Kirli Çıkılar )))

Çok geçmiş olsun canım.

yazın okuldan eve geldiğimde pratiklik olsun diye yapmıştım o zman bir daha yapayım

canım ALLAH analı babalı büyütsün. bende dua ederim inş:)
sende bana edersin olurmu
dua ederim tabi
hadi hayırlısı
çok şükür topiğimizde kumbaraya kumbiş ya da kumbirik, kocasına kociş diyenler yokkkk

ya o değil de ben gündüz rüyamda deprem olduğunu gördüm kızz selinnn hepimizi deprem psikolojisine soktun bir anda.

ben de sanki iki gündür bu topiği görüyorum rüyamda, yani dün gece gördüm de, önceki gece de gördüm sanki
uyandığımda aklımda meyra kalmış sanırım ondan dua istiyecektim ya, o yüzden

bugün biz de görümceme davetliydik
şehriye çorbası
pirinç pilavı
tavuk haşlama vardı

ben de köfte tarifimi vereyim bari
soğanı rendeliyorum
kıyma, tuz,karabiberi ekliyorum
kıvam alacak şekilde ekmek içi katıyorum
yoğuruyorum iyice, oldu bitti

ekmek içini de şöyle yapıyorum.
bayat ekmeklerimi doğrayıp iki gün açıkta bırakıyorum, kuruyor, sonra da rondoda un haline getiriyorum, kavanoza koyup buzdolabında muhafaza ediyorum

Allrıghtcım hayırlı ise olsun canım benim

herkes bi başka yapıyor demek ki

soğanı,sarımsağı robotta çekerim.
sona doğru maydonozu da atarım.
ekmek içini ufalarım.(ben de kuruturum ama robotta çekmem elimle ufalayveririm)
nane, karabiber, kimyon, pul biber, kekik hepsinden atarım çok lezzet veriyor.
1 tane yumurta kırarım bir tatlı kaşığı ya da yemek kaşığı kadar un atarım. 1 tatlı kaşığı salça koyarım.
yoğurur ac yağda kızartırım.
kayınvalidem pek sever benim köfteleri.

Son düzenleme:
sen o dönemde yapılan tahlillerden hiç birini görmemiş miydin:26: dikkatini çekerdi herhalde yüksek çıkan değerlerin bence.
belki sağlıkçı arkadaşlar sana açıklayabilirler

tahlilleri özellikle incelerdim diğer terimleri pek anlamam glikoz ve kolestrol kulağa tanıdık geldiği için değerleri normal çıkardı

tahlillerde zaten belirtmezlermi normal değerin hangi seviyeler arasında oldugu ve kişinin değeri görünür farklı olan belirgin çıkar
daha önce diyetisyene gittiğimde özellikle şeker hastalığı varmı diye birde tiroidin var mı diye baktım ama yoktu demişti ...polikistik değilim

24+4 haftada kaybetmiştim bebeğimi şeker testi yapılmıştı ama sonucu alamadan doğum yapmıştım hatta doğum yaptıgım doktor kontole gittiğimde bunu unutup testin sonucunda bir sıkıntı yok demişti bende zaten artık hamile değilim demiştim

selincim teşekkür ederim uzun uzun açıklamaışsın Allah razı olsun numara bile yazmışsın yarın arayacağım bakalım ona göre yol alacağım benim için önemli bunlar hani kan grubunu yanlış yazılmış demişsiniz ya Allah korusun acil birşey olsa ve ordakine göre kan verseler sonuç hayati tehlike eğer oraya bakmayacakalarsa neden yazıyorlar ki ne işe yarıyor yazılanlar sanırım ben bu kavramı henüz kavrayamıyorum öğretmen kutsaldır doktor hayattır eskiden inandıgımız değerlerin altına indiremiyorum değerlerini

sanırım tahammül sınırlarım çoktan altüst oldu bebek konusunda kaldıramıyorum olumsuz sözleri sanki ben suçluymuşum gibi benim yüzümden bebeğimi kaybetmişim gibi bunalımlı bir ruh haline kapılıyorum offff nedesem anlatmama yeter ki burada suçluluk duygusu sürekli hastalıklı muamaelesi yapılması etrafında haatta eski okul müdürüm bile ne üstüne vazifeyse bana bi çocugu içinde tutmayı beceremedin birde hep rapor alıp yattın demişti Allah ın takdiri ilahisi mi nedir bilinmez o ay eşide hamile oldugunu bilmeden 2 aylık bebeğini kaybetti daha sonra birkaç kez daha kaybetti diye duymuştum

biraz enkaz bir ruh halinde ayağa kalkmaya çalıştıkça beceremiyorum burada kiminle tanışsak çocuk yok mu olmuyor mu diye başlayan bir yığın sorular soruyorlar cevap versen bir türlü vermesen bir türlü diyeceksiniz takma umursama ama kanayan yara sürekli parmak basmaları unuturmuyorki acını birde herkesin çocugu var kendinde bunu eksiklik hissediyorsun okulumda toplamda 7kişiyiz 3i hamile biri aşılama yaptırdı diğeride doğum izininden yeni geldi sürekli tek konuşulan konu bu bebek
ailemden olsun eşimin ailesinden olsun kim arasa direk bebek soruyor sanki duvarlar bile üzerime üzerime geliyor

akıllıbıdıkcım müdürün eşinin başına gelenler elbetteki takdir_ilahi
hayatta büyük konuşmamak ,kibirlenmemek gerek neyin ne olacağını şüphesiz Allah'tan başka bilen olamaz

ayrıca bebek konusunda hassas olduğunu biliyorum ama her zaman Allah'tan hayırlısını dile canım

hayırlı geceler kızlar sağlıkla ve de hoşçakalın

hayırlı sabahlar ,hayırlı cumalar canlarrrrrrrrrrr

çokzor bir durum seni anlıyorum bana da hep sorarlardı bebek yok mu olmuyor mu dediğin gibi herkesin vazifesiydi okulda herkes beni kenara çekip taktik verirdi hoca bulurdu hatta çok sevdiğim bir hocam babam yaşında bizim hanımın tanıdığı var ona git çocuğu olmayanlara yardım ediyor çocuğu oluyor diyordu bizimkiler iyi niyetliydiler ama
ben de boş gebelik geçirince müdürüm de buna benzerini söylemişti kötü niyetten değildi severdi beni ama dokunuyor adama bu laflar sonra hamile kaldım oğluma bu sefer aman bunu da kaybetme aman bunu yapma demşlerdi şimdiki mevzu 2. yi yap yaşın geçiyor diye

demem o ki laflar bitmiyor üzülsen de dirensen de bitmiyor sen kendinin dr olacaksın malesef milletin ağzı torpa değil büzemiyorsun

günaydın dostlarım ev işim var azcık onları yapıp okula gideceğim

farmasicim erkencilerdeniz yine

akıllıbıdık, karanfilce rabbim bu mübarek cuma gününde dualarınızı kabul etsin, ikinize ve bütün isteyenlere
hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

günaydın kızlar.hayırlı cumalar hepinize.
2 gündür ufaklık rahatsızdı,hayat burnumuzdan geldi resmen,insan evladına dayanamıyor canı yanarken.
annelikten daha ağır bir sorumluluk düşünemiyorum.
yol yürümekle borç ödemekle biter derler.önce hayırlısı tabii.bir sitede toplam borcun gelirin % 40 ını geçmemesi gerektiğini okumuştum.
iyi bir ödeme planıyla altından kalkarsınız inşallah.
güzel haberlerini bekliyoruz,allah gönlüne göre,tez zamanda versin evladını inşallah.
akıllıbıdık, karanfilce rabbim bu mübarek cuma gününde dualarınızı kabul etsin, ikinize ve bütün isteyenlere
hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

amin..

güüü nayyyy dınnnnn arkadaşlar... :)
Cumanız mübarek olsun....
ons yerlerde farmasiiiii :)) ahh ne olur biraz daha düşse de, bu sefer ıskalamasam,dolarlardan kurtulsam... :))

çok çok geçmiş olsun canım...
tam hastalık mevsimi....
benim küçük de öksürüyordu,iğne yedi de ancak düzeldi biraz... :)
çocuklar hasta olunca,annelerin canı onlardan çok yanıyor.....
Rabbim beterinden korusun,bir gribe dayanamıyoruz.....

güüü nayyyy dınnnnn arkadaşlar... :)
Cumanız mübarek olsun....
ons yerlerde farmasiiiii :)) ahh ne olur biraz daha düşse de, bu sefer ıskalamasam,dolarlardan kurtulsam... :))

evettttttttttttttttttttttt

dün akşam başka bir sitede meyraa aynen şöyle yazmıştım :))))))))

yarın sabaha ons bizim piyasalar açıldığında 1660-1650 olsa
akşam üzeri de 1695 olsa çok şey mi istemiş olurum
sabah altını alsam akşam satsam

sabahleyin de aynı sitede aynen şunları yazmayı nasip etti Rabbim

selamünaleyküm hayırlı sabahlar cümleten

hepimize sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı bir cuma günü diliyorum
cumamız mübarek olsun kardeşler

ons an itibariyle 1649.95
:)))))))))))))))))))))

:)))))))
oldu olacak, benim için onsun bir 10 dolar daha düşmesini dilesen ya,canım arkadaşım... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…