- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
aşağıdaki hayalet mi:44:
bana uyar :))
seyyah senfat karanfil yoklar bugün
eva basıldın canım
aşağıdaki ziyaretçiden mi bahsediyosun
aşağıdaki eva hayalet ama bi yandan çalışıyorum bi yandan ne yapıyorsunuz bakıyorum
Mid-Length Alligator Leather Trench Coat | Burberry
bu şey her neyse 215000 liraymış. eşlerimize alsak mı birer tane ne
Mid-Length Alligator Leather Trench Coat | Burberry
bu şey her neyse 215000 liraymış. eşlerimize alsak mı birer tane ne
hahaha neden olmasın kirli çıkı olup para biriktirelim sonra da bunlardan alalım. eşimin havasından geçilmez artık adliyede diyecem ama kimse anlamaz adamcağızın adı zevksize çıkar
çok haklısın evakirli çıkılara göre değil bu
kızlar iyi geceler hepinizeben kaçıyorum
adama bak sensinemadan az önce geldim geçmişe takıldım biraz eşlerden konuşmuşsunuz burdaki başka bir topikten bir arkadaşın eşi nickini çok merak ediyormuş arkadaş da eşinden gizliyor çünkü arada k validesine ve eşine giydiriyor. Adam yememiş içmemiş buraya üye olmuş hamile topiklerinde gezmeye başlamış ordakilere ben de hamileyim nisan ayında doğum yapacağım ... nickine benzer birini tanıyor musunuz o benim kıskanç komşum onu bulmama yardım edin filan demiş bir de kocam bana şiddet uyguluyor filan; sanırım birileri şikayet etmiş olmalı ki adamı banlemişlerşaka gibi yaa
yusum büyük geçmiş olsun
geçmiş olsun canım önemli bir şey değildirBir de bugün sabahtan beri araştırdığım bir konuyu paylaşayım sizinle.
Konu:HPV.
Şimdi benim popomda ( =) ) bundan 4-5 ay önce ben gibi birşey çıktı. Önce yara zannettim bunu ama anladım ki yara değil. Böyle kahverengi gibi et beni gbi birşey. Bugün farkettim ki bir tane daha çıkmış. Netten araştırmaya başladım ve HPV çıktı karşıma. Görsellerde baktıklarım tabi çok yoğun oolan örneklerdi bende sadece 2 tane var. HPV denen bir virüs neden oluyormuş buna galiba(yanlışsa doktor arkadaşlar doğrusunu yazarlar artık). Ve bu ilerlerse rahim ağzı kanserine neden olabiliyormuş. Pazartesi-salı-çarşamba yazılı yapıyorum okulda ama perşembe günü buradaki kadın hastalıkları doktoruna gideceğim. İnşallah bu hastanede smear testi yapılıyordur da onu da yaptırırım.
seyyah seni görünce aklıma paylaşılan yemek listeleri geldi =)
Yahu hangi ara yapıyorsunuz o yemekleri siz. Ben çocuktan sonra bir ara hamarat olmuştum ama kısa sürdü tabi o dönem.
Bizim evde oğlum için özel yapılır herşey ama eşim ve ben için uyduruk şeyler =))
Mesela makarna, pizza, mantı, milföy hamurundan birşeyler =)
Fakat bunlardan mantı, pizza falan hep hazırdır.
Yemek yapmaya genellikle üşenirim bu yüzden haftada birkaç kez mangal yaparız =)
Bir de güveç yaparız. İki dakikada doğrarız malzemeleri eşimle ekmek fırınına göndeririz pişer gelir.
Sabahları genellikle kahvaltı yapamıyoruz çünkü benim sıpa halen gece uyanmaları devam ediyor o yüzden evde ya patatesli ya ıspanaklı ya da çökelekli bir iç hazırlıyoruz onu da fırına gönderiyoruz birkaç gün o böreklerle kahvaltımızı yapıyoruz
Seyyah bugünkü yarışmayı adanlı çift mi kazandı? İnşallah onlar kazanır diye dua ettim de =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?