ben geldimmm.
işleri hallettim,hava da güneşli,haydi dışarıda yiyelim,çocuklar da dışarıda oynasın derken,hava bir bozdu,soluğu evde aldık.hevesimiz kursağımızda kaldı.
baktım üzüldüler,ne yiyecektiniz dışarıda dedim,büyük kızım pizza yerdik dominos ta dedi.ben de dominos gelsin benden alsın tarifi diyerekten,yoğurdum hamurumu,doğradım malzemelerimi,iki tepsi atıverdim fırına.pek te güzel olmuş,doyduk allaha şükür.
çayımı aldım geldim size.iki lafın belini kırıverelim gari..
sana anne diyebilir miyim
biliyorum biraz sağlıksız ama
eşim sucuklu sigara böreğine aşerdi
kendi uydurduğumuz sucuklu kaşarlı börek, patates kızartması, salata, ketçap mayonez
Eki Görüntüle 596197
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnben geldimmm.
işleri hallettim,hava da güneşli,haydi dışarıda yiyelim,çocuklar da dışarıda oynasın derken,hava bir bozdu,soluğu evde aldık.hevesimiz kursağımızda kaldı.
baktım üzüldüler,ne yiyecektiniz dışarıda dedim,büyük kızım pizza yerdik dominos ta dedi.ben de dominos gelsin benden alsın tarifi diyerekten,yoğurdum hamurumu,doğradım malzemelerimi,iki tepsi atıverdim fırına.pek te güzel olmuş,doyduk allaha şükür.
çayımı aldım geldim size.iki lafın belini kırıverelim gari..
kız nereye sürüklüyorsun beni datlummmmmmmmmmmmmm:26:
afiyet olsun ellerine sağlık bitanemmmmmmmmmmmbiliyorum biraz sağlıksız ama
eşim sucuklu sigara böreğine aşerdi
kendi uydurduğumuz sucuklu kaşarlı börek, patates kızartması, salata, ketçap mayonez
Eki Görüntüle 596197
bunu çok severim ben;
Akıp giden zaman içinde ahesteyim ,
Kabrim beni bekliyorken dünyalık hevesteyim ,
Uyandır artık
Ya Rab
Belki son nefesteyim..!! . .Hz.MEVLANA.
paylaşmak istedim..
"Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir. Duanın vaktinin geldiği gösterir.
Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün, Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir."
Hz. Mevlana
Bu ayki tüm birikim hedeflerimi altüst ettim :) annem gel sana doğumgünü hediyesi alayım dedi gittik avm ye topuklu siyah bi çizme begendim inciden onu aldı ben de 2 tane kaban aldım çok güzellerdi dayanamadm 220 onlara verdim acayip indirim var ama yüzde 70 indirimle aldım eğer seramik tencere tava isteyen varsa karacaya koşsun 1 seramik tencere bi seramik tava bi düdüklü tencere 2 çelik tencere bi çay makinesi bi de türk kahvesi makinesi 400 lira annem çeyizine alayım diye tutturdu :)
Bu ayki tüm birikim hedeflerimi altüst ettim :) annem gel sana doğumgünü hediyesi alayım dedi gittik avm ye topuklu siyah bi çizme begendim inciden onu aldı ben de 2 tane kaban aldım çok güzellerdi dayanamadm 220 onlara verdim acayip indirim var ama yüzde 70 indirimle aldım eğer seramik tencere tava isteyen varsa karacaya koşsun 1 seramik tencere bi seramik tava bi düdüklü tencere 2 çelik tencere bi çay makinesi bi de türk kahvesi makinesi 400 lira annem çeyizine alayım diye tutturdu :)
güle güle kullan. doğum günün kutlu olsun..
kızlar aramzıda malum hamarat bayan çok. ben tarhana çornbası yaparken bazen tarhana topaklanıyor. bazen de topaklanmıyor ama bunu nasıl başardığımı bilmiyorum açıkcası
tarhananın topaklanmaması için var mı bir yöntem...bilen bana anlatırsa hem eşim hem ben minnettar kalırız. çok seviyor da...
canım tarhanayı suya koyup tencereye koyduğunda sürekli karıştırman lazım
aynı puding yaparkenki gibi yoksa top top olur
sonra kıvamını ayarlarsın su koyarak kaynadıktan sonra topaklanma olmaz zaten
afiyet olsun canımbu akşamki menüm
alabalık kızartma
haşhaş otu ( haşhaş bitkisinin ot hali iç egeliler bilirler)
yeşil soğan
salatalık turşusu
kola
salata yapmak istemiyorum bugün
balığın yanına çorba da istemiyorum
daha ne olsun,afiyet olsun..
biz de kaçamaklı geçirdik bugünü.pizza yedik,ama içinde sebze de var,et te diye avunuyorum.
soğuk suyla yaparsan topaklanmaz eğer yağ ve salçayı önce pişirip tarhanayı ekliyorsan da soğuk su ekle sonra üzerine tarhanayı ekle; ama tarhanayı mutlaka soğuk su ile ıslat sıcak suda ıslatınca da topaklanır ben yeni evlendiğimde hep hızlı olsun diye sıcak suda yapardım topaklanırdı sonra bir de blendırdn geçirirdim bu sefer de hazır çorba gibi olurdu.güle güle kullan. doğum günün kutlu olsun..
kızlar aramzıda malum hamarat bayan çok. ben tarhana çornbası yaparken bazen tarhana topaklanıyor. bazen de topaklanmıyor ama bunu nasıl başardığımı bilmiyorum açıkcası
tarhananın topaklanmaması için var mı bir yöntem...bilen bana anlatırsa hem eşim hem ben minnettar kalırız. çok seviyor da...
canım sanırım biz farklı yapıyoruz. ben yağ ve salçayı biraz kavururum. sonra da 2 kaşık kadar tarhana ekleyip onu da kavururum. sonra yavaş yavaş suyunu ilave ediyorum, işte problem tam da burada başlıyor......
güle güle kullan. doğum günün kutlu olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?