Kirli Çıkılar )))

Aminn annelerimize Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
banucum Allahım senin annenin de mekanını cennet etsin..
allah razı olsun canım.
bulamadım sunnyciğim bulamadım.o kot senin bu kot benim denedim de denedim.allahım yok yok.benim zevkim belli,kaliteli olacak,oranı buranı dışarı fışkırtmayacak,yeni yetme gibi göstermeyecek ama üstümden de dökülmeyecek.aldığım markaların belli modelleri var,onlar da üretimden kalkıyor yavaş yavaş.haliyle daha gençlere yönelik kuplarda çalışıyor firmalar.şöyle taş gibi kotlar kalkmış piyasadan,mavi ilk çıktığında harikaydı modelleri şimdi o da sapıtmış.o kalite yok.lewisin bir kaç modelini seviyorum,lee ve diesel zaten burada yok.çıplak kaldım kış ortası dermişim.bana çizme paça model ve marka tavsiyesi veriniz lüttfeen.

benim eşim de kk ya girmeme hiç sinirlenmez geçenlerde iğne oluyorum aşılama için ama baktık ilaç bitmesi lazım bitmedi. yanlış mı yaptık diye baya evham yaptık benimki diyor ki illa ki kk ya sor. sordum sağolsun kızlar bi saat içinde cevap verdiler. meğer üzerinde yazandan daha fazla oluyormuş ilaçta..

ama ne yazdığımızı pek merak etmez. gerekeni ben söylerim zaten gebelik topiklerinde yok akıntı geldi filan diye yazılıyor ya midesi bulanıyor öğğğhhh yapıyor gel gel oku istersen diyorum midesi bulanıyo kaçıyo..

marka konusunda fazla bilgim yok maalesef nerede olduğunu bilmiyorum ama çevrende değişik küçük mağazalara bakabilirsin canım
hatta aradığın tarzda kotlar bulduğunda iki tane al mümkünse benim kızlar çok beğendikleri birşey olduğunda eğer fiyatı da uygunsa
yedeklerler mutlaka ben bazen kızarım neden aynısından iki üç tane alıyorsunuz diye, onlar da değişik kombinleyebileceklerni, bi de her zaman
bulamayabileceklerini söylerler

olur bıdıkım olur.allah yazdıysa herşey olur.bak ben ne kadar bekledim,kendimden umudu kestim rabbimden kesmedim.
hatta bir ara galiba benim kaderimde çocuk yok dedim,kabullendim,etrafımdaki bebekleri severek,komşu çocuklarına,arkadaşların bebeklerine bakarak bastırdım isteğimi.öyle de mutlu oldum.
şimdi hayallerimin ötesini yaşıyorum,şükrü hiç unutmadan,sen neden yaşamayasın.
ama eşinle şu yaşadığın günler de çok güzel gelecek sana çocuktan sonra,ne başıboşmuşuz,ne rahatmışız diyeceksiniz.tüm hayatı size bağlı bir can gelince dünyaya,hastalandığında,ağrıları olduğunda,hep acabalarla,gelecek endişeleriyle yüklü bir zaman olacak önünüzde.
ben şimdi eşimle doya doya yaşadığım,elele gezdiğim,uzun pazar kahvaltıları yapıp,sahilde sabahladığımız zamanları da çok özlüyorum.tam 7 sene böyle yaşadık dile kolay.ama kayıp zaman olarak görmüyorum,birlikte her şeyi doyasıya yaşadığımız,tüm isteklerimizi gerçekleştirdiğimiz,birbirimizi sonuna kadar tanıdığımız bir zaman dilimi benim için.

kızlar ya bi gün gelmedim 30 sayfa ilerlemiş senfatcım seni baya aktif gördüm aralarda bana bi özet geçiversen nasıl mekbule geçecek biliomusun:)))

yok sunny ablacım yanlış anlaşılma yok ortada...asıl ben yanlış anlaşılmak istemem. hani biz gerçeğiz demek istemiştim....

ah ben de hiç görmüyorum hiç vall o sepet hep mi dolu olur yaaaa

ya geçmiş olsun nasıl şimdi iyi dimi enfeksiyon mu
ben varım canıım bayılırım oğlumun tişörtlerini doğum gününde süsledim magnet yaptım doğum gününde çok seviyorum şimdi niyetim battainyeye keçe dikmek var ecerce var oraya bak bayılırsın süper
anlattığın sırrın asla senin alehinde kullanılacak sana koz olacak şeyler olmasın
ben de silerim diyenlerdenim ne üzecek kendimi canım tatlı kimse için kendimi yıpratamam bu dünya kısa üzülyorsa seni kesip atmalısın yoksa kanatıp dururlar
ben de sen gibi düşünüyorum kafa yapımız çok benziyor
derse desin çok da tın en fazla 2 gün konuşur sonra susar ama sen onu 2 gün daha çekmek zorunda değilsin bu benim fikrim canım
bu na vaktim değerli değersizlerle uğraşamıyorum cevap verirse değersiz misin der geçersin
aynen öyle valla
banu senle de kafa yapımız aynı beni üzenle görüşmem içimi döker çeker giderim içimi dökmezsem çatlarım
hele arkadaşıyla küstün diye küsen tipler yok mu direk silerim onu
hatta okulda bir bayan hoca vardı mdr yard önümde tartıştılar kadın sonra her yerde adamın yapmadıklarını yapmış gibi anlattım önümde konuşulunca ben de hayır olay böyle böyle oldu dedim diye kadın benle konuşmadı neden ondan taraf olmadım diye nasıl olayım yapmadığı halde bir adam suçlanıyor sussam suça ortak olurdum vicdanım rahat vermezdi çok samimi olduğumuzu düşündüğüm bu arkadaş da bana sırt dönd, gittim sordum neden böylesin diye herkese böyleyim dedi oysa biz çok samimiyiz dedim eğer mevzudan dolayı böyle davranoyrsan sen bilirsin suça ortak olamazdım dedim son konuşmam oldu zaten faceten silmiş
koçum benim beee,kim tutar seni..gel bir öpeyim.
işte bu arkadaşım,oyun oynama,açık ol,sevmiyorsan saygı göster,sınırımı geçme,değil mi.yok illa şöyle bir ufaktan okşanmak istiyorlar.
dimi ama okşamak lazımmmmm
bence de doğru
ben önce çok vericiyimdir iyiyimdir yardımcı olurum ihtiyacı olduğunda yanında olurum ama yalana dolana gelemem bişey duyarsam da gider sorarım hiç gelemem oyuna falan
ergen o ergen
benim facede iki ayrı hesabım var birinde sadece arkadaşlarım hepsi kkdan olanlar bi de aile ve diğer arkadaşlar var
sürekli girmem de burayı daha çok seviyorum
ben ik defa sırlarımı verdim diye sırtımdan vuruldum karşıma geçip sırlarımı herkese anlattılar biri hakkında basit bişey demiştim birebin katıp üstüme saldılar üniversitedeydim o zaman son oldu ondan sonra töbe dedim bana koz olarak kullanılacak hiçbir şey anlatmadım
kesinlikle her harfine katılıyorummmm
bu akşam
ıspanak yemeği
çorba
turşu ve salata var menümde.
bu arada kızlar ben selini çok merak ettim,hafta sonu girmiyor muydu.
bir bileniniz yazsın lütfen..

valla temizlik topiğinde de yoktu demin altta gördim

kız adam haklı valla,benim bile midem kalktı.zaten midem hassas ilaçla günü kurtarıyorum o topiğe girsem sonum lavabo olur benim.
benim ki hiç merak etmez,adam merak kısmını aldırmış beyninin.ben anlatırsam dinler,ben de hatun meselelerini pek anlatmam.onca yıldan sonra böyle oluyor demek.

kızların tam benim kafadan,ben alay konusu olurum bazen,üstümde bir şey görseler yeni,kaç rengini aldın derler.sevmiyorum zaten alışverişi,aa bu güzelmiş,bir siyah bir beyaz,bir de şu rengini alayım derim,kasiyer de bir garip bakar zaten.
bu akşam da 15 kazak denedim,ancak 1 tane beğenebildim,bir de saç boyası aldım,geldim saçımı boyadım.gidip yıkayayım artık.bakalım nasıl olmuş..
birazdan görüşürüz,beni özleyin anacığımmmm...[muck 333]hatırlayan çıkacak mı bakalım.

banucum beni sormuşsun:))) canım ya dün sabah kalktım istanbulqa gittim kuzenim dogum gününe sonna akşma orda kaldım netlerinde arıza varmış g
remedim bu günde bi arkdaş ev almış ona hayırlı olsuna gittik :)) adkşam geldim yemek memek daha yeni geldim ev süper süper süperdi hatta size şartlarını sölim

ev 130 metrekare yeni bi pev site içinde içinde yüzme havuzu tesisleri falan var

fiyatı 185.000 banka falan diil ev toki gibi bankadan faiz almadan alınıo
peşinat olarak 10.000 verilio aylık ödemesi 2.200 tl bir sene sonra ara ödeme olarak 10.000
6 sene boyuncada 2.200 ödencek ev şahane fakat şehire uzak mesela benim iş yerime 12 kilometre uzaklıkta
o evi almış olsak çocuk olcak öğlen gelip emzirmem lazım öğlen eve gidemicem bi sorun olsa elimin altında olmıcak,evin mevkisi 5-6 yıl içinde gelişmeye açık hani bi evim olsa yatırım amaçlı alınabilcek şahane ,içinde at koşturulcak bi ev ama bu şartlarda

lovelicim ya çok güldüm sana benim için temizlik topiğindede yok demişsin ya nerde olcam ki ya temizlik topiğinde yada kirli çıkılarda ahhhhhh ahhhh bekarlığımda o çeyiz topiği senin bu çeyiz topiği benim gezerdim :)))) evlendim böle oldum :)) yaşarken oldum ben

banucum ben de en çok eşimi çekiştirdiğimde bişeyler çıtlatırım... sanırım vicdanımı rahatlatıyorum

bu arada gözümden kaçmadı burdaki hatunların hepsi ne bakımlı.. öyle kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissetmeye başladım
26 yaşındayım daha saçıma boya vurmadım.. makyaj evde bile yapmıyorum cildime hiç bakamam maske filan hiç yapmam..
bi 3-5 yıl geçse Allah ömür verirse nineye dönerim kesin...
ama çookk tembelimm bu konuda hiç içinden gelmez mi bi insanın

kızlar değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
karar verdim ben bir hafta boyunca hiç aktif olmayacağım. bakalım o zaman da birşeyler yazacak mı???sonra da sileceğim heryerden...bana karşı aşırı öfkeli. halbuki ben bu öfkeyi hakedecek birşey yapmadım...eşim bile kanıma dokunuyor yazdıkları diyor...
allahım sevdiğim, arkadaşım dediğim biri nasıl bir anda bu derece çirkefleşebilir ya..
inanamıyorum...

Son düzenleme:

papatya sen neden silmiyorsun bu kişiyi:26: belli ki yazdıkları seni kızdırıyor, üzüyor
neden silip hayatından çıkarmıyorsun

olacak o kadarda oya başarın tiplemesi heheheheh

orda da beraberiz ya senle ordan biliyorummmm hihhiihi

o hiç arkadaşın olmamış canım
de ki allahın sevgiili kuluyum ki dostumu düşmanımı gördüm her şerde bir hayır vardır o insan belki seni gerçekten sevmiyordu o yüzden hiç kafa yorma çek çizgini yoluna devam

çırağan sarayı lafı mı duydum

ne güzel ya. Allah'ım bize niye böyle romantiği denk gelmemiş

tarihi mekanlara bayılırım.

oh iyiymişsin,sevindim canım.aman iyi ol da gez..
evet ev güzel olacak ama şartları da iyi olmalı,insan her yönden düşünmeli tabii.
aman canım,çıtırsın sen daha,ihtiyacın yoktur.benim beyazlarım var ne yapayım.eşim bayılır bakımlı olmama,çokça da teşvik eder,aslında o kokoş istiyor ama benim ruhumda yok.temiz olayım,temiz giyineyim yetiyor bana.arada gözü gönlü açılsın diye yapıveriyorum bayılıyor.
güzelim o hep çirkeftir de biz gönül gözüyle güzel görmeye çalışırız.
fikrin güzel,1 hafta bile çok böylesine ama sen bilirsin.aslında çalıştığın ortamda böyle olaylarda bir görüneceksin millete,geri kalan da ders alacak,ayağını denk alacak.
süpersin lovelim yav.şimdi o tiplemenin dudaklarını uzatarak attığı öpücüğü gözünün önüne getir,bak aynısından yolladım sana.
çırağan sarayı lafı mı duydum

ne güzel ya. Allah'ım bize niye böyle romantiği denk gelmemiş

tarihi mekanlara bayılırım.

ama senfat ben canımın içiyle olayım da her yer saray bana.gönlümün sultanı bana gönül tahtında kurar sofrasını..

abisi kardeşi kuzenii hatta ve hatta bekarsa babası falan var mı
hemen alabilirim
.aslında çalıştığın ortamda böyle olaylarda bir görüneceksin millete,geri kalan da ders alacak,ayağını denk alacak.

tam benim taktik
deli deliyi görünce abasını saklarmış
önce bi çemkiririm kimse yanıma yaklaşamaz
istemediklerim tabi
istediklerimi alır götürürüm diyardan diyarlara

sunny ablanın kızlara foto yükleyecektim unuttum

2000 yıllık mezar

ablayım ama arkadaş bende de sen onlara(bknz. kıroyum ama para bende)

bu da küçük arkeolog

3000 yıllık insan kılçiğu bulmuşken

ve deeeeeeeee çeşme eretrai antik tiyatroda gösteri yaparken

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…