ben gideyim en iyisi bu gece ben dağıldım sizide dağıtmadan
hepinize iyi geceler
bir güleriz bir ağlarız biz hep böyleyiz
ooffffff offff emeklilik dedim de aklıma geldi
eski kanunlar yürürlükte olsaydı 41 yaşımda emekli olacaktım
kavuşmak hayal oldu
topik almış yürümüş yine.haydi bakalım durmak yok.
eski takipçiniz olarak akıllı bıdık ve yusum u merak ediyorum.
pazardan gelince hemen aldıklarımı yerleştirdim.1.5 kilo kadar ıspanağım vardı,onlar yıkandı,yıkanmışken 5 dakikada börek açılıp fırına verildi.
kalan kısmı poşetlenip dondurucuya atıldı,yatak odası ve çocukların odası temizlendi.bazaların ve dolapların içi silindi.
yemekten sonra çocukları odasına yollayıp salonu ve mutfağı temizlerim.ufaklığı yıkar yatırırım.sonra biraz ütüm var.
yattım mı da kafamı yastığa değdirmeden uyuyuveririm.
aklıma zıpırlıklar geldi kendi kendime pc başında gülüyorum
eşim gelince müjdeyi vereyim adet oldum diye diyorum
topiğin kırkı birbirine karışmış galiba ben kaçıncı adetli oldum
topikte kan gövdeyi götürüyor
benim bi arkadaşım orda yaşıyordu.düşünsenize
fetullah hocanın okullarında.
ama şimdi başka bi ülkeye tayinleri çıktı
kızlar eşimle izleyebileceğimiz bi film önerebilir misiniz.
şöyle güzel iç açıcı romantik komedi gibi bişeyler var mı bildiğiniz??
hep böyle olun inşallah.
bir kitapta mı okudum bir filmde mi gördüm hatırlamıyorum;kahramanı olan kızın bilekliğinde''her şey geçer ''yazıyordu.3 kelime,dümdüz,ama nasıl etkiledi beni,saatine denk geldi heralde.evet zor da olsa herşey geçiyor.
hüzün de ,mutluluk ta,sıkıntı da,sevinç te,her şey geçici,yaşamamız gereken neyse onu yaşıyoruz.ama hayatımızın başköşesine neyi oturtmak istersek onunla geçiyor günler..gülmeyi tercih edersek gülüyoruz diye düşünüyorum.dünyanın derdi bitmez,herşeye inat mutlu olmak insanın elinde.
aslında git gide duyarsızlaşıyorum galiba doğru kelime bulabildim mi bilmiyorum anlatmaya ama siz beni anlarsınız
annem canım ciğerim ama kırdıgında veya ona kızdıgımda içimden vazgeçilmez değilsin diyorum
eşim ne zorluklarla evlendik kısacık evlilikte ne sıkıntılar yaşadık sevgimiz sayesinde avunduk ama yeri geliyor içimden onun içinde vazgeçilmez değil diyorum
aslında vazgeçilmez değil demekten ziyade kendimi mi hazırlıyorum alıştırıyorum olabilecek her türlü olmsuzluluğa bilemiyorum
sanki törpülüyorum kendimi
heran herşey olabilir biranda var olanlar yokta olabilir veya bırakıpta gidebilir diye mi sınırlandırmaya mı çalışıyorum kendimi
3 ablam var en küçük olan benden 4 yaş büyük o evlenene kadar hayatımızın olmazsa olmazlarıydık birbiirmize karşı
yatılı okuldayken aynı şehirdeydik bana hep küçük kardeş değil en yaın arkadaşımsın derdi anlatsam çok uzar
sonra üniveristeyi bitirdi o atanamdı o sene ben üniversiteye başladım
sonra ablam görücü usuluyle evlendi ve benim kesinlik istemedğim biriyle ama dinlemedi heeee dedi
şimdi 2 çocugu eh idare eder bir mutluluga var ve 9yıldır atanamamış olmanın acısını çıkardıgı yıprattıgı kardeşi var suçum atanmış olmam rahat olmam
ee bunca şeyden sonra abalamda ablam adında eser bile yokkkk andaım ki vazgeçilmez olmazsa olmaz olamazmış kimse olmasada olurmuş
Allah yoklugunu göstermesin tabi ama demek istediğimi siz anladınız çok karışık kopuk anlattım
geçenlerde biri bana senin ansıl bir hayat hikayen var demişti
ne bileyim ben yazmdaım ki bu hikayeyi ben rolümü yerine getirmek için elimden gelenin en iyisi şekilde oynuyorum
aslında git gide duyarsızlaşıyorum galiba doğru kelime bulabildim mi bilmiyorum anlatmaya ama siz beni anlarsınız
annem canım ciğerim ama kırdıgında veya ona kızdıgımda içimden vazgeçilmez değilsin diyorum
eşim ne zorluklarla evlendik kısacık evlilikte ne sıkıntılar yaşadık sevgimiz sayesinde avunduk ama yeri geliyor içimden onun içinde vazgeçilmez değil diyorum
aslında vazgeçilmez değil demekten ziyade kendimi mi hazırlıyorum alıştırıyorum olabilecek her türlü olmsuzluluğa bilemiyorum
heran herşey olabilir biranda var olanlar yokta olabilir veya bırakıpta gidebilir diye mi sınırlandırmaya mı çalışıyorum kendimi
3 ablam var en küçük olan benden 4 yaş büyük o evlenene kadar hayatımızın olmazsa olmazlarıydık birbiirmize karşı
yatılı okuldayken aynı şehirdeydik bana hep küçük kardeş değil en yaın arkadaşımsın derdi anlatsam çok uzar
sonra ablam görücü usuluyle evlendi ve benim kesinlik istemedğim biriyle ama dinlemedi heeee dedi
şimdi 2 çocugu eh idare eder bir mutluluga var ve 9yıldır atanamamış olmanın acısını çıkardıgı yıprattıgı kardeşi var suçum atanmış olmam rahat olmam
ee bunca şeyden sonra abalamda ablam adında eser bile yokkkk andaım ki vazgeçilmez olmazsa olmaz olamazmış kimse olmasada olurmuş
Allah yoklugunu göstermesin tabi ama demek istediğimi siz anladınız çok karışık kopuk anlattım
ne bileyim ben yazmdaım ki bu hikayeyi ben rolümü yerine getirmek için elimden gelenin en iyisi şekilde oynuyorum
ne kadar güzel hep böyle olun inşallaheeee kimse yok şimdi
kendi kendime yazayım bari
bugün eşimle flört ettim üniversitedeki halimize döndük sanki daha evlenmemiş gibi komediyiz biri bizi izlese çok gülerdi
gezdim dolaştım dertleştim sohbet ettim gırgır şamata bir halde ayaklarımız ağrıyana kadar eğlendik
ingiliz hasta tek geçerimbenim bi arkadaşım orda yaşıyordu.düşünsenize
fetullah hocanın okullarında.
ama şimdi başka bi ülkeye tayinleri çıktı
kızlar eşimle izleyebileceğimiz bi film önerebilir misiniz.
şöyle güzel iç açıcı romantik komedi gibi bişeyler var mı bildiğiniz??
akılıbıdık akıllıbıdıkcanım yaz adresini sana en en en en en en güzelinden alıp göndereyim
hayırdır inşallah banusultan merak ettim walla seni nasıl etkiledim diye
ben hemen hergün giirip okuyorum sizleri arada hatırlayabildiğime cevaplar yazıyorum
Allah nazarlardan saklasın muhabbet koyu yetişemiyorum okuyup çıkıyorum
bu arada bazıları çocuklarının başarısından bahsetmiş kırk birkere maşallah daim olur inşallah
bazılarınız resimlerini paylaşmış kuzucuklarının çok tatlılar şirinler hepnizi benim yerime koklaya olaya öpün
çocuklar için degilerden bahsetmişsiniz meralı minik okulöncesi çocukları için güzel bir dergi
hatırlayabildilerim bunlar
aaaa birde kekemelik korkusu olan, kreşe anaokula göndermede tereddüt yaşayanlarada diyorum ki bende okulöncesi öğretmeniyim
gönder çocuğunu bana bak nasıl evrim geçirtirim
Eki Görüntüle 591482
bende benim canımın parçasının bende kalan tek fotografını payalaşmak istedim sizlerle
amacım kimseyi üzmek değil ama hamilelik ve bebeklerle çocuklarla ilgili hikayeleri okudukça bende birşeyler paylaşmak istiyorum
ama bıdığıma dair elimde bir tek bu fotograf var
gülümseyerek bakıyorum hep bu fotografa gözlerim doluyor ama tutuyorum kendimi tutuyorum tutuyorum tutuyorum
sonra sahte bir tebessümle dikkatimi başka birşeye yönlendirip unutmuş gibi yapıyorum
kendim kendime tek kişilik bir oyunu tek bir seyirci için oynuyorum kendime bunu niye mi yapıyorum bilmiyorum
ama elimden gelen başka birşey yok o an sadece içime akıtıyorum gözyaşlarımı
çocuklarla uğraşmak zordur henüz annelik duygusunu tatmamış olmakta zordur
evlat acısı ise anlatılmaz inanın yaşanılmaz da yinede yaşıyoruz çok şükür dercesine
çok güzeeeeeeeeeeelsunny abla gerçekten çok tatlısın yaa
ilerde biz de sen gibi tatlı, enerjik ve gençlerle iyi anlaşan birileri olabilcez mi acaba
kızlarr şu foto çook hoşuma gitti..
Eki Görüntüle 591412
ne kadar dinlendirici bi yatak odası
hiç bi yere gitmeben gideyim en iyisi bu gece ben dağıldım sizide dağıtmadan
hepinize iyi geceler
bir güleriz bir ağlarız biz hep böyleyiz
burdan aldığı dua yeter ona amiinhem güleriz hem ağlarız,farmasi bu topiği açmakla amme hizmeti yapmış,eline sağlık.
delüüüüüüpastamı yaptım geldim susmuştum
banunun yazdıkları yine dağıttı beni ay nolcak benim bu halim? nerden çıkıyo bu kadr gözyaşı? babam böle pasta yapmayı nerdne öğrendi?
ben de bazen düşünürümaslında git gide duyarsızlaşıyorum galiba doğru kelime bulabildim mi bilmiyorum anlatmaya ama siz beni anlarsınız
yok kız arka balkonum var kapalı yazlıklar orda ütü orda oğlanın ana kucağı salıncağı orda nasıl düzene koysam ona bakıyorum ne yapsam derli toplu dursa dolap yaptırmak lazım ama malum ekonomi uygun değil
günaydınnnnnnnnnnn
ben ve farmasi erkenciler grubundayızzz size bir günaYDIn dedikten sonra oğlumla kahvaltı edelim babamız kursa gitti
sonra ben temizliğe başlayayım önce ortalığı toplar sonra da başlarım işime belki öğle kv ye gideriz mangal yaparlar belkiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?