Kirli Çıkılar )))

bizimde buakşamki menümüz:
tavuk haşlama
pilav
kıymalı-kaşarlı hamburger ekmeği (fırında)
közlenmiş kırmızı biber salatası
yoğurt

bu arada badezuzum; gömleği, şu bir milyonculardan kumaş boyası alıp, çamaşır makinesinde yıkayıp kurtarabilirsin sanırım. ben hiç denemedim, ama deneyenler var. renk atmasını engellemek için, rengini sirkeyle sabitlediklerini okumuştum.

deliböcük; muhteşem bir gece geçirmişsin, senin adına sevindim.

elimden geleni yapıyorum ama inşallah öyledir
ilerde kkda konu açan bi kızım olsun istemiyorum

loveli keşke benimkiler de arkeoloji okumama izin vermeselerdi
yok yok ne olursa olsun aşığım ben mesleğime
bi arkeolojiye bi seramiğe bi kızıma

Başak: Ayrıntılar arasında kaybolur. Hayatı ayrıntıdır (Tabi hayattaki en güzel ayrıntı kendisidir, o başka!). Bir de titizdir ki, koparır insanı (Ben bir kere kopmuştum, zor toparladım). Hastalıktan ödü patlar. Düzenli, tertipli olacam diye kendi huzurunu kaçırır. Zaten rahat da huzur da batar ona. Her tarafı didik didik kontrol etme huyundan cinnet geçirenleri sıralamaya kalksak sayfalar almaz! Dili de acayip sivridir. Onunla dialog kurmak için sağlam bir sinir sistemi gereklidir ve böyle bir oluşumun varolmadığı bilim çevrelerince ispatlanmıştır! Soğuk, ruhsuz tipin tekidir. Depresyona girmek ve hiç çıkmamak istiyorsanız onunla arkadaş olun (önce ona arkadaşın ne olduğunu açıklamanız kaydıyla).

seyyah sen de mi başaksın:))))

Son düzenleme:

yes baby

beni yolda görseniiiiiiiiiz
anaaaaaaam bu ne surat dersiniz
ama bakın içim burda ne kadan da dadlıyım

bi kere haltetmişler arkadaşlık konusunda
benim taaaaaaaaaaa ilkokuldan arkadaşlarım var
hemi de face arkadaşları değil can ciğerlerim dostlarım
ben adamı bi kere seversem hayatta bırakmam sımsıkı sarılıp boğarım

aslında cerrahpaşa daha yakın ama ablam hacettepeden arkadaşıyla görüşmüş
ona bi bakıcaz bakalım ne diyecekler
saol canım desteğin için
ama sana hala gıcığım o saray mevzuunda

yalakalık yapıp şirin gözükecektim oysa tüühh yalan oldu
sen gel ben seni götürürüm en güzel saraylara diyeceğim ama benden çok daha iyi biliyosundur zaten :)
ben de seni balık ekmek yemeye götürürüm sonra da midye dolma yer hayatın anlamını tartışırız

canım inan okurken saçlarıma kadar ürperdim çok duygulandım inan. allah sana da kızına da
güzel günler göstersin inşallah ne dileğin varsa gerçekleşir inşallah şimdiden sonra

Son düzenleme:
olsun
ben yine gelirim saraya yine yerim balık ekmek

geçen öğretmenlik yaptığım okulda çocuklar doğumgünlerine çağırıyorlar zaten mahalle okulu evler okul yan yana
sordum arkadaşlara gitsm mi gitmesem mi
birine gidersen hepsine gitmek zorunda kalırsın dediler
dedim daha ne isterim ne güzel işte
gider gider yerim pasta börekleri
canım inan okurken saçlarıma kadar ürperdim çok duygulandım inan. allah sana da kızına da
güzel günler göstersin inşallah ne dileğin varsa gerçekleşir inşallah şimdiden sonra

cümlemizin inşallah abla cümlemizin
benim de tüylerim ürperdi teyze konuşurken

Yavuz Sultan Selim,Mısır seferinde bir yerde geçici olarak konaklar.Tabii hemen en güzel otağ kurulup emrine hizmetçiler verilir.Bu hizmetçiler Yavuz odasından çıkınca temizliğe başlayıp o gelmeden odadan çıkarlar.Bu her akşam böyleyken,bir gün hizmetçi kızlarımızdan birinin nedense işi uzar ve O daha çıkmadan Yavuz odasına gelir.Alelacele işini bitiren kız Yavuz’u ilk kez bu kadar yakından görmenin heycanıyla çıkıp gider.Sert mizacıyla tanınan Yavuz,kızımızın yüzüne bile bakmasa da kalbini fethetmiştir. Yavuz’un aşkına kapılan kızcağız, çaresiz olduğunun farkındadır lakin bir şekilde sevgisini belli etmek ister.
Ertesi gün odayı temizleyip çıkarken Yavuz’un yastığının altına şu notu bırakırerdi olan neylesin?..
Akşam odasına gelen Yavuz,yatacağı sırada yastığının altındaki notu bulur.Belki de Yavuz’dan cevap almayı hayal bile edemeyen kıza şu cevabı yazarerdi neyse söylesin…
Sonraki gün heycanla gelip yastığın altına bakan kız,yastığın altında kendi bıraktığı kağıdı görünce üzülse de arkasını çevirdiğinde kendisine yazılmış cevabı görür.Yavuz’dan cevap almanın verdiği heyecanla bu cümleyi tekrar edip durur.
Ehh peki kolay mıdır koskoca Yavuz Sultan Selim’e derdini söylemek? Bıraktığı nottan anlıyoruz ki değildir.Zira bu sefer yastığın altına şu cümleyi yazıp bırakır:Korkuyorsa neylesin?
İyice meraklanan veya kızın derdini zaten anlamış olan Yavuz,cevap olarak şunu yazar:Hiç korkmasın söylesin.
Bu söz üzerine ümitlenen kız akşam olunca Yavuz’u kapıda bekler.Yavuz geldiğinde onu beklerken görünce de zaten mizacında biraz sertlik olduğundan ”Söyle!” diye bağırır.Zaten el pençe duran kızcağız korkudan titremeye başlar ve ”Efendim…”der devamını bir türlü getiremez.Yavuz,bir kez daha ”Söyle!” diye bağırınca kız korkudan olduğu yere yığılır ve kalbi durur.
Yavuz’un telaşından oraya koşan askerler kızcağızın ölmüş olduğunu görünce gözlerini Yavuz’a dikip beklerler.Durumu anlayan ve içi yanan Yavuz ise uzun süre kızın başında bekledikten sonra gözleri dolar ve şöyle der:Hakiki aşk odur ki,sevdiği uğruna kalbi dursun…

ne diyeyim ki daha

orada akıllıbıdıkı unutmuştum.

yazdım bir kenara
itiraf ediyorum benim de var negatif elektirik aldığım hatta şalterlerimi attıran biri
ama meyra değil

bende değilim

ben genelden çok özelden mesajlaşıyorum, buradaki arkadaşların bir çoğuyla....

hani bana hani bana

şu burca neren bakıyorsanız benim içinde bir bakarmısınız halis mulis BALIK ım

pessss ediyorum pessss
ben size yetişemiyorum ya. bu kadar sayfa ne zaman ilerliyor, ne zaman yazıyorsunuz, siz nasıl yetişiyorsunuz anlamadım gitti.
bir de bana anlatsanız bu işin sırrını...
konuların ortasına tepeden giriyorum...
yetişemiyorum

yazdım bir kenara

bende değilim

hani bana hani bana

şu burca neren bakıyorsanız benim içinde bir bakarmısınız halis mulis BALIK ım

kızım da balık
ama acaba doğduğu zaman mı doğması gereken zaman mı olmalı

meyraya sordu ya herkes ben miyim ben miyim
ben de herkese zorla söyler mişim sen değilsin sen değilsin

sen değilsin
sen bızımle değılsın

seyyahalemi sana süperbi haberim var :)) nişanlım plastikte cerrahpaşada biz yapıyoruz dedi av malformasyonu elde
ve türkiyenin en iyi el cerrahilerinden biri orası sana göndericem dedim tamam dedi :) bekliyo sizi

walla okudugum sayfalarda en çok seyyah ile senfatınkiler vardı onlar gelince sayfaların tozunu dumanına katıyorlar
aa yeni katılanlarda onlardan geri kalmıyor maşşallah

Son düzenleme:
walla okudugum saflarda en çok seyyah ile senfatınkiler vardı onlar gelince sayfaların tozunu dumanına katıyorlar
aa yeni katılanalrda onlardan geri kalmıyor maşşallah

sen sanki bana geveze dedin
evet evet dedin
olsun fena mı oluyo
hep sıkıntı dert anlatsak iyi mi ha iyi mi

herkese ii akşamlar.delibocuk bi ömü mutlu ol
seyyahcım Allah acil şifalar vrsin kızına.kendin için de bol dua et.aslında hepimizzin ihtiyacı dua.
papatya seni de üzen biri olmuş galiba iişyeinde.malesef her yerde var böyle insanlar.yapabileceğiiz en güzel şey bi an önce hayatımzdan çıkarmak

seyyahalemi sana süperbi haberim var :)) nişanlım plastikte cerrahpaşada biz yapıyoruz dedi av malformasyonu elde
ve türkiyenin en iyi el cerrahilerinden biri orası sana göndericem dedim tamam dedi :) bekliyo sizi

harikaymış canım
hacettepede hocayla konuşuyolar bi haber alalım annem gelsin haberleşelim seninle
ben cerrahpaşa istiyorum yakın diye erteleyemez miyiz dedim en azından okul tatil olsun muayene olun ameliyat o kadar ertelenebilir dedi doktor
muayene olmak bile mesele
özel uzmanlık alanı olduğundan randevu bile şahsen alınıyormuş en çok onu kafaya takıyodum git gel mesele diye
hadi gene şirin göründün gözüme

sen sanki bana geveze dedin
evet evet dedin
olsun fena mı oluyo
hep sıkıntı dert anlatsak iyi mi ha iyi mi

yok hatuuunnnn su gibisin su gibisin akıp giden zaman
öyle hoş muhabbetsin ki walla hiç sıkılmıyorum okumaktan sizi
senfatın dediği gibi kim ne yazmış diye sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…