benim eşim ve oğlum da erkenci eşim en geç 6 da kalkar oğlum da öyledir ben uyurdum eskiden ama şimdi 8 dedin mi her yerim tutulmuş oluyor alıştım erken uyanmayateşekkürler elifcim
oldum olası ortalama 6-7 saatlik uyku uyuyan
bazen 5 saatin bile yeterli geldiği atom karıncayım ben
güneş üzerime nadir doğar dermiişimmmmmmmmmmmmm
gece 23-24 gibi yatarım
nadir de olsa 01- 02 civarı bile uyuduğum olur ama ben aynı saatte kalkarım
günü uzun yaşamayı çok seviyorum
evde olursam gün boyu hemen hemen pc açık olur ama ben günümü planlarım
ona göre gün içerisindeki yapacaklarımı yaparım
çocuklar da büyüdüler artık her türlü kişisel bakımlarını ve ihtiyaçlarını kendileri yapabiliyorlar bu benim için çok büyük avantaj
[/B]
biz ttnet tivibu hediyeli paket kullanıyoruz ev tl var 39 liraymış güya sınırsız bi de bir türlü 39 görmedik her ay farklı fatura geliyor kaç kere aradık kayıt açıp duruyorlar icraat sıfırfarmasıcım ben koc dıycektım ınanırmısn
bu arada cocukların arsında kac yas var canım bırde sabah sordumda cevap yazan olmamıs yada kactı gözumden hangı ınt paketı kullanıyorsunuz
oooooooo süpermiş ablaa sen de msj ataydın tamam diyekızlar biz iyice çağ atladık ailecek benim bir yandan da face açıktı. bi de baktım eşim
face den bana mesaj atmış çay istiyo
erkencilikte eşim kayınpederime oğlum da eşime çekmişcanım ben erken kalktığımda daha dinç oluyorum
çok ama çok nadir ömrümde 3-5 defa 9-10 kalktığımda gün bana hemen akşam olur
üstümde miskinlik olur yaramaz bana hiç o gün nedense
ben sanırım 90 yaşında vefat eden dedeme çekmişim galiba erkencilikte
3 yaş fark var
ttnet limitsiz kullanıyorum 63 tl ödüyorum
yakında ev telefonunu kapattırıp
süperonline limitsize 39 tl ye geçirtecek eşim
planlar bu yönde gelişmelerden nasip olursa haberdar ederim
ben gece bu kadar uykusuz kalamam çok nadirdir böyle uyumayı severim benömrü hayatımda hiç sabah 5 de kalkmışlığım yoktur. 5 de yatmışlığım vardır, öyle güneş doğduktan sonra yatmışlığım vardır, ama güneş doğmadan su içmeye bile kalkmamışımdır (oğlumun beni uyutmadığı geceler hariç).
bir de şu var; hadi sabah gün doğmadan kalktım diyelim, ne yapcam ki? gürültü olur diye bir iş yapmaya çekinirim ben.
soru 1: gün doğmadan kalkılan günlerde, ev ahalisini uyandırmadan, onların kalkma saatlerine kadar hangi işler yapılıyor?
soru 2: ben naaaaadiren sabah 7 de kalksam, akşam üstü esnemekten, konuşamam bile. bu nasıl bir enerjidir?
eşim pes etti yıllardır ne yazıyorsun o kadar derdi anlatırdım yemekti çocuktu el işi falan tamam canım deyip bıraktı sormuyor bile
hatunlar eşim size rakip çıktı o da bir grup kuracakmış özelliklede bu sayfadaki bayanların eşlerini davet edecekmiş
saatlerce ne varmış bu kadar gülüp eğlendiğimiz onlarda öğrenecekmiş
hepimiz seviyoruz bıdıkkkkkkaaaaaaa ne olmuş kim üzmüş biri beni mi üzmüş yok canım ben hatırlamıyorum bile
üzülmek mi umursamak mı sinir olmak aaammmaaaaaaannn saaallllllaaaaaaa gitsin
ama ben onları zamanı gelince öyle bir öyle bir öyle bir sallayacağım ki
:121::121: :121::121: :122::122::122::122:
bu arada farmasi bana bitanemmmmm demiş oda beni seviyor
onlar da haklılar neler çıkıyor ama biz gerçeğiz ben bedenciyim meselafarmasi'cim kesinlikle öylebiliyor musun ben kızlarıma bazen diyorum benim kk'da çok arkadaşım var
çoğu öğretmen, doktor, psikolog, diş hekimi, akademisyen, arkeolog diye anlatıyorum. bana böyle bakıyorlar
bana diyorlar ki 'yok canım çoğu kişi yalan söylüyor nette, hepsi doğru değildir' diyorlar
Bir de bugün sabahtan beri araştırdığım bir konuyu paylaşayım sizinle.
Konu:HPV.
Şimdi benim popomda ( =) ) bundan 4-5 ay önce ben gibi birşey çıktı. Önce yara zannettim bunu ama anladım ki yara değil. Böyle kahverengi gibi et beni gbi birşey. Bugün farkettim ki bir tane daha çıkmış. Netten araştırmaya başladım ve HPV çıktı karşıma. Görsellerde baktıklarım tabi çok yoğun oolan örneklerdi bende sadece 2 tane var. HPV denen bir virüs neden oluyormuş buna galiba(yanlışsa doktor arkadaşlar doğrusunu yazarlar artık). Ve bu ilerlerse rahim ağzı kanserine neden olabiliyormuş. Pazartesi-salı-çarşamba yazılı yapıyorum okulda ama perşembe günü buradaki kadın hastalıkları doktoruna gideceğim. İnşallah bu hastanede smear testi yapılıyordur da onu da yaptırırım.
hahaha neden olmasın kirli çıkı olup para biriktirelim sonra da bunlardan alalım. eşimin havasından geçilmez artık adliyede diyecem ama kimse anlamaz adamcağızın adı zevksize çıkar
seyyah seni görünce aklıma paylaşılan yemek listeleri geldi =)
Yahu hangi ara yapıyorsunuz o yemekleri siz. Ben çocuktan sonra bir ara hamarat olmuştum ama kısa sürdü tabi o dönem.
Bizim evde oğlum için özel yapılır herşey ama eşim ve ben için uyduruk şeyler =))
Mesela makarna, pizza, mantı, milföy hamurundan birşeyler =)
Fakat bunlardan mantı, pizza falan hep hazırdır.
Yemek yapmaya genellikle üşenirim bu yüzden haftada birkaç kez mangal yaparız =)
Bir de güveç yaparız. İki dakikada doğrarız malzemeleri eşimle ekmek fırınına göndeririz pişer gelir.
Sabahları genellikle kahvaltı yapamıyoruz çünkü benim sıpa halen gece uyanmaları devam ediyor o yüzden evde ya patatesli ya ıspanaklı ya da çökelekli bir iç hazırlıyoruz onu da fırına gönderiyoruz birkaç gün o böreklerle kahvaltımızı yapıyoruz
Seyyah bugünkü yarışmayı adanlı çift mi kazandı? İnşallah onlar kazanır diye dua ettim de =)
sinemadan az önce geldim geçmişe takıldım biraz eşlerden konuşmuşsunuz burdaki başka bir topikten bir arkadaşın eşi nickini çok merak ediyormuş arkadaş da eşinden gizliyor çünkü arada k validesine ve eşine giydiriyor. Adam yememiş içmemiş buraya üye olmuş hamile topiklerinde gezmeye başlamış ordakilere ben de hamileyim nisan ayında doğum yapacağım ... nickine benzer birini tanıyor musunuz o benim kıskanç komşum onu bulmama yardım edin filan demiş bir de kocam bana şiddet uyguluyor filan; sanırım birileri şikayet etmiş olmalı ki adamı banlemişlerşaka gibi yaa
yusum büyük geçmiş olsun
ya ben de cocuk olduktan ve işi bırakınca bir çok şey denedim, öğrendim, yemek yapmaktan nefret ederken yapabildiğimi gördüm.
yoksa geçici bir süre mi bu durum? üzüldüm bak şimdi
neyse yapabildiğimi gördüm bu da yeter diyelim
ben küçük bir dükkandan almıştım canım,ama nette de dolu,bezden,plastikten yapılanları var.çoraplar için çok iyi oluyor özellikle.ikea da vardı,bir bak bakalım,hangisi işini görürse artık.banusultan,
çekmecede genelde iççamaşırımız ve çoraplarımız oluyor bir de ince pijamalar filan ama resmen bomba atmış gibi oluyor 1 haftada çekmece içi organizerleri nerde bulabilirim? koçtaş praktiker gibi yerlerde oluyor mu yoksa internetten mi alıyorsun?
ben de.koç burcuyum yükselenim aslan
canım,geçmiş olsun,ihmal etme,smear her yerde yapılıyor artık.Bir de bugün sabahtan beri araştırdığım bir konuyu paylaşayım sizinle.
Konu:HPV.
Şimdi benim popomda ( =) ) bundan 4-5 ay önce ben gibi birşey çıktı. Önce yara zannettim bunu ama anladım ki yara değil. Böyle kahverengi gibi et beni gbi birşey. Bugün farkettim ki bir tane daha çıkmış. Netten araştırmaya başladım ve HPV çıktı karşıma. Görsellerde baktıklarım tabi çok yoğun oolan örneklerdi bende sadece 2 tane var. HPV denen bir virüs neden oluyormuş buna galiba(yanlışsa doktor arkadaşlar doğrusunu yazarlar artık). Ve bu ilerlerse rahim ağzı kanserine neden olabiliyormuş. Pazartesi-salı-çarşamba yazılı yapıyorum okulda ama perşembe günü buradaki kadın hastalıkları doktoruna gideceğim. İnşallah bu hastanede smear testi yapılıyordur da onu da yaptırırım.
benim eşim buraya sinir oluyor. senin gibi eli boş insanlar oturup saçma sapan konuşup, kocaalrınızı mı çekiştiriyorsunuz diyor.
koca kısmı doğru ama benim arkadaslarım aklı başında falan diyorum.
bir de buraya girdiğimi söyleme başkalarının yanında diyorum.
bana kızdıkça hop başlıyor. işi gücü kadınlar kulubune girmek, kafasını hiç kaldırmıyor diyor.
güüünayydınnn şekerler..
hızlısınız maşallah,akmış sayfalar.
akşam bekledim bekledim gelen olmadı,ben gidince kaynamış ortalık.
ben de koydum fırına kestaneleri,demledim çayımı,film izledik ailecek..
ben küçük bir dükkandan almıştım canım,ama nette de dolu,bezden,plastikten yapılanları var.çoraplar için çok iyi oluyor özellikle.ikea da vardı,bir bak bakalım,hangisi işini görürse artık.
ben de.
ben kesinlikle doğru söylüyorum. doçentim, profesörlüğümü bekliyorum. bir tane bebeğim var. aslında kocaman da benim gözümde büyümüyor işte. hala bebek...farmasi'cim kesinlikle öylebiliyor musun ben kızlarıma bazen diyorum benim kk'da çok arkadaşım var
çoğu öğretmen, doktor, psikolog, diş hekimi, akademisyen, arkeolog diye anlatıyorum. bana böyle bakıyorlar
bana diyorlar ki 'yok canım çoğu kişi yalan söylüyor nette, hepsi doğru değildir' diyorlar
pesssss...şaştım kaldım. benim nickim laptopta sürekli kayıtlı. eşim bakıyor mudur acaba yazdıklarıma. ama bakarsa baksın. nickimi başkası bilmesin de . bizim aramzıda pek kk ile ilgili konıuşma geçmez. eşiminde üye olduğu forumlar var ben hiç ilgilenmem ne yazmış, nicki neymiş diye...sinemadan az önce geldim geçmişe takıldım biraz eşlerden konuşmuşsunuz burdaki başka bir topikten bir arkadaşın eşi nickini çok merak ediyormuş arkadaş da eşinden gizliyor çünkü arada k validesine ve eşine giydiriyor. Adam yememiş içmemiş buraya üye olmuş hamile topiklerinde gezmeye başlamış ordakilere ben de hamileyim nisan ayında doğum yapacağım ... nickine benzer birini tanıyor musunuz o benim kıskanç komşum onu bulmama yardım edin filan demiş bir de kocam bana şiddet uyguluyor filan; sanırım birileri şikayet etmiş olmalı ki adamı banlemişlerşaka gibi yaa
yusum büyük geçmiş olsun
benim eşim buraya sinir oluyor. senin gibi eli boş insanlar oturup saçma sapan konuşup, kocaalrınızı mı çekiştiriyorsunuz diyor.
koca kısmı doğru ama benim arkadaslarım aklı başında falan diyorum.
bir de buraya girdiğimi söyleme başkalarının yanında diyorum.
bana kızdıkça hop başlıyor. işi gücü kadınlar kulubune girmek, kafasını hiç kaldırmıyor diyor.
senfatcım ilahi gülmekten öldürdün beni..
eşime söyledim yazdığını deli mi kocası millete ne söylüyor diyor :))
ama akıllıbıdığın kocası gibi eşim de ben de erkekler klübü kurcam diyor..
dün gece 22 de uyuduk kaldık eşimle. gece 3 de uyanıp namazları filan kıldık neysesonra geri yatış
muhabbet gırla gitmiş az önce hepsini okudum yazamasam da
kv beni hamile sanıyor sanırım.
bize gelceklermiş aşılama olduğum gün eşim reddetmiş.karanfil hasta biraz demiş.
dün de görümceme arattı.
bi iş varsa ben yapayım yenge diyor
şimdi de aradılar bize bi uğrayacaklarmış.
kv büyük bi merakla ne olduğunu öğrenmeye çalışıyor
bi kaç gün de misafirlerim olcak arada bakarım artık.
fazla kaynatmayın bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?