ben de sizden bir taktik istiyorum şu baş ucu çekmeceleri oluyor ya onları nasıl derli toplu tutuyorsunuz? Benimkiler habire dağılıyor hani bir tabir vardır ya çingene eşeğini yitirse bulamaz.. o cinsten
evet komodin çekmecelerini kastetmiştimsirkencubin komodin çekmecelerini mi kasttettin ?:26:
evet komodin çekmecelerini kastetmiştim
Allah iyiliğini versin senfat yaakaranfilce bu yıl bir defter tutmayı düşünüyorum. bu yıl başıma gelen ya da duydugum güzel haberleri yazmayı düşünüyorum. hatta en güzel haberleri büyük punto ya da fosforlu kalemler yazacagım. yıl sonunda ne güzel bir yıl geçmiş diyebilmek için. (bu da yeni aklıma geldi)
mesela bu yıl defterime not düşeceklerim:
karanfilce bebek müjdesi verdi.
selin, sevimsiz dogum yaptı
allright ofis aldı, hamile kaldı.
derfat hamile kaldı.
altından büyük vurgun yaptım. 5ooo tl kar sağladım
çok beğendiğim vizon kürkümü aldım, havamdan geçilmiyor (burası şaka tabi)
artık eşim ayda 250 bin kazanıyor, bacasız fabrika koydum adını.
3000 motor audi cip aldım, asgari ücretlinin yılda kazandıgını çok şükür mtv olarak ödüyorum.
not: eşim yasa dışı küretajdan göz altına alındı, ben havuzlu villamda sere serpe yatıyorum, cezaevine fanila götüreceğim.
peki o ne dedi???
"hamile kalırsan hemen anneni çağırırız"
sevim_lim sana kokulu öpücüklerimi gönderiyorum
ben de diyorum eva görmedi galibasevimsiz dudak için bişey sormuştun sanırım canım.
bepanthen sürebilirsin dicem ama hamilesin onu boşver
neutrogena'nın lipstickinden al istersen el kremleri epey yoğun oluyor lipsticki de öyledir belki
biliyorum biraz sağlıksız ama
eşim sucuklu sigara böreğine aşerdi
kendi uydurduğumuz sucuklu kaşarlı börek, patates kızartması, salata, ketçap mayonez
Eki Görüntüle 596197
gerçekten mi,tabii ki güle güle kullansınlar,insanı maymuna çeviriyorlar bu yarışmalarda.alınteri var sonuçta.
farmasi bizde de eşimin alt çekmecesi belli oluyor daha düzenli ama benimki fecii oluyor bir de sabah aceleyle bakıp dur şu çorap nerde yada şunu giyecektim diye bakınınca tazmanya canavarı geçmiş gibi oluyor sanırım banu nun dediği organizerlerden alıp denemem lazım
loveli bu arada antakyalı olduğunu bilmiyordum en merak ettiğim yerlerden biridir antakya fırsatım olduğunda gitmek istiyorum. Antakyalı bir arkadaşım vardı üniversitede; çok iyi dürüst bir çocuktu hala arada internetten görüşürüz. Ayrıca o şahsın yazdıklarını da hiç yakıştıramadım senin değil onun ban yemesi lazım
ooooo kredi kartları mı bitmişti :26::26::26::26:
olur mu hiç harca harca dur biter mi hiç
son 3 gün içinde 3100 para harcadık kredi kartına taksitle yine
2800 dişim için, indirimden 200 e ekol kaban vizon, bir adet kabana uygun şal eldiven 30, parfüm 25, artı zıvır harcalamalarlar toplam total 3100
Allah güle güle giymek nasip eder inşallah
şimdi geçmiş sayafları sabırsızlıkla okumak istiyorum tüm gün dışardaydım hatta sabah diyetisyene gittim ama yanlış anlaşılmasın saaaaakın sanki bende daha az şey biliyordu
soruyorum şu olurmu olmaz mı tamam öyle ekleyelim dedi listenin fotografını çekip paylaşayım en iyisi daha iyi anlatırım ozaman
ooooo kredi kartları mı bitmişti :26::26::26::26:
olur mu hiç harca harca dur biter mi hiç
son 3 gün içinde 3100 para harcadık kredi kartına taksitle yine
2800 dişim için, indirimden 200 e ekol kaban vizon, bir adet kabana uygun şal eldiven 30, parfüm 25, artı zıvır harcalamalarlar toplam total 3100
Allah güle güle giymek nasip eder inşallah
şimdi geçmiş sayafları sabırsızlıkla okumak istiyorum tüm gün dışardaydım hatta sabah diyetisyene gittim ama yanlış anlaşılmasın saaaaakın sanki bende daha az şey biliyordu
soruyorum şu olurmu olmaz mı tamam öyle ekleyelim dedi listenin fotografını çekip paylaşayım en iyisi daha iyi anlatırım ozaman
valla ben eski evde eski bardak kutuluarı oluyor ya hani içi bölmeli oluyor bardaklar kırılmasın diye ondan yapmıştım çoraplar için diğerleri için de dikkat etmeyeçalışıyoumbanusultan,
çekmecede genelde iççamaşırımız ve çoraplarımız oluyor bir de ince pijamalar filan ama resmen bomba atmış gibi oluyor 1 haftada çekmece içi organizerleri nerde bulabilirim? koçtaş praktiker gibi yerlerde oluyor mu yoksa internetten mi alıyorsun?
bu akşamki menüm
alabalık kızartma
haşhaş otu ( haşhaş bitkisinin ot hali iç egeliler bilirler)
yeşil soğan
salatalık turşusu
kola
salata yapmak istemiyorum bugün
balığın yanına çorba da istemiyorum
Allah iyiliğini versin senfat yaa
çok heveslenme bence, ben yardım ederim falan deseler bile lafta kalıyor
onların gönlü olcak da yapcaklar
annem hep der "dilini yoracağına elini yor"
eşime söyliyeceğime ben kalkıp yapıyorum çoğu şeyi yani
amaaan, Allah güç versin yeter
ben şu ismimi mi değiştirsem ne yapsam aslında bu ismim çok sevimli geliyor bana ama :26:
ben de diyorum eva görmedi galiba
çok teşekkür ederim
karanfilce tepsi de mi yiyorsunuz, bu ikidir dikkatimi çekiyor da
biz de evlenmeden önce öyle yerdik, tepside ve yerde
ama şimdi tepsimiz yok, yani var da küçük, bazen kahvaltıyı onda yapıyoruz vaktimiz yokken
ama diğer zamanlarda yer sofrasını kurup malzemeleri odaya taşıyoruz.
valla ben eski evde eski bardak kutuluarı oluyor ya hani içi bölmeli oluyor bardaklar kırılmasın diye ondan yapmıştım çoraplar için diğerleri için de dikkat etmeyeçalışıyoum
menüm yoğundu bugün misafir ağırladım çok fazla
bir gruba lahmacun salata çorba
bir geuba balık börek salata çorba
tatlı revanİ dr otker sağolsun heheheheehe çok yoğun bir gündü
altın düştükçe düşüyor zarardayım şimdi yaza yükselir diyourm param olsa hemen alacam da işte
desteğiniz için teşekkür ederim çok üzülüyorum bu ayırımlara çok çektim inanın sanki uzaylıymışız y ada vebalıymıiız gibi garip bakmalar fısıldaşmalardan garip sorulardan bunaldım tahammül edemiyorum elbette sevmeyebilirsin ama küfür etme bari
senfatgünlüğü,n süpermiş ben de yer almak isterim seneye loveli hamile yazarsın olmaz mım
deliboncuk nice yıllaraa canım bende nişanlandıktan sonra hatta nikahtan bir gün önce evlenme teklifi aldım o da benim bir evlenme teklifim bile yok dememle yanii
çok da orjinaldir eşimin elinde poşet poşette yumurta domates biber var kapıyı çaldı açtım poşeti verip aşkım seni seviyorum evlen benimle sonra beraber menemen yapıp kutlayalımmmçok orjinal diyor eşim var mı böyla yapan deyip çıkıyor işin içinden neyse allahtan iyi çıktın diyorum
unuttuğum varsa af ola çok öptüm siziiiiiii
hayır kaldırmadım albümler bölümüne fazlası bölümüne tıklayınca görebilirsinkızlar iyi akşamlar hepinizeebugün uğrayamadım maalesef. akşam b bakim dedim
ancak bitirdim geçmişi. senfat çok güldüm canım (2013 falına). sirkencubin evinin resimlerini
kaldırdın mı göremedim. biz bu akşam menemen yaptık, kahvaltılık bişeyler yedik.
şimdi de çayımı içiyorum bir yandan
tabi canım Allah rahat hamilelik versin kendi işimizi yapacak güç versin ama ahdım var biraz çalıştırcam adamı
evet canım şu sıralar bu şekilde yiyoruz oturduğumuz odada eşim tv karşısında seviyor. kahvaltıları zaten ayrı yapıyoruz o masada oluyor.
küçük tepsi daha iyi canım bende bi tane de büyük var ama bunu annemden özel istedim yıkaması kolay oluyor annemler gelince de büyük tepside yiyoruz kayınvalidem ler gelince de masada onlar masada yiyor.
sirkeci bizim yanımızdaki komidinlerin birinin altı boş üstünde yazmalarım var. diğerinde de üstte şarj aletleri altta bi dünya ilaç var eşim doldurmuş öyle..
benim iç çamaşırlar için ayrı komidin var eşiminki dağılır benimki dağılmaz ama benim yatağın üstü dolu olur genelde
benim yatak odam bundan her parçasını da almışız ya hala sinir oluyorum
http://www.ankarabellona.com/userfiles/image/BELLONA NOVA YATAK ODASI TAKIMI 5V.jpg
aslında bir komidin ve büyükşifonyeri almasam çok daha güzel olurdu. odam daha ferah olurdu böylelikle koskoca dolabın içi boş kalmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?