- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
çok şükür topiğimizde kumbaraya kumbiş ya da kumbirik, kocasına kociş diyenler yokkkk
çok şükür topiğimizde kumbaraya kumbiş ya da kumbirik, kocasına kociş diyenler yokkkk
bence de yanlışlık yapılmış malesef oluyor böylesi
benimki basit ama oğlumun tarihi yerine eşimin tarihini yazmıştı hemşire yani oğlum 31 yaşında oluyor pcye göre
yapılıyor malesef
senfatı dinle bence
üniversitenin hastanesine araştırmya git bence de ama van dıışında diyarbakır olabilir gidebilirsen tabi
benim de başıma siirtte çalışırken mide bulantıs ve kusma sebebiyle dr gittim 5 gün hastaneye yatırdılar her gün bir sürü tahlil yapıldı değerlerimden biri yüksek çıktı bu da hipofiz bezinde tümöre sebeb oluyormuş ben de de o değer çıkmış orda başka bir hastaneye yaptırdım değer yine çıktı ama seviyesi farklı ben de ankaraya gittim hacettepe de tahlilerimi tekrar ettirdim elimde siirtte yaptırğım tahlillerle çok kötüydü hele annem rengi benzi atmıştı azcık uyusam uyandırıyordu bişey oldu sanıyordu yazık babam da öyle neyse sonuçlar normal değerde çıktı meğerse özel hastanelerin aletlerinin bakımı sğrekli yapılmadığından böyle çıkabiliyormuş ara ara baktırdım yine hep normal çıktı şükür bence sen de iyi bir yere git canım
tıp fakültesi niye masraf çıkardı şaşırdım valla
ay okuyunca çok sevindim heyecanlandım yemin ederim inşallah hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evlada hamile kalırsın canım
ben de aşılama seviyesine gelmiştim dr bana git kafanı dinle gel dedi o ara bal ve polen yedim rabbim onları vesile kıldı ve oğlum oldu çok şükür dilerim allahtan güzel haberlerini alırız
süper görünüyor tavuklu da yapıyorum demiştin ya nasıl yapıyorsun farmasicim
ya bu arada her daldan arkadaş burdayız ya süper haaaa eczacımız pc programcımız öğretmenimiz lab. görevlimiz sanatçımız her biri bize bir bilgi veriyor süper valla allah bozmasın ağzımızın tadını
oğlumu yatırayım uyudu babamız da uyudu kaldım ben temzilik yapsam mı diyorum yoksa otursam mıııı
aminnnnnnnnnnnn bitanem
köfte ( tavuk ya da hindi )
1 adet göğüs eti
1 soğan
1 yumurta
1 adet maggie bulyon
tuz karabiber kimyon nane maydanoz
1 -2 yemek kaşığı sıvı yağ (köftenin kuru olmaması için )
1/2 çay kaşığı karbonat
ekmek içi
hindi ya da tavuk göğüs etini rondodan geçiriyorum
malzemeleri yoğurup şekil ver ve kızart
ben de deneyeceğim bir ara
hindi etini nasıl aldın, bi de onu de hele
bunu deneyeceğim
dün kıymada yaptım patatesle oğlum çok sevdi pek beceremiyorum köfte işini bu sefer fena değildi çok yüksek ısıda pişiriyordum ondan olmuyordu
başkent hastanesinde yaptırmıştık eskisini.
hele bizim arkadaşlar daha ucuza yaptırmış.
kadına bu çok pahalı nasıl olur dediğimde bi panikledi ama ne biliyim dönere filan mı gidiyor acaba??
doktor bişey demedi demiştim doktorla alakası yok diye hemen açıklama yapmaya çalıştı.
evet canım nasipse aslında pozitif sonuç alıp sizlere sürpriz yapma hayalı kuruyordum yarın olcak aşılamam dualarınız bekliyorum.
bunu deneyeceğim
dün kıymada yaptım patatesle oğlum çok sevdi pek beceremiyorum köfte işini bu sefer fena değildi çok yüksek ısıda pişiriyordum ondan olmuyordu
karanfilce ücret alınmaması gerekiyormuş
bir dahaki sefere bunları dikkate alıp yapıcam
buzluğa atıyor musun köfteyi kızlar bir kere yaptı buzlu attım bi de yüksek ateşti tam bir fiyaskoydu valla eşim daha varmı demişti yok dedim iyi bari demişti o dereceydiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?