Kirli Çıkılar )))

çok karışık bir durum. bir dahaki ocakta da 450 olması gerekiyor o halde. haftanın 5 gunu yarım mı geliyor
hakkını vermek gerekir ama piyasayı da yükseltmemek gerekir
her ile göre değişiyor yardımcı ücretleri

ben olsam 400 yapardım. yine de siz bilirsiniz tabi.
% 15'i dediğimiz oran 50 tl çünkü hem de aylık. haftalık verilen parada 25 veya 50 tl farkı önemli olur belki ama aylık maaşta hissetmezsiniz. bileyim ben olsam senin dediğin gibi 50 tl zam yapardım

ben terbiyeli seviyorum, limonlu falan, beyaz oluyor ya ondan
ama eşim senin yaptıgın gibi salçalı seviyorum

eşini dinle bu konuda :)))
sonraki zamda 450 ister ona göre

selam kirli çıkılar

boyun kaslarım acıyor; bugün işe gelmek çok zor oldu; ama sonunda gelebildim az işim var halledeyim
boyun kaslarını mı incittin geçmiş olsun

memnun musun hakkediyor mu ona bak eğer gönlünden o kopuyrsa ver karar senin

mesela anneme yardımcı bayan geliyor annem işlerini yaptırdıktan sonra evde fazla bişey varsa veriyor atıyorum mesela geçen yemeğim yok demiş laf arasında sohbet anlamında annem de buzluğumda haşlanmış nohutum vardı et vardı kurbandan verdim meyve vardı fazla ondan verdim kaddın da altında kalmıyor daha fazla kalıyor itina gösteriyor anlatmak istediğimi anlatabildim mi bilmem

canım hiç ilgilendiğim bi konu olmadığı için hiç bakmadım.o yüzden bilemiyorum ama bizim yaptığımız yarım saat bilemedin bir saat sporlar için gereksiz bence. ben hiç kullanmadım ve kullanmayı düşünmem de sabit fikirliyim biraz :))

kardeşim spor salonunda l carnitin li ek bişey almıştı. zaten az yiyorum ve spor yapıyorum, onun faydası olmaz diyerek kullamadı, kayınvalidem ise içinde aynı madde olan ashai berry gibi şu meyveli olan bişey almış, henüz bir yararını görmedi.

tez konusu ise obez ve obez olmayan pkos lu hastalarda kandaki l carnitin düzeyinin araştırılması idi. anlamlı bir sonuc çıktı. obezlerde yüksekmiş galiba, ya da tersi. ama tablet içeriğini bilmez. son günlerde cok moda. dr.mehmet özün mango ilacı vardı reklamlarda. onun içinde de vardı.

bence bu tür şeyler şarlatanlık. kilo vermek isteyenlerden her türlü para koparabilirler. o kişiler zaten spor yaptıkları için kilo veriyorlar. spor yapılınca da bir süre sonra vücut alışıyor ve yorulmuyor, ilaca bağlı bir şey var mı bilemem tabi sen daha iyi bilirsin de benim görüşüm bu

bence 400 yap canım... :))
ben, elemanlara herkes %5 yaparken, %10 yaptım... :)

yardımcım evde çamaşır yıkmak ve beyazları katlamak dışında herşeyi yapıyor.beyaz çamaşırlarımızın yıkanması ve katlanması işini ona bırakmıyorum. garip geliyor bana.
10:30 da geliyor. yemek temizlik ütü herşeyi yapıyor. 12'de oğlumu alıyor, yediriyor, 13:30 okula bırakıp 15:00 de tekrar alıyor. biz gelene kadar da ilgileniyor. evimde annemler falan varsa çağırmıyorum. sadece gelip temizlik yapıp gidiyor. annem hoşlanmıyor evde başka birinin olmasından. annem gelince de2-3gün kalıyor. yazları izne ayrıldığımda gelmiyor.ben istemiyorum. tatile falan gitsiysem ben gelmeden evi temizliyor. yada arada yaprak sarması için çağırıyorum yada gününm falan varsa geliyor. ama maaşını kesmiyorum. çok kararsızım. 3-5 lira için kimsenin hakkını yemek istemiyorum ama şımartmak ta istemiyorum.
teşekkür ederim değerli fikirleriniz için....

değişken bir cevabı olur bu sorunun. Bu senin yardımcından ne kadar memnun olmana bağlı aranızdaki ilişkiye bağlı; aslında eşin de haklı gibi. Senin şimdi iyi niyetinle artırmanı sonrasında da aynı oranlarda bekleyebilir. İlk zamda % 7 lerdeyken şimdi %14 lere çıkıyorsunuz. Bu arada asgari ücrete yapılan zam da 34 lira şaka gibi ya.

meyra tekrar kutsal toprakları görebilmen ne kadar güzel hem de çocuklarınla birlikte

lütfen benim için de dua eder misin genç yaşımda ben de oraları ziyaret edip görebileyim.

tabiki canım,seve seve.... :)
ben ilk hacca gittiğimde (bekarken) kabenin duvarına ismi yazılanlar, tekrar gelir, diye duymuştum....
batıl bir inanış belki,zira nasipse zaten gidersin,değilse bin kez ismin yazılsa da gidemezsin ama ben kendi adımı,sevdiklerim adını ve müstakbel eşimin adını yazmıştım.... :)
8 yıl sonra umre nasip oldu geçen sene,kayınvalidemler,annemler,çocuklar vs. hep beraber gittik....
o zaman da sadece eşimin ve çocuklarımın adını yazmıştım...,
ve bu yıl,eşim,çocuklar ve arkadaşlarla gidiyoruz.... :))
gel de inanma,bu isim yazma olayına.....
yazdım dedimse,öyle kalemle falan değil,parmağımla ve arapça.....

eşinin verdiği fiyat gayet makul ve mantıklı
peki yardımcın gelmediği zamnlar için de almayıvereyim papatya hanımcım diyor mu hiç ?
o nedenle bence kesinlikle 400 yapma

verdiğin bilgiler için teşekkürler senfat anlaşılan balıklama atlamamam biraz daha araştırmam gerekiyor bunu.

datlum sen şu şirin parmağınla benim adımı da yazarmısın ?

eşinin verdiği fiyat gayet makul ve mantıklı
peki yardımcın gelmediği zamnlar için de almayıvereyim papatya hanımcım diyor mu hiç ?
o nedenle bence kesinlikle 400 yapma

hayır canım hiç öyle bir durum olmadı. bu yaz 44 gün izin kullandım. 2 gün geldi duvar, koltuk, cam kapı sildi. halılar yıkamadaydı. ben tatilden dönmeden önce geldi evi temizledi. 2 kere de yaprak sarmaya geldi. ama ben hep verdim tüm maaşını.

bu arada,ons da 1690 a dayandı.....
çok merak ediyorum cuma günü,abd verilerini ve sonrasında onsun alacağı pozisyonu... :)

bu arada,ons da 1690 a dayandı.....
çok merak ediyorum cuma günü,abd verilerini ve sonrasında onsun alacağı pozisyonu... :)
düşebilir de tamamen tırmanışa geçebilir de; ama ben biraz alım yapmadan tırmanmasa iyi olur:26:yoksa dolarda kalacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…