Kirli Çıkılar )))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mutlu pazarlar canlarrrrrrrrrrrr

eşim işe gitti
küçük kuzucuk uyandı ,büyük oğluş uyuyor
ben de yavaştan kalkıp kahvaltı hazırlayayım

benim eşim ve oğlum da erkenci eşim en geç 6 da kalkar oğlum da öyledir ben uyurdum eskiden ama şimdi 8 dedin mi her yerim tutulmuş oluyor alıştım erken uyanmaya
ben iş yapıyorum makine de çamaşırım varsa seriyorum genelde ayarlayıp yatıyorum sabah bitmiş oluyor seriyorum
bulaşık varsa hallediyorum
evi fırçayla bir süpürüyorum ses olmasın diye
ben işlerimi genelde boş dersleerimde yapıyorum oğlum varken pek istediğim gibi olmuyor allahtan okul eve yakın gelip gidebiliyorum
uykum da değişiyor genelde 11-12 gibi yatarım bazen 9 da o günkü yorgunluğa bağlı
farmasıcım ben koc dıycektım ınanırmısn

bu arada cocukların arsında kac yas var canım bırde sabah sordumda cevap yazan olmamıs yada kactı gözumden hangı ınt paketı kullanıyorsunuz
biz ttnet tivibu hediyeli paket kullanıyoruz ev tl var 39 liraymış güya sınırsız bi de bir türlü 39 görmedik her ay farklı fatura geliyor kaç kere aradık kayıt açıp duruyorlar icraat sıfır
süperonlineye geçmeye hazırlanıyoruz az kaldı her ay ne ödeyeceğimi bilmeliyim ya
kızlar biz iyice çağ atladık ailecek benim bir yandan da face açıktı. bi de baktım eşim
face den bana mesaj atmış çay istiyo
oooooooo süpermiş ablaa sen de msj ataydın tamam diye
erkencilikte eşim kayınpederime oğlum da eşime çekmiş
kayınpederim de eşim de oğlum da hani uyanır uyanmaz direk kalkarlar bir mahmur şöyle etrafa bakayım yok gözleri açıldı mı ayaktalar
ben gece bu kadar uykusuz kalamam çok nadirdir böyle uyumayı severim ben
işimi yapıyorum ortalık toplama çamaşır serme kahvaltı hazırlama falan yapıyorum hoş hepimiz aynı anda kalkıyoruz ben bazen bi yarım saat geç kalkıyorum bazen hafta sonları

hatunlar eşim size rakip çıktı o da bir grup kuracakmış özelliklede bu sayfadaki bayanların eşlerini davet edecekmiş
saatlerce ne varmış bu kadar gülüp eğlendiğimiz onlarda öğrenecekmiş
eşim pes etti yıllardır ne yazıyorsun o kadar derdi anlatırdım yemekti çocuktu el işi falan tamam canım deyip bıraktı sormuyor bile
hepimiz seviyoruz bıdıkkkkkkhep gül hepimiz hep gülelimmmmm ağzımızın tadı bozulmasın
onlar da haklılar neler çıkıyor ama biz gerçeğiz ben bedenciyim mesela

canım geçmiş olsun bilgim yok ama ihmal etme sakın

ve günaydınnnnnnnnnnnn size altında zarardayım hala bakalım ne zaman kar edicem :26:

ya ben de cocuk olduktan ve işi bırakınca bir çok şey denedim, öğrendim, yemek yapmaktan nefret ederken yapabildiğimi gördüm.
yoksa geçici bir süre mi bu durum? üzüldüm bak şimdi
neyse yapabildiğimi gördüm bu da yeter diyelim

benim eşim buraya sinir oluyor. senin gibi eli boş insanlar oturup saçma sapan konuşup, kocaalrınızı mı çekiştiriyorsunuz diyor.
koca kısmı doğru ama benim arkadaslarım aklı başında falan diyorum.
bir de buraya girdiğimi söyleme başkalarının yanında diyorum.
bana kızdıkça hop başlıyor. işi gücü kadınlar kulubune girmek, kafasını hiç kaldırmıyor diyor.

valla ben de nefret ederim yemek yapmaktan ama listem vardır çünkü biz 2 gün üstüste aynı yemeği yapmıyoruz öğünlük oluyor hehehe o yüzden yapıyorum o listelerden yemek

günaydın arkadaşlar, ayy sonunda bişeyler yazabiliyorum.pc ortak kullanılınca istediğim gibi okuyup cvp yazma fırsatım olmuyor ki
meyracm Allah kabul etsin şimdiden ibadetini.bnm için de bol bol dua et.Maşallah çocuklarınla gidebilmek ne kadar güzel bişey .Rabbim bizlere de nasip etsin İnşallah(amin)
sunny abla geçmiş olsun.yarın hastaneye gideceksiniz sanırım.Allah acil şifalar versin.ya genellikle sanalda yalanlar çok olr ya.kızların haklı aslında ama burası bana çok sıcak samimi geliyor.burda yalan yoktur.hepsi de aklı başında hatunlar bu arada bn bir yerden emekli sanıyrdum sizi.valla kendinizi çok iyi yetiştirmişsiniz çocuklar da öyle
senfat harikasın ya.hedeflerine bayıldım özellikle eşinle olan kısmına vay canına sen de neymişsin.yemek konusunda değişik tarifleri deniyorsun beni alan yandı.ya bn çok üşeniyorum yemek konusunda.anca içimden gelirse yaparım.o da kek-sütlü tatlı filan.2 kez kurabiye yaptım hayatımda.ilkinde hamur yumuşak olduğıu için yayılma oldu ama tadı iyiydi.2.si daha güzel oldu ancak şekeri az olmuştu :) bir gün ağlayan pasta yapmak istiyorum
karanfilce hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun ve güzel haberlerini alırız İnşallah.bide ikiz oluyormuş
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.delibocuk doğum günün kutlu olsun.nice mutlu yıllara...nişanlınla bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
dün misafirimiz vardı.arabaşı için toplandık ayıptır söylemesi.inanın koca tencerede çorba kalmadı ama hamuru var biraz.kalabalıktık güzel geçti
selin sen nerelerdesin?iyisin dimi?
son olarak allright hayırlısı olsun cnm.avm diyince aklıma espark geldi senfatın dediği gibi.oralardan bir yer sanırım.bide kiralar yüksek oluyor o civarda

‎-İnsan beyni aayaktayken % 10 daha fazla çalışır.
-Açık havada,daha yüksek performanstadır.
-Yürürken kolları sallamak ,performansını olumlu etkiler.
-Yabancı bir dil öğrenme ve ezber beyni güçlendirir.
-Zihinsel antrenman yaparak beyin zinde tutulur.
-Rutin işleri bazen değiştirmek,beyne iyi gelir.
-Bilgiyi zenginleştirmek için her gün mutlaka biraz okumalı.
-Beyninizi estetik görüntülerle besleyin!
-İyi bir uyku kaliteli bir beyin için şarttır.
-Temiz oksijen beyin için çok önemlidir.
-Beyin vücudun aldığı oksijenin % 25'ini tüketmektedir.
-Farklı düşünme tarzları,beyni geliştirir.
-Beyne ne verilirse,ancak onu size geri verir.
-Kafa içindeki değişim,dışındaki değişimden yavaş ise, o kişi geriye
gidiyor demektir.
-Başa gelmesinden en çok korkulan şeye odaklanılırsa,beyin onu
size çeker,korktuğunuzu başınıza getirir!
-Korkuya değil konuya odaklanmalı.
-Beyin fiziksel anlamda yorulmaz.Beyni yoran monotonluktur.
-Sık tekrarlananlar ve ilginç bulunanlar akılda kalır.
-Bir "kanaat önderi" seçip onun gibi düşünmeye çalışın!
-Kitap okumak güçlü bir beyin jimnastiğidir.
-Zihinsel düşünceler adeleleri çalıştırır.
-Yeterince su için,unutmayın ki, insan beyninin % 78'i sudur.
-Beyni iyi çalıştırmak için kullanılacak organ yine beyindir.

-Son olarak; "Aklınızı başınıza toplayın ve kullanın"

güüünayydınnn şekerler..
hızlısınız maşallah,akmış sayfalar.
akşam bekledim bekledim gelen olmadı,ben gidince kaynamış ortalık.
ben de koydum fırına kestaneleri,demledim çayımı,film izledik ailecek..

ben küçük bir dükkandan almıştım canım,ama nette de dolu,bezden,plastikten yapılanları var.çoraplar için çok iyi oluyor özellikle.ikea da vardı,bir bak bakalım,hangisi işini görürse artık.
koç burcuyum yükselenim aslan
ben de.
canım,geçmiş olsun,ihmal etme,smear her yerde yapılıyor artık.

aslında saçma sapan yerlere takılıp,zaman öldürmediğimiz için sevinmeleri gerekir.burayı okuyan bir insanın bilgilenmemesi imkansız.

sağlıkçı arkadaşlar bu konuda bilginiz var mı
gerçek mi bu durum

BIR ALINTIDIR / DOGRULUGUNU ARASTIRIN DIYE SIZE ULASTIRIYORUZ DOSTLAR

HERHANGİ BİR ÖZEL HASTANEYE
GİTTİĞİNİZDE MUHTEMELEN SİZDEN FAZLA
PARA ALACAKLAR. OYSA SGK
(ssk,bagkur,emekli sandıgı gibi)
ANLAŞMASI OLAN ÖZEL HASTANELERİN
ALMASI GEREKEN PARA BELLİ VE ÇOK AZ BİR MIKTAR. AYNI ZAMANDA TEŞHİS
AŞAMASINDA İSTENEN TAHLİL, FİLM GİBİ
İŞLEMLER İÇİN İSE 1 KURUŞ BİLE TALEP
EDEMEZLER. BUTUN BUNLARA RAGMEN
EGER SİZDEN GEREK MUAYENE GEREKSE
TAHLİL VEYA FİLMLER İÇİN PARA İSTEN İR İSE ÖDEMENİZİ KREDİ KARTI İLE YAPIN,
AYRINTILI FATURA İSTEDİĞİNİZİ BELİRTİN
VE MUTLAKA FATURANIZI ALIN.. MUAYENE
VEYA TEDAVINIZI OLUN.. İŞİNİZ BİTİNCE
ELİNİZDEKİ BELGELERLE HER HASTANE
İÇİNDE BULUNAN HASTA HAKLARI VEYA MUSTERİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜNE GİDEREK
KENDİLERİNDEN FAZLA TAHSİL EDİLMİŞ
OLAN PARAYI TALEP EDİN. EVELEYİP
GEVELEYEBİLİRLER.. KONUDAN GERCEKTEN
HABERİNİZ VARMI YOKMU ONU ANLAMAYA
CALIŞABİLİRLER. SAKIN GERİ ADIM ATMAYIN VE EGER PARANIZI GERİ VERMEZLERSE SGK '
YA ŞİKAYET EDECEGİNİZİ SÖYLEYİN. ŞİKAYET
DURUMUNDA HER İŞLEM BAŞINA 5BİN TL
CEZA ÖDEMEK ZORUNDALAR VE ONLAR BU
CEZAYI ÖDEMEK YERİNE EMİN OLUN SİZE
PARANIZI SEVE SEVE GERİ VERECEKLER.. VE SAKIN BİRDAHA AYNI HASTANEYE
GİTMEKTEN DE CEKİNMEYİN.. MADEM Kİ SGK
İLE ANLAŞMIŞLAR UYMALARI GEREKTİĞİNİ
BİLİYORLAR , İŞLERİNE GELMİYORSA
ANLAŞMAYI FESH ETSİNLER. BUNU DA
ONLARA SÖYLEYİN. BEN BU HABERİ İLK DUYDUGUMDA
TEREDDUT ETMİŞTİM ANCAK 950 TL LİK
İŞLEMİN 900 TL SİNİ GERİ ALINCA
INANMANIN ÖTESİNDE ÇOK DA SEVİNDİM.
VE YAKLAŞIK 4 AYDIR AYNUI HASTANEDE
İŞLERİMİZİ YAPTIRIYORUM, HEPSİ DE BENİ TANIYOR ARTIK. DAHA VEZNE BAŞINA
GİDİNCE İŞLEMLERİ ONA GÖRE
YAPIYORLAR.. SESSİZ VE SAKIN.. BAŞKALARI
DUYMASIN DİYE.. AMA BEN SİZE BUNU
DUYURAYIM. ZULME SESSİZ KALMAK DA
ZALIMLİKTİR

Ayan Cerkes /

Benim iki kez başıma geldi, birincisinde annem rahatsızlandı özel hast. acile götürdük ve tedavi bitiminde 370 TL. talep edildi, kredi kartıyla ödedik ve akabinde ayrıntılı fatura isteyince, "özür dileriz yanlışlıkla bu ücret alınmış" denilerek para iade edildi. İkincisinde de oğlum rahatsızlandı yine başka bir özel hast. acile götürdük bu kez 500 TL talep edildi onu da kredi kartıyla ödedik, ayrıntılı fatura isteyince, kendilerine göre oyalama taktiğiyle başladılar sormaya "neden istiyorsunuz" vs gibi ama geri adım atmadık çünkü bu olayı bir arkadaşım bana mail atarak beni uyarmıştı ve 500 TL parayı da geri ödediler.

Fikriye Mercimek /

medical parka acile gittim bir sure once gitmeden once ve gitmeden oglum ishal serum gerekebilir cocuk hemsireniz ve bos yatak varmi diye sordum evet dediler.islemleri yaptirirken yuklu miktarda para istediler ve bende karsilgnda makbuz istedm.beni bekleterek bi tlf gorusmesndn snr yatak olmadigini soylediler.makbuz istdgm icn boyle davrandklarini ve makbuzdan vazgectigimi soyledim islemleri yapip yatisi yaptilar.inanamiyorum bu habere

oh afiyet olsun

demek sen de koç burcusun ben de diyorum her yazdığın şeyde '' Allah Allah sanki karşımda kendimi görüyorum ''
demek bu yüzdenmiş

merhaba yeniden canlar

temizlik yaparken bir meyve molası verdim

ben kesinlikle doğru söylüyorum. doçentim, profesörlüğümü bekliyorum. bir tane bebeğim var. aslında kocaman da benim gözümde büyümüyor işte. hala bebek...
bu arada çok geçmiş olsun ablacım...
pesssss...şaştım kaldım. benim nickim laptopta sürekli kayıtlı. eşim bakıyor mudur acaba yazdıklarıma. ama bakarsa baksın. nickimi başkası bilmesin de . bizim aramzıda pek kk ile ilgili konıuşma geçmez. eşiminde üye olduğu forumlar var ben hiç ilgilenmem ne yazmış, nicki neymiş diye...

senfatcım ilahi gülmekten öldürdün beni..
eşime söyledim yazdığını deli mi kocası millete ne söylüyor diyor :))

ama akıllıbıdığın kocası gibi eşim de ben de erkekler klübü kurcam diyor..
dün gece 22 de uyuduk kaldık eşimle. gece 3 de uyanıp namazları filan kıldık neyse sonra geri yatış
muhabbet gırla gitmiş az önce hepsini okudum yazamasam da

kv beni hamile sanıyor sanırım.
bize gelceklermiş aşılama olduğum gün eşim reddetmiş.karanfil hasta biraz demiş.
dün de görümceme arattı.
bi iş varsa ben yapayım yenge diyor

şimdi de aradılar bize bi uğrayacaklarmış.
kv büyük bi merakla ne olduğunu öğrenmeye çalışıyor

bi kaç gün de misafirlerim olcak arada bakarım artık.
fazla kaynatmayın bak

biraz meraklansın bakalım

kuzucuk hayırlısıyla gelir karanfilce
hatta kuzucuklar olur belli mi olur

bu kadar mola yeter
haydi farmasi iş başına koşşşşşşşşşşşş durmaaaaaaaa durmaaaaaa koşşşşşşş

marşş marşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…