Kirli Çıkılar )))

kızlar geçmişi okudum geldim
inşallah 2013ten itibaren hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu günler geçiririz
ve tabiki de bereketli birikimlerin olduğu günler inşallah

akıllıbıdık benim yaptığım çorbalar da üç aşağı beş yukarı aynı
mercimek, bulgur, pirinçli ya da şehriyeli ayran çorbası
farklı olarak, yöremize has aşotlu ayran çorbası yaparım, çok da severiz

bugünkü menüm
şehriyeli mercimek çorbası
köfte-patates kızartması
cacık
selincim senin tarif ettiğin şekilde rendeleyip kaldırmıştım salatalıkları, onları kullanıyorum şimdi

memnunsun dimi çünkü ben çok beğenerek tüketiorum:)))

zumbaaaaaa zummmmbaaaaaaaaaaaaaaa ala ala OOOOOOO alalllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:118::118::118::118::118::118::118::118:

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Son düzenleme:
kızlar dün gece saat 11 civarı eşime bi tel geldi ben netteyim ilgilenmiyo gibi yapıorum konuşmasını dinliorum
birine yok o kadar birikmiş param diyo olsa tamam ama hakkaten yok karşı tarf anlamıyo bişe demedim ben neyse kapattı teli
noldu aşkım didim arayan kardeşiymiş yani evli olan ikinci kaynım
eşimden 2500 tl para istio araba alcakmış kredi çekcekmiş altınları vardı onlarıda koycakmış 2500 lira açığı varmış eşimden istio
bide 2 aya kada vercekmiş hikaye yaza kadar bile vermez....
çünkü eşiyle maaşları toplamı 2000 küsür kredi ödicekler kiradalar harcamalrı falan zaten pekde hoşlanmıorum o ikliden ne zaman eltimle görüşsek kendime şunları aldım bunları aldım ben alışveriş yapmayı çok severim şöyle alışveriş yaparım böle alışveriş yaparım diye kendini anlatır ....
eşim zaten bana bile sormadan yok dedi hakkaten bizim kenarda 2500 tlmiz yok düğünden gelen altınlarımızı halasına vermiştik hazran ayına kadar ama ailede kimseye sölemedik... onlara verdiniz bize neden vermediniz demesinler die
nitekim kardeşide bizde para var sanıo ama yok eşim yok dedikçe benim izinn vermediğimi düşündü hala ısrar edio en son umudu kesti kapattı teli...öle bakıyo bana
ben eşime dedim babasını arasın hayatım yok bizdede sende söledin zaten dedim:))) haklısın dedi....
yani ben kendime bilezik almak için biriktirdiğim parayı versem yok demicekti küçük altın falan var bi kaç tane elimizde onlarıda bozdurup verelim desem gıkı çıkmıcaktı ama koydum tepkimi oda zaten bişe demedi ama o bakış ,bakış diildi:)))) bazen diorum iyiki altınları borç vermişiz verdiğimizden beri bu 3. borç isteyen kişi oldu zaten haladanda alıp direk eve yatırcam o altınları kalmasın elimizde yoksa millet aç kurt gibi bakıo ev borcumuz var diyip çıkcam işin içinden

hayddiiiiiii hoşgeldin cici akrabaların arasına
verirsen iyi hoşsun vermezsen oooooooo
walla benim düğünümde abim bilezik takmıştı 2010 da 450 tl değerindeydi
oda benden bir yıl önce yengemin benim yaşımda iki tane yiğeni evlendi onlara bilezik aldık diye nişanımda çok anlattı yengem hava atmak istedi
teyzemde eee yiğenlere bile bilezik alınıyorsa bıdıga da daha büyük birşey alınır sonuçta babasıda yok abi hem baba hem abi olarak diyince
yengem çıtayı düşüremedi helal be teyzeme tam benim kafamdan
kendi altını dururken bizden borç isteyen ablam bilezik aldı oda 450 civarıydı
hani onlarda bilezik almazdı da diğer ablam evlenirken bilezik aldılar ya ayıp olmasın diye aldılar resmen
yoksa ne gereği bıdık para kaznıyor evinin eşyasını filan aldı az çok birde takı mı takacaz diyorlardı
atanamamış olan ablam bilezik takmıştı değerini düğündden sonradan sormaya kuyumcuya gittiğimizde 90 tl civarı demişti
büyük ablam tek kendini düşünür çeyrek taktı bende oğlu olduğunda ona çeyrek taktım
annem kelepçe aldı 1000tl civarıydı
etraftan takılan toplamda 7 çeyrek var birde 720 tl para
eşimin ailesindende iki abisi birer çeyrek taktı o kadar
iki tarafta sanki dünyaları takmış gibi eşimin ne takacağını dert edip durmuşları
o zamanlar çeyrek altın 103 tl di

merhaba hanımlarr..
naptınız bakimm ben yokken..

eşim buzdolabının buzluk kapağını açık bırakmış, dolaptaki yiyecekler kötü olmuş mudur erimemiş ama ne biliyim evin içi buzluk kokmuş..
bi de 4 saat açık kalmış sizce bozulur mu dolap??

kızzz sevimsizzz sen benim kayınvalideyler hemşosun haa aşotundan anladım
ben seni daha iç anadolu diye tahmin ediyordum.

2011 temmuzda kaynım evlendi, 18 gr bilezik taktık ki eşim neden 20 gr takmıyoruz dedi, 2 gr için dırdır ettim. iyi ki de etmişim. nişanda 2 çeyrek takmıştık. 2012 ocakta doğum yaptım, onlardan gelen sadece 1 çeyrek ve ilk yeğen. (biri dr, diğeri öğrt.) pardon bir mama önlüğü ve alt açma bezi getirmişlerdi. neyse ben de bebişleri oldugunda aynen bu şekilde karşılık vereceğim. kayınvalidem şu an bizde. eltim hanım ve kaynım yılbaşını kutlamak için annelerini aradılar ve bizi aramadılar. ama eltime araba aldıkları gün arayıp, şöyle full donanımmış, şu özellikleri varmış, eşimde bana alsınmış (aptal ben çalışan bir insanım bir şey almak istesem erkeğe ihtiyaç duymam çok şükür, sadece şu an çalışmıyorum) halen bize 4000 lira borçları var ama ödemeye 1 yıl daha niyetleri yok. beni aramalarını da beklemiyorum ya. fesat hanfendi biz araba aldığımızda gözünün önünde duran arabaya hayırlı olsun kazasız olsun dememişti. benden uzak olsun da ne diyim.

ben de evlenen kişinin altınlarına göz dikilmesinden nefret ediyorum. ya sen düğün yapmasan kimden para isteyecekler. 1 çeyrek takıp, tüm altınına göz dikenlere ne demeli.

selam şekerler.
bu akraba muhabbetine ülkeyi terkedesim var inanın.
yalnıııııız, kendini çekince,burnundan kıl aldırmayınca kıymetli oluyorsun onu anladım.
en küçük olduğum halde evi aranıp yeni yılı,bayramı kutlanan ben oluyorum artık.ama yüz veriyor muyum assslaaaa.
yemezler..
bıdık şarkı sözleriyle anlatmış bugün duygularını ben de eşlik edeyim;
ara ara belki de bulursun
gündüz gece yalvar yakar olursun
sende sıra, ne denir ki sana
geçmişler olsun,geçmişler olsun..
şöyle kıvırta kıvırta söyleyesim var.
oh be istediğin gibi lafı batırmak,gerekeni yerine oturtmak ne güzelmiş.
şener şen in namussuz namuslu filmini hatırlayanınız varsa, havuz kenarında,kayınbiraderinin dükkan parasını çantaya atarken ki ohhh deyişi gibiyim şu an.
yarasın..

Yeni bir yıldan herkese iyi geceler hanımlar evde yoktuk yeni geldik teyzemler çağırdı arabaşı yapmışlar çaydı,meyveydi kalkamadık annemlerde vardı onlarıda bıraktık eve geldim bi ohh çektim insanın kendi evi gibisi yok gaz sancısı gibi başladı rahatsız etti beni ya.

Giderken yapamadım şimdi yapayım bari...nerdesiniz kızlar bir yıldır

Mutlu sağlıklı başarılı paralı bereketli nice nice yıllar inşallah
bebek isteyenlere bebek
ev isteyenlere ev
araba isteyenlere araba
iş isteyenlere iş inaşallaaaaaaaaaaaaaaaaah

Hepimize güzel sağlıklı bereketli bi yıl olsun arkadaşlarr
Bu arada yılbaşı gecesi evde tek başınaydım inşallah yılım böyle geçmez

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese mutlu huzurlu sabahlarrrrrrrrrrr

güzel sabahlar ben yeni yıla uyuyyarak geçtim iyi mi ehehe tüm yıl uyuyyacam demektirrrrrrr

kızlar tam 1 saattir yazdıklarınızı okuyorum
aklımda kaldığı kadarıyla sizlere yazmak istedim

evacım çok çok geçmiş olsun canım

selincimeşine süper bir ders vermişsin müze kart olayı ile :13::13::13::13::13:

sunny66 ablacım enişteye taşıttığın taşlara da çok güldüm

akıllıbıdık çorba tarifleri için teşekkürler

senfatcım ben de çok severim kelle paça dil çorbalarını ve de kendim yaparım arada yaptığımda seni çağırayım

allrigtcım akşamki menüm pirinç pilavı barbunya turşu yoğurt meyve suyu kola vs idi

eşim gelirken yaş pasta almış çay çerez faslının yanında onu yedik

Türkiyeliyikk işin hayırlı olsun aramıza hoşgeldin canım bol bereketli birikimler yapabilmen dileğiyle ....

seyyahcım Allah ne deprem ne de başka bir doğal afet deneyimi yaşatmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…