hayrolsun canım hamilelikte bi sürü tuhaf rüya görürsün alış bunakızlar dün gece rüyamda çok tuhaf bişey gördüm( yatmaya gitmeden önce paylaşıp öle gidim dedim hala çıkmıyo aklımdan
teyzemle konuşuorum rüyamda pazar günü sabaha karşı 4le 5 arasında deprem olcak diyodu bana o saate evde olmayın dedi
ama diorum teyze çok tuhaf bi saat yani napcaz o saatte tam pazar günü saat 4 de arabaya bindik ben kullanıorum arabayı uyandım
bu sabah kalktıgımda baya tırsmıştım Allah hayır etsin...
günaydın arkadaşlar.
bugün yine oğlumla feryat figan ayrıldık. dışarı çıktım sesi okulun dışından geliyordu.
hiç alışmayacak mı bu çocuk kreşe....
artık evde bile ondan habersiz tuvaleete dahi giremiyorum.
hemen aramaya başlıyo yoksa beni....
çok üzüyor onun bu halleri beni
kımeyra sana çok özendim biliomusun ben eskiden umreye hacca sadece yaşlıların gittiği gibi bi düşünceye sahiptim benim tarafım elhamdürrillah müslüman fakat pek gereklerini yerine getirmezler yani acı ama gerçek annanemle dedem pek normal yaşlılar gibi diiller hatta ananem Allaha,Allah baba der :)) sübhanekeyi bile bilmez bilmem ben der geçer gider dedemde bi tek cumaya gider ama oruç tutarlar yani biraz farklı inançları var... liseye giderken başımı kapatmak istedim herkes durdurdu yapma etme diye ama yaptım pişmanımki geri açtım
en çok annanem karşı çıkmıştı ama edim sendede yemeni var bana ne dedi biliomusunuz:)))
''ben doğuştan kapalıyım one öle başındaki''
bunların içinde büyyünce benimde bi inanç karmaşam vardı açıkçası
liseye gidince baktım müslümanmıyım evet napıyorum namaz kılıyomuyum hayır kimsede kılmıyo çevremdeki yani
kapanıyomuyum hayır
kuran okumayı biliomuyum hayır evde varmı yokmu onu bile bilmiorum
e napıorum?
zorda kalınca dua ediorum ,bide oruç tutuorum yani yaptıgım tek şey bumu?????
çok anlamsız geldi ve ünideyken bittikten sonrada araştırmaya başladım yani o zman benim bi hristiyandan ne farkım varki aramızdaki tek fark o Allahın oğlu olduguna inanıyo ben inanmıorum ben oruç tutuorum o tutmuyo o zman ben hristiyanlığa dahamı yakınım açtım netten incili okumaya başladım aaaaaa baktım kuranı kerime çok yakın bazı yerleri çok anlamsız ama çok yakın yani korktugum gibi diil sonra açtım tevratı okudum o biraz daha kısa ve daha farklıydı hiç aklıma yatmadı en iyisi kurandı yine aklın yolu bir dedim böle olmıcak
önce dua etmeyi öğrenceksin selin artık zorda kaldığımda yada bi işin olmasını istediğimde dua etmiorum her zman du ediorum
Allahın adını ağzından eksik etme etmemeye çalışıorum
çantamda tesbihat taşıorum arada açıp okuorum cevşen de var içinde
içki içiodum arada bi dışarı çıktıgımda falan eşimde içiodu bıraktık evlenince
eşim namaza başladı aslında o herşeyi biliodu ama yapmıodu:)) oda yapmaya başladı ama ben hala o konuda eksiğim başlıcam inş
kuran bilmiorum eşimden onuda öğrencem
ve aslında umreyede gitmek istiorum kısmet olur inş:)))
kızzzzzzzzzzzzzzzzz duaya ihtiyacı olmayan bir kişi söyleyebilir misin şu dünyada ?
Allah senin iyiliğini versin emiiiiiiiiiii
hiç kimsenin ihtiyacı olmasa bile benim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr her zaman varrrrrrrrrrr
Allah razı olsun meyraacımmmmmmmmmmm
Rabbim senin gönlünden geçen her hayırlı şeyi karşına getirsin datlummmmmmmmmmmmm kıymatlımmmmmmmmm benimmmmmmmmmmm
daha kötü değil canım da
şimdi oraya gidip gelince daha bir ağır olmak lazım
şimdi ben gelince ağzımdan bi küfür kaçsa
bi haksızlık yapsam
ne bilim aklıma böle şeyler geliyor
inşallah rabbim nasip eder de bunlardan da arınmış oluruz
ya hacca gidenler düğüne bayrama falan gitmiyolar genelde çevremde
var mı bunların doğruluk payı:26:
günaydın arkadaşlar.
bugün yine oğlumla feryat figan ayrıldık. dışarı çıktım sesi okulun dışından geliyordu.
selamünaleyküm hayırlı sabahlar cümleten hayırlı işler
meyraaaaaaa ekonomiyi nasıl görüyorsun canım ons olmuş 1682
garantide alış 95 satış 96
yorum beklşiiyorum üstad
hayırlı sabahlarınız olsun hanımlar
Rabbim hepinize huzurlu sağlıklı imanlı bir sene geçirmek nasip eder inşaAllah:)
Meyra bacım da umreye gidiyormuş ne güzel, ben de dün umre arkadaşlarımın bir kısmı ile tanıştım hepsi baya bir yaşlıca veya en genci annem babam yaşında, beni görünce çok şaşırdılar, Annem babamla beraber gideceğiz nasipse, öyle bir heyecanlıyım ki anlatamam:)
Selin her ailede var öyle üyeler, ki benim ailem görünürde mütedeyyin kesimden ama halam evlenmeden umreye falan gitme gidersen sazlı sözlü düğün yapamayız deyip durdu ama ben her seferinde hala gitsem de gitmesem de benim düğünüm mevlidli olacak diye, inşaAllah öyle nasip olur çocukluğumdan beri öyle diledim:)
günaydın arkadaşlar.
selam kirli çıkılar
boyun kaslarım acıyor; bugün işe gelmek çok zor oldu; ama sonunda gelebildim az işim var halledeyim
geçmiş olsun canım. yılbaşı gecesi boyun kaslarının aktif olduğu özgün bir dans ederek mi koptun:)
biliyor musun meyra ben kızımdaki huzursuzluğu çok bağlarım buna nasıl da içine doğduah canım benim,böyle yapa yapa,insanları dinden,ibadetten soğutuyorlar....
ne demek düğüne,bayrama gitmemek veya günah işlememek...
bu cahil,dinden bihaber insanların hurafeleri yüzünden insanlarda bir ön yargı oluşuyor....
sana özetle şunu söyleyeyim canım......
hacca da umreye de gittim çok şükür,ama dönünce nomal hayatıma devam ettim...
günah da işledim (bunu övünerek söylemiyorum,ama günahsız insan olmaz,bizler peygamber değiliz)
ki tekrar tekrar gitme,tövbe etme ihtiyacı duyuyorum...
ki ayrıca tövbe etmek için özel bir mekana vs. gitmene de gerek yok,olduğun yerde de gayet güzel tövbeni yapar,hayatına devam edersin...
oraya gitmek marifet değil yani, bilinçli olarak gitmek önemli...
yoksa kabeyi gördüğünde "aa bu ne biçim bir bina,dört tarafı duvar" Mekke yi gördüğünde "ay böyle de şehir olur mu,her tarafı dağ,taş" diyen insanları da gördüm ben.....
ben tatil tercihimi avrupa da, ya da afrika da kullanabilirdim....
maddi manevi temizlik ve zenginlik için umreye gitmeyi tercih ediyorum...
bizim çocukken soluyamadığımız o manevi havayı, çocuklarım, bu küçük yaşta solusunlar istiyorum...
yoksa döndükten sonra rahibe! gibi yaşamak için değil.....
bi de nedense, farmasi ve senin özel olarak oralara gitmeniz gerekiyor gibi bir his var içimde....
bunu da içimde tutmak yerine paylaşmak istedim... :)
hazır ortalık sakin,kisecikler yokken birşey paylaşmak istiyorum arkadaşlar.....
dannn dannn dannnn... :))
imkansız gibi görünse de,imkansızı yaşıyor gibi hissediyorum... :)
arkadaşlar sizlerin bana kattığı, maddi, manevi,birçok güzellikler var....
hepinizde ayrı bir cevher,ayrı bir ışık görüyorum,bir kişi hariç dermişim.... :) ( şaka şaka :) )
velhasıl kelam,sanalda, böyle bir ortamda bulunduğum için, kendimi çok şanslı hissediyorum.....
içimde kalmasın dedim... :))
biliyor musun meyra ben kızımdaki huzursuzluğu çok bağlarım buna nasıl da içine doğdu
sanki çocuğun içinde var huzursuzluk gibi geliyor
haklı olabilirsin
bir de bu vesveselerim yanlış öğrenmelerden kaynaklandığını düşünyordum ki
burdaki paylaşımlardan emin oldum
inşallah geçecek geçiyor hepsi
allah en kısa zamanda bana nasip eder bazı şeyleri
ben elimden geleni yapıcam yapıkça o da verecek verdikçe daha da yapıcam inanıyorum
peki canım hacca kurayla umreye herkes gidebiliyor değil mi
ve de krediyle gidiliyor mu yani borçla
başka türlü mümkün değil de
hı hı
biz de yedik
günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?