- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
1 senedir alıyorum diyorsun ama anladığım kadarıyla henüz evlilik gibi bir durum yok. Belki 30 unda evleneceksin ve şimdi aldığın hoşuna giden şeyleri o zaman sevmeyeceksin? bunları diyorum çünkü bunlar birer olaslık. Kendine alıyorsan bile kardeşine alma para olarak at kenara sana kendimden örnek vereyim 25 imde nişanlandığımda bir çöpüm bile yoktu çeyiz adına; bütün arkadaşlarım aman sirkencubin mutlaka al çeyiz koy kenara sonra çok zor oluyor maddi anlamda sarsılıyorsun derlerdi hiç bir şey alıp koymadım nişanlanınca bile alıp koymadım ne zaman düğün tarihim evim belli oldu gittim öyle aldım para nakit olunca ve birden fazla ürün alınca çok daha güzel pazarlık yapma şansım oldu.yine olsa yine aynısını yaparım
bir de her şeyim tam takım eksiksiz olsun diye uğraşmadım en önemli ihtiyaçlarımı önden alayım sonra zamanla tamamlarım diye düşündüm. Mesela makarna süzgeci almamışım bunu evlendikten nerdeyse 9-10 ay sonra farkettim o zamana kadar evde makarna yapmamışız
canım ben benim bu yaz düğün olcaktı. detayı inmim. ama olmadı. o yüzden almaya başladım.
şimdide indirimleri takip ediyorum.. mesela fiyasa fiyatı 250 tl olan braun doğrayıcıyı ben aldıgım hediye çekiyle 150TL ye aldım. hadi onuda geç,
aryıldız çatal bıçak takımı fiore her yerde 500 600 iken ben 200TL ye aldım.. (( Ar Yldz Fiore 89 Para atal bak kak Takm ))
hisarın düdüklü tenceresini mesela 130 a mı ne aldım. dışarda yine 250den fazlaydı..
hep derim çeyizimi çok uygun tamamladım..
böyle büyük indirimleri görünce kaçırmıyorum. bu yüzden mantıklı bişey yaptıgımı düşünüyorum.
nevresim takımlarım mesela sarevin. dışarda bire bire gidip begendim. 190 olan ürünü ben 110 TL netten aldım.. pazarlık yaparsın ama en fazla 150e bırakır..
dediğim gibi indirimler olunca alıyorum..
merhaba kirli çıkılar uzun süredir sizi takip ediyordum
çok keyifli bi topik
beni de aranıza alın diye üye oldum kk e :)
artık hepinizi yolda görsem tanıyacak durumdayım
meyraa satışımı yaptım
80 dolar ve de 35 tl civarında kar ile
özetle
175 tl kar elde ederek nasibim bu imiş Allah bereket versin
düştükçe alış yükseldikçe satış hedefim :)))
hayırlısı böyleymiş demek ki. İnşallah seni el üstünde tutan biri karşına çıkar da her eşyanı güzel günlerde kullanırsın. Bir ara çeyizlerine girip bakacağım. Dediğin gibiyse gerçekten uyguna almışsın.
wuu iyiymiş:) 175de az deil. nez aman almıştın sen bunu
öyle canım. çeklerde indirimlerle alıyorum. mesela bu aralar hişey almayı düşünmüyorum. anneler gününde güzel bir indirim olur. ozamanda bişeyler alcam. bornoz takımı falan
amin inş. hep derim inş bunları mutlulukla huzurla hak eden biriyle kullanmak nasip olur diye
rabbim herkese güzel güzel kaderler yazsın
fotograflarda bana çok kilolu gelmedin, tadunda bir hatunsun
ama sen rahatsız oluyorsan bilemem
eva sen bilirsin; l-carnitine alımı ne kadarlık spor için etkili oluyordur? spor topiklerinde denk geldim kullananlar varmış
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
birşey itiraf etmek istiyorum aramıza yeni katılan birisi oldugunda ve sizi çok iyi tanıyorum dediğimde sanki deşifre olmuşum gibi
ya da gizli saklı konuştuklarım ortaya çıkmış gibi yakalanmışım gibi tuhaf oluyorum
halbuki yalan yanlış yokta grubumu çok benimsemekten mi neeeee
korkutmayın beni :18::18::18::18::18:
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
birşey itiraf etmek istiyorum aramıza yeni katılan birisi oldugunda ve sizi çok iyi tanıyorum dediğimde sanki deşifre olmuşum gibi
ya da gizli saklı konuştuklarım ortaya çıkmış gibi yakalanmışım gibi tuhaf oluyorum
halbuki yalan yanlış yokta grubumu çok benimsemekten mi neeeee
korkutmayın beni :18::18::18::18::18:
Yok canım hemen deşifre olmazsın hem olsan kaç yazar heee der geçersin
mesela benim bi taktiğim vardır bir yer yemek tatli ne bileyim kendi yaptıgım ama damak tadına göre değişik izlenimler bırakacak birşey yaptıgımda
kayınvalidemlerdeysek bunu bizim orada böyle yaparlar siz nasıl yaparsınız diye sorarım
annemlerdeyse anne bak kayınvalidemden bunu öğrendim sende tat istedim derim
arkadaş ortamındaysak biraz bizden biraz eşimgilin ordan ortaya karışık kültürel bir tat der savunmaya geçerim
tabiiiiiiiiii bütün bunları tadını beğenmediğim güzel olmayan şeylerde söylerim
onun gibi burada herşey denk gelse birisi nokta atışla beni bulsa bile
aaaaa ne kadar benzer yönümüz varmış beni de tanıştırsana onunla der güler geçerim
bi kere fece de beni benimle aynı isim soyisimde biri eklemek için davet göndermişti bende mesaj atmıştım şaka gibisin kendini ararken beni mi buldun ne diye davet gönderirsin diyip engellemiştim
Haksızmıyım kim aynı isim ve soyisimdeki birni eklemek isterki
aaa az buçuk meslektaş sayılırız seninlesaol canım üşenmeden uzun uzun yazdıgın için:)
bıçak seti ve bornoz takımı alacam bu yakın zamanda her ay 200 300 ayırsam oraya iyi olur yinede
benm bide kardeşimede alıyorum. çünkü dediğim gibi ben almazsam ilerde ona alacak kimse yok. onuda düşünmem lazm
yatak örtüsünüde sürekli kullanmam zaten. ilerde de çalışırım diye hep düşünüyorum..
biri gelirse sererim örtüyü en azından düzgün durur. bide ben nevresimlerimi pamukl saten aldım. normalde örtüyü falan sermem diye düşünüyorum:) onun için yazlık kışlık olayı dert deil bnm için:)
bornozuda bugun iade ettim. english homede gördüm çok harika bşeydi. ben 160 boyundayım. tam bana göreydi böyle. mesela benm eve gelen Mediumdu ama kocamanda ben içinde kaybolurdum komikte durcaktıenglish homeden aldım onuda:)
gümüşlük ilerde bende almayı düşünmoyurm. çok eşya kalabalıgını sevmiyorum.
bakalım ilerde almaya gelince neler düşüncem:)
çook teşkkür ederim :)
ALLAH razı olsun:)
kızlar birikim için tavsiyeleriniz nelerdir. ben harcamalarıma dikkat ederim. müsrif biri değilim ama cimride değilim..
ben web tasarımcıyım. aslında her ay bitanede web sayfası dışardan bulup yapsam 400 500 tl kazanırdım ama bulamıyorum kimseyi. en fazla 1 günümü alcak düşünün
senfatcım ne bilim senin içinde çok güzel cevherler bana öyle geliyor..meyra hayırlı olsun şimdiden gidişin
beni de dualarına sıkıştırırsan sevinirim. ben de eşime gençken gidelim demiştim 3-5 ay önce. o da bana hacca gidersen geldiğinde namazını kılman, usturuplu davranman gerekiyor falan dedi. ben de bir şey itiraf edeyim. namaz kılmasını bilmiyorum ve söylemeye utanıyorum. her türlü gereksiz bilgi aklımda kalır ama dualar aklımda kalmıyor. dogum yapınca evdeyim diye gecen kış dua ve surelere başlamıştım. bunun ezikliğini duyuyorum. ama bilipte kılmamak daha zor gelir diye de düşünüyordum. ama bir yakınıma bişey olsa bir namaz kılıp dua edemeyeceğim. çok üzülüyorum. eşim namazını kılar ama bazı dönemler bırakır falan, böyle geçer ve o kılmadıgı zamanlar çok sıkıntısını duyar. oruç bana en kolay ibadet geliyor ve gecenlerde hamilelikteki borçları bitirdim yazmıştım buraya da.
neyse kahvaltıya geçiyorum. öpüyorum ve günaydınlar
google larla aynı şeyi mi yaptınyok danstan ziyade kuzenlerle jenga ve tabu oynadık. Dün de temizlikle ve bakımla geçti zamanım. Sahi sen ne yaptın yılbaşı gecesi?
söyleyene bakın sanki kendi bekarken gitmemişen güzelini yapıyorsun canım...
gençken ve bekarken gitmek gibisi yok....
yoksa benim gibi çocukların peşinden koşturur,herkes bir yorulurken, sen bin yorulursun... :))))
benim pazartesim yarın bugünüm boştugünaydın kızlar;
bugün ne güzel çakma pazartesi. herkese hayırlı, bereketli günler diliyorum. bugün çok yoğun olacak benim için. fırsat bulursam uğrarım...
Allah şimdiden kabul etsin..hayırlı sabahlarınız olsun hanımlar
Rabbim hepinize huzurlu sağlıklı imanlı bir sene geçirmek nasip eder inşaAllah:)
Meyra bacım da umreye gidiyormuş ne güzel, ben de dün umre arkadaşlarımın bir kısmı ile tanıştım hepsi baya bir yaşlıca veya en genci annem babam yaşında, beni görünce çok şaşırdılar, Annem babamla beraber gideceğiz nasipse, öyle bir heyecanlıyım ki anlatamam:)
Selin her ailede var öyle üyeler, ki benim ailem görünürde mütedeyyin kesimden ama halam evlenmeden umreye falan gitme gidersen sazlı sözlü düğün yapamayız deyip durdu ama ben her seferinde hala gitsem de gitmesem de benim düğünüm mevlidli olacak diye, inşaAllah öyle nasip olur çocukluğumdan beri öyle diledim:)
canım ben 24 yaşındyım.
bugune kadarda birikim yaptım..
yaklaşık 1 senedir çeyiz almaya başladım..
bence zamanlamam iyi:)
şimdide yine her ay alıyorum ama çok fazla deil.. çünkü ben temel olan ihtiyaclarımı aldım çok şükür..
benim düğünüm de ilahiler konuşma Kur an ziyafeti filan vardı...
ama kına eğlenceliydi..
erkekler olmayınca kopmak serbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?