Kirli Çıkılar )))

evet ya bende bazen çabuk olsun diye sıcak su ekliyordum. dedim bazen topaklnamıyor, bazen topaklanıyor o bazenler suyun sıcaklığı ile ilgiliymiş demek ki. çok teşekkür ederim.

Bende menümü yazayım fırında soslu kanat yanına içecek,annemde ıspanaklı çörek yapmış eşim eve gelirken onuda alıcak ha bide soğan salatası yaparım.

süt ha hmmm
denemek lazımm

kızlar çok teşekkür ederim. problem suyun sıcaklığı ve benim yapış yöntemimle ilgiliymiş. hatta düşününce farkın avardım. annem de bir kasede ıslatırdı ben de genç kızlığımda öyle yapardım. bu şekilde yapmayı kimden ne zaman öğrendim ki ben...hay allah...
yeniden teşekkürler..

çok tatlısın yaa

sirkeci, evin çok şık sade ve şirin.. bayıldımmmm
ben de istiyorum...
benim evim çok büyük eşya dolu hiç sade ve şık değil bana göre ve büyük olsa da seninki kadar kullanışlı değil bence..

teşekkür ederim evleri değişelim o zaman işi çok kolay bitiyor küçük olduğu için ama kalabalığa gelmiyor evim malesef ben de büyük bir ev istiyorum almak isteyip de alamadığım öyle çok şey var ki umarım ilerde geniş bir evim olabilir.

evler ne kadar büyüse de biz insanoğlu bi türlü sığamıyoruz.. 4+1 de olan arkadaşlarım da sığamadıklarından bahsediyorlar.
en iyisi küçük kalıp daha az temizlik yapmak

pratik olayım yemek çabuk hazır olsun diye düşünürken kendi kendine türetmişsindir ben de öyle yapmıştım hatta annemle paylaştığımda ah kızım ben öyle mi yapıyorum diye gülmüştü bana

karanfilce nin dediği gibi kısık ateşte kaynarsa biraz daha lezzetli oluyor.

evler ne kadar büyüse de biz insanoğlu bi türlü sığamıyoruz.. 4+1 de olan arkadaşlarım da sığamadıklarından bahsediyorlar.
en iyisi küçük kalıp daha az temizlik yapmak
ben de temizliği hızlı oluyor kira ödemiyorum merkezi bir yerde gibi olumlu yönlerini düşünüyorum şimdilik; aynı yaş teyzem var onun evi 140 m ve 3+1 temizlik için yardımcı almak zorunda kalıyor yardımcısı bile 1 günde bitiremiyor. 4+1 eve nasıl sığılmaz ki :44:

büyük ev de sıkıntı bence.evdeki kişi sayısı arttıkça ev büyümeli.bizde eşya sayısına bağlı maalesef.
son yıllarda gereksiz eşya stoğundan kaçınıyorum,ev yaşanan ortamdan çıkıp,müzeye dönüşsün istemiyorum.küçük bir şey bile alırken 2 kere düşünüyorum,her eşya bir yük bana göre.bir de verilen her nimetin sorgusu olacağı düşününce daha dikkat edesim geliyor.eşyam az diye sevinmelisin bile sirkecim.
bu arada nereye koydun ev resimlerini biz de görelim.

ben bilmem beyim bilirde bu akşam arabayı arkadaşım götürüyor
güle güle kullansın

arkadşlık isteği gönderdim profil bölümünde. Aslında benim de bir gümüşlüğüm var ben istemedim ama ısrarla anneler istediler şimdi tozunu almak için her açışımda onları sevgiyle (!) anıyorum sonra bir çiçeğim vardı ondan kurtuldum salonda bir çiçeğim var kurtulmayı çok istiyorum ama k validem üzülür alınırsa diye cesaret edemiyorum her an başına bir kaza gelebilir

benim düğünümde her şey kendi elimde olmadı ne yazık ki
eşimin ailesinin aldıkları baya kalabalıktı.
artık hayallerimi, sadeliği kendi evime saklıyorum
3+1 evim boş odama da bekarlıktan kalanlar eklenince tüm odamda eşya var.

eşya dediğin nedir ki her yıl yeni bir şey çıkıyor aa bak bu daha güzelmiş daha kullanışlıymış diyebileceğimiz.. sağlığın huzurun yerinde olsun paran da olsun ilerde dilediğince alır döşersin

papatyacım ben tarhananın kendi rengiyle sevdiğim için salça yapmadığım için o şekilde tarif ettim

salçalı yapıyorsan salçayı yağda kavurduktan sonra soğuk suyu üzerine döküp tarhanayı tencereye koyup kaynayana kadar karıştırabilirsin

salçayı soğuk suda biraz yumuşatıp da salçayı yağda kavurduktan sonra da üzerine döküp karıştırabilirsin

tarhana yaparken su mutlaka soğuk ve de karıştırma işlemi kaynayana kadar olmalı ki topaklanma olmasın

ben de sizden bir taktik istiyorum şu baş ucu çekmeceleri oluyor ya onları nasıl derli toplu tutuyorsunuz? Benimkiler habire dağılıyor hani bir tabir vardır ya çingene eşeğini yitirse bulamaz.. o cinsten

ben bilmem beyim bilirde bu akşam arabayı arkadaşım götürüyor
güle güle kullansın
gerçekten mi,tabii ki güle güle kullansınlar,insanı maymuna çeviriyorlar bu yarışmalarda.alınteri var sonuçta.
baktım canım,sağol,güle güle oturun,ağız tadıyla,yemeklerini de gördüm,maşallah diyeyim.
şimdi yeni gelinler pek bir hamarat.
hamarat derken selin nerelerde acaba.selinnn ses ver lütfen..
hepimizin öyle oluyor neredeyse,sonra kendi keyfine göre yapıyorsun zaten.boş ver güzelim sen evini al da eşya arkasından gelir,önemli olan yuvadaki huzur,mutluluk..

ben de sizden bir taktik istiyorum şu baş ucu çekmeceleri oluyor ya onları nasıl derli toplu tutuyorsunuz? Benimkiler habire dağılıyor hani bir tabir vardır ya çingene eşeğini yitirse bulamaz.. o cinsten

dağınık çekmece beni de çok rahatsız eder,ben organizerler kullanıyorum canım,çorap ve çamaşır için,hiç dağılmıyorlar.bir bak istersen.ufak parçalı eşyalarımı da minik kutularla kaldırıyorum çekmecelerime,kapaklı,derli toplu görünüyor.tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…