papatyacım
benim de öyle baktım verdiğim değeri haketmeyecek biri vardı facede de ekliydi üstelik mesai arkadaşım
bayanın şirretliğinin sınırı yok o nedenle lüzumsuz can sıkıcı şeyler yazar
yazsam olmaz , yazmasam hiç olmayacak Allah peygamber sabrı versin
en iyisi mi farmasi anan seni bir daha mı dünyaya getirecek niye sevmediğin insanların öfkelerini üzerine kusturacak ve sinirlerini harap edeceksin
hemen faceden sil , telefon rehberinden sillllllllllll gitsinnnnnnnnnnn
geçtiğimiz yıl da hani geçen yazmıştım ya tayini çıkan ortalık karıştırıcı vardı aynen onu da telefonumdan sildim
diyeceklerimi de baya ağır bir uslupla haykırdım
o söylediklerimi nereye kondurabilecekse nasıl hazmedebilecekse buyursun etsin
( sabrımı taşıran şey her ortamda çemkirmesi çirkefleşmesi laf sokup durması oldu belki o bin kere çirkefleşti ama ben tek kerede faturasını baya yüklü bir şekilde herkesin içerisinde kestimmmmmmmmmm veeeeeeeeeeeee BİTTİ )
koçum benim beee,kim tutar seni..gel bir öpeyim.
işte bu arkadaşım,oyun oynama,açık ol,sevmiyorsan saygı göster,sınırımı geçme,değil mi.yok illa şöyle bir ufaktan okşanmak istiyorlar.
kırmızı mercimek çorbası, taze fasulye (bu dönemde beni fasulye alıyor diye kışkışlamayın buzluktan), etli nohut belki hafta içi de bulgur pilavı yaparım biraz da dünden kalma makarnam varhamarat kirli çıkı :) hafta içinin yemek listesini alalım
bu face,twitter çıktığından beri koca koca insanların içinden ergen fışkırıyor sanki.alien misali,dışı insan,içinde yaratık yaşıyor.
bence sil gitsin seni uzaktan görsün
hay ağzına sağlık...aslında hiç karşılaşmıyoruz. farklı fakültelerdeyiz, binalarımız ayrı...ama ortak arkadaşlarımız var. onları da konuşturmuyorum. belki de bunu biliyordur onun için öfkelenip öyle şeyler yazoyordur. dedim ya kendisi çok alışmış insanların sürekli onu pohpolamasına...kendisine çok değer verilmesine...ne taraftan bakılırsa öyle görülür
yeri gelirse aynı bulunduğunuz bir ortamda lafı şöyle de sokar geçersin '' hayatımda radikal kararlar aldım ve uyguluyorum
benim için zerre kadar değeri olmayanların üzerine çiizik atıp geçiyorum
bir böceği beslesem üzerini çizdiğim asalakları taşımaktan daha büyük bir mutluluk verir bana
sıfır da birşeydir ama benim için sıfır bile olmayanlara postayı koyuyorum '' gibilerinden mesela
canım benim de içimden geçen telefondan, faceden ve twitten silmek. ama dediğim gibi ya değişik anlayıp bak rahatsız oldu, hala beni umursuyor, benim yazdıklarıma dikkat ediyor derse. o beni silemedi ama ben eskiden ne yazıyorsam hep genelde aynı şeyleri yazıyorum.papatyacım
benim de öyle baktım verdiğim değeri haketmeyecek biri vardı facede de ekliydi üstelik mesai arkadaşım
bayanın şirretliğinin sınırı yok o nedenle lüzumsuz can sıkıcı şeyler yazar
yazsam olmaz , yazmasam hiç olmayacak Allah peygamber sabrı versin
en iyisi mi farmasi anan seni bir daha mı dünyaya getirecek niye sevmediğin insanların öfkelerini üzerine kusturacak ve sinirlerini harap edeceksin
hemen faceden sil , telefon rehberinden sillllllllllll gitsinnnnnnnnnnn
geçtiğimiz yıl da hani geçen yazmıştım ya tayini çıkan ortalık karıştırıcı vardı aynen onu da telefonumdan sildim
diyeceklerimi de baya ağır bir uslupla haykırdım
o söylediklerimi nereye kondurabilecekse nasıl hazmedebilecekse buyursun etsin
( sabrımı taşıran şey her ortamda çemkirmesi çirkefleşmesi laf sokup durması oldu belki o bin kere çirkefleşti ama ben tek kerede faturasını baya yüklü bir şekilde herkesin içerisinde kestimmmmmmmmmm veeeeeeeeeeeee BİTTİ )
papatya
haşlanmış patateslerle patates kavurması yapabilirsin
MALZEMELER:
5 adet orta boy patates
1 adet kurusoğan
1 yemek kaşığı domates salçası
4-5 yemek kaşığı sıvıyağ
tuz
karabiber
bir kaç dal maydanoz
Kırmızıpulbiber( arzuya göre)
maggie bulyon
YAPILIŞI:
Patatesleri haşlayın ,kabuklarını soyun.(patates salatası yapar gibi haşlanacak )Kuş başı doğrayın.Bu bir kenarda beklerken siz tencereye yağı koyun piyazlık doğranmış soğanı katıp biraz kavurun.İçine salçayı katın,salça soğanla kaynaşınca patatesleri ekleyin tuz ,karabiber,kırmızıpulbiber ekleyin ince kıyılmış maydanozları da katıp biraz daha kavurup servis tabağına alın
canım benim de içimden geçen telefondan, faceden ve twitten silmek. ama dediğim gibi ya değişik anlayıp bak rahatsız oldu, hala beni umursuyor, benim yazdıklarıma dikkat ediyor derse. o beni silemedi ama ben eskiden ne yazıyorsam hep genelde aynı şeyleri yazıyorum.
merhaba arkadaşlar.
çok güzel ve kocamaaan bahçesi olan bir mekana kahvaltıya gittik. 2 saat oğlum doyasıya koştu, oynadı. zar zor eve getirdik.
ben de tüm haftanın stresini attım
canımmmm anlamadım şimdi benim içimde mi yaratık var :44::44::44:
yoksa tepki verdiklerimn içinde mi yaratık var
neyse damarına basınca herkesin içinden aslan çıkarmış
aşkolsun bıdık ya,ben karşındaki dengesizlere dedim,küstüm bak şimdi.
oldum olası sinir olurum hayatının tümünü face üzerinden yaşayanlara,bir de hep sinsi laflarla laf ebeliği yapanlara,arkadaşımın birini çıkardım böyle,bıkmıştım eltilerine laf yazacağım diye görüntü kirliliği yapmasından.sen en iyisini yapmışsın.
papatyacım herkesin arkadaşa,dosta ihtiyacı var,allah karşımıza çıkan sinsi yılanlardan korusun asıl,ben kendini açık edenlerden korkmuyorum zaten..
hayat o bu ne der diye yaşamak için çok kısa.gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap,öyle rahatlayacaksın ki.
merhaba arkadaşlar.
çok güzel ve kocamaaan bahçesi olan bir mekana kahvaltıya gittik. 2 saat oğlum doyasıya koştu, oynadı. zar zor eve getirdik.
ben de tüm haftanın stresini attım
ne güzel,kuzu için ne iyi olmuştur.
karanfilce girdi kanıma akşam kızarmış patateslerle,sabah patates ve azıcık biber kızartması vardı kahvaltıda.
şimdi de evin işlerini tamamlamaya çalışıyorum,süpür,sil,derken,ütü de bitti,hemen yemeği koyup,mutfağı temizleyeyim.
yemekten sonra sözüm var kızımı sıcak çikolata içmeye götüreceğim.
bir de kot almam lazım,ona bakınırım.çok zor beğeniyorum,bakalım bulabilecek miyim..
benim face mace yok. en rahatı benim valla
kim, kiminle, nerde ne yapmış hiiç haberim yok. :26:
ama kafam çok rahat
ne güzel,kuzu için ne iyi olmuştur.
karanfilce girdi kanıma akşam kızarmış patateslerle,sabah patates ve azıcık biber kızartması vardı kahvaltıda.
şimdi de evin işlerini tamamlamaya çalışıyorum,süpür,sil,derken,ütü de bitti,hemen yemeği koyup,mutfağı temizleyeyim.
yemekten sonra sözüm var kızımı sıcak çikolata içmeye götüreceğim.
bir de kot almam lazım,ona bakınırım.çok zor beğeniyorum,bakalım bulabilecek miyim..
biraz meraklansın bakalım
kuzucuk hayırlısıyla gelir karanfilce
hatta kuzucuklar olur belli mi olur
benim de ocağım silinecek. ve bir kaç parça da ütüm var.
namazımı kılıp yatayım da biraz gerisi kolay....
benimde 2 kotumdan biri çok dar gelmeye diğerise eskimeye başladı.
bir tane de benim almam lazım. ama bende de beğenemem problemi var.
afiyet olsun şimdiden sıcacıık çikolatalarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?