Kirli Çıkılar )))

sabah iyiki erken kalkmışım, oğlumun kulağı ağrıyordu, hastaneye gittik, iğne yaptırdık. şu medical park 2. evimiz oldu artık, bıktım valla hastalıktan. ordan çıktık efeye daha kalın bir kaban baktık, aldık geldik. gelir gelmez, ütü ve çamaşırlar devam. ben evlendiğimden beri o kirli sepetini hiç bomboş görmedim. :) göstermiyo kendini bana.

güle güle giy akıllıbıdıkcım.

bugün fairinin 84lüsünü kampanya denk geldi 15,99 aldım sarı olanından umarım bundan çokkkk memnun kalırım
hatnlar beni bu aralar keçe ile kıyafet süsleme merakı sardı
bir kaç resim ekleyeyim sizlere hazır evde silikon tabancası da varken hoooobiiiiiiiiiii olur bana
sizlerinde böyle hobileri var mı bakalım kimlerde ne cevherler var

ben bi ara ahşap boyama ile ilgilendim bir kaçtane istediğim şekil vardı onları boyadım
kıyafet süsleme işi dikkatimi çekti pul boncuk kurdela taşlarla sıkıldıgım kıyafetimi süsleyip yeniledim
iplerle örgü desen ooooo çeşit çeşit
ama zevkelrimim kısa vadeli oluyor araştırıken o hazzı alıyorum bir kaç tanede yapınca yetiyor fazlaya gerek yok

Son düzenleme:

geçmiş olsun kuzucuğa, ayrıca aldıklarını da güle güle giysin...
sabah patates haşlamıştım. birazını yedik azıcık kaldı. nasıl değerlendirebiliirm bu patatesi. börek yapmak istemiyorum. diyetteyim. yersem olmaz şimdi.
geçenlerde size yazmıştım bir arkadaşımla aramızda hoş olmayan şeyler geçti. şimdi konuşmuyoruz. şu anda sürekli facebook ve twitter da bana yönelik şeyler yazıyor. tabi ki isim vermiyor ama ne kötülüğüm kaldı, ne yılanlığım, ne vicdansızlığım. ve ben onun içimn o kadar çok şey yaptım ki. çok ta seviyordum. ben aslında ona karşı olumsuz birşey hissetmiyordum ama bu yazdıklarından sonra allah korusun nefret etmeye başladım sanki. o da bana resmen düşmen olmuş.
çevresi tarafından çok pohpolanmış bir insan. kendisine çok değer verilmesine alışmış, kendini kusursuz zanneden biri. ben gayet kayıtsız davranıyorum ona karşı. ortak arkadaşlarımızla görüştüğümde bile onunla ilgili konuşma geçecek olsa da lütfen konuşmayalım diyorum. gittim kendisiyle konuştum. sonrasında karşılaştığımız ortamda o benimle konuşmadı. bende üstelemedim.
facebook ve twitten onu silmeyi düşündüm bu sefer de bak umursuyor diyecek. ama yazdıklarını görmek sinirimi bozuyor.
ne yapmalıyım bilmiyorum.
hayat ne tuhaf. bundan sonra insanlara asla sırlarımı vermicem ve kimseyle samimi olmayacağım.

geçmiş olsun minik kuzucuğa Allah şifalar versin

güle güle güzel günlerde giysin cicilerini :)

Son düzenleme:

tek kelimeyle yapılan ''adilik''

papatyacım yazdıklarını görmemek seni mutlu edecekse sil gitsin
tam tersine umursuyor değil beni tamamen hayatından silmiş diye düşünsün bence o saatten sonra
senin için kendisinin hiçbirşekilde bir anlam ifade etmediğini anlayabiliyorsa anlasın

ay öyle mi diyorsun. üstelik aramızda geçen kötü şeylerden sonra birisi üzülmemem için onunla ilgili öyle şeyler anlattı ki şaştım kaldım. buna rağmen benim ona kötü şeyler yazmam gerekmez mi. istesem bunları anlatamazmıyım. ama yapmam. o kadar kalitesiz bir insan değilim. o benim için yanlış seçimmiş. zaten bir yıl önce tanışmıştık. rabbim beni kurtardı galiba.
zaten bakıyorum face'de benim çok samimi olmadığım , çok selamlaşmadığım insanların fotolarını falan beğeniyor. hiç kaçırmıyor...
silsem öyle mi düşünür ki...yani bak nasıl rahatsız ettim beni sildi demez mi?

Son düzenleme:
bugün dip köşe temizlik yapıyorum
çok yoruldum arada mola veriyorum yoksa atılıp gideceğim yorgunluktan
şimdi de bir nane çayı molası verdim :)))

farmasi ve papatya teşekkürler canlar.

papatya ben de olsam silerdim, onun yazdıklarını görüp de kendimi üzmezdim.

akıllıbıdık çok hoş olmuş, böyle becerileri olan kişilere hep gıpta etmişimdir.

bi sürü iş yaptım hafta içi yiyeceğimiz yemekleri şimdiden yapıyorum temizlik olayını da hallettim bir ütüm kaldı

akıllıbıdık benim öyle hobim yok ama keçeler çok güzel duruyor.

papatya eğer çok rahatsız oluyorsan facebookta o kişiye gel ve hide seçeneğini işaretle gerekli gereksiz her bir paylaşımını görmek zorunda kalmazsın twitter için ne yapılır bilemiyorum çünkü kullanmıyorum; şimdi silsen bak gördün mü dediklerimi umursuyor diye düşünür yerinde oslam tepkisiz kalmaya devam ederdim

haşlanmış patatesleri rendele ez iyice tuzlayıp baharatlayark yayvan bir tepsiye yay üzerine sarımsaklı yoğurt dök onun üzerine de rendelenmiş ve hafif yağda öldürülmüş havuçları dök; çayla süper gider

ne taraftan bakılırsa öyle görülür

yeri gelirse aynı bulunduğunuz bir ortamda lafı şöyle de sokar geçersin '' hayatımda radikal kararlar aldım ve uyguluyorum

benim için zerre kadar değeri olmayanların üzerine çiizik atıp geçiyorum
bir böceği beslesem üzerini çizdiğim asalakları taşımaktan daha büyük bir mutluluk verir bana

sıfır da birşeydir ama benim için sıfır bile olmayanlara postayı koyuyorum '' gibilerinden mesela

aman beeee canım dert ettiğin şeye bak ne silmesi engelle gitsin hatta facede ayarlar kısmında seni kimler görebiliride sadece arkadaşlar olarak değişitir ki ortak arkadaşınız ekliyse oradan bile girip bakmasın
walla ben geçenlerde hatta epey oldu yeni eltimi silip engelledim
nedeni de şu nişanlarında fotolarını çekmiştim dedim faceden gönderirim o yüzden ekledim önce onu kayıtlı değildik birbirimizde
ben fotolarını normal ekledim oardan kendisine aldı fotolarını ama bi yorum yaz bi teşekkür et mutluluk ifadesi belirt çünkü benden başka kimsede nişan fotosu yoktu onun
amaaaa nerdeeee hatta kaynımın eski kız arkadaşı bile tebrik mesajı yazmış hanımımız ona bile teşekkür etmiş bana yokkkkk birde 24 saat nette sürekli paylaşımda bulunuyor
tam o günlerde benim tayinim bursaya çıktı hani paylaşırsın ya dostlarınla ondan tek kelime bile yok sonra kayınım eşimi arıyor türkan facede görmüş bıdıkın tayini çıkmış diye tebrik ediyor ama bana bişey diyen yok
bende aaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn sizle mi uğraşacağım diye türkanı sildim engelledim de görüpte canımı sıkacağımı silerim gider eşimde nasıl istersen öyle yap dedi açıkcası oda bekliyordu bi tebrik etmelerini

geçmiş olsun canım inş atlatır.
Güle güle giysin kabanını efe.

hamarat kirli çıkı :) hafta içinin yemek listesini alalım

papatyacım

benim de öyle baktım verdiğim değeri haketmeyecek biri vardı facede de ekliydi üstelik mesai arkadaşım

bayanın şirretliğinin sınırı yok o nedenle lüzumsuz can sıkıcı şeyler yazar
yazsam olmaz , yazmasam hiç olmayacak Allah peygamber sabrı versin
en iyisi mi farmasi anan seni bir daha mı dünyaya getirecek niye sevmediğin insanların öfkelerini üzerine kusturacak ve sinirlerini harap edeceksin

hemen faceden sil , telefon rehberinden sillllllllllll gitsinnnnnnnnnnn

geçtiğimiz yıl da hani geçen yazmıştım ya tayini çıkan ortalık karıştırıcı vardı aynen onu da telefonumdan sildim

diyeceklerimi de baya ağır bir uslupla haykırdım
o söylediklerimi nereye kondurabilecekse nasıl hazmedebilecekse buyursun etsin
( sabrımı taşıran şey her ortamda çemkirmesi çirkefleşmesi laf sokup durması oldu belki o bin kere çirkefleşti ama ben tek kerede faturasını baya yüklü bir şekilde herkesin içerisinde kestimmmmmmmmmm veeeeeeeeeeeee BİTTİ )

huuuuu huuuuuuuuuu hatunlar o keçeleri ben yapmadım netten indirdiğim resimler
ama yapmaya başladım bi ara çekip fotoları paylaşırım
özellikle kıyafetlere takıp çıkabileceğim bronşlar tarzında yapacağım

geçmiş olsun kuzuna.yeni montunau da güle güle giysin.aman çamaşır deyip yaramı deşme.bitmez bacım bitmezzz..
oh ne güzel.böyle devam canım.
ben de takı tasarımı kursu aldım,hem tasarladım,hem geniş bir müşteri kitlem vardı,iyi de kazandım lakin banuş doğunca bıraktım.tekrar başlamam için de büyümesi lazım, minik parçalarla çalışılıyor,yutar filan,çok dağınık bir iş çünkü..
aklımda daha çok şey var öğrenilecek,bildiklerim tığ işi,örgü,kanaviçe,az buçuk ta kesip dikiyorum..bu ara şu amigurimiye bakıyorum da başlayamadım.
tek gerçekleştirebildiğim hobim okumak diyeyim.keşke bunu iş olarak yapabilseydim.

1 yılda samimi olmak çok doğru değil.ama bazen de yıllardır tanıdığın insan başka bir yüzünü gösteriveriyor,şaşırıyorsun.
ben böyle konularda çok tersimdir,doğru ol canımı ye derim,yanlışını,bile bile incitme çabasını görürsem de kişi başına ne geldiğini anlayamaz bile.
ben de böyle bir olay yaşadım kısa süre önce,aldım karşıma,saydım,döktüm,haddini ,yerini bildirdim.kimseyi kırmamak için kendimden ödün veririm,lafıma sözüme dikkat ederim ama kendimi de ezdirmem,edepsizlik ettirmem.her türlü ilişkide seviye ararım.bu insan beni grubumuzun içinde ezmeye,küçük düşürmeye çalıştı,sakinliğimi laf bilmezlik,cevap vermezlik sanmış küçük aklıyla,cevabını aldığındaki şaşkınlığına çok güldüm.herkesin bir hayat birikimi var,ben de neler gördüm geçirdim ama bu ne kimsenin yaşadığını,ne acısını,hayata bakışını küçümsemeyi gerktirmiyor.
kısacası ilişkilerinde net ol arkadaşım,kendinden ödün verme,dostun olacak kişi seni bu özelliklerine göre severse yol alıyorsun zaten.

bu face,twitter çıktığından beri koca koca insanların içinden ergen fışkırıyor sanki.alien misali,dışı insan,içinde yaratık yaşıyor.

papatya

haşlanmış patateslerle patates kavurması yapabilirsin

MALZEMELER:

5 adet orta boy patates
1 adet kurusoğan
1 yemek kaşığı domates salçası
4-5 yemek kaşığı sıvıyağ
tuz
karabiber
bir kaç dal maydanoz
Kırmızıpulbiber( arzuya göre)
maggie bulyon

YAPILIŞI:

Patatesleri haşlayın ,kabuklarını soyun.(patates salatası yapar gibi haşlanacak )Kuş başı doğrayın.Bu bir kenarda beklerken siz tencereye yağı koyun piyazlık doğranmış soğanı katıp biraz kavurun.İçine salçayı katın,salça soğanla kaynaşınca patatesleri ekleyin tuz ,karabiber,kırmızıpulbiber ekleyin ince kıyılmış maydanozları da katıp biraz daha kavurup servis tabağına alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…