Kirli Çıkılar )))

allah annelrimize uzun ömür versin, başımızdan eksik etmesin.

ah canım ya.
anne gibi yar olur mu.tüm dünyayı verseler bir annem eder mi.
kıymetini bilin annelerinizin,özlemleri dayanılacak gibi olmuyor inanın.
allah sağlıcakla lohusa temizliklerini yapmayı nasip etsin inşallah karanfilim.

bu akşam
ıspanak yemeği
çorba
turşu ve salata var menümde.
bu arada kızlar ben selini çok merak ettim,hafta sonu girmiyor muydu.
bir bileniniz yazsın lütfen..

allah annelrimize uzun ömür versin, başımızdan eksik etmesin.

Aminn annelerimize Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
banucum Allahım senin annenin de mekanını cennet etsin..

merhaba kili cikilar,nasilsiniz bakalim keyifler iyidir umarim,ben calistim ,onra eve geldim biraz ortaligi topladim,yoruldum ,bir mola veryim dedim.BU arada fece konsu gecmis,ben butun okul yillarindan tanistigim insanlarin hepsini sildim,zaten konusmam etmem ,ne gerek var dedim sildim,simdi sadece yakin akrabalarim ve kardeslerim var o kadar,1-2 yabanci kisi var onlarida severim o yuzden kaldilar.Aslinda akrabalarimla dahi konusmam,sohbet bolumum surekli cevrim disidir,sirf kardeslerim icin kullaniyorum fecei,bu akrabalarimdan herkes yok bende,ama olanlari da iyi zannederdim,onlar da bir kere daha ic yuzlerini gosterdiler. o yuzden herkese karsi mesafemi korudum,hep soran,hep aciyan kollayan tarafdim.dik.ama artik yok oyle insanlar hayatimda.hepsini sildim hayatimdan,cunku hep bizleri asagiya cekme cabasindalar,hep naif,ses etmeyen tarafdik ama hersey bir yere kadar...hayatimdan ciktiklarindan beri cok daha mutluyum.

Birde en sinirlendigim konus nedir bilirmisiniz,mutsuzlugunuza sevinip,mutlulugunuza sevinmeyenler.biri vardi,hep hayatima dair sorunlarimi paylasirdim,hep beni arar sorardi,sonra duydum ki sagda solda konusmus,bir daha hic birseyimi anlatmadim,o gunden sonra ne beni aradi,ne de saf gibi aylarca aradigim telefonlarima cikti.dusunsenize yarim sene boyunca birisi seni aryior,ee be insan hic mi yarim senede zamain olmaz 10 dk.bir geri donsen olurmsusun iyi niyetli bir unsan oldugum icin hic art niyet aramadim,jeton gec dustu bende.onun ve onun gibilerin yaptiklarina degilde safligima,bu kadar iyi niyetli olusauma yaniyorum...megersem insanlar ne yukseklerde goruyormus kendilerini...bu bahsettigim ve beni aramayn kisi,tabi akraba oldugumuz icin herseyi duyuyorlar,sirf dedikodu var diye,sirf benim zor durumda oldugumu duydugu icin ,beni aramasin mi ne cok sinirlendim, o kadar sene arayip sorma,zor durumda oldugum icin mutlu olupp detaylari ogrenmeye calisiyor.valla o merakli sorusundan sonra ne duyduysan duymussundur uzerine konusmak istemyiorum deyip,bir bahane bulup telefonu kapattim.Birdaha da gorusmeyi dusunmuyorum,zaten ani sehide olmadigimiz icin,gorusmelerimiz bu telefonlardan ibaretti.o da olmayirversin, bosver hic te lazim degilmis bunu cok iyi ogrendim.en iyi arkadasimda,sirdasimda,akrabamda benim esim,bizi bizden baska kimse anlayipta sevemiyormus bunu cok iyi anladim.

merhaba arkadaşlar.
çok güzel ve kocamaaan bahçesi olan bir mekana kahvaltıya gittik. 2 saat oğlum doyasıya koştu, oynadı. zar zor eve getirdik.
ben de tüm haftanın stresini attım
ohhh süper. biz uzun zamandır kahvaltıya gitmedik. eskiden çok giderdik şimdi pazar sabahı hazırlanıp gitmek zor geliyor...darısı başımıza...
canım aslında ilk darıldığımız zamanlar yumuşaktım ona karşı. biz 4 kişilik bir gruptuk. ikimiz küsünce aramızdan a şahsı ki zaten onlar çok eskiden arkadaşmış. ikisi takılmaya başladı. b şahsı arada onlarla arada benle takılıyor. ama ben a şahsıyla da görüşmeye devam ediyorum. neyse biz darılalı 1 ay oldu. bu a ve b şahısları bizi barıştırmak için hiç bir girişimde bulunmadılar tuhaf değil mi????
dedğim gibi ilk zamanlra yumuşaktım ama yazdıklarını okudukça çok soğudum.
umursamıyorum aslında ama yazılanları görüdkçe sinirlerim bozuluyor.
rabbim korusun nefret etmeye başladım sanki. bu kadar çirkefleştiğini görmek çok acı.
annelerimiz başımızın taçları. benim annemde öyledir. hiç durmaz. burada yapmasa bile her geldiğinde eli kolu dolu gelir. börekler, yemekler, kekler...

en son size 1 saayt önce yazmıştım. bu bir saatte puding, taze fasülye ve tarhana yaptım. allah sizden razı olsun tarhanam hiç topaklanmadı.
ardından namaz kıldım, az sonra da çamaşırlarımı katlayıp, oğlumu kurstan almaya gideceğim. ütüyü yardımcım yapar yarın.
bu akşam bizde de tarhana çorba, balık, bol salata var. patates tariflerini yarın akşam denicem...

allahım kızlar başınıza birşey mi geldi....
35 dakika önce yazmışım. çamaşırları katladım geldim. ama kimsecik birşey yazmamış
nerdesiniz....
ben şimdi çocuğu almaya gidiyorum. gelince de yemek faslı başlar bizim evde.
bu arada kendime söz verdim. oğlum uyanıkken yada tv falan izlemiyorsa eğer pc'ye dokunmayacağım bile. gelip gelip offff anne yine mi kk diyor yavrum....

ben oğluma kağıtta kek yapmaya gittim.
çok seviyo ya bıcırık. 2 hafta oluyo yapmayalı. özlemiş galiba 3 tane birden indirdi mideye.
yarasın paşama

Kızlar bugün hiç okuyamadım şimdi de tlfdan girdim sunny abla nişanlım boğazda çırağanda yemek rezervasyonu yaptırmış diğer sürprizleri de görünce öğrencm artık :) hemen sana haber vereyim dedim

menüm

patatesli taze fasulye

sulu bulgur köftesi
makarna

bulgur köftesini daha önceden köfteleri suda haşlayıp kevgirle tabağa alıp üzerine yoğurt ve hazırladığım sosu dökerek hazırlamıştım

bugün ise tencerede yağı salçayı azıcık da tereyağını maggie bulyon ve biraz tuza ilave ettiğim soğuk suyun içerisine bulgur köftelerini atıp
düdüklüde kısık ateşte 10-15 dk pişirdim
içerisine 1 diş sarımsak da ilave ettim

bugünkü köftem ve taze fasulyem

Son düzenleme:

farmasi ellerine sağlık canım, afiyet şeker olsun

oooooooooooo süper canımmmm sürprizleri de hepimiz merakla bekliyoruz:))))

Son düzenleme:
evime geldim bu akşam, insanın evi gibisi yok
tamam annemlerde de çok rahattım ama ben biraz evciyim işte.
bi yere de gitsem uzun ya da kısa süreli, evimi özlerim.
bu sabah annemlerde kahvaltı yaptıktan sonra abimlere geçtik
annem evde tepside kıymayla kebap türü bir şey yaptı, adını bilmiyoz
ve deeeee, ben istedim diye kabak tatlısı yaptı
abimlere götürdük yemeği, orda hep beraber yedik.
sonra beni eve bıraktılar

sabah kalktığımda o kadar çok kar yağmıştı ki, dedim biraz daha yağsa da okullar tatil olsa
yaramaz öğrenci gibi hissettim kendimi
sonra p.tesi üç sınıfı sınav yapacağım aklıma geldi
dedim ki Allahım geri aldım duamı, lütfen tatil olmasın, şu işleri halledeyim
akşamüstü eşim aradı, yarın okullar tatil dedi
neyse bakalım

kadınlar kulübüne eşlerin tepkileri konuşulmuş
benim eşim de ne zaman başım sıkışsa "aç kadınlar kulübünü, orda kesin vardır, bulursun bir çare" der
sağlığımla ilgili büyük bi sorunumu doktora gitmeden burdan öğrendiğim yöntemlerle halletmiştim de bir zamanlar
o yüzden eşim burayı çok destekliyor ve içi rahat burada takıldığım için

hatta buradan farmasiyi ve aycangülü (sen tanırsın bu üyeyi farmasi) o kadar anlatmışım ki, eşim biliyor onları da artık

bulgur köftesini daha önceden köfteleri suda haşlayıp kevgirle tabağa alıp üzerine yoğurt ve hazırladığım sosu dökerek hazırlamıştım

farmasi tarif ettiğin şekilde biz de yaparız, adına da gıliko deriz, süper olur
bulgur delisi biri olarak bayılırım gılikoya
hatta dün kardeşim dedi, yapalım diye
sonra ben eve geçtim kadın temizliğe gelcek diye
annemlere döndüğümde gılikodan vazgeçmiş su böreği yapmıştı kardeşim

yusum çok geçmiş olsun

hahaha senfat benimki de hiç hoşlanmıyor kk ya girmemden geçengün soruyo, ya ne konuşuyosun kimle konuşuyosun bu kadar saat diyo
en çok ne konuştuğumuzu merak ediyo ama

lifeandi teşekkür ederim canım bakalım doktor ne diyecek:44: emekli değilim maalesef, çalışma hayatım hiç olmadı

papatya'cım ben yanlış anlaşılmak istemiyorum canım benim bu topikteki hiç kimsenin mesleği ya da söyledikleriyle
ilgili en ufak bir şüphem bile olmadı kesinlikle geçen akşam muhabbet ederken burayla ilgili, kızlarıma benim kk'da
böyle arkadaşlarım var dedim onlar da bunun üzerine bana böyle dediler. ben zaten söyledim onlara burda böyle birşey olmayacağını

geçmiş olsun canım. kabanını da güle güle giysin inşallah oğlun

benim eşim de öyle canım birisi onun paylaştığı bişeyi beğenince çocuk gibi seviniyo hele ki birkaç kişi beğenirse
takipçilerim var diyo

papatya bence de sil gitsin canım şimdi sana yönelik yaptığı laf sokmaları, paylaşımları senin gördüğünü biliyor, mutlu oluyor bence
silersen bunu yapamayacak daha sinir olacak

merhaba arkadaşlar.
çok güzel ve kocamaaan bahçesi olan bir mekana kahvaltıya gittik. 2 saat oğlum doyasıya koştu, oynadı. zar zor eve getirdik.
ben de tüm haftanın stresini attım

ne iyi yapmışsınız sefanız olsun

inşallah bulmuşsundur banusultan

bu akşam
ıspanak yemeği
çorba
turşu ve salata var menümde.
bu arada kızlar ben selini çok merak ettim,hafta sonu girmiyor muydu.
bir bileniniz yazsın lütfen..

bizde de topikten esinlenerek
tarhana çorbası
patates kavurma
zeytinyağlı pırasa
salata var canım selini ben de merak ettim şimdi:26: belki haftasonu eşiyle geziyordur

aşkolsun bıdık ya,ben karşındaki dengesizlere dedim,küstüm bak şimdi.

bi biskrem versem

yemekten sonra sözüm var kızımı sıcak çikolata içmeye götüreceğim.

oyyyyy oyyyy yerim ben sizin anne kız gezmelerinizi en büyük hayalimdir çocugumla baş başa dışarı çıkıp birşeyler yapmak hele birde önceden anlaşıp arkadaş gibi takılmak
Allahım bana da nasip eder inşalllah ama bütün bunlardan önce tığ gibi zayıf olmam lazım şöyle fıtık gibide giyindim mi oğlumun yanında kız arkadaşı gibi durmalı kızım yanında oda arkadaşı gibi yakın olmalıyım neeyyyyyyyyyyysssseee benim hayallerim tavan yapıp sonradan boğazımda bişeyler düğümlenmeden ben gidip ütülerimi yapayım

sıcak çikolatalar benden olsun maksat samimiyetimiz belli olsun :13:

Son düzenleme:
huu huuu selin elma dersem çık armut dersem çıkmaaaaa
elmaaaaaaaaaaaaa elmaaaaaaaaaaaaa elmaaaaaaaaaaa eeellllllmmmmmaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…