Kirli Çıkılar )))

loveli o sözü amcam değil
amcamın cenazesinde halam söylemişti

bugün konu burçlardan açılmışken bende biiiiiiir başak burcuyum:))))
bazen nefffret ediorum burcumdan bazende öyle çok seviorumki
mesela içimde sürekli üç dört kişi yaşıyomuş gibi hissediorum özellikle bi tanesi var aman Allahım ya burdan geçerken araba çarparsa ya çatıdan kiremit düşerse ya kocana bugün bişey olursa beni delirtiyo delirtiyo içimde bu manyak sesle yaşamk o kadar zor gelioki bazen günün sonunda hiçbişe yapmasam bile bu ses yüzünden yoruluorum yahu sus diorum susmuo:))))
sonna düzenliyimdir ama dağıttımdada tam dağıtırım mesela dolabım karrrrman çorman olsun kıyafetlerin herbiri orda burda olsun ama askılardan birisinin yönü tersse kalkı o dolabın dağnıklığına bakam askıyı düzeltirim:))) detaylara o kadar çok o kadar çok takılıorumki olayların bazen bütününü göremiorum bile:)))
mesela bi sofra kurim 1 saat sürer misafir sofrasından bahsediorum çatalların santimleri bıçakla çatalın hizzası delirtiyo beni:)))))
bide dakikimdir öf en çok bu dertten muzdaribim bişey 10 damı yapılcak onda orda olurum:)))
ama gel görki herkes bu dakiklik konusunda hassas diil sonra içimdeki o ses konuşmaya başlar:))))) susmaz mümkün diil!!!!!
ama güzel yanı genelde evim temizdir
tutumluyumdur (bu huyumu yeni keşfettim sayılır)
pek konuşmama gerek kalmaz çok konuşmam içimdeki ses yeter bana zaten
dışarı çıkarken yada yanlızken illa yanımda biri olsun demem yanlızlığı severim çünkü aslında tek kişi olarask görünüorum ama 3-4 kişi ile birlikte yaşıorum:)))
dakiklik çoğu zman işime yarar:))))

bide sivri dillyimdir huyum kurusun( çok üzerim özellikle en çok kimi seviosam en sert onu eleştiririm((
bu yüzden çokda laf yerim:))

kalabalık olmasın diye alıntı yapmadım farmasi
allah razı olsun
babanın da mekanı cennet olsun inşallah

karanfilce balığa çok güldüm kızım balık

pardon yanlış okumuş
ama çok hüznlü bir hikaye

evet maalesef öyle

Allah bizlerin ve çocuklarımızın başına vermesin

annemin babası yani dedeciğim çok küçük yaşta hem annesiz hem babasız kalmış
babası çanakkaleden gelmemiş
köy meydanında işte yatağı yorganı o gün için ne olacaksa şu isimde çocuk var yanına alıp bakmak isteyenlere duyrulur derken amcası duymuş almış getirmiş evine köle gibi hizmetçi gibi çalıştırmış
dedemin ağzı var dili yok

offfffffffffffffff offfffffff anlatmak ne mümkün ben anlatmaya dayanamıyorum onlar yaşamışlar

inşaallah mekanı cennettir canımmmmmm dedeciğimin
akşam akşam hüzünlendim ben gene

canım seni arada bdv lerde görüyorum karşılaşıyoruz hatta bazı konularda ters bile yazışıyorz.. farklı dünya görüşlerimiz varmış gibi ama bence değil çünkü sen de ben gibi buradan ayrılamıyorsun ve birbirimizi seviyoruz. yani namaza başlaman, dini birşeyler arayışı içinde olman beni hiççç şaşırtmadı.
biz burda dini bazı konulara girerken bir şeyin helal haram olduğunu birbirimize danışırken zaten bu konulara uzak olanlar sıkılıp çekip gittiler gördüm ben.

işte burdaki herkesi çok seviyorum kalplerindeki o cevher yüzünden

kalabalık olmasın diye alıntı yapmadım farmasi
allah razı olsun
babanın da mekanı cennet olsun inşallah

karanfilce balığa çok güldüm kızım balık

senden de razı olsun bitanem

Rabbim en kısa zamanda bütün sıkıntılarını alır inşaallah
ve de hayatta görüp göreceğin tüm sıkıntı keder bunlar olur ve biter gider Amin

Son düzenleme:

ahh ahh rabbim bizlerin ve evlatlarımızın başına vermesin haklısınnn
babaannem de öyle annesi ölmüş küçükmüş hepsi babası evlenmiş hemen tabi üvey anne öz anne gibi olabilir mi bizden kurtulmak iiçin erkenden evlendirdi derdi anneannem hatırlamıyor bile o derece küçükmüş annesi öldüğünde o da üvey annede büyümüş yemeğimizi verirdi sağolsun derdi zor hayatlarmış
eskiler çok zor yaşamışlar ne hikayeler dinledim çevrede bir teyze annei ölmüş kocaya vermiş 13 de ordan da bir adam kaçırmış düğün günü kuma gitmiş şiddet görmüş o yaşta ammmnnnannn ne hayatlar halimize binlerce şükür

ben de siziiiiiiiiiiiiii
zaten beni şaşırtan inancım var allaha şükür elhamdülillah
o zaman neden bişeyler yapmıyorum
neden sebebini de sonucunu da göremiyorumdu
ben sana her yönden bakarım canım benim
senden de razı olsun bitanem

Rabbim en kısa zamanda bütün sıkıntılarını alır inşaallah
ve de hayatta görüp göreceğin tüm sıkıntı keder bunlar olur ve biter gider Amin

amin inşallah
kimseyi de allah sağlıkla evladıyla işsizlikle sınamasın
küçük dertler versin sadece geçip gidebilecek

seyyahcım yazdıklarını okudum canım
ben olaya farklı bi yönden bakmak istiorum
benim annemde ben 11 yaşındayken boşandı babamla annem çalışıodu benim memurdu ama o kadar mutsuzduki
hiç yüzü gülmezdi taki bi 5 yıl geçene kadar karşımda annemi görmüş gibi oldum yanlış anlama ben olaya kızının tarafından bakmak istiorum
o kadar moralim bozulurduki herşey benim yüzümden oldu sanırıdım belki eger ben olmasaydım kardeşim olmasaydı annem bu kadar mutsuz olmazdı
belki yeniden evlenirdi die hep kendimi suçlardım ve bende çok mutsuz olurdum
o kadar çok o kadar çok sigara içerdiki bi gün öksürürken bişe olcak diye çok korkardım
hep o tedirginlikle büy4üdüm o mutsuzluk o yarım yaşamkla
şimdide sürekli tedirginim az önce yazdığım içimdeki sesle başedemiorum çoğu zman
dudaklarımı yemeye başladım dişimle falan diil kendimi suçlamaktan tırnaklarımla kazıodum ve koskoca kadın oldum bak bebeğim olcak hala yiyorum hele hele heycanlıysan kendimi kötühissettiysem senfat belki açıklayabilir bilemiorum ama
ortaokula giderken geceleri yatagım ayna cımbız alıp dudaklarımın koparamadığım parçalarını cımbızla çekerdim ne kadar kanarsa o kadar rahatlardım o acıyla uyurdum(
üstümde çok kalıcı şeyler bıraktı çünkü annem mutsuzdu bizde mutsuzduk ve o boşlukları doldurmak mutlu olmak için yapmadığım şey kalmadı ama dolmadı((((
evlenene kadar aile hayatı nedir bilmiodum çünkü annem herşeyi yarım yaşardı çünkü annem ailemizin parçalanmış olduguna inandı ama ailemiz parçalanmamıştı sadece bi üyesi aileden çıkmak istemişti ve çıkmıştı bu bi dağılmak diil eksilmekti bunu anlamadı
senin yarımlığın sana göre kpss den
anneme göre terkedilmekten
ayşeye göre başka bişeyden
fatmaya göre güvensizlikten diye uzaaaaaaaaaaar gider bu liste kpss sadece bi araç aslında sorun sensin
benim annemim kpss derdi yoktu ama sorunlar aynıydı o kadar tanıdık o kadar yakın gelioki
biliorum hepsiyle başetmek çok zor ama imkansız diil
hepsinin çöözümü sensin kpss diil :))

farmasi loveli
sizin gene akrabaları yapmış
benim dedem yapmış bunları çocuklarına
çoooooook zenginmiş dedem
fındık arazileri fındık fabrikaları (bizimkiler de fındık olmasa açlıktan ölecekmiş aahahhaha)
boludan aşağısı adını duyunca titrermiş
ve bu adam gezer tozar paraları karı kızla yer köyde çoluk çocuk çalışırmış
az büyüyeni hem de başlık parasıyla verirmiş niye baksın boğazına
babam annemi kaçırdığında babanem sepetle para vermiş dedeme
o parayı da şehirde ev yapmak için birikirmiş hem de tek başına
dedem babam küçükken ölmüş kardeşi de yok
babanem çok akıllı bi kadınmış hep çalışıp çabalamış tek başına babam büyüyene kadar
o parayı dedeme verince bir daha para biriktirmiş ev yapmak için çocuklarım okuyamadı torunlarım okusun iş güç sahini olsun diye
sanırım önceden yazmıştım ilk şehre ev yapan ilk üniversiteye çocuk gönderen babam diye
dedem kızları verdikten sonra da arkasını kovalamazmış zaten
sonra fındık fabrikasında çalışan bir kızı alıyor bir güzel
kuma yapıyor
onun çocuklarını ama erkek olanları almanyaya gönderiyor okumaya
şimdi dayılarımın tırları dönüm dönüm bahçeleri kapılarında mercedesleri var ama
almanyaya gidenlerin hiçbişeyi yok
annem diyor hep yarar mı
o adamın (babam demiyor) yatacak yeri yok
allah bilir sonuçta
ama aileden görünce daha bir zor
allah kimseye yaşatmasın

Son düzenleme:

cimcimeye bak nasıl gülümsemüş allahım esrigesin

kız seyyahh pek hoş hatunsun haaaa yorgunluk çökmüş ama ylların yorgunluğu

şimdi bu benmiyim benziyormu bana bi analiz edin bakalım

seyyah çok özel değilse kızınla babasının ilişkisi nasıl çok duygusal bir çocuk oldugunu yazmışsın birde ameliyat olacak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…