- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
kayınvalidemler glemeden ben ortalığı topladım eşim de her yerleri süpürdü.
3 gün annem var ben rahatım yani
şimdi diyceksiniz annene mi yaptırcan.. ben çoğunlukla annem gelmeden genel temizlik yaparım ama şimdi yapmadım. gerçi yapsam da annem durmaz.
kadının elini tutsam ayağı durmaz parlar benim her yer artık
kayınvalidemler glemeden ben ortalığı topladım eşim de her yerleri süpürdü.
şimdi diyceksiniz annene mi yaptırcan.. ben çoğunlukla annem gelmeden genel temizlik yaparım ama şimdi yapmadım. gerçi yapsam da annem durmaz.
allah annelrimize uzun ömür versin, başımızdan eksik etmesin.
ah canım ya.
anne gibi yar olur mu.tüm dünyayı verseler bir annem eder mi.
kıymetini bilin annelerinizin,özlemleri dayanılacak gibi olmuyor inanın.
allah sağlıcakla lohusa temizliklerini yapmayı nasip etsin inşallah karanfilim.
ohhh süper. biz uzun zamandır kahvaltıya gitmedik. eskiden çok giderdik şimdi pazar sabahı hazırlanıp gitmek zor geliyor...darısı başımıza...merhaba arkadaşlar.
çok güzel ve kocamaaan bahçesi olan bir mekana kahvaltıya gittik. 2 saat oğlum doyasıya koştu, oynadı. zar zor eve getirdik.
ben de tüm haftanın stresini attım
canım aslında ilk darıldığımız zamanlar yumuşaktım ona karşı. biz 4 kişilik bir gruptuk. ikimiz küsünce aramızdan a şahsı ki zaten onlar çok eskiden arkadaşmış. ikisi takılmaya başladı. b şahsı arada onlarla arada benle takılıyor. ama ben a şahsıyla da görüşmeye devam ediyorum. neyse biz darılalı 1 ay oldu. bu a ve b şahısları bizi barıştırmak için hiç bir girişimde bulunmadılar tuhaf değil mi????papatya sen bu kızı umursuyor musun ????????????**
umursamıyorsan onun neler düşüneceğini vs niye kurguluyorsun
boşver canımmmmmmm
ya sen farkında mısın bilmem ama sen onu umursuyorsun bu tavırlarınla ve düşüncelerinle
sök at gitsin
hayatta ''sen '' daha değerlisin , öyle de olmalısın bunun adı bencillik değil sana bağlı diğer hayatlara da kaliteli yaşam fırsatı verebilmek adına bunu yapmalısın bence
performansını kötü etkileyecek her durum ve kişiden uzak dur bence emin ol çok faydasını göreceksin
annelerimiz başımızın taçları. benim annemde öyledir. hiç durmaz. burada yapmasa bile her geldiğinde eli kolu dolu gelir. börekler, yemekler, kekler...kayınvalidemler glemeden ben ortalığı topladım eşim de her yerleri süpürdü.
allahım kızlar başınıza birşey mi geldi....
35 dakika önce yazmışım. çamaşırları katladım geldim. ama kimsecik birşey yazmamış
nerdesiniz....
ben şimdi çocuğu almaya gidiyorum. gelince de yemek faslı başlar bizim evde.
bu arada kendime söz verdim. oğlum uyanıkken yada tv falan izlemiyorsa eğer pc'ye dokunmayacağım bile. gelip gelip offff anne yine mi kk diyor yavrum....
Kızlar bugün hiç okuyamadım şimdi de tlfdan girdimsunny abla nişanlım boğazda çırağanda yemek rezervasyonu yaptırmış diğer sürprizleri de görünce öğrencm artık :) hemen sana haber vereyim dedim
menüm
patatesli taze fasulye
sulu bulgur köftesi
makarna
bulgur köftesini daha önceden köfteleri suda haşlayıp kevgirle tabağa alıp üzerine yoğurt ve hazırladığım sosu dökerek hazırlamıştım
bugün ise tencerede yağı salçayı azıcık da tereyağını maggie bulyon ve biraz tuza ilave ettiğim soğuk suyun içerisine bulgur köftelerini atıp
düdüklüde kısık ateşte 10-15 dk pişirdim
içerisine 1 diş sarımsak da ilave ettim
bugünkü köftem ve taze fasulyem
Eki Görüntüle 597027
Eki Görüntüle 597028
Kızlar bugün hiç okuyamadım şimdi de tlfdan girdimsunny abla nişanlım boğazda çırağanda yemek rezervasyonu yaptırmış diğer sürprizleri de görünce öğrencm artık :) hemen sana haber vereyim dedim
bulgur köftesini daha önceden köfteleri suda haşlayıp kevgirle tabağa alıp üzerine yoğurt ve hazırladığım sosu dökerek hazırlamıştım
senin oğlun kaç yaşında papatya?
Bir de bugün sabahtan beri araştırdığım bir konuyu paylaşayım sizinle.
Konu:HPV.
Şimdi benim popomda ( =) ) bundan 4-5 ay önce ben gibi birşey çıktı. Önce yara zannettim bunu ama anladım ki yara değil. Böyle kahverengi gibi et beni gbi birşey. Bugün farkettim ki bir tane daha çıkmış. Netten araştırmaya başladım ve HPV çıktı karşıma. Görsellerde baktıklarım tabi çok yoğun oolan örneklerdi bende sadece 2 tane var. HPV denen bir virüs neden oluyormuş buna galiba(yanlışsa doktor arkadaşlar doğrusunu yazarlar artık). Ve bu ilerlerse rahim ağzı kanserine neden olabiliyormuş. Pazartesi-salı-çarşamba yazılı yapıyorum okulda ama perşembe günü buradaki kadın hastalıkları doktoruna gideceğim. İnşallah bu hastanede smear testi yapılıyordur da onu da yaptırırım.
benim eşim buraya sinir oluyor. senin gibi eli boş insanlar oturup saçma sapan konuşup, kocaalrınızı mı çekiştiriyorsunuz diyor.
koca kısmı doğru ama benim arkadaslarım aklı başında falan diyorum.
bir de buraya girdiğimi söyleme başkalarının yanında diyorum.
bana kızdıkça hop başlıyor. işi gücü kadınlar kulubune girmek, kafasını hiç kaldırmıyor diyor.
günaydın arkadaşlar, ayy sonunda bişeyler yazabiliyorum.pc ortak kullanılınca istediğim gibi okuyup cvp yazma fırsatım olmuyor ki
meyracm Allah kabul etsin şimdiden ibadetini.bnm için de bol bol dua et.Maşallah çocuklarınla gidebilmek ne kadar güzel bişey.Rabbim bizlere de nasip etsin İnşallah(amin)
sunny abla geçmiş olsun.yarın hastaneye gideceksiniz sanırım.Allah acil şifalar versin.ya genellikle sanalda yalanlar çok olr ya.kızların haklı aslında ama burası bana çok sıcak samimi geliyor.burda yalan yoktur.hepsi de aklı başında hatunlarbu arada bn bir yerden emekli sanıyrdum sizi.valla kendinizi çok iyi yetiştirmişsiniz çocuklar da öyle
senfat harikasın ya.hedeflerine bayıldım özellikle eşinle olan kısmınavay canına sen de neymişsin.yemek konusunda değişik tarifleri deniyorsun beni alan yandı.ya bn çok üşeniyorum yemek konusunda.anca içimden gelirse yaparım.o da kek-sütlü tatlı filan.2 kez kurabiye yaptım hayatımda.ilkinde hamur yumuşak olduğıu için yayılma oldu ama tadı iyiydi.2.si daha güzel oldu ancak şekeri az olmuştu :) bir gün ağlayan pasta yapmak istiyorum
karanfilce hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun ve güzel haberlerini alırız İnşallah.bide ikiz oluyormuş
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.delibocuk doğum günün kutlu olsun.nice mutlu yıllara...nişanlınla bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
dün misafirimiz vardı.arabaşı için toplandık ayıptır söylemesi.inanın koca tencerede çorba kalmadı ama hamuru var biraz.kalabalıktık güzel geçti
selin sen nerelerdesin?iyisin dimi?
son olarak allright hayırlısı olsun cnm.avm diyince aklıma espark geldi senfatın dediği gibi.oralardan bir yer sanırım.bide kiralar yüksek oluyor o civarda
ben kesinlikle doğru söylüyorum. doçentim, profesörlüğümü bekliyorum. bir tane bebeğim var. aslında kocaman da benim gözümde büyümüyor işte. hala bebek...
bu arada çok geçmiş olsun ablacım...
pesssss...şaştım kaldım. benim nickim laptopta sürekli kayıtlı. eşim bakıyor mudur acaba yazdıklarıma. ama bakarsa baksın. nickimi başkası bilmesin de . bizim aramzıda pek kk ile ilgili konıuşma geçmez. eşiminde üye olduğu forumlar var ben hiç ilgilenmem ne yazmış, nicki neymiş diye...
sabah iyiki erken kalkmışım, oğlumun kulağı ağrıyordu, hastaneye gittik, iğne yaptırdık. şu medical park 2. evimiz oldu artık, bıktım valla hastalıktan. ordan çıktık efeye daha kalın bir kaban baktık, aldık geldik. gelir gelmez, ütü ve çamaşırlar devam. ben evlendiğimden beri o kirli sepetini hiç bomboş görmedim. :) göstermiyo kendini bana.
kırmızı mercimek çorbası, taze fasulye (bu dönemde beni fasulye alıyor diye kışkışlamayın buzluktan), etli nohut belki hafta içi de bulgur pilavı yaparım biraz da dünden kalma makarnam var
benim de facebookta başıma gelen bir olay var 2 numaralı teyzem (ki en çılgını odur) sürekli bir şeyler paylaşır sonra da bana sohbet bölümünden illa beğen beğen diye baskı yapar çocuk gibi hiç sirkencubin napıyorsun nasılsın demez; geçen akşamlarda yine aynısını yaptı (ben de o sırada projeyle uğraşıyorum bi yandan da farklı sekmede açık facebook bilirsiniz hepiniz böyle yapıyorsunuzdur) ben de dayanamadım "teyzecim müsade et de paylaşımlarını beğenip beğenmeme insiyatifi bende olsun" dedim sonra mutfaga filan geçtim bir baktım bizimksi aman sakın beğenme yazmış sonra da paylaşımını silmiş; çok şaşırdım karşımdaki 44 yaşındaki teyzem mi yoksa 15 yaşında bir ergen mi bilemedim :26:
hay ağzına sağlık...aslında hiç karşılaşmıyoruz. farklı fakültelerdeyiz, binalarımız ayrı...ama ortak arkadaşlarımız var. onları da konuşturmuyorum. belki de bunu biliyordur onun için öfkelenip öyle şeyler yazoyordur. dedim ya kendisi çok alışmış insanların sürekli onu pohpolamasına...kendisine çok değer verilmesine...
canım benim de içimden geçen telefondan, faceden ve twitten silmek. ama dediğim gibi ya değişik anlayıp bak rahatsız oldu, hala beni umursuyor, benim yazdıklarıma dikkat ediyor derse. o beni silemedi ama ben eskiden ne yazıyorsam hep genelde aynı şeyleri yazıyorum.
çok teşekkür ederim tarif için. hemen denicem. az önce telefondan bakınca okumuştum. bir arkadaş yoğurtlu ve havuçlıu bir tarif vermişti. şimdi bulamıyorum acaba sildimi ki...
banusultan canım haklısın kimseyle samimi olmamak gerekiyor. bu bana iyi bir ders oldu. ama samimiyiz derken herşeyi konuşmuyorduk. ben bu konularda katıyımdır. kendime ilgili çok şey anlatmam. günlük şeyler. birine kızdıysam falan dertleşmek anlamında yada işte biri hakkında konuştuğumuz olmuştur. iyi ya da kötü... insanların kişiliklerine saygısızlık etmem, bugün bana şunu dedi, yada şu olmuş gibi. ama ailem, eşim yada buna benzer sırlarımı kimseciklere vermem. hayatımnda hiç çok samimiyim, aramızdan su sızmaz diyeceğim kimse olmadı. anlatmam gerken birşey varsa da üstü kapalı anlatırım. zaten mesele de buydu. ona yalan söylediğim iddia etti kendisi. halbuki ben onu korumak için eksik anlatmıştım.
merhaba arkadaşlar.
çok güzel ve kocamaaan bahçesi olan bir mekana kahvaltıya gittik. 2 saat oğlum doyasıya koştu, oynadı. zar zor eve getirdik.
ben de tüm haftanın stresini attım
ne güzel,kuzu için ne iyi olmuştur.
karanfilce girdi kanıma akşam kızarmış patateslerle,sabah patates ve azıcık biber kızartması vardı kahvaltıda.
şimdi de evin işlerini tamamlamaya çalışıyorum,süpür,sil,derken,ütü de bitti,hemen yemeği koyup,mutfağı temizleyeyim.
yemekten sonra sözüm var kızımı sıcak çikolata içmeye götüreceğim.
bir de kot almam lazım,ona bakınırım.çok zor beğeniyorum,bakalım bulabilecek miyim..
bu akşam
ıspanak yemeği
çorba
turşu ve salata var menümde.
bu arada kızlar ben selini çok merak ettim,hafta sonu girmiyor muydu.
bir bileniniz yazsın lütfen..
aşkolsun bıdık ya,ben karşındaki dengesizlere dedim,küstüm bak şimdi.
yemekten sonra sözüm var kızımı sıcak çikolata içmeye götüreceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?