Kirli Çıkılar )))

afiyet olsun canım
yolcunuz da Allah kavuştursun

durum şimdi anlaşıldı

canım ben damak zevkim yerine gelsin diye yoğurtla yiyiyorum
sağlık açısından gelen uyarı için de teşekkürler

kızlaaaar
bugün çok düşünceliyim..
biz yine bir muayenehane bulduk ve talip olduk
ama burası büyük ve dubleks bir daire
ileride şahane bir poliklinik olabilir
ama gel gör ki fiyatı yüksek ve aylık ödeme borcumuz da dolayısıyla yüksek..
içini yaptırmak da cabası peşin paracıklarımızın hepsini vereceğimiz için içini hemen de yaptıramayacağız.
her ay bir kısmını yaptıralım diyorum ben..
borç borç borç..
hesap yaptık 4 ay felaket olacak çok sıkışığız sonra giderek rahatlayacağız
1 sene sonra da stabil hale geçeceğiz inşallah
şimdi bankayla görüşüyoruz eksper gelip bakacak değerlendirecek ederi de tutarsa kredi çekebileceğiz..
çok düşünceliyim çünkü yüksek meblalı bir yere giriyoruz ve de en az 8-9 ay da yeni yerime çıkamayacağım peşin paramız olmadığı için..yani kiramı halen ödüyor olacağım..
ama bir yandan da bu bir yatırımdır ve ileride çocuklarıma kalacak çok değerli bir mevkidedir
şöyle söyleyim en merkez AVM nin tam yan binasında 2 kat...
ooof of kömür gibi yanıyorum.....
bindik bir alamete gidiyos gıyamete....
Allah ev kurana ev alana yardım edermiş diye teselli buluyorum

Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı nasip etsin inşaallah canım

Bugün vergi kaçırarak devleti dolandıran firma yarında bizi dolandırır. . .

Aynen öyle canım . . .Çok heveslendik ama yapıcak birşey yok . Zararından neresinden dönersen kardır :)))

Aslında oradaki veteriner yakın bi tandığımızın okul arkadaşı . . Sonuçta şirketin muhasebesindeki sorundan onun ruhu bile duymaz. . .Birazda ona güvendik. .Aslında işe bakınca çok mantıklı . . .Hem firma hemde bizim için büyük bir kar sağlıyabilirdi. .İnşallah ileride güvenilebilecek bu gibi şirketler açılır

depresifpoli Allah kabul etsin

Allah razı olsun:)

Allright
çocuklarınız ilerde kendi de kazanabilir bence en güzel yıllarınızı borçla geçirmeyin, yani ben olsam öyle yapardım borcu hiç sevmiyorum:) çok ihtiyacınız varsa tamam ama aksi takdirde stresle geçirilecek bir yıl az şey değil..

canımı hakkında hayırlısı olsun mesela bizim de alabileceğimiz hani rahatlıkla ödeyebileceğimiz ev 130bindi ama biz içimize sinen getirisi olan oğlumuzun rahatça oynayacağı bir yer olsun istedik ve aldık ödeme güçlüğünü yaşadık ve yaşıyoruz ama rahatladık da azcık gitgide daha da rahatlayacağız eşyalarımızı yeniyemedik ama olsun ilerde nasılsa yaparız diyoruz diyeceğim o ki siz de halledersiniz rabbim yardım ediyor inşallah hayırlısıyla olur
tıpkım ben

neyseki mütevazi bir insanım yoğurtlu soslu spagetti benim için en kral menüdür, eve gitsem de yapsam:)

makarna yedik demin oğlumla valla içimden yapmak da gelmiyor kış için hazırladığım sebzelerim var ama yiyesim yok

Son düzenleme:
gerçi benimki ev değiş iş ama olsun..
konut kredisi olarak talep ettik..
biraz korkuyorum sanırım
inşallah kredi çıkar bile diyemiyorum dilim varmıyor..
ama orada içi istediğim gibi yapılı pırıl pırıl bir daire düşünüyorum
er geç içini de istediğim gibi yapacağım
pırıl pırıl şık bir yer hayal ediyorum çok seviniyorum o zaman da..
yorumlarınızı bekliyorum
daha doğrusu desteklerinizi:))))))))))))

kimseye güvenemiyorum 1 kuruş destek atan yok
borç bile alacağım kimsem yok
bir Allah'ıma bir de elimin emeğine,alnımın terine güveniyorum
o kadar....

neyseeee
bugün yemeğe davetliyim evde yemek yok:)))
dünü yazmamıştım
kerevizli tas kebabı
mercimekli bulgur pilavı
salata
ayran

kıııızlaaar merhaba hepinize ben de akşama ne yapsam diye düşünüyorum hala:44:
belki konserve taze fasulyem vardı onu yaparım yanına da bir makarna salata falan
düşünüyorum şimdilik:44:

allright eşin de sen de güzel kazanıyorsunuz çocuğunuz henüz küçükken girişin; büyüdükçe eğitimi vs daha çok masrafınız olur madem ilerde değerinin artacağından eminsiniz biraz sıkışıklığı tolere edebilirsiniz. 2 ay önce bizim de önümüze çok güzel bir fırsat çıkmıştı ev olarak 1 yıl kasacaktık sonrasında her şey rahat olacaktı ama ben o kadar borcun altına girmeyi kaldıramadım ve reddettim şimdi de nasıl daha iyi birikim yapabilirim kaygısına düştüm :44:

kıııızlaaar merhaba hepinize ben de akşama ne yapsam diye düşünüyorum hala:44:
belki konserve taze fasulyem vardı onu yaparım yanına da bir makarna salata falan
düşünüyorum şimdilik:44:

sağol ablacım iyiyiz ben de taze fasulye yapayım buzluktakinden

eşim ve bende şu felsefe var
testiyi akarken dolduracaksın..
yapacak gücüm varken,
gençken yükleneyim borcu...
Allah yardım eder elbet
serbest çalıştığım için peşin para pazarlığına gireceğim bu yıl
en azından içini yaptırana kadar peşin para kazanmam lazım
ki ben herkese taksit çalışan birisiyim
sanırım biraz da o gücüme güveniyorum..

allright hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun inşallah canım depresifpoli ben öyle düşünmüyorum canım, neden dersen
insan gençken yapabileceğini yapmalı bence sonuçta sıkıntı çekmeden hiç birşey alınmıyor. çocuklar için olmasa bile
yaşlılıkta insanın güvencesi olması önemli

biz de aynı felsedeyiz şimdi hazılrığımız olsun ki lazım olunca sıkıntı olmasın
bizm de alacak kimsemiz yok ailelerimiz sağolsunlar yardımları oldu hani borç alsak borcumuzu ödeyemeyiz diye hiç istemedik
sağolsun eşimin ailesi arabalarını verdiler onu kullanıyoruz
sattığımız arabanın parasının üstüne babam para koydu alabileceğimizden fazlasıyla bir arabamız oldu sattık eksilerimizi kapattık az bir paramız kaldı bugünümüze de şükür

bence alın rabbim yardımcı oluyor elinin emeği eşinin emeği azcık kemer sıkmayla olmayacak diye bişey yok

ben de tam böyle demek istemiştim sen benden önce yazmışsın canım her kelimesine katılıyorum yazdıklarının.
allah hayırlısıyla önce almak sonra da kolayca ödemek nasip etsin inşallah

risksiz,borçsuz,sıkıntısız,hiçbirşey olmuyor....
biz de aynı sıkıntıyı yaşamıştık...
tam evimizin borcu bitmiş,rahata erdik derken,elimizde peşinat yokken,önümüze, merkezi bir yerde ofis çıktı ve yüklü bir borca girip,ofisi aldık....
ödüyoruz,ödemeye de devam edeceğiz... :))
ama şu var,insanlık halidir,hasta olursun,çalışamazsın,işlerin iyi gitmez vs. bir garantinin olması lazım....
en azından sıkışınca borç alabileceğin birileri ya da satabileceğin gayrimenkul vs. birşeylerin...
ben ona güvendim,yani borç alabilceğim insanlar vardı,aileden.... önce Allah a güvenmek lazım tabi... :)
hakkınızda hayırlısı olsun canım....

evin sahibi babam yaşında bir işadamı çok zengin..çok tok satıcı
pazarlık yaparken ben,
"28 yaşımdayım düğünümü kendim yaptım evimi kendim kurdum,
hem okudum hem çocuk sahibi oldum,
şimdi 1 kuruş istemeden kendi işyerimi alıyorum
sizin benimle yaşıt çocuklarınız var ve siz bu parayı çocuklarınıza harcaması için vereceksiniz. bizim çabamızı haklı görün" dedim
söylerken çok ciddi söyledim
adamın çok hoşuna gitti
duygulandı
tamam dedim indirecek fiyatı
ama indirmedi:)))))))))

canım evet geçen sefer de bahsetmiştin..
aynı senin gibiyim sanırım
peş peşe borçlanıp gideceğim..
annem ve babama ait yazlık ve arsalar var
tabiki istemedim ama bir hastalık hali olur Allah korusun
onların malına güveniyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…