadar parası varsa nolmuş
allah allah insan yaptığı şeyden durur duymaz mı
anlatmaz mı
ne var ki
bizim millet olarak genel derdimiz bu
kim yukardaysa aşağı çekmeye çalışırız kendi seviyemize getiririz
hiç biz de yükselelim biz de yukarı çıkalım demeyiz
neden doktor şu kadar maaş alıyor napıyor ki deriz
yahu desene millet doktor olsun mühendis olsun öğretmen olsun
ülkeye faydası olsun çalışsın üretsin parasını da alsın işe yarasın ki ülke kalkınsın
kalkınsın ki ben de kalkınayaım benim işim hayatım gelirim düzgün olsun
yok olmaz
istemeyiz
bizde yoksa akıl para zeka eğitim kimsede olmasın isteriz
ben böle veliler bile gördüm bizim yoktu ki diyor çocuğun olsun,insan der bizim yoktu çocuğumuzun olsun
allah akıl fikir versin
hella olsun valla hakedene
havan da helal osssun bacıııım
farmasicim senin oğluna da maşallah diyorum bir nazar boncuğu da ona takıyorum
farmasicim özel mesaj yazamıyorum.bu sene annemlerde olcaz bu sene o yüzden birikimimide şimdiden söylemek istiyorum. bu ay hedefim 500tl idi. ben 9 gram altım yapmışım. bir dahaki ay 400 tl olabilir. çünkü eşim zamanında maaşını almıyor birde başıma arabayı değiştirmeyi düşünüyor bide bunu çıkardı başıma. ben birikim ev dedikçe bizimki araba diyor eyy allahım yaaa
hanımlar reglm 1 hafta gecikmişti test aldım yaptım negatif çıktı hayırlısı böyleymiş demekki ama reglde olmadım bel ağrım ondan sanırım.
kıskandıııııııım
farkındaysanız ben kıskanç bi insanım
ama fesat değilim korkmayın
Eki Görüntüle 591261 Eki Görüntüle 591262 Eki Görüntüle 591263
ne kadar çok konuşmuşsunuz çenesi düşükler sizi
8 sayfa gerideyim daha spora gidilecek biraz evi toparladım Allahtan pazartesi tatilim yoksa vahimdi durumlar
seyyahcım bu kız sana hiç benzemiyo ayol sanırım babasının kopyası:)))
Allah bağışlasın:))) çok afacan bişeye benziyo
ben bişey anlatim ben babamın tıpa tıp kopyasım o kadr benzerimki hele 5. sınıfa falan giderken
bi gün resim albümünü karıştırıorum saçlarımıda 3 numaraya vurmuştuk okulda bit salgını vardı düşün 5. sınıfa gidiorum kafa dazlak benim:)))
albümde bi resim buldum aynı bana benziyo ama üstünde siyah okul forması var bide bazı yerleri yırtık düşünüorum düşünüorum ne zman çekildim diye yok anlam veremiorum
anneme götürdüm anne dedim ben bu önlüğü ne zman giydim yırtık pırtık hiç hatırlamıorum bide siyah önlük bu benimki mavi dedim annem önce yarım saat güldü
sonra yavrucum o babanın ilkokula giderkenki resmi dedi bi yarım saat de ben güldüm:)))
canım ya hamileyken naptında bebiş böle oldu de bi hele bende yapim ayol bunun büyümesine hiç gerek yomuş içerde büyümüş bu zaten :)))
nasıl 3. günü yahu tostopalak bişey bu....
Allah nazarlardan saklasın... çok tatlı hem japon hem tombiş:)))
bende çocugum olursa gözleri çekik olsun istiorum ama, babsıda çekik diil bende diilim((( ama olsun ya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?