Kirli Çıkılar )))

adım sirkeci kaldı bu kısaltmayı sevdim
ben çok takıyorum neden bilmiyorum aslında normalim 171 boyum var sabahları da 56.5-57 arasında geziniyorum ama biraz göbeğim var ve pantolondan taşan yanlarım çevreme göre abartıyormuşum; ama sıkılaşmak bahanesiyle sporu yaşamıma sokup sürekli kılmak istiyorum. Zamanla keyif de almaya başladım.

yaa ben girmeyeli ne kadar çok yazılmış çorba oldu herşey kalmadı bişey aklımda
senfat 2013 defterinde bana yer yok mu

hahaha evt sirkeci kaldı karanfilceden çıktı ilk
süper oldu benim de hoşuma gitti

sevimsiz dudak için bişey sormuştun sanırım canım.
bepanthen sürebilirsin dicem ama hamilesin onu boşver
neutrogena'nın lipstickinden al istersen el kremleri epey yoğun oluyor lipsticki de öyledir belki

gülmekten şiştim
bu yazdıklarına da bayıldımmmmmmmmmmmmmm
peki o ne dedi???

"hamile kalırsan hemen anneni çağırırız"

erkekler çocuk isterler alma sorumluluğunu almayı biraz zorrrrrrrrrrrrrrr

haa bir de yazılanlardan aklımda kalanlar
sunny abla eşine geçmiş olsun inşallah daha iyi olur
allright bence Allah'a güven ve atla bu ofis olayına bi şekilde ödenir. sonunu düşünen kahraman olamaz dermişim

evet sorsan belki almıycaktık

dur şu sirkecinin evine bi de ben bakimm

farmasicim benim hedef listede gözükmüyor cnm listeye daha yeni bakabildimde.

bence sen iyi sıkılmışsın
sana iyi bi ara lazım
acaba ne tarafa doğru

benden hayırlı bir şey çıkmayacağını sen bile anlamışsın bak
listende yer yok

hayırlara gelsin inşallah
ben küllerim denize serpilsin isterdim
tabi inancım gereği mümkün değil

daha maaş yatmadııııı gerçi yattığı gibi çil yavrusu gibi dağılacaklar bu ay 1 küçük altın yapıp anneme verdim o biriktiriyor benim için

ben geldimmm.
işleri hallettim,hava da güneşli,haydi dışarıda yiyelim,çocuklar da dışarıda oynasın derken,hava bir bozdu,soluğu evde aldık.hevesimiz kursağımızda kaldı.
baktım üzüldüler,ne yiyecektiniz dışarıda dedim,büyük kızım pizza yerdik dominos ta dedi.ben de dominos gelsin benden alsın tarifi diyerekten,yoğurdum hamurumu,doğradım malzemelerimi,iki tepsi atıverdim fırına.pek te güzel olmuş,doyduk allaha şükür.
çayımı aldım geldim size.iki lafın belini kırıverelim gari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…