eşimin tez konusu l-CARNİTİNE di. her şeyin içine koyuyorlar bu gunlerde. tablet gibi bişey mi alacaksın sen.
hazır ortalık sakin,kisecikler yokken birşey paylaşmak istiyorum arkadaşlar.....
dannn dannn dannnn... :))
imkansız gibi görünse de,imkansızı yaşıyor gibi hissediyorum... :)
arkadaşlar sizlerin bana kattığı, maddi, manevi,birçok güzellikler var....
hepinizde ayrı bir cevher,ayrı bir ışık görüyorum,bir kişi hariç dermişim.... :) ( şaka şaka :) )
velhasıl kelam,sanalda, böyle bir ortamda bulunduğum için, kendimi çok şanslı hissediyorum.....
içimde kalmasın dedim... :))
datlum sen şu şirin parmağınla benim adımı da yazarmısın ?
hayır canım hiç öyle bir durum olmadı. bu yaz 44 gün izin kullandım. 2 gün geldi duvar, koltuk, cam kapı sildi. halılar yıkamadaydı. ben tatilden dönmeden önce geldi evi temizledi. 2 kere de yaprak sarmaya geldi. ama ben hep verdim tüm maaşını.
Allah razı olsun senden ismimle dua ettiğini yazmıştın bana çok duygulanmış ve de etkilenmiştimyanlış hatırlamıyorsam seninkini geçen sene de yazmıştım farmasiciğim... :)
isminle dua ettiğimi çok net hatırlıyorum ama ismini yazdığımdan emin değilim... :)
hayırlısı meyracımmmmmmbu arada,ons da 1690 a dayandı.....
çok merak ediyorum cuma günü,abd verilerini ve sonrasında onsun alacağı pozisyonu... :)
nickinle mi yazsın
buna yakın dekore edebilirsin örnek sadece:)))) daha modern duruyo ama benden tavsiye benim gümüşlüğüm falan yok istemedim evde boşuna hizmet ediceğim bi eşya olarak gördüm sonuçta koltugun üstüne oturuosun halının üstüne basıosun masada yemek yiyosun bunlar gerekli şeyler ama bunun gerekliliği yok:)))) sadece süs ve inan bana bi zman sonra fazla eşyalar üstüne üstüne gelyo insanın.....
bana bıçak setimi annem aldı ki çoğu çeyizimide annem hazırlamışıtr saolsun tezgahımda duruyo 5 li parçalarının hepsini kullanıorum severek ama standlı almim kalietli 3 bıçak alırım yeter diosan oda olur neden olmasın benim bahsettiğim şey bıçakta mutfakta en en en en çok kullancağın şey o olcak ve kör bıçak insanı mutfakta çileden çıkarıyo.....
6 kişilik yemek tabağıda çok iyi işini görür karanfilcenin dediği gibi hediyede gelio zaten benim misafir için 12 kişil yemek takımım var misafir için 6 kişilik kahvaltı takımım var sonna günlük kullanmak için 12 kişilik ye/mek takımım var tekrar günlük için 6 kişilik bi yemek takımı günlük kahvaltı için beyaz porselen tabak aldım evde varyaaaa bardak ve tabak tarlası var resmen ...(((( çok israf yaptıgım için her görüşümde üzülüorum.... onun için herşeyi herşeyi ölçülü al ve aldığın herşeyi kullan!!!!
bornoz atakımın çine sinmediyse iade et yine alırsın uygun fiyatlı içine sinmeyen hiçbişey alma bornoz yıkandıktan sonra düzelse bile içine sinmicek emin ol çok para verme hakkaten bornoz takımına uygun ayarda bişe olsa yeter benimde çeyizimde dolu havlu var:)) ben almadım ama günlük için 4-5 tane çok iyi işini görür:)))
yatak örtüsüne bayıldım bayıldım benim yatak örtüme çok benziyo açtığım konularda evim var ordan bakabilirsin:)))) benimki hafif krem rengi fakat bu örtünün şöle bi dezavantajı var tatlım yazın kullanamıosun o sıcaklarda olmuyo yani :))) ben yazın örtmedim kaldırdım örtümü zaten yorganda kullanmıosun yorgan yüzünü örtüodum yatağa:)) nevresim kullandım hoş yazın diğer yatak örtüleride kullanılırmı bilmiorum o sıcaklarda ama .... ben örtümden gayet gayet memnunum:))
tupperware için sana şunu sölim tamamen kazıklamaca başka bişe diil temsilciğini yaptım ben evde o kadar çok kap varki tupper olarak aklın durur çünkü üye olunca daha ucuza alırsın dediler üye oldum 2 haftada bi 400 tl lik satış yapmak lazımdı ben 1.5 ay üye kaldım ve sadece 3 parça kadar satabildim gerisi elimde patladı benim oldu tupperin herşeyinden var bende ... saklama kaplarını neden istiosun artan yemekleri koymak için öle diilmi? tupperde artan yemekler 3-4 gün taze kalıo evet ama sen zaten artan yemeği 4 gün sonra yemiosun ertesi gün yiyosun bunu normal cam bi kapta sağlıyo yeşillikleri taze tutuyo dimi:))))
şunuda unutma evlendikten sonrada almıcaksın alamıcaksın diye bişe yok :))))
saol canım üşenmeden uzun uzun yazdıgın için:)
bıçak seti ve bornoz takımı alacam bu yakın zamanda her ay 200 300 ayırsam oraya iyi olur yinede
benm bide kardeşimede alıyorum. çünkü dediğim gibi ben almazsam ilerde ona alacak kimse yok. onuda düşünmem lazm
yatak örtüsünüde sürekli kullanmam zaten. ilerde de çalışırım diye hep düşünüyorum..
biri gelirse sererim örtüyü en azından düzgün durur. bide ben nevresimlerimi pamukl saten aldım. normalde örtüyü falan sermem diye düşünüyorum:) onun için yazlık kışlık olayı dert deil bnm için:)
bornozuda bugun iade ettim. english homede gördüm çok harika bşeydi. ben 160 boyundayım. tam bana göreydi böyle. mesela benm eve gelen Mediumdu ama kocamanda ben içinde kaybolurdum komikte durcaktıenglish homeden aldım onuda:)
gümüşlük ilerde bende almayı düşünmoyurm. çok eşya kalabalıgını sevmiyorum.
bakalım ilerde almaya gelince neler düşüncem:)
çook teşkkür ederim :)
ALLAH razı olsun:)
kızlar birikim için tavsiyeleriniz nelerdir. ben harcamalarıma dikkat ederim. müsrif biri değilim ama cimride değilim..
ben web tasarımcıyım. aslında her ay bitanede web sayfası dışardan bulup yapsam 400 500 tl kazanırdım ama bulamıyorum kimseyi. en fazla 1 günümü alcak düşünün
meyraa ons 1691 oldu
acaba havasını alırlar mı
yoksa devam eder mi yükseliş ne dersin
1690-1695-1700 civarlarında satış yapsam bir miktar diyordum
şu an çeşitli seviyelerden aldığım bazı parçaları satsam
70 dolar civarı kar bırakacak :))
meyraa ons 1691 oldu
acaba havasını alırlar mı
yoksa devam eder mi yükseliş ne dersin
1690-1695-1700 civarlarında satış yapsam bir miktar diyordum
şu an çeşitli seviyelerden aldığım bazı parçaları satsam
70 dolar civarı kar bırakacak :))
canım biliyorsun bunların ne zaman ne yapacağı hiiiç belli olmaz...,
şişirirler şişirirler,yarın ve cuma günki verileri bahene edip düşürürler,veya çıkarırlar...
kestirmek zor...
sana tavsiyem,gerçi yarına kadar beklenebilir,önünü görme anlamında,ama kar gördün mü kaçmasını pardon kapmasını bileceksin... :)
örnek ben :)) ons 1640 lara indiğinde yaklaşık 400 tl. gibi kar vardı,nasılsa düşüyor diye çıkmadım dolardan,şimdi durum malum... :))
canım biliyorsun bunların ne zaman ne yapacağı hiiiç belli olmaz...,
şişirirler şişirirler,yarın ve cuma günki verileri bahene edip düşürürler,veya çıkarırlar...
kestirmek zor...
sana tavsiyem,gerçi yarına kadar beklenebilir,önünü görme anlamında,ama kar gördün mü kaçmasını pardon kapmasını bileceksin... :)
örnek ben :)) ons 1640 lara indiğinde yaklaşık 400 tl. gibi kar vardı,nasılsa düşüyor diye çıkmadım dolardan,şimdi durum malum... :))
kumbara en iyisi ya da altın dolar euro almak harmayacağın birşey ya da bireysel emeklilik olabilir her ay ödeme yapıyorsun lazım olunca çekiyorsun birşey alabilirsen atıyorum araba o da yatırım toki evleri var ödemesi düşük onlara girebilirsin gibi
asmunikal yerinde olsam çeyiz almam onun yerine ufak ufak biriktirir evleneceğim zaman hangi şeyler modaysa revaçtaysa onlardan alırım. Ben böyle yaptım şu an bekar olsam yine aynısını yapardım.
BES e gelince onu uzun vadede düşünmen gerekiyor kısa vadede çok mantıklı değil.
canım ben 24 yaşındyım.
bugune kadarda birikim yaptım..
yaklaşık 1 senedir çeyiz almaya başladım..
bence zamanlamam iyi:)
şimdide yine her ay alıyorum ama çok fazla deil.. çünkü ben temel olan ihtiyaclarımı aldım çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?