sirkeci, seyyah söyleyince evinin resimlerine baktım. yatak odasında seni gördüm, zayıf ufak tefek görünüyorsun ki benden zayıfsın
ben mi takmıyorum kiloları mı sen mi takıyorsun anlamadım
acaba sıklaşmak ve keyif aldıgın için mi gidiyorsun spora
eva ben de seni kokulu öpeyim
eva
tahminimde eminim ooo, dogru kişi
sence
adım sirkeci kaldıbu kısaltmayı sevdim
ben çok takıyorum neden bilmiyorum aslında normalim 171 boyum var sabahları da 56.5-57 arasında geziniyorum ama biraz göbeğim var ve pantolondan taşan yanlarım çevreme göre abartıyormuşum; ama sıkılaşmak bahanesiyle sporu yaşamıma sokup sürekli kılmak istiyorum. Zamanla keyif de almaya başladım.
banusultan
kızın mı hastaydı, atlamışım
geçmiş olsun...
ben de bir asistanım olsun istiyorum. mesela fatura ödemelerimi takip etsin, kargoya gitsin, temizlikçinin başında dursun, indirimleri haberdar etsin,dizilerin kaçan bölümlerini özet geçsin, evde eksik malzemeleri bilsin, terziye gidecekleri götürsün, gündemde izlenmesi gereken film ve kitapları söylesin falan filan... kızlar yoksa eve kuma mı istiyorum ben
bu yazdıklarına da bayıldımmmmmmmmmmmmmmkaranfilce bu yıl bir defter tutmayı düşünüyorum. bu yıl başıma gelen ya da duydugum güzel haberleri yazmayı düşünüyorum. hatta en güzel haberleri büyük punto ya da fosforlu kalemler yazacagım. yıl sonunda ne güzel bir yıl geçmiş diyebilmek için. (bu da yeni aklıma geldi)
mesela bu yıl defterime not düşeceklerim:
karanfilce bebek müjdesi verdi.
selin, sevimsiz dogum yaptı
allright ofis aldı, hamile kaldı.
derfat hamile kaldı.
altından büyük vurgun yaptım. 5ooo tl kar sağladım
çok beğendiğim vizon kürkümü aldım, havamdan geçilmiyor (burası şaka tabi)
artık eşim ayda 250 bin kazanıyor, bacasız fabrika koydum adını.
3000 motor audi cip aldım, asgari ücretlinin yılda kazandıgını çok şükür mtv olarak ödüyorum.
not: eşim yasa dışı küretajdan göz altına alındı, ben havuzlu villamda sere serpe yatıyorum, cezaevine fanila götüreceğim.
peki o ne dedi???
"hamile kalırsan hemen anneni çağırırız"
zsa senin branşı ne
delibocuk mecburi hizmette misin sen de? sen hangi branşı istiyorsun
ay ben kimseye hoşgeldiniz demedim, size de dememişim
banu ve sirkeciyle falan da hemen lafa girdim
buraya ilk yazdıgımda da hemen yazmaya başladım beni aranıza alır mısınız diye sormadım
insan bir destur ister değil mi
farmasicim özel mesaj yazamıyorum.bu sene annemlerde olcaz bu sene o yüzden birikimimide şimdiden söylemek istiyorum. bu ay hedefim 500tl idi. ben 9 gram altım yapmışım. bir dahaki ay 400 tl olabilir. çünkü eşim zamanında maaşını almıyor birde başıma arabayı değiştirmeyi düşünüyor bide bunu çıkardı başıma. ben birikim ev dedikçe bizimki araba diyor eyy allahım yaaa
banusultan
kızın mı hastaydı, atlamışım
geçmiş olsun...
ben de bir asistanım olsun istiyorum. mesela fatura ödemelerimi takip etsin, kargoya gitsin, temizlikçinin başında dursun, indirimleri haberdar etsin,dizilerin kaçan bölümlerini özet geçsin, evde eksik malzemeleri bilsin, terziye gidecekleri götürsün, gündemde izlenmesi gereken film ve kitapları söylesin falan filan... kızlar yoksa eve kuma mı istiyorum ben
benden hayırlı bir şey çıkmayacağını sen bile anlamışsın bakkaranfilce bu yıl bir defter tutmayı düşünüyorum. bu yıl başıma gelen ya da duydugum güzel haberleri yazmayı düşünüyorum. hatta en güzel haberleri büyük punto ya da fosforlu kalemler yazacagım. yıl sonunda ne güzel bir yıl geçmiş diyebilmek için. (bu da yeni aklıma geldi)
mesela bu yıl defterime not düşeceklerim:
karanfilce bebek müjdesi verdi.
selin, sevimsiz dogum yaptı
allright ofis aldı, hamile kaldı.
derfat hamile kaldı.
altından büyük vurgun yaptım. 5ooo tl kar sağladım
çok beğendiğim vizon kürkümü aldım, havamdan geçilmiyor (burası şaka tabi)
artık eşim ayda 250 bin kazanıyor, bacasız fabrika koydum adını.
3000 motor audi cip aldım, asgari ücretlinin yılda kazandıgını çok şükür mtv olarak ödüyorum.
not: eşim yasa dışı küretajdan göz altına alındı, ben havuzlu villamda sere serpe yatıyorum, cezaevine fanila götüreceğim.
selamlar;
banusultan alışverişi sevmeyenlere beni de ekle gitsin.
senfat senin branşın ne canım?
kızlar bu gece çok ilginç bir rüya gördüm. kendi cenazem vardı. öyle çam ağaçlarının içinde tek bir mezar. çooook sessiz ve huzurlu bir yerdi hakkaten. çam ağaçlarının gövdesinde sarmaşık gibi minik çiçek şeklinde led ışıklar vardı :))
şimdi kocama vasiyet edicem cenazemin ayrıntılarını.
evet sorsan belki almıycaktık
ayyy çok teşekkür ederim ben de seni öpüyorummmm
farmasicim benim hedef listede gözükmüyor cnm listeye daha yeni bakabildimde.
beni hiç öpen yok
şu kadar da sevgi ilgi şefkate ihtiyacım olduğu zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?