Kirli Çıkılar )))

canım ben benim bu yaz düğün olcaktı. detayı inmim. ama olmadı. o yüzden almaya başladım.
şimdide indirimleri takip ediyorum.. mesela fiyasa fiyatı 250 tl olan braun doğrayıcıyı ben aldıgım hediye çekiyle 150TL ye aldım. hadi onuda geç,
aryıldız çatal bıçak takımı fiore her yerde 500 600 iken ben 200TL ye aldım.. (( Ar Yldz Fiore 89 Para atal bak kak Takm ))
hisarın düdüklü tenceresini mesela 130 a mı ne aldım. dışarda yine 250den fazlaydı..
hep derim çeyizimi çok uygun tamamladım..
böyle büyük indirimleri görünce kaçırmıyorum. bu yüzden mantıklı bişey yaptıgımı düşünüyorum.
nevresim takımlarım mesela sarevin. dışarda bire bire gidip begendim. 190 olan ürünü ben 110 TL netten aldım.. pazarlık yaparsın ama en fazla 150e bırakır..
dediğim gibi indirimler olunca alıyorum..

benm çeyizime bak istersen canım mesela öyle incik cincik pek bişey yok..
mesela mısır patlatma makinası var..
makarna tenceresi var
bide kalplı tava var
bunlarun 3nüde arkadaşımlarım hediye etti..

hayırlısı böyleymiş demek ki. İnşallah seni el üstünde tutan biri karşına çıkar da her eşyanı güzel günlerde kullanırsın. Bir ara çeyizlerine girip bakacağım. Dediğin gibiyse gerçekten uyguna almışsın.

meyraa satışımı yaptım

80 dolar ve de 35 tl civarında kar ile
özetle

175 tl kar elde ederek nasibim bu imiş Allah bereket versin

düştükçe alış yükseldikçe satış hedefim :)))

wuu iyiymiş:) 175de az deil. nez aman almıştın sen bunu

öyle canım. çeklerde indirimlerle alıyorum. mesela bu aralar hişey almayı düşünmüyorum. anneler gününde güzel bir indirim olur. ozamanda bişeyler alcam. bornoz takımı falan
amin inş. hep derim inş bunları mutlulukla huzurla hak eden biriyle kullanmak nasip olur diye
rabbim herkese güzel güzel kaderler yazsın

sanırım geçtiğimiz hafta ve ondan önceki
tam olarak hatırlamıyorum

fotograflarda bana çok kilolu gelmedin, tadunda bir hatunsun
ama sen rahatsız oluyorsan bilemem

valla o fotolarda tazecik anneydim ama şu anki halimden daha zayıftım
muayenehane açınca alıverdim:)) rahattan yani..
haliyle fazlayı vermeden çocuk istemiyorum..

ahhh sizinle konuşurken demin satsaydım keşke alış 93 satış 100 olmuş neyse ders oldu anı değerlendirmek lazım onu anladım memleketimde bir laf vardır herkes kendi kesesinden öğrenir diye ben de kesemden öğrendim hayırlısı olsun ama işi azcık kavradım az kar cebte ise çok karı beklemekten iyidir dimi

eva sen bilirsin; l-carnitine alımı ne kadarlık spor için etkili oluyordur? spor topiklerinde denk geldim kullananlar varmış

ben kullandım canım:)))) ondan benim samimi oldugum bi dr. vardı arkadaşım gibiydi yane azckda balık etli bi hatundu ben spor yapmadan kullanıorum diodu işe yarıomu deidm böyle günlük harekette yaramıo dedi ki benim amacım günlük harekketteydi en az dedi yarım saat tempolu koşuda yaramaya başlar çünkü vücut anca o mzanda ısınıo zaten carnitine vücut ısındıktan sonra işe yaramya başlayan bi hap ... yarım saat tempolu yürüyüşe denk gelebilcek herşeyde yarar asıl etkisinide odan sonraki hareketlerde gösteriomuş:))) ama sor sen yürüdünmü die belki 4-5 gün spor yapmayı hiç sevmemde:))) o yüzden b+ende doğal olarak yaramadı

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
birşey itiraf etmek istiyorum aramıza yeni katılan birisi oldugunda ve sizi çok iyi tanıyorum dediğimde sanki deşifre olmuşum gibi
ya da gizli saklı konuştuklarım ortaya çıkmış gibi yakalanmışım gibi tuhaf oluyorum
halbuki yalan yanlış yokta grubumu çok benimsemekten mi neeeee

korkutmayın beni :18::18::18::18::18:

korkutmak için söylemedim :) sadece çok samimi bi ortam
ayrıca ben de uzun süre bu yüzden üye olmadım kendimi deşifre etmiş gibi olmamak için )

Yok canım hemen deşifre olmazsın hem olsan kaç yazar heee der geçersin
mesela benim bi taktiğim vardır bir yer yemek tatli ne bileyim kendi yaptıgım ama damak tadına göre değişik izlenimler bırakacak birşey yaptıgımda
kayınvalidemlerdeysek bunu bizim orada böyle yaparlar siz nasıl yaparsınız diye sorarım
annemlerdeyse anne bak kayınvalidemden bunu öğrendim sende tat istedim derim
arkadaş ortamındaysak biraz bizden biraz eşimgilin ordan ortaya karışık kültürel bir tat der savunmaya geçerim
tabiiiiiiiiii bütün bunları tadını beğenmediğim güzel olmayan şeylerde söylerim
onun gibi burada herşey denk gelse birisi nokta atışla beni bulsa bile
aaaaa ne kadar benzer yönümüz varmış beni de tanıştırsana onunla der güler geçerim
bi kere fece de beni benimle aynı isim soyisimde biri eklemek için davet göndermişti bende mesaj atmıştım şaka gibisin kendini ararken beni mi buldun ne diye davet gönderirsin diyip engellemiştim
Haksızmıyım kim aynı isim ve soyisimdeki birni eklemek isterki

ben deşifre olmuş gibi diilde sanki konuştuklarımı herkes duymuş gibi gelio hani arkadaşlarınla böle evde bi yerde oturur konuşursunda sonna seni bütün şehir ne konuştuğunu bilir ya onun gibi bişey yahu:))))

benim tanıdıgım bi manyak vardı ve kendi adındaki bi japonu bile ki japounun isminin içinde kendi adı geçio die eklemişti:)))) merak edersen özelden sölerim:)))

aaa az buçuk meslektaş sayılırız seninle
senfatcım ne bilim senin içinde çok güzel cevherler bana öyle geliyor..
İnşallah eşin de sen de birlikte namaza başlar, bir daha da hiçç bırakmazsınız
yok danstan ziyade kuzenlerle jenga ve tabu oynadık. Dün de temizlikle ve bakımla geçti zamanım. Sahi sen ne yaptın yılbaşı gecesi?
google larla aynı şeyi mi yaptın
en güzelini yapıyorsun canım...
gençken ve bekarken gitmek gibisi yok....
yoksa benim gibi çocukların peşinden koşturur,herkes bir yorulurken, sen bin yorulursun... :))))
söyleyene bakın sanki kendi bekarken gitmemiş
günaydın kızlar;
bugün ne güzel çakma pazartesi. herkese hayırlı, bereketli günler diliyorum. bugün çok yoğun olacak benim için. fırsat bulursam uğrarım...
benim pazartesim yarın bugünüm boştu
Allah şimdiden kabul etsin..
benim düğünüm de ilahiler konuşma Kur an ziyafeti filan vardı...
ama kına eğlenceliydi..
erkekler olmayınca kopmak serbest

ben de 26 yaşındayım 2 ay önce nişanlandım ama hiçbir hazırlığım yok.
aslında yapmaya niyetim de yok ben çok sıkılıyorum böyle şeylerden
o yüzden seni takdir ettim :)

kızlar ne bu l-carnitine muhabbeti almış gidiyor
biz eşime l-arginine kullanıyoruz spermde ileri hızı artırıyor.
sanırım l-carnitine de sperm morfolojisine iyi geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…