kızlar ne bu l-carnitine muhabbeti almış gidiyor
biz eşime l-arginine kullanıyoruz spermde ileri hızı artırıyor.
sanırım l-carnitine de sperm morfolojisine iyi geliyordu
artık aramızdaki farkları sayalım tasarruf olurbenim düğün ve kına da aynen seninki gibiydi
canım oynamayı çok sevmiyorum da ben ama oynamayı sevenler için iyi olabilr..kızlar bir dans konusu attım ortaya ama havada kaldı
bu jumba dansı hakkında ne düşünüyorsunuz
evde netten oyun havaları hareketli şarkılar dinleyip dans ederek kalori yakabilme ihtimalim kaççç
eminim ki ne saçma soru dediniz farkındayım ama biraz gaza gelmeye ihtiyacım var
böyle spor yapmak için enerji harcamak için ama dinçte kalmak için bi atağa geçmem lazım
ya karanfilce durdun durdun yine koparttın beni gece gece:))
kafiye nasıl oldu ama :))
kızlar bir dans konusu attım ortaya ama havada kaldı
evde netten oyun havaları hareketli şarkılar dinleyip dans ederek kalori yakabilme ihtimalim kaççç
eminim ki ne saçma soru dediniz farkındayım ama biraz gaza gelmeye ihtiyacım var
böyle spor yapmak için enerji harcamak için ama dinçte kalmak için bi atağa geçmem lazım
aaa az buçuk meslektaş sayılırız seninle
evet bıdıkçımyakar ama aralıksız en az yarım saat falan yapman gerek ki yağ yakımı bşlasın ne adar yakar bilmem ama yakar çünkü tüm vücudu çalıştırıyor hatta böyle kurslar var kilo vermek için dansla zayıfla diyekızlar bir dans konusu attım ortaya ama havada kaldı
tatlım neden olmasın yanılmıosam farmaside kilolarının bi kısmını bu şekilde vermişti. yarın sabah gene anlatır yaşayan biri olarak:)))
ama ben tembelim yahu yapamam öle şeyler yaz gelsinde yürücem biraz sadece böle uyuşuk uyuşuk yürümeyi seviorum ha baharda azcık daha hızlı yürürüm bebiş için ama ben öle dans mans edemem ha dersenki şöle git bi düğüne 4 saat aralıksız göbecikler at okey eyvallah ama jumba mumba bana uymuyo bidikım:)))
yada vercem parayı gitcem bi spor salonuna ,oraya gidiorum bak para verdim boşa gitmesin die başka türlü benim totoyu kaldırmaya hiç niyetim yok
bide evde plates topum falan varr arada eşimle plates topu savaşı yapıoz o alıp benim kafama kafama vuruo aldın bunu neden yapmıosun die ben ondan kaçıorum öle bi ekşın oluyo plates topunun bana sağladığı tek spor bu eşim beni plates topuyla kovalarken toptan kaçmak:)) hiç gülcem yoktu
yahu istemiodum madem neden aldımki dimi:))) yok ama illa alcam evde durcak ama yapmıcam bide öle huyum var benim bide sağlıkcı olcam ne pislik arasan var bende
-günlük tuz ihtiyacımız 1 çay kaşığı tuz ben 2 yemek kaşığı tuz yiyorum:)))
-yürüyüş yapmam şart hamileyim bide yada spor artık ne olursa k.çımı kaldırmıorum
-yemek yemeyi çok çok çok severim felaket bi gurmayimdirde ne yersem yiyim içinde ne var anında söleyebilrim:)))
-ilaç kullanmayı hiç ama hiç ama hiç sevmiorum dr. kan hapı verdi kullan die sürekli kullanmayı unutuorum oda bi işe yaramıo( çok üzgüüm ama aklıma bile gelmio:)))
-belim ağrıyo dr. alt katımda bi gidip görünmüorum röntgenci samimi arkadaşım gidip bi film çekinmedim bu saatten sonra para verse çekinmem zaten:)))
- kışın en az 2 lt yazında 3 lt su içmemiz lazım ama ben napıorum yazın günde 3-4 bardak kışında iki günde bi bardak su içiorum su içme özürlüyüm içsene mis gibi kalorisiz her derdin devası yok ama içmicem illa bünyemi susuz bırakcam çorak tarlası gibi yemekler yapcam:))
eşim bazen su içim de bebek susuz kalmasın diye turşu yedirio bana o zman sabah kadar 2 lt içiorum:)))
bi sigaram alkolüm yok aman onlarda olmasın zaten uzak dursun...
günaydın kızlar.
class geçmiş olsun,allah hakkınızda hayırlısını versin.
zor şeyler bunlar..
sende kod yazıosun sanırım:)
bndede kod yok. flash html css taslak var ama kodları yazamıyorum. bakınca az anlıyorum işte:)
günaydın kızlar
çoktandır giriyorum ama okuyup çıkıyorum
merak eden arkadaşlarım olmuş onlara çok teşekkür ederim Allah razı olsun onlar
bebeğim 22 aralıkta kürtajla alınmak zorunda kaldı 8 haftalıktı ama kalbi atmıyordu((( genel anastezi ile alındı
elimi attığım yerin boş olması çok kötü bir duygu(((
kendimi yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum ve olumlu şeyleri görmeye çalışıyorum hayatta
Allahım nasip etmediyse vardır bunda bir hayır diyorum
şşşt heyy... kod mod meslektaşmıyız yoksa???
günaydın kızlar
bebeğim 22 aralıkta kürtajla alınmak zorunda kaldı 8 haftalıktı ama kalbi atmıyordu((( genel anastezi ile alındı
kendimi yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum ve olumlu şeyleri görmeye çalışıyorum hayatta
sen de mişşşt heyy... kod mod meslektaşmıyız yoksa???
geçmiş olsun canım..gerçekten zor olmalı bu kadar isterken kaybetmek..günaydın kızlar
sen ev işlerini seviyorsun ben de ev işini sevmem ama yemek yapmaya bayılırım.evet bıdıkçımyakar ama aralıksız en az yarım saat falan yapman gerek ki yağ yakımı bşlasın ne adar yakar bilmem ama yakar çünkü tüm vücudu çalıştırıyor hatta böyle kurslar var kilo vermek için dansla zayıfla diye
hadi bakalım başla hareketi ve vücudu oynatan müzikler seç oryantal iyidir bak şaka yapmıyorum haaa tüm vücudu çaşıltırır
suya bayılırım yazın en az 2 lt kışın o kadar içemem 1 lt ancak ama oğluma da öğrettim o da içer sabah ilk işimiz su içmektir hem kilo alımını yavaşlatıyor hem de sindirimi temizliyor
spor mesleğim ama yapıyor muyum hayır çocuklarla oynuyorum merdivenleri yürümem koşarım mesela olduğum yerde oynarım müziğe gerek yok
tuzla aram iyidir ama çok tuzlu yemem eşime tuzsuz gelen bana normal geliyor eşim tuzu sever mesela
kan ilacını al şimdi ihtiyaç duymazsın ama bebiş büyüdükçe senden aldıkları artacak vücut direncin düşmesin kan değerlerin hamilelikte düşüyor ya dengede tutmak lazım UNUTMAAAAA
Yemek yemeği severim ama asla gurme değilim yemek yapmayı hiiiiiiiiiiiiiçççççççç sevmem en sevmediğim iştir evde
sende kod yazıosun sanırım:)
bndede kod yok. flash html css taslak var ama kodları yazamıyorum. bakınca az anlıyorum işte:)
olabilir:) ben web masterim taslak yapıyorum işte.
sen tam olarak napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?