Kirli Çıkılar )))

elifcino geçmiş olsun
aldıklarınız da hayırlı olsun

akıllıbıdık çok güzeller
ben seramikten başka bi şey beceremiyorum

papatya engellersen ondan rahatsız olduğunu düşünür bu da onu memnun eder
silersen hayatından onu çıkardığını
bence sil gitsin seni uzaktan görsün

papatya patates püresi de olur köftesi de

koçum benim beee,kim tutar seni..gel bir öpeyim.
işte bu arkadaşım,oyun oynama,açık ol,sevmiyorsan saygı göster,sınırımı geçme,değil mi.yok illa şöyle bir ufaktan okşanmak istiyorlar.

koçum benim beee,kim tutar seni..gel bir öpeyim.
işte bu arkadaşım,oyun oynama,açık ol,sevmiyorsan saygı göster,sınırımı geçme,değil mi.yok illa şöyle bir ufaktan okşanmak istiyorlar.

aynen öyle :13::13::13::13:

ilişkilerimde net bir insanımdır

karşımdaki ''insan'' olsun canımı yesin
sınırlarımı ve sinirlerimi ilk etapta zorlarım baktım olmuyor plağın arka tarafını çevirir attan düşmüşe benzeterim

arkadaşım herkese hakettiği kadar değer vereceksin

Son düzenleme:
hamarat kirli çıkı :) hafta içinin yemek listesini alalım
kırmızı mercimek çorbası, taze fasulye (bu dönemde beni fasulye alıyor diye kışkışlamayın buzluktan), etli nohut belki hafta içi de bulgur pilavı yaparım biraz da dünden kalma makarnam var

benim de facebookta başıma gelen bir olay var 2 numaralı teyzem (ki en çılgını odur ) sürekli bir şeyler paylaşır sonra da bana sohbet bölümünden illa beğen beğen diye baskı yapar çocuk gibi hiç sirkencubin napıyorsun nasılsın demez; geçen akşamlarda yine aynısını yaptı (ben de o sırada projeyle uğraşıyorum bi yandan da farklı sekmede açık facebook bilirsiniz hepiniz böyle yapıyorsunuzdur) ben de dayanamadım "teyzecim müsade et de paylaşımlarını beğenip beğenmeme insiyatifi bende olsun" dedim sonra mutfaga filan geçtim bir baktım bizimksi aman sakın beğenme yazmış sonra da paylaşımını silmiş; çok şaşırdım karşımdaki 44 yaşındaki teyzem mi yoksa 15 yaşında bir ergen mi bilemedim :26:

bu face,twitter çıktığından beri koca koca insanların içinden ergen fışkırıyor sanki.alien misali,dışı insan,içinde yaratık yaşıyor.

canımmmm anlamadım şimdi benim içimde mi yaratık var :44::44::44:
yoksa tepki verdiklerimn içinde mi yaratık var
neyse damarına basınca herkesin içinden aslan çıkarmış

hay ağzına sağlık...aslında hiç karşılaşmıyoruz. farklı fakültelerdeyiz, binalarımız ayrı...ama ortak arkadaşlarımız var. onları da konuşturmuyorum. belki de bunu biliyordur onun için öfkelenip öyle şeyler yazoyordur. dedim ya kendisi çok alışmış insanların sürekli onu pohpolamasına...kendisine çok değer verilmesine...
canım benim de içimden geçen telefondan, faceden ve twitten silmek. ama dediğim gibi ya değişik anlayıp bak rahatsız oldu, hala beni umursuyor, benim yazdıklarıma dikkat ediyor derse. o beni silemedi ama ben eskiden ne yazıyorsam hep genelde aynı şeyleri yazıyorum.

çok teşekkür ederim tarif için. hemen denicem. az önce telefondan bakınca okumuştum. bir arkadaş yoğurtlu ve havuçlıu bir tarif vermişti. şimdi bulamıyorum acaba sildimi ki...
banusultan canım haklısın kimseyle samimi olmamak gerekiyor. bu bana iyi bir ders oldu. ama samimiyiz derken herşeyi konuşmuyorduk. ben bu konularda katıyımdır. kendime ilgili çok şey anlatmam. günlük şeyler. birine kızdıysam falan dertleşmek anlamında yada işte biri hakkında konuştuğumuz olmuştur. iyi ya da kötü... insanların kişiliklerine saygısızlık etmem, bugün bana şunu dedi, yada şu olmuş gibi. ama ailem, eşim yada buna benzer sırlarımı kimseciklere vermem. hayatımnda hiç çok samimiyim, aramızdan su sızmaz diyeceğim kimse olmadı. anlatmam gerken birşey varsa da üstü kapalı anlatırım. zaten mesele de buydu. ona yalan söylediğim iddia etti kendisi. halbuki ben onu korumak için eksik anlatmıştım.

merhaba arkadaşlar.
çok güzel ve kocamaaan bahçesi olan bir mekana kahvaltıya gittik. 2 saat oğlum doyasıya koştu, oynadı. zar zor eve getirdik.
ben de tüm haftanın stresini attım

papatya sen bu kızı umursuyor musun ????????????**

umursamıyorsan onun neler düşüneceğini vs niye kurguluyorsun
boşver canımmmmmmm

ya sen farkında mısın bilmem ama sen onu umursuyorsun bu tavırlarınla ve düşüncelerinle

sök at gitsin
hayatta ''sen '' daha değerlisin , öyle de olmalısın bunun adı bencillik değil sana bağlı diğer hayatlara da kaliteli yaşam fırsatı verebilmek adına bunu yapmalısın bence

performansını kötü etkileyecek her durum ve kişiden uzak dur bence emin ol çok faydasını göreceksin

merhaba arkadaşlar.
çok güzel ve kocamaaan bahçesi olan bir mekana kahvaltıya gittik. 2 saat oğlum doyasıya koştu, oynadı. zar zor eve getirdik.

ohhhh misssssssssssss sefanız olsun
yarasınnnnn

canımmmm anlamadım şimdi benim içimde mi yaratık var :44::44::44:
yoksa tepki verdiklerimn içinde mi yaratık var
neyse damarına basınca herkesin içinden aslan çıkarmış

aşkolsun bıdık ya,ben karşındaki dengesizlere dedim,küstüm bak şimdi.
oldum olası sinir olurum hayatının tümünü face üzerinden yaşayanlara,bir de hep sinsi laflarla laf ebeliği yapanlara,arkadaşımın birini çıkardım böyle,bıkmıştım eltilerine laf yazacağım diye görüntü kirliliği yapmasından.sen en iyisini yapmışsın.
papatyacım herkesin arkadaşa,dosta ihtiyacı var,allah karşımıza çıkan sinsi yılanlardan korusun asıl,ben kendini açık edenlerden korkmuyorum zaten..
hayat o bu ne der diye yaşamak için çok kısa.gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap,öyle rahatlayacaksın ki.

akıllıbıdıkcım keçeden çalışmalarını merakla bekliyorum. benim keçeden çiçeği olan tac tokam var.
çok seviyorum onları

benim face mace yok. en rahatı benim valla
kim, kiminle, nerde ne yapmış hiiç haberim yok. :26:
ama kafam çok rahat

merhaba arkadaşlar.

ne güzel,kuzu için ne iyi olmuştur.
karanfilce girdi kanıma akşam kızarmış patateslerle,sabah patates ve azıcık biber kızartması vardı kahvaltıda.
şimdi de evin işlerini tamamlamaya çalışıyorum,süpür,sil,derken,ütü de bitti,hemen yemeği koyup,mutfağı temizleyeyim.
yemekten sonra sözüm var kızımı sıcak çikolata içmeye götüreceğim.
bir de kot almam lazım,ona bakınırım.çok zor beğeniyorum,bakalım bulabilecek miyim..

ohhh yarasın ne güzel ana - kız eğlenin bakalım
şimdiden afiyet olsun güle güle gidin gezin gelin :)))

benim face mace yok. en rahatı benim valla
kim, kiminle, nerde ne yapmış hiiç haberim yok. :26:
ama kafam çok rahat

bu da iyi.
ben canımı sıkanları bahar temizliğinde çıkarıyorum elden.ohh ferah ferah sevdiklerimle görüşüyorum..

benim de ocağım silinecek. ve bir kaç parça da ütüm var.
namazımı kılıp yatayım da biraz gerisi kolay....
benimde 2 kotumdan biri çok dar gelmeye diğerise eskimeye başladı.
bir tane de benim almam lazım. ama bende de beğenemem problemi var.

afiyet olsun şimdiden sıcacıık çikolatalarınız

biraz meraklansın bakalım

kuzucuk hayırlısıyla gelir karanfilce
hatta kuzucuklar olur belli mi olur

ayy inşallah
2-3 yumurta oluşmuş ya bakalım hayırlısı tekine de razıyım

banusultan,
patatesleri mısır ununa bulayıp kızartıyorum çok memnun kaldım bu yöntemden uzun süre kızarıyo tavada rengi kızarmıyor yani..

ben yine döndüm normal kızartmaya bu arada

kayınvalidemleri gönderdim yazık sofrayı eşime kaldırttırıyor kesin tüp bebek filan yaptırdık sanıyor yaa ortam olsa söylerdim kayınpederimin yanında olmaz.
bu arada akşama annemler gelcek farmasi canım menüde alabalık var

kayınvalidemler glemeden ben ortalığı topladım eşim de her yerleri süpürdü.
3 gün annem var ben rahatım yani
şimdi diyceksiniz annene mi yaptırcan.. ben çoğunlukla annem gelmeden genel temizlik yaparım ama şimdi yapmadım. gerçi yapsam da annem durmaz.
kadının elini tutsam ayağı durmaz parlar benim her yer artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…