- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
allah razı olsun canım.Aminn annelerimize Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
banucum Allahım senin annenin de mekanını cennet etsin..
bulamadım sunnyciğim bulamadım.o kot senin bu kot benim denedim de denedim.allahım yok yok.benim zevkim belli,kaliteli olacak,oranı buranı dışarı fışkırtmayacak,yeni yetme gibi göstermeyecek ama üstümden de dökülmeyecek.aldığım markaların belli modelleri var,onlar da üretimden kalkıyor yavaş yavaş.haliyle daha gençlere yönelik kuplarda çalışıyor firmalar.şöyle taş gibi kotlar kalkmış piyasadan,mavi ilk çıktığında harikaydı modelleri şimdi o da sapıtmış.o kalite yok.lewisin bir kaç modelini seviyorum,lee ve diesel zaten burada yok.çıplak kaldım kış ortası dermişim.yusum çok geçmiş olsun
hahaha senfat benimki de hiç hoşlanmıyor kk ya girmemdengeçengün soruyo, ya ne konuşuyosun kimle konuşuyosun bu kadar saat diyo
en çok ne konuştuğumuzu merak ediyo ama
lifeandi teşekkür ederim canımbakalım doktor ne diyecek:44: emekli değilim maalesef, çalışma hayatım hiç olmadı
papatya'cım ben yanlış anlaşılmak istemiyorum canımbenim bu topikteki hiç kimsenin mesleği ya da söyledikleriyle
ilgili en ufak bir şüphem bile olmadı kesinliklegeçen akşam muhabbet ederken burayla ilgili, kızlarıma benim kk'da
böyle arkadaşlarım var dedimonlar da bunun üzerine bana böyle dediler. ben zaten söyledim onlara burda böyle birşey olmayacağını
geçmiş olsun canım. kabanını da güle güle giysin inşallah oğlun
benim eşim de öyle canım birisi onun paylaştığı bişeyi beğenince çocuk gibi seviniyo hele ki birkaç kişi beğenirse
takipçilerim var diyo
papatya bence de sil gitsin canımşimdi sana yönelik yaptığı laf sokmaları, paylaşımları senin gördüğünü biliyor, mutlu oluyor bence
silersen bunu yapamayacak daha sinir olacak
ne iyi yapmışsınız sefanız olsun
inşallah bulmuşsundur banusultan
bizde de topikten esinlenerek
tarhana çorbası
patates kavurma
zeytinyağlı pırasa
salata var canımselini ben de merak ettim şimdi:26: belki haftasonu eşiyle geziyordur
evime geldim bu akşam, insanın evi gibisi yok
tamam annemlerde de çok rahattım ama ben biraz evciyim işte.
bi yere de gitsem uzun ya da kısa süreli, evimi özlerim.
bu sabah annemlerde kahvaltı yaptıktan sonra abimlere geçtik
annem evde tepside kıymayla kebap türü bir şey yaptı, adını bilmiyoz
ve deeeee, ben istedim diye kabak tatlısı yaptı
abimlere götürdük yemeği, orda hep beraber yedik.
sonra beni eve bıraktılar
sabah kalktığımda o kadar çok kar yağmıştı ki, dedim biraz daha yağsa da okullar tatil olsa
yaramaz öğrenci gibi hissettim kendimi
sonra p.tesi üç sınıfı sınav yapacağım aklıma geldi
dedim ki Allahım geri aldım duamı, lütfen tatil olmasın, şu işleri halledeyim
akşamüstü eşim aradı, yarın okullar tatil dedi
neyse bakalım
kadınlar kulübüne eşlerin tepkileri konuşulmuş
benim eşim de ne zaman başım sıkışsa "aç kadınlar kulübünü, orda kesin vardır, bulursun bir çare" der
sağlığımla ilgili büyük bi sorunumu doktora gitmeden burdan öğrendiğim yöntemlerle halletmiştim de bir zamanlar
o yüzden eşim burayı çok destekliyor ve içi rahat burada takıldığım için
hatta buradan farmasiyi ve aycangülü (sen tanırsın bu üyeyi farmasi) o kadar anlatmışım ki, eşim biliyor onları da artık
allah razı olsun canım.
bulamadım sunnyciğim bulamadım.o kot senin bu kot benim denedim de denedim.allahım yok yok.benim zevkim belli,kaliteli olacak,oranı buranı dışarı fışkırtmayacak,yeni yetme gibi göstermeyecek ama üstümden de dökülmeyecek.aldığım markaların belli modelleri var,onlar da üretimden kalkıyor yavaş yavaş.haliyle daha gençlere yönelik kuplarda çalışıyor firmalar.şöyle taş gibi kotlar kalkmış piyasadan,mavi ilk çıktığında harikaydı modelleri şimdi o da sapıtmış.o kalite yok.lewisin bir kaç modelini seviyorum,lee ve diesel zaten burada yok.çıplak kaldım kış ortası dermişim.bana çizme paça model ve marka tavsiyesi veriniz lüttfeen.
bi biskrem versem
oyyyyy oyyyy yerim ben sizin anne kız gezmelerinizi en büyük hayalimdir çocugumla baş başa dışarı çıkıp birşeyler yapmak hele birde önceden anlaşıp arkadaş gibi takılmak
Allahım bana da nasip eder inşalllah ama bütün bunlardan önce tığ gibi zayıf olmam lazım şöyle fıtık gibide giyindim mi oğlumun yanında kız arkadaşı gibi durmalı kızım yanında oda arkadaşı gibi yakın olmalıyım neeyyyyyyyyyyysssseee benim hayallerim tavan yapıp sonradan boğazımda bişeyler düğümlenmeden ben gidip ütülerimi yapayım
sıcak çikolatalar benden olsun maksat samimiyetimiz belli olsun:13:
ah ben de hiç görmüyorum hiç vall o sepet hep mi dolu olur yaaaasabah iyiki erken kalkmışım, oğlumun kulağı ağrıyordu, hastaneye gittik, iğne yaptırdık. şu medical park 2. evimiz oldu artık, bıktım valla hastalıktan. ordan çıktık efeye daha kalın bir kaban baktık, aldık geldik. gelir gelmez, ütü ve çamaşırlar devam. ben evlendiğimden beri o kirli sepetini hiç bomboş görmedim. :) göstermiyo kendini bana.
ben varım canıım bayılırım oğlumun tişörtlerini doğum gününde süsledim magnet yaptım doğum gününde çok seviyorum şimdi niyetim battainyeye keçe dikmek var ecerce var oraya bak bayılırsın süperbugün fairinin 84lüsünü kampanya denk geldi 15,99 aldım sarı olanından umarım bundan çokkkk memnun kalırım
hatnlar beni bu aralar keçe ile kıyafet süsleme merakı sardı
bir kaç resim ekleyeyim sizlere hazır evde silikon tabancası da varken hoooobiiiiiiiiiii olur bana
sizlerinde böyle hobileri var mı bakalım kimlerde ne cevherler var
Eki Görüntüle 596819 Eki Görüntüle 596820 Eki Görüntüle 596821 Eki Görüntüle 596822 Eki Görüntüle 596823 Eki Görüntüle 596824 Eki Görüntüle 596825 Eki Görüntüle 596826
ben bi ara ahşap boyama ile ilgilendim bir kaçtane istediğim şekil vardı onları boyadım
kıyafet süsleme işi dikkatimi çekti pul boncuk kurdela taşlarla sıkıldıgım kıyafetimi süsleyip yeniledim
iplerle örgü desen ooooo çeşit çeşit
ama zevkelrimim kısa vadeli oluyor araştırıken o hazzı alıyorum bir kaç tanede yapınca yetiyor fazlaya gerek yok
anlattığın sırrın asla senin alehinde kullanılacak sana koz olacak şeyler olmasıngeçmiş olsun kuzucuğa, ayrıca aldıklarını da güle güle giysin...
sabah patates haşlamıştım. birazını yedik azıcık kaldı. nasıl değerlendirebiliirm bu patatesi. börek yapmak istemiyorum. diyetteyim. yersem olmaz şimdi.
geçenlerde size yazmıştım bir arkadaşımla aramızda hoş olmayan şeyler geçti. şimdi konuşmuyoruz. şu anda sürekli facebook ve twitter da bana yönelik şeyler yazıyor. tabi ki isim vermiyor ama ne kötülüğüm kaldı, ne yılanlığım, ne vicdansızlığım. ve ben onun içimn o kadar çok şey yaptım ki. çok ta seviyordum. ben aslında ona karşı olumsuz birşey hissetmiyordum ama bu yazdıklarından sonra allah korusun nefret etmeye başladım sanki. o da bana resmen düşmen olmuş.
çevresi tarafından çok pohpolanmış bir insan. kendisine çok değer verilmesine alışmış, kendini kusursuz zanneden biri. ben gayet kayıtsız davranıyorum ona karşı. ortak arkadaşlarımızla görüştüğümde bile onunla ilgili konuşma geçecek olsa da lütfen konuşmayalım diyorum. gittim kendisiyle konuştum. sonrasında karşılaştığımız ortamda o benimle konuşmadı. bende üstelemedim.
facebook ve twitten onu silmeyi düşündüm bu sefer de bak umursuyor diyecek. ama yazdıklarını görmek sinirimi bozuyor.
ne yapmalıyım bilmiyorum.
hayat ne tuhaf. bundan sonra insanlara asla sırlarımı vermicem ve kimseyle samimi olmayacağım.
ben de sen gibi düşünüyorum kafa yapımız çok benziyortek kelimeyle yapılan ''adilik''
papatyacım yazdıklarını görmemek seni mutlu edecekse sil gitsin
tam tersine umursuyor değil beni tamamen hayatından silmiş diye düşünsün bence o saatten sonra
senin için kendisinin hiçbirşekilde bir anlam ifade etmediğini anlayabiliyorsa anlasın
derse desin çok da tın en fazla 2 gün konuşur sonra susar ama sen onu 2 gün daha çekmek zorunda değilsin bu benim fikrim canımay öyle mi diyorsun. üstelik aramızda geçen kötü şeylerden sonra birisi üzülmemem için onunla ilgili öyle şeyler anlattı ki şaştım kaldım. buna rağmen benim ona kötü şeyler yazmam gerekmez mi. istesem bunları anlatamazmıyım. ama yapmam. o kadar kalitesiz bir insan değilim. o benim için yanlış seçimmiş. zaten bir yıl önce tanışmıştık. rabbim beni kurtardı galiba.
zaten bakıyorum face'de benim çok samimi olmadığım , çok selamlaşmadığım insanların fotolarını falan beğeniyor. hiç kaçırmıyor...
silsem öyle mi düşünür ki...yani bak nasıl rahatsız ettim beni sildi demez mi?
bu na vaktim değerli değersizlerle uğraşamıyorum cevap verirse değersiz misin der geçersinne taraftan bakılırsa öyle görülür
yeri gelirse aynı bulunduğunuz bir ortamda lafı şöyle de sokar geçersin '' hayatımda radikal kararlar aldım ve uyguluyorum
benim için zerre kadar değeri olmayanların üzerine çiizik atıp geçiyorum
bir böceği beslesem üzerini çizdiğim asalakları taşımaktan daha büyük bir mutluluk verir bana
sıfır da birşeydir ama benim için sıfır bile olmayanlara postayı koyuyorum '' gibilerinden mesela
aynen öyle vallageçmiş olsun kuzuna.yeni montunau da güle güle giysin.aman çamaşır deyip yaramı deşme.bitmez bacım bitmezzz..
oh ne güzel.böyle devam canım.
ben de takı tasarımı kursu aldım,hem tasarladım,hem geniş bir müşteri kitlem vardı,iyi de kazandım lakin banuş doğunca bıraktım.tekrar başlamam için de büyümesi lazım, minik parçalarla çalışılıyor,yutar filan,çok dağınık bir iş çünkü..
aklımda daha çok şey var öğrenilecek,bildiklerim tığ işi,örgü,kanaviçe,az buçuk ta kesip dikiyorum..bu ara şu amigurimiye bakıyorum da başlayamadım.
tek gerçekleştirebildiğim hobim okumak diyeyim.keşke bunu iş olarak yapabilseydim.
1 yılda samimi olmak çok doğru değil.ama bazen de yıllardır tanıdığın insan başka bir yüzünü gösteriveriyor,şaşırıyorsun.
ben böyle konularda çok tersimdir,doğru ol canımı ye derim,yanlışını,bile bile incitme çabasını görürsem de kişi başına ne geldiğini anlayamaz bile.
ben de böyle bir olay yaşadım kısa süre önce,aldım karşıma,saydım,döktüm,haddini ,yerini bildirdim.kimseyi kırmamak için kendimden ödün veririm,lafıma sözüme dikkat ederim ama kendimi de ezdirmem,edepsizlik ettirmem.her türlü ilişkide seviye ararım.bu insan beni grubumuzun içinde ezmeye,küçük düşürmeye çalıştı,sakinliğimi laf bilmezlik,cevap vermezlik sanmış küçük aklıyla,cevabını aldığındaki şaşkınlığına çok güldüm.herkesin bir hayat birikimi var,ben de neler gördüm geçirdim ama bu ne kimsenin yaşadığını,ne acısını,hayata bakışını küçümsemeyi gerktirmiyor.
kısacası ilişkilerinde net ol arkadaşım,kendinden ödün verme,dostun olacak kişi seni bu özelliklerine göre severse yol alıyorsun zaten.
bu face,twitter çıktığından beri koca koca insanların içinden ergen fışkırıyor sanki.alien misali,dışı insan,içinde yaratık yaşıyor.
dimi ama okşamak lazımmmmmkoçum benim beee,kim tutar seni..gel bir öpeyim.
işte bu arkadaşım,oyun oynama,açık ol,sevmiyorsan saygı göster,sınırımı geçme,değil mi.yok illa şöyle bir ufaktan okşanmak istiyorlar.
bence de doğruaynen öyle :13::13::13::13:
ilişkilerimde net bir insanımdır
karşımdaki ''insan'' olsun canımı yesin
sınırlarımı ve sinirlerimi ilk etapta zorlarım baktım olmuyor plağın arka tarafını çevirir attan düşmüşe benzeterim
arkadaşım herkese hakettiği kadar değer vereceksin
ergen o ergenkırmızı mercimek çorbası, taze fasulye (bu dönemde beni fasulye alıyor diye kışkışlamayın buzluktan), etli nohut belki hafta içi de bulgur pilavı yaparım biraz da dünden kalma makarnam var
benim de facebookta başıma gelen bir olay var 2 numaralı teyzem (ki en çılgını odur) sürekli bir şeyler paylaşır sonra da bana sohbet bölümünden illa beğen beğen diye baskı yapar çocuk gibi hiç sirkencubin napıyorsun nasılsın demez; geçen akşamlarda yine aynısını yaptı (ben de o sırada projeyle uğraşıyorum bi yandan da farklı sekmede açık facebook bilirsiniz hepiniz böyle yapıyorsunuzdur) ben de dayanamadım "teyzecim müsade et de paylaşımlarını beğenip beğenmeme insiyatifi bende olsun" dedim sonra mutfaga filan geçtim bir baktım bizimksi aman sakın beğenme yazmış sonra da paylaşımını silmiş; çok şaşırdım karşımdaki 44 yaşındaki teyzem mi yoksa 15 yaşında bir ergen mi bilemedim :26:
ben ik defa sırlarımı verdim diye sırtımdan vuruldum karşıma geçip sırlarımı herkese anlattılar biri hakkında basit bişey demiştim birebin katıp üstüme saldılar üniversitedeydim o zaman son oldu ondan sonra töbe dedim bana koz olarak kullanılacak hiçbir şey anlatmadımhay ağzına sağlık...aslında hiç karşılaşmıyoruz. farklı fakültelerdeyiz, binalarımız ayrı...ama ortak arkadaşlarımız var. onları da konuşturmuyorum. belki de bunu biliyordur onun için öfkelenip öyle şeyler yazoyordur. dedim ya kendisi çok alışmış insanların sürekli onu pohpolamasına...kendisine çok değer verilmesine...
canım benim de içimden geçen telefondan, faceden ve twitten silmek. ama dediğim gibi ya değişik anlayıp bak rahatsız oldu, hala beni umursuyor, benim yazdıklarıma dikkat ediyor derse. o beni silemedi ama ben eskiden ne yazıyorsam hep genelde aynı şeyleri yazıyorum.
çok teşekkür ederim tarif için. hemen denicem. az önce telefondan bakınca okumuştum. bir arkadaş yoğurtlu ve havuçlıu bir tarif vermişti. şimdi bulamıyorum acaba sildimi ki...
sildiysen iyi yaptın ne derse desin çok da fifi diyip geç senden değerli mi
banusultan canım haklısın kimseyle samimi olmamak gerekiyor. bu bana iyi bir ders oldu. ama samimiyiz derken herşeyi konuşmuyorduk. ben bu konularda katıyımdır. kendime ilgili çok şey anlatmam. günlük şeyler. birine kızdıysam falan dertleşmek anlamında yada işte biri hakkında konuştuğumuz olmuştur. iyi ya da kötü... insanların kişiliklerine saygısızlık etmem, bugün bana şunu dedi, yada şu olmuş gibi. ama ailem, eşim yada buna benzer sırlarımı kimseciklere vermem. hayatımnda hiç çok samimiyim, aramızdan su sızmaz diyeceğim kimse olmadı. anlatmam gerken birşey varsa da üstü kapalı anlatırım. zaten mesele de buydu. ona yalan söylediğim iddia etti kendisi. halbuki ben onu korumak için eksik anlatmıştım.
kesinlikle her harfine katılıyorummmmpapatya sen bu kızı umursuyor musun ????????????**
umursamıyorsan onun neler düşüneceğini vs niye kurguluyorsun
boşver canımmmmmmm
ya sen farkında mısın bilmem ama sen onu umursuyorsun bu tavırlarınla ve düşüncelerinle
sök at gitsin
hayatta ''sen '' daha değerlisin , öyle de olmalısın bunun adı bencillik değil sana bağlı diğer hayatlara da kaliteli yaşam fırsatı verebilmek adına bunu yapmalısın bence
performansını kötü etkileyecek her durum ve kişiden uzak dur bence emin ol çok faydasını göreceksin
bu akşam
ıspanak yemeği
çorba
turşu ve salata var menümde.
bu arada kızlar ben selini çok merak ettim,hafta sonu girmiyor muydu.
bir bileniniz yazsın lütfen..
kızlar ya bi gün gelmedim 30 sayfa ilerlemiş senfatcım seni baya aktif gördüm aralarda bana bi özet geçiversen nasıl mekbule geçecek biliomusun:)))
kız adam haklı valla,benim bile midem kalktı.benim eşim de kk ya girmeme hiç sinirlenmez geçenlerde iğne oluyorum aşılama için ama baktık ilaç bitmesi lazım bitmedi. yanlış mı yaptık diye baya evham yaptık benimki diyor ki illa ki kk ya sor. sordum sağolsun kızlar bi saat içinde cevap verdiler. meğer üzerinde yazandan daha fazla oluyormuş ilaçta..
ama ne yazdığımızı pek merak etmez. gerekeni ben söylerim zatengebelik topiklerinde yok akıntı geldi filan diye yazılıyor ya midesi bulanıyor öğğğhhh yapıyor gel gel oku istersen diyorum midesi bulanıyo kaçıyo..
marka konusunda fazla bilgim yok maalesefnerede olduğunu bilmiyorum ama çevrende değişik küçük mağazalara bakabilirsin canım
hatta aradığın tarzda kotlar bulduğunda iki tane al mümkünsebenim kızlar çok beğendikleri birşey olduğunda eğer fiyatı da uygunsa
yedeklerler mutlakaben bazen kızarım neden aynısından iki üç tane alıyorsunuz diye, onlar da değişik kombinleyebileceklerni, bi de her zaman
bulamayabileceklerini söylerler
kızlar değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
karar verdim ben bir hafta boyunca hiç aktif olmayacağım. bakalım o zaman da birşeyler yazacak mı???sonra da sileceğim heryerden...bana karşı aşırı öfkeli. halbuki ben bu öfkeyi hakedecek birşey yapmadım...eşim bile kanıma dokunuyor yazdıkları diyor...
allahım sevdiğim, arkadaşım dediğim biri nasıl bir anda bu derece çirkefleşebilir ya..
inanamıyorum...
olacak o kadarda oya başarın tiplemesi hehehehehkız adam haklı valla,benim bile midem kalktı.zaten midem hassas ilaçla günü kurtarıyorum o topiğe girsem sonum lavabo olur benim.
benim ki hiç merak etmez,adam merak kısmını aldırmış beyninin.ben anlatırsam dinler,ben de hatun meselelerini pek anlatmam.onca yıldan sonra böyle oluyor demek.
kızların tam benim kafadan,ben alay konusu olurum bazen,üstümde bir şey görseler yeni,kaç rengini aldın derler.sevmiyorum zaten alışverişi,aa bu güzelmiş,bir siyah bir beyaz,bir de şu rengini alayım derim,kasiyer de bir garip bakar zaten.
bu akşam da 15 kazak denedim,ancak 1 tane beğenebildim,bir de saç boyası aldım,geldim saçımı boyadım.gidip yıkayayım artık.bakalım nasıl olmuş..
birazdan görüşürüz,beni özleyin anacığımmmm...[muck 333]hatırlayan çıkacak mı bakalım.
orda da beraberiz ya senle ordan biliyorummmm hihhiihilovelicim ya çok güldüm sana benim için temizlik topiğindede yok demişsin ya nerde olcam ki ya temizlik topiğinde yada kirli çıkılarda ahhhhhh ahhhh bekarlığımda o çeyiz topiği senin bu çeyiz topiği benim gezerdim :)))) evlendim böle oldum :)) yaşarken oldum ben
kızlar değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
karar verdim ben bir hafta boyunca hiç aktif olmayacağım. bakalım o zaman da birşeyler yazacak mı???sonra da sileceğim heryerden...bana karşı aşırı öfkeli. halbuki ben bu öfkeyi hakedecek birşey yapmadım...eşim bile kanıma dokunuyor yazdıkları diyor...
allahım sevdiğim, arkadaşım dediğim biri nasıl bir anda bu derece çirkefleşebilir ya..
inanamıyorum...
oh iyiymişsin,sevindim canım.aman iyi ol da gez..banucum beni sormuşsun:))) canım ya dün sabah kalktım istanbulqa gittim kuzenim dogum gününe sonna akşma orda kaldım netlerinde arıza varmış g
remedim bu günde bi arkdaş ev almış ona hayırlı olsuna gittik :)) adkşam geldim yemek memek daha yeni geldim ev süper süper süperdi hatta size şartlarını sölim
ev 130 metrekare yeni bi pev site içinde içinde yüzme havuzu tesisleri falan var
fiyatı 185.000 banka falan diil ev toki gibi bankadan faiz almadan alınıo
peşinat olarak 10.000 verilio aylık ödemesi 2.200 tl bir sene sonra ara ödeme olarak 10.000
6 sene boyuncada 2.200 ödencek ev şahane fakat şehire uzak mesela benim iş yerime 12 kilometre uzaklıkta
o evi almış olsak çocuk olcak öğlen gelip emzirmem lazım öğlen eve gidemicem bi sorun olsa elimin altında olmıcak,evin mevkisi 5-6 yıl içinde gelişmeye açık hani bi evim olsa yatırım amaçlı alınabilcek şahane ,içinde at koşturulcak bi ev ama bu şartlarda
aman canım,çıtırsın sen daha,ihtiyacın yoktur.benim beyazlarım var ne yapayım.eşim bayılır bakımlı olmama,çokça da teşvik eder,aslında o kokoş istiyor ama benim ruhumda yok.temiz olayım,temiz giyineyim yetiyor bana.arada gözü gönlü açılsın diye yapıveriyorum bayılıyor.banucum ben de en çok eşimi çekiştirdiğimde bişeyler çıtlatırım... sanırım vicdanımı rahatlatıyorum
bu arada gözümden kaçmadı burdaki hatunların hepsi ne bakımlı.. öyle kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissetmeye başladım
26 yaşındayım daha saçıma boya vurmadım.. makyaj evde bile yapmıyorum cildime hiç bakamam maske filan hiç yapmam..
bi 3-5 yıl geçse Allah ömür verirse nineye dönerim kesin...
ama çookk tembelimm bu konudahiç içinden gelmez mi bi insanın
güzelim o hep çirkeftir de biz gönül gözüyle güzel görmeye çalışırız.kızlar değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
inanamıyorum...
süpersin lovelim yav.şimdi o tiplemenin dudaklarını uzatarak attığı öpücüğü gözünün önüne getir,bak aynısından yolladım sana.olacak o kadarda oya başarın tiplemesi heheheheh
orda da beraberiz ya senle ordan biliyorummmm hihhiihi
o hiç arkadaşın olmamış canım
de ki allahın sevgiili kuluyum ki dostumu düşmanımı gördüm her şerde bir hayır vardır o insan belki seni gerçekten sevmiyordu o yüzden hiç kafa yorma çek çizgini yoluna devam
çırağan sarayı lafı mı duydum
ne güzel ya. Allah'ım bize niye böyle romantiği denk gelmemiş
tarihi mekanlara bayılırım.
abisi kardeşi kuzenii hatta ve hatta bekarsa babası falan var mıKızlar bugün hiç okuyamadım şimdi de tlfdan girdimsunny abla nişanlım boğazda çırağanda yemek rezervasyonu yaptırmış diğer sürprizleri de görünce öğrencm artık :) hemen sana haber vereyim dedim
.aslında çalıştığın ortamda böyle olaylarda bir görüneceksin millete,geri kalan da ders alacak,ayağını denk alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?