Kirli Çıkılar )))

eva geçmiş olsun ne yedin ki gıda zehirlenmesi oldu diyorsun? buarada mesajın boş gelmiş

akıllıbıdık ablan ne akılıymış öyle kendi kenardaki yatırımı öylece duracak ama senden TL olarak borç alacak ve zararı olmayacak; iyi ki eve girdim duyurmuşsun isteyemezler bundan sonra.

iyi geceler kızlar net gitti saatlerdir giremedim:18: neyse geçmişi tam okuyamadım
ama galiba yabancı dizilerden sözedilmiş. senelerdir izlerim.
bütün csı dizileri
house (hastasıyım)
how ı met your mother
kızlarım sayesinde bütün vampir dizileri
desperate houswives, lost
simpsons, two and a half men
supernatural, heroes, spartacus, dexter
daha unuttuğum çok dizi vardır. hepsini izledim alt yazılı izliyorduk.
şimdi eskisi kadar izleyemiyorum ama

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günümüz aydınlıklar ve bereketlerle dopdolu olsun inşaallah canlar
hepimize sağlık mutluluk huzur diliyorum Yüce Allah'tan sevgiyle kalın hoşça ve dostça kalın

herkese günaydın...
bugün evdeyim. evde olmak ne güzel bir duygu...çok seviyorum evimde olmayı.

gunaydın kızlar ben de hala evdeyim eşim bırakacak işe; aradı az önce çaldırmadan inme camlar buz olmuş açmam uzun sürer dedi ben de size bakayım dedim

bu topiğin etkili olma sebeplerinden biri bilinç ve zevk düzeylerinin yakın olması mı acaba.:44:

kızlar güüüüüü-nay-dıııııııın:)))

kızzlaaaar günaydınnnnn hepinizeee

herkese günaydın...
bugün evdeyim. evde olmak ne güzel bir duygu...çok seviyorum evimde olmayı.

gunaydın kızlar ben de hala evdeyim eşim bırakacak işe; aradı az önce çaldırmadan inme camlar buz olmuş açmam uzun sürer dedi ben de size bakayım dedim

sizlere ve birazdan gelecek bütün arkadaşlara da günaydın..

eşimi ve büyük kızımı uğurladım,ufaklığın kahvaltısını ettirdim,babamı bekliyorum kahvaltı için.geç yattık kalkamadı tabii.
öğleden sonra tatil olacak mı acaba.beraber pasta yapacaktık kuzumla,öğleden sonra yollasa bari müdür.çocuk heves etmişti.
neyse.

konyaya gelirseniz onu yiyin onu yiyin ha
sende yiyeceğiz, Allah ne verdiyse

ben de tarihi ve doğal yerleri gezmeyi severim ve tatil anlayışım yanımdaki arkadaslara uymauıgından bazen sıkılırlar. mesela bi gün insuyu mağarasına girdik sarkıt dikit var, göl var. coğrafya kitaplarında yıllarca okumuşum nasıl mutlu bakıyorum, her yerine dokunuyorum. bir baktım eşimle tek geziyorum, diğer arkadaslar çıkmışlar çoktan sıkılmışlar, bişey yok dediler şok oldum.

yazın fethiyedeyiz. ben netten baktım kaya köy var ve kaya mezarları illa görücem. eşim götürdü. ben baktım gezdim ve illa dokunacağım. öğretmen görümcem ise arabadan inmedi bile. şaşırıyorum ben böyle şeyler. oraya kadar gelmişsin ve o kadar ilgisizlik.

bir de böyle dokunma şeysi oluyor ben de, aramızda kalsın bazen ısırıyorum bile nasıl bişey sert m kaya. mağarada damlayan suyu soğuk mu içiyorum falan

sümelaya 5 kere gittim, her seferinde bir daha kesinlikle tırmanmam demiştim. bir araba yolu, bir de tırmanış yolu var.

efese 7 kere.

istanbul favorimdir, nasıl tarihi ve doğal güzelliği olan müthiş bir yer.

köylere incelemeye gittiğimizde şoföre yalvarırdım resmen, şurda dur da bir bakayım diye. onlarda bazen turist rehberi gibi havaya girer, anlatırlardı.

UMUDUNU KAYBETME son yıllarda izlediğim en güzel film. eşlerinizle izleyin mutlaka

benim küçüklükten kalma peçete koleksiyonum var, 90 larda modaydı, duruyor halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…