Kirli Çıkılar )))

pastamı yaptım geldim susmuştum
banunun yazdıkları yine dağıttı beni ay nolcak benim bu halim? nerden çıkıyo bu kadr gözyaşı? babam böle pasta yapmayı nerdne öğrendi?

ooffffff offff emeklilik dedim de aklıma geldi
eski kanunlar yürürlükte olsaydı 41 yaşımda emekli olacaktım
kavuşmak hayal oldu

emekliliğime 20 yıl var, o yaşta işyerinde kendimi hayal bile edemiyorum:26:

bende kendimi becerikli sanırdım, maşallahh

topikte kan gövdeyi götürüyor

ya sormayın, ben boşa demiyorum ayarlansa bu kadar olmaz diye

aşk heryerde, juliete mektuplar, tatil, kadın aklı erkek aklı, hatırlanacak bir anı(sonrasında dram oluyor ama çokkk güzel bir film)
bunları izledikten sonra yeni bir liste oluştururuz

evet canım dünyayı neresinden tutarsan öyle gidiyor. senin içinde akıllıbıdık içinde çok zor gerçekten ne desek eksik kalır. yinede bir süreliğine ayrılmışsınız gibi düşünün. inşallah tüm yavrusunu kaybedenler cennette vuslata ererler

aslında git gide duyarsızlaşıyorum galiba doğru kelime bulabildim mi bilmiyorum anlatmaya ama siz beni anlarsınız
annem canım ciğerim ama kırdıgında veya ona kızdıgımda içimden vazgeçilmez değilsin diyorum
eşim ne zorluklarla evlendik kısacık evlilikte ne sıkıntılar yaşadık sevgimiz sayesinde avunduk ama yeri geliyor içimden onun içinde vazgeçilmez değil diyorum
aslında vazgeçilmez değil demekten ziyade kendimi mi hazırlıyorum alıştırıyorum olabilecek her türlü olmsuzluluğa bilemiyorum
sanki törpülüyorum kendimi
heran herşey olabilir biranda var olanlar yokta olabilir veya bırakıpta gidebilir diye mi sınırlandırmaya mı çalışıyorum kendimi
3 ablam var en küçük olan benden 4 yaş büyük o evlenene kadar hayatımızın olmazsa olmazlarıydık birbiirmize karşı
yatılı okuldayken aynı şehirdeydik bana hep küçük kardeş değil en yaın arkadaşımsın derdi anlatsam çok uzar
sonra üniveristeyi bitirdi o atanamdı o sene ben üniversiteye başladım
sonra ablam görücü usuluyle evlendi ve benim kesinlik istemedğim biriyle ama dinlemedi heeee dedi
şimdi 2 çocugu eh idare eder bir mutluluga var ve 9yıldır atanamamış olmanın acısını çıkardıgı yıprattıgı kardeşi var suçum atanmış olmam rahat olmam
ee bunca şeyden sonra abalamda ablam adında eser bile yokkkk andaım ki vazgeçilmez olmazsa olmaz olamazmış kimse olmasada olurmuş
Allah yoklugunu göstermesin tabi ama demek istediğimi siz anladınız çok karışık kopuk anlattım

geçenlerde biri bana senin ansıl bir hayat hikayen var demişti
ne bileyim ben yazmdaım ki bu hikayeyi ben rolümü yerine getirmek için elimden gelenin en iyisi şekilde oynuyorum

Son düzenleme:

canım azçok yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum bence sen sana yapılan haksızlıkların tepkisini veriyorsun. çünkü annende olsa kardeşinde olsa bakıyorsun ki menfaatları söz konusu olduğunda önce kendilerini düşünüyorlar, sende ona göre gardını alıyorsun yani olacak her şeye kendini hazırlıyorsun. kendi ailem olsun çevremden gözlemlediğim olsun anladığım şu, insanlar genel itibariyle bencil oluyorlar, o yüzden böyle düşündüğün için üzülme ve geçmişle yaşamayı bırak. bana da pek çok haksızlık yapıldı ama onları düşünürsem bugünümü yaşayamam ki. mutlu olamam... evet yaşanan hiçbir şey unutulmuyor, onları tecrübe olarak gör eşine sarıl ve mutlu olmaya bak. geride kalanlarında birisini duyuyorsan birini de duyma boşver

hayatının merkezine oturttuğun insanların bir bir oradan uzaklaşması ile boşluğa düşmüşsün sanki,hani güvendiğin dal kırılıp elinde kalıvermiş gibi.
tek güvencenin kendin olduğunu farketmişsin bu da yalnızlık duygunu pekiştirmiş.en yakının eşin olsa da onunla da yabancılaştığın durumlar yaşamışsın,kendimden yola çıkıyorum tahminlerimle.
aslında herkes yalnızdır hayatta.en şanslıları anlayışlı bir eş ve iyi dostlara sahip olanlardır.iyi bir dostu her türlü akrabaya tercih ederim,mecburen bir araya geldiklerin gibi olmaz,yürek getirir iki dostu yanyana.şükür ki 2 can arkadaşım oldu,hala kopamayız,5 yıl bile geçse görüşmeyeli bıraktığımız yerden devam ediveririz.uzun lafın kısası akrabadan hayır yoksa zorlama,gönül dostu ara kendine..

ne kadar güzel hep böyle olun inşallah
ingiliz hasta tek geçerim
zaten o adama aşık oldum o filmden sonra
akılıbıdık akıllıbıdık
sen aslında ne şanslısın bilsen
o cennette şimdi çok daha güzel bir yerde
belki size acı gelecek ama ben bebeklerin ölmesinin daha büyük bir acı çekmemek için olduğunu düşünüyorum
kızma bana belki de böle olması daha iyiydi
ya doğup tanıdıktan zaman geçirdikten sonra olması daha da acı olacaktı
hep anıların kalacaktı her yerde
hem seni bekliyor o orda allahın meleklerin onun gibi güzel çocukların yanında
sonsuza dek beraber olacaksınız

banusultan ve loveli ye senin nezdinde aynı şeyleri söylemek istiyorum
allah şifa versin acılarınızı azaltsın inşallah
çok güzeeeeeeeeeeel
artık ben eşya alırken yardımcı olursunuz
ben gideyim en iyisi bu gece ben dağıldım sizide dağıtmadan
hepinize iyi geceler
bir güleriz bir ağlarız biz hep böyleyiz
hiç bi yere gitme
daha çok daha çok gir
hep konuş yaz anlat
nerde o yarım sayfa süren yazıların
yazacaksın ki rahatlayacaksın paylaşacaksın ki azalacak
biz hiç rahatsız değiliz çoğul konuşuyorum ki eminim diğerleri de aynı düşünüyor
düşünmüyorsa zaten yanlış yerdeyiz
hem güleriz hem ağlarız,farmasi bu topiği açmakla amme hizmeti yapmış,eline sağlık.
burdan aldığı dua yeter ona amiin
pastamı yaptım geldim susmuştum
banunun yazdıkları yine dağıttı beni ay nolcak benim bu halim? nerden çıkıyo bu kadr gözyaşı? babam böle pasta yapmayı nerdne öğrendi?
delüüüüüü
hiç değişme
ben de bazen düşünürüm
doğru mu gerçekten bilmiyorum

kızlar film önerileriniz için teşekkürler kaydettim hepsini..
selincim dramayı çok sevmem.

romantik komedi, korku ve enterasan filmleri severim.
en sevmediğim vurdulu kırdılı saatlerce arabalarla vs kovalamaca oynanan filmelerdir.

akıllıbıdıkcım lütfen üzme kendini,
inançlı birisin her şeyin Allah tan geldiğini biliyorsun.
Fahri Kainat Efendimiz kaç tane evladını toprağa koydu biliyorsun. O'nunla kaderdaşsın böyle düşün.
ve kendini üzecek durumlar için fazla vakit ayırıp düşünme.
inan ki hayatı kendine zindan etmek hiç zor değil.
insanız kah üzülcez kah sevincez olmuyor mu hep oluyo kimi zaman deliler gibi ağlamak istiyoruz.
ama bu durum kısa sürmeli kendimizi toparlamalıyız.
Rabbim daha beterlerini vermesin.

yok kız arka balkonum var kapalı yazlıklar orda ütü orda oğlanın ana kucağı salıncağı orda nasıl düzene koysam ona bakıyorum ne yapsam derli toplu dursa dolap yaptırmak lazım ama malum ekonomi uygun değil

nerelerde gezdiğini anladık birinin sıra geldi diğerlerini bulmaya

çok uykum var.
başım ağrıyor.
yarına az önce haberim olan şehir dışı misafirim çıktı.
ve ben eşimle film izledim. önceden haerim olsa hayatta izlemezdim.
sabah mutfak dolaplarımı silmiştim. planım da akşama mutfağı elden geçirmekti. sonra caydım yarın erken kalkarım yaparım dediydiim.
misafir çıktı napcam

elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın

karanfil benim gibi yap
hiçbir şey yapma
ahahahaa

sanırım uyuycam başım çok fena biraz erken kalkarım ifadesini baya baya erken kalkarım a dönüştürcem sanırım.

kocam oğlumdan önce uyumuştu dün de ben uyumuştum düzenli olarak bir o ben ben uyuyoruz valla ben mutfağı temizledim yarın yatak odası ve arka balkon işim var
sonra sırayla diğer odalar hadi bana kolay gelsinnnnnnnnnnnn loveli kaçar uyandırayım ahaliyi

akşam misafirlerim vardı. onlar gitti az önce. ortalığı toparladım. bir çırpıda okudum sizi. ama en çok aklımda kalan akıllıkbıdıktı...
bebeğini kaybetme korkusuyla 6 ay boyunca tilki uykusunda uyuyan, yatağına her yaklaştığında acaba diyerek korkarak ona dokunan ben yeniden yaşadım o günlerimi...
söylenecek çok şey yok aslında...rabbim sabır versin...
en kısa zamanda yeniden hamile kalman ve bebeğini kucağına almanı diliyorum rabbimden...
allah yar ve yardımcın olsun...

off k validemlerde doğru dürüst nete giremedim görümcem sömürmüş neti bağlanamadı gitti benim bilgisayar.

spordan sonra markete gidip alışveriş yaptık 90 lira tuttu 70 lira üzeri alışverişlerde 30 TL olan arieli 10 liraya veriyorlarmış hemen atladım istiyorum diye bitti diyor kasadaki kız ama var diyorum hayır kampanyamız bitti diyor; kendimi çok kandırılmış hissettim.

gelince bi gördüm ki 14 sayfa birden ilerlemişsiniz çok güzel sohbet etmişsiniz keşke ben de katılabilseydim anane bir akrabayı ziyarete gitmiş ordakiler de hep soruyorlarmış baskı baya artıyor ama bizde hala bebek fikri yok :26:

okuduklarımdan aklımda kalanlar akıllıbıdık eklediğin fotograf beni çok etkiledi Allah sana bu acını unutturacak başka acı vermesin.

Banusultan başın sağolsun anacığın nurlar içinde yatsın.

günaydınnnnnnnnnnn
ben ve farmasi erkenciler grubundayızzz size bir günaYDIn dedikten sonra oğlumla kahvaltı edelim babamız kursa gitti
sonra ben temizliğe başlayayım önce ortalığı toplar sonra da başlarım işime belki öğle kv ye gideriz mangal yaparlar belkiiiiiii

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkesin sıkıntılarından,hastalıklarından her türlü dertlerinden arındığı mutlu huzurlu bir gün olur inşaallah bugün

akşam akıllıbıdığın minik mezar resmini görünce beynimden vurulmuşa döndüm adeta pc yi kapattım
adet dönemimde çok duygusalım çokkkkkkkkkkkk evde başlıyacaktım ağlamaya hem de öyle böyle değil
bağıra çağıra sonrasında çocuklar korkacak ,eşim huzursuz olacak

tutsam kendimi tıkanacağım ertesi günlerde de yetiyor o zaman o içimden atamadığım sıkıntı , bunaltı

ben burada bunları hissediyorsam sen kimbilir ne haldesin akıllıbıdıkçım Rabbim sana sabırların en büyüğünü ve de acını dinmese de unutmasan da bir nebze küllenmesine vesile olacak hayırlı bir evlatla meşgul olmayı nasip etsin inşaallah en kısa zamanda...
şimdi neyi hatırladım bak bunları yazarken bu gece yarısı ben uyandığımda sana ve karanfilceye dua ettiğimi uykumun arasında .
banucum Allah senin de acılarını hafifletsin teyzeye rahmet ve merhametiyle muamele etsin inşaallah ...

günaydın lovelicim
kolay gelsin sana

benim bıdıklar uyuyorlar ses etmemeyeyim diye pc başına geçtim
eşim işe gideli 1 saat oluyor
çocuklar kalkınca kahvaltımızı ederiz ben de işlerimin başına geçerim nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…