Kirli Çıkılar )))

ben de yatayım artık, sabah kaçta kalkcam bakalım. önce güneş mi doğar ben mi görüciğiz

Son düzenleme:
hahaha neden olmasın kirli çıkı olup para biriktirelim sonra da bunlardan alalım. eşimin havasından geçilmez artık adliyede diyecem ama kimse anlamaz adamcağızın adı zevksize çıkar

çok haklısın eva kirli çıkılara göre değil bu
kızlar iyi geceler hepinize ben kaçıyorum

yaa benim de çok fena uykum geldi işim de bitmedi ama yarına biter inşallah...
herkese iyi geceler

Yahu ne kadar çok yazıyorsunuz yoruldum okumaktan =))
Aklımda kalanlar :
Senfat planlarını okuyunca çok güldüm,özellikle eşinle ilgili olan kısmına =)
Banusultan kızın hastalanmış , iyidir inşallah şimdi. Oğlum hastalandığında dünyam başıma yıkılır sanki. Zaten fena panik bir insanım, gider gelir nefes alıyor mu, ateşi var mı falan diye kontrol ederim =( O iyileşir ardından yorgunluk nedeniyle ben hasta olurum =)
Sunny ablacım geçmiş olsun size de. Benim babamı bundan 4-5 yıl önce hastanelik olmuştu şeker nedeniyle. Kendine hiç dikkat etmiyor çünkü. Şuanda çok çok zayıfladı,bizi hiç dinlemez zaten. İnşallah eşiniz benim babam gibi değildir de yemesine içmesine dikkat eder.
Karanfilcem ve lovelim iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim. Karanfilce bazen köyde yaşasak da oğlum kalabalığın içinde büyüse diyorum,çok şımartılmakdıktan sonra o daha iyi bence. Loveli maddi durumları düzeltiyorsunuz okuduklarımdan anladığım kadarıyla, inşallah her geçen gün daha da iyiye gider.

Valla başka da aklımda kalmadı birşey =)))

Bir de bugün sabahtan beri araştırdığım bir konuyu paylaşayım sizinle.

Konu:HPV.
Şimdi benim popomda ( =) ) bundan 4-5 ay önce ben gibi birşey çıktı. Önce yara zannettim bunu ama anladım ki yara değil. Böyle kahverengi gibi et beni gbi birşey. Bugün farkettim ki bir tane daha çıkmış. Netten araştırmaya başladım ve HPV çıktı karşıma. Görsellerde baktıklarım tabi çok yoğun oolan örneklerdi bende sadece 2 tane var. HPV denen bir virüs neden oluyormuş buna galiba(yanlışsa doktor arkadaşlar doğrusunu yazarlar artık). Ve bu ilerlerse rahim ağzı kanserine neden olabiliyormuş. Pazartesi-salı-çarşamba yazılı yapıyorum okulda ama perşembe günü buradaki kadın hastalıkları doktoruna gideceğim. İnşallah bu hastanede smear testi yapılıyordur da onu da yaptırırım.

seyyah seni görünce aklıma paylaşılan yemek listeleri geldi =)
Yahu hangi ara yapıyorsunuz o yemekleri siz. Ben çocuktan sonra bir ara hamarat olmuştum ama kısa sürdü tabi o dönem.
Bizim evde oğlum için özel yapılır herşey ama eşim ve ben için uyduruk şeyler =))
Mesela makarna, pizza, mantı, milföy hamurundan birşeyler =)
Fakat bunlardan mantı, pizza falan hep hazırdır.
Yemek yapmaya genellikle üşenirim bu yüzden haftada birkaç kez mangal yaparız =)
Bir de güveç yaparız. İki dakikada doğrarız malzemeleri eşimle ekmek fırınına göndeririz pişer gelir.
Sabahları genellikle kahvaltı yapamıyoruz çünkü benim sıpa halen gece uyanmaları devam ediyor o yüzden evde ya patatesli ya ıspanaklı ya da çökelekli bir iç hazırlıyoruz onu da fırına gönderiyoruz birkaç gün o böreklerle kahvaltımızı yapıyoruz

Seyyah bugünkü yarışmayı adanlı çift mi kazandı? İnşallah onlar kazanır diye dua ettim de =)

sinemadan az önce geldim geçmişe takıldım biraz eşlerden konuşmuşsunuz burdaki başka bir topikten bir arkadaşın eşi nickini çok merak ediyormuş arkadaş da eşinden gizliyor çünkü arada k validesine ve eşine giydiriyor. Adam yememiş içmemiş buraya üye olmuş hamile topiklerinde gezmeye başlamış ordakilere ben de hamileyim nisan ayında doğum yapacağım ... nickine benzer birini tanıyor musunuz o benim kıskanç komşum onu bulmama yardım edin filan demiş bir de kocam bana şiddet uyguluyor filan; sanırım birileri şikayet etmiş olmalı ki adamı banlemişler şaka gibi yaa

yusum büyük geçmiş olsun

adama bak sen Üşenmemiş bir de =)

Sağol canım, belki ben yanlış teşhis koydum bilmiyorum ama bakalım doktor ne diyecek.

geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir
yaş ilerledikçe neler çıkıyor vücudumuzda
kafamızda da hatta

değilim ki zaten bunların hiç birini beceremiyorum
canım çekiyor yapacak kimse de olmayınca mecbur yapıyorum
ama olmuyor

evet adanalılar kazandı
çok ihtiyaçları vardı ev almışlardı
3 rekor kırdılar 4.yü bir saniyeyle kaçırdılar
hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…