garantide alış 92 satış 98 ben 95ten almıştım kardayım mı şimdiiiiiiii
çok mu sevindin kıııııııııız
allah bereket versin
ondan değil kız anlamadım kafam karıştı ben 95 ten aldım şimdi alacak olsam 98den alıcam satacak olsam 92den satıcam eeee şimdi ben ne oldum ondan diyorum seyyahımmmm
20 dk adlı diziyi yabancı dizilere benzetmeye çalışmışlar sanki dimi..
ıspanak çok güzel oldu kızlar..
bizim mızıkçı az bişe acılık var dedi ama bence yoktu çok sağolun canlar
seyyahcım, hacca umreye gidip de geldiğimde daha kötü olursam diye bişey yok..
bu da namaz gibi oruç gibi bi ibadet..
keşke imkanı olan herkes gitse
uzun zamandır sizi okumaya bile fırsat bulamadım. ama geçenlerde gözüme brokoli çorbası ilişmişti. geçen yıllarda bir kere yapıp beğenmemiştim. kokusu az, tadı güzel brokoli çorbası tarifi verebilecek olan var mı? 20 dakka sonra yapmam gerek, yarın eve geldiğimde hazırlamakla uğraşmayayım diye.
20 dk adlı diziyi yabancı dizilere benzetmeye çalışmışlar sanki dimi..
ıspanak çok güzel oldu kızlar..
bizim mızıkçı az bişe acılık var dedi ama bence yoktu çok sağolun canlar
seyyahcım, hacca umreye gidip de geldiğimde daha kötü olursam diye bişey yok..
bu da namaz gibi oruç gibi bi ibadet..
keşke imkanı olan herkes gitse
BEN LEVEL ATLADIM YEMEK KONUSUNDA
NASIL MUTLUYUM
ARTIK BAŞKALARINA ŞUNU YAP DİYEBİLECEK KONUMA GELMİŞİM
ben ki tarhana bile nasıl yapılıyor diye onu bunu arayan kişiydim. bak evde olunca ve bebeğin de etkisiyle neler öğrendim. Allah'ım şükürler olsun.
ilk iş soğan çorbası denenecek
ardından kereviz çorbası ve salatası
ve fellah köfte
daha kötü değil canım da
şimdi oraya gidip gelince daha bir ağır olmak lazım
şimdi ben gelince ağzımdan bi küfür kaçsa
bi haksızlık yapsam
ne bilim aklıma böle şeyler geliyor
inşallah rabbim nasip eder de bunlardan da arınmış oluruz
ya hacca gidenler düğüne bayrama falan gitmiyolar genelde çevremde
var mı bunların doğruluk payı:26:
canım kıstas şu:
hacca gitmeden önce bi insana neler haramsa o haramdır neler helalse gelince de onlar helaldir
kızlar dün gece rüyamda çok tuhaf bişey gördüm( yatmaya gitmeden önce paylaşıp öle gidim dedim hala çıkmıyo aklımdan
teyzemle konuşuorum rüyamda pazar günü sabaha karşı 4le 5 arasında deprem olcak diyodu bana o saate evde olmayın dedi
ama diorum teyze çok tuhaf bi saat yani napcaz o saatte tam pazar günü saat 4 de arabaya bindik ben kullanıorum arabayı uyandım
bu sabah kalktıgımda baya tırsmıştım Allah hayır etsin...
kızlar dün gece rüyamda çok tuhaf bişey gördüm( yatmaya gitmeden önce paylaşıp öle gidim dedim hala çıkmıyo aklımdan
teyzemle konuşuorum rüyamda pazar günü sabaha karşı 4le 5 arasında deprem olcak diyodu bana o saate evde olmayın dedi
ama diorum teyze çok tuhaf bi saat yani napcaz o saatte tam pazar günü saat 4 de arabaya bindik ben kullanıorum arabayı uyandım
hayır olsun selin. Bence burdaki okuduklarından etkilendin (seyyahalemi demişti ya hani bir yaz para biriktirmiştik arkadaşın amcasının yatıyla koyları gezecektik ancak DEPREM oldu diye) ve bilinçaltında yer edindi sonra da bu şekilde gördün. İlk aklıma gelen bu oldu. İçini ferah tutkızlar dün gece rüyamda çok tuhaf bişey gördüm( yatmaya gitmeden önce paylaşıp öle gidim dedim hala çıkmıyo aklımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?