Kirli Çıkılar )))

eşimin tez konusu l-CARNİTİNE di. her şeyin içine koyuyorlar bu gunlerde. tablet gibi bişey mi alacaksın sen.

bi ara zayıflama ilaçları araştırıken bir eczacı önermişti tam adı bu muydu bilemem malum bir harf fazla veya eksik olunca başka anlamalara çıkabiliyor
ama ben 50 tl veririp yutamamış bir insanım afedersiniz yutup kusmuştum
işte o günden sonra hap yutunca hep kusmak geliyor psikolojik ama bende
ben açıkcası bu tarz ilaçlar ne olursa olsun karşıyım hatta ilacada karşıyım
hayatım boyunca yuttugum hap sayısı yaşımı geçmez hadi bulun bakalım yaş problemli bir soru
(tabi hamilelik hariç)

bilmukabele:)
ben de itiraf edeyim sizi okurken defalarca içimden geçirdim bunu ama sevilenin hakkıdır sevildiğini duymak, ben de hepinizi Allah rızası için çok seviyorum hanımlar:)

o zaman o artış yeterli kesinlikle

o zaman eşinin dediği gibi yap hani karşıdan ben bun almayım falan dese ya da fazladan sen çağırmadan gelse yap ama sana ekstrası yoksa gerek yok verdiğim örnek gibi tabi herşeyin karşılığı olmuyor ama sen fazlasını yapıyorsaan karşılığını beklersin

yanlış hatırlamıyorsam seninkini geçen sene de yazmıştım farmasiciğim... :)
isminle dua ettiğimi çok net hatırlıyorum ama ismini yazdığımdan emin değilim... :)
Allah razı olsun senden ismimle dua ettiğini yazmıştın bana çok duygulanmış ve de etkilenmiştim

bu arada,ons da 1690 a dayandı.....
çok merak ediyorum cuma günü,abd verilerini ve sonrasında onsun alacağı pozisyonu... :)
hayırlısı meyracımmmmmm
nickinle mi yazsın

tabiki satı çelik olarak
hatta ailesi ile birlikte diyerek :)))

saol canım üşenmeden uzun uzun yazdıgın için:)
bıçak seti ve bornoz takımı alacam bu yakın zamanda her ay 200 300 ayırsam oraya iyi olur yinede
benm bide kardeşimede alıyorum. çünkü dediğim gibi ben almazsam ilerde ona alacak kimse yok. onuda düşünmem lazm
yatak örtüsünüde sürekli kullanmam zaten. ilerde de çalışırım diye hep düşünüyorum..
biri gelirse sererim örtüyü en azından düzgün durur. bide ben nevresimlerimi pamukl saten aldım. normalde örtüyü falan sermem diye düşünüyorum:) onun için yazlık kışlık olayı dert deil bnm için:)
bornozuda bugun iade ettim. english homede gördüm çok harika bşeydi. ben 160 boyundayım. tam bana göreydi böyle. mesela benm eve gelen Mediumdu ama kocamanda ben içinde kaybolurdum komikte durcaktı english homeden aldım onuda:)
gümüşlük ilerde bende almayı düşünmoyurm. çok eşya kalabalıgını sevmiyorum.
bakalım ilerde almaya gelince neler düşüncem:)
çook teşkkür ederim :)
ALLAH razı olsun:)

kızlar birikim için tavsiyeleriniz nelerdir. ben harcamalarıma dikkat ederim. müsrif biri değilim ama cimride değilim..
ben web tasarımcıyım. aslında her ay bitanede web sayfası dışardan bulup yapsam 400 500 tl kazanırdım ama bulamıyorum kimseyi. en fazla 1 günümü alcak düşünün

Son düzenleme:
meyraa ons 1691 oldu

acaba havasını alırlar mı
yoksa devam eder mi yükseliş ne dersin

1690-1695-1700 civarlarında satış yapsam bir miktar diyordum

şu an çeşitli seviyelerden aldığım bazı parçaları satsam
70 dolar civarı kar bırakacak :))

kumbara en iyisi ya da altın dolar euro almak harmayacağın birşey ya da bireysel emeklilik olabilir her ay ödeme yapıyorsun lazım olunca çekiyorsun birşey alabilirsen atıyorum araba o da yatırım toki evleri var ödemesi düşük onlara girebilirsin gibi

şimdi hsepladım 34 lira kar etmişim maşallah diyeyim şimdi biraz bekleyip satmak olabilir dimi düşünce tekrar almak gerek cumaya kadar bekleyelim bakalım abd ne diyecek

canım biliyorsun bunların ne zaman ne yapacağı hiiiç belli olmaz...,
şişirirler şişirirler,yarın ve cuma günki verileri bahene edip düşürürler,veya çıkarırlar...
kestirmek zor...
sana tavsiyem,gerçi yarına kadar beklenebilir,önünü görme anlamında,ama kar gördün mü kaçmasını pardon kapmasını bileceksin... :)
örnek ben :)) ons 1640 lara indiğinde yaklaşık 400 tl. gibi kar vardı,nasılsa düşüyor diye çıkmadım dolardan,şimdi durum malum... :))

hıııım ben de yarını bekleyeyim bakalım ne olcak :18::18::18::18::18::18:

evet canım haklısın ben geçen hafta da öyle 15 tl kar gördüm attım cebe mesela
cebe atılmayan kar kar değildir diyorum ben de :)))
ama trenden erken inmek de var onun için sordum
ama Rabbim doğru karar vermeyi nasip etsin bizlere inşaallah :))

kızlar bireysel emeklilik diyince aklıma takılan bir durum var size onu sormak istiyorum
yaklaşık olarak 4 yıldır bireysel emekliliğe üyeyim ve düzenli olarak her ay ödeme yapıyorum; geçen yaz mailime bir posta geldi 56 yaşına geldiğimde bu şekilde devam edersem hesabımda güzel bir para birikmiş olacakmış; bireysel emeklilikte biriken para takasbank ta duruyor ve devlet 50 bin lira kadarına güvence veriyor sonrasına karışmıyor ya peki sonrası ne oluyor? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

onlar için peşinat lazım sanırım..

bende iş bankın bireysel emekliği var..
kızlar bu konuda bilgisi olanlar paylaşabilirmi. en azından herkes bildiğini söylerse tam eksiklerimiz kapanmış olur

asmunikal yerinde olsam çeyiz almam onun yerine ufak ufak biriktirir evleneceğim zaman hangi şeyler modaysa revaçtaysa onlardan alırım. Ben böyle yaptım şu an bekar olsam yine aynısını yapardım.

BES e gelince onu uzun vadede düşünmen gerekiyor kısa vadede çok mantıklı değil.

canım ben 24 yaşındyım.
bugune kadarda birikim yaptım..
yaklaşık 1 senedir çeyiz almaya başladım..
bence zamanlamam iyi:)
şimdide yine her ay alıyorum ama çok fazla deil.. çünkü ben temel olan ihtiyaclarımı aldım çok şükür..

1 senedir alıyorum diyorsun ama anladığım kadarıyla henüz evlilik gibi bir durum yok. Belki 30 unda evleneceksin ve şimdi aldığın hoşuna giden şeyleri o zaman sevmeyeceksin? bunları diyorum çünkü bunlar birer olaslık. Kendine alıyorsan bile kardeşine alma para olarak at kenara sana kendimden örnek vereyim 25 imde nişanlandığımda bir çöpüm bile yoktu çeyiz adına; bütün arkadaşlarım aman sirkencubin mutlaka al çeyiz koy kenara sonra çok zor oluyor maddi anlamda sarsılıyorsun derlerdi hiç bir şey alıp koymadım nişanlanınca bile alıp koymadım ne zaman düğün tarihim evim belli oldu gittim öyle aldım para nakit olunca ve birden fazla ürün alınca çok daha güzel pazarlık yapma şansım oldu. yine olsa yine aynısını yaparım

bir de her şeyim tam takım eksiksiz olsun diye uğraşmadım en önemli ihtiyaçlarımı önden alayım sonra zamanla tamamlarım diye düşündüm. Mesela makarna süzgeci almamışım bunu evlendikten nerdeyse 9-10 ay sonra farkettim o zamana kadar evde makarna yapmamışız

merhaba kirli çıkılar uzun süredir sizi takip ediyordum
çok keyifli bi topik
beni de aranıza alın diye üye oldum kk e :)
artık hepinizi yolda görsem tanıyacak durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…