selin çok güldüm müze kart olayına
inan senin yazdıklarını okumak ayrı bri heyecan veriyor
az sonra az sonra diye mereklendıran programlar gibisin heran herşeye dair fikirler çıkabiliyor
canlar ben çorba isimleri tarileri arıyorum
daha doğrusu benim eşim çorba olmasın ama ziyafet sofrası olsun doymaz aç hisseder
ne yapayım diye sorsam pratik son anda olabilecek diye hep belirgin birkaç çorba ismi söyler
bende düşündüm pratik olabilir zahmetli olablir farklı farklı çorbalar olabilir uzun bir çorba listesi hazırlayım buzdolabının üzerine yapıştırayım
en azından oradan bakıp söylesin çeşit olarak şunu istiyorum diye yada ben şunlardan hangisi istersin diye
eminikim bu konuda bilmediğiniz çorba yoktur
maydonoz çorbasını tarifini yazacağım ama tarif yazmak uzun sürer diye kaldı.
nette bazı tarifler var maydonoz ve patates ile yapılıyor. ama ben ilk defa kk da gördüm ve o tarifi kaydettim defterime. o tarif ise maydanozun sapları ile yapılıyor. aslında bir denemeydi ve kirli çıkı işi. birazdan tarif vereceğim, saplar işe yarıyor, hem de epey güzel oluyor.
ben hiç çorba bilmezdim ve hazır çorba yapardım. son zamanlarda hep çorba deniyorum ve iyi işler çıkarıyorum. mızmız eşim bile beğenmeye başladı.
brokoli çorbası
balkabağı çorbası
maydanoz çorbası
sakala çarpan çorbası (kesme çorbası da deniyor sanırım)
un çorbası
yoğurt çorbası
mercimek çorbası
tarhana çorbası
patates çorbası (bu da çok güzel)
şehriye çorbası
yakında da mantar çorbası deneyeceğim.
ben denemedim ama geçenlerde annem denedim güzel oldu demişti nasıl yaptığını sormadımkereviz çorbası deneyeceğim, kokuyor mu yapan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?