yok hatuuunnnn su gibisin su gibisin akıp giden zaman
öyle hoş muhabbetsin ki walla hiç sıkılmıyorum okumaktan sizi
senfatın dediği gibi kim ne yazmış diye sabırsızlıkla bekliyorum
canım cerrahpaşa sürekli el cerrahisi yapıyor ve bil bakalım hocanın poliklinikçisi kim :)
nişanlım şu an hocanın polikliniğine bakıyo hangisi hayırlısı ise kızın için şifası nerede ise orası olsun tabi
ama balık ekmek var bak sonunda :)
aha bak sen
kandırıyosun galiba sanırsam sanki sen beni
peki nasıl olacak nasıl sıra falan alıp gelicez
canım bursada çooooooook sevdiğim bi arkadaşım var kulakları çınlasın şimdi yan penceredesayfada yani
geçen sene gelmiştim
bakarsın bu sene karşılıklı muhabbet etme şansımız olur
herkese ii akşamlar.delibocuk bi ömü mutlu ol
seyyahcım Allah acil şifalar vrsin kızına.kendin için de bol dua et.aslında hepimizzin ihtiyacı dua.
papatya seni de üzen biri olmuş galiba iişyeinde.malesef her yerde var böyle insanlar.yapabileceğiiz en güzel şey bi an önce hayatımzdan çıkarmak
yaz gitsin burdan gizlimiz saklımız mı kaldıben nişanlıma sorucam o kısımları özelden mesaj da atamıyorum
evet tatlım. beni üzdü ama şimdi daha iyiyim çok şükür. kalbimden çıkardım onu. telefondan, msn den falan da sildim mi tamamdır. zaten farklı binalarda olduğumuz için hiç görmüyorum da...
biz insanlar neyi paylaşamayız da allahın selamını esirgeriz birbirimizden anlamıyorum...
seyyahcım çok geçmiş olsun canım. dualarım sizinle...
sevimsiz hadi yine iyisin okulları yarın da tatil
bıdık sen nerdeydin bursada da bikaç yerde tatilmiş
deliböcük bunun bir de maliyet var tabi acaba ne kadara patlarmış ki bize onu bi çıtlatırlar mı acaba
amcanın o lafı çok üzdü ben yaaaseyyahcım yaşadıkların hiç ama hiç kolay şeyler değil
herkesin imtihanı değişik değişik ve de Allah'ın bize çekemeyeceğimiz yükleri vermiyeceğine bütün kalbimle inanıyorum
aklıma rahmetli babam geldi
adam dayımın kandırmalarıyla avrupadaki düzenini bozmuş gelmiş burada iş kurmuş dayım da ortağı tabi
3 ay geçer ortaklığı bozalım der komik bir paraya babam iş yerinden ayrılacak
iş yeri dayımın olacaktır ve de olur
babam 40 yaşından sonra 1 hanım 2 çocukla
sil baştan iş kurmaya itilmiştir.
babamın hikayesi offfffffffffff ki ne offfffffffff
babam 12 yaşında annesini kaybetmiş kendi dışında 6 kardeşi
en küçüğü 6 aylık
6 aylık olan halasına verilmiştir
halasının evinden gelin olmuştur
şu an jalam 60 yaşında ama hala '' anne''' kelimesini duysa ağlar
en çok beni yaralayan cümlesi şu olmuştu amcamın bir tanesinin cenazesinde '' farmasicim ben hiç 7 kardeş ve ana babayı bir sofra başında görmedim '' ağlıyordu nasıl içim yandı
sana bunu yazarken de bir insan olarak anne olarak gözyaşlarıma inan hakim olamıyorum
offffffffffffffffffffffff offfffff neler var daha neler
roman olur
hepimiz için eminim öyle
Allah beterinden esirgesin
diyeceksin var mı beteri olmaz mı
beterin de beteri var
elinde olnalar için şükret
kızın baban var ya
sağlığın var ya
sabret şükret hedef belirle kendin baban ve kızın için yaşama sımsıkı sarıl
şunu unutma hayatta ne iyilik ne de kötülük sonsuza dek sürmez
ben de oğlak burcuyum hehehe eşim seni silkelesem para dökülür der bu araLAR olmasa da genelde öyleyimyok canım değilim.
bi arkadaş komik burç yorumlarını yazmıştı benim burcum
En duygusuz burçtur. Duvar gibidir. Tepkisizdir (deneyin bir; terkedin, aldatın, ağlayın, tepinin, tık göremezsiniz). Duvar bile yıkılır yani hiç olmadı, oğlağa bir şeycikler olmaz! Aşırı maddiyatçıdır (halk arasında paragöz, malcı da denir). Cimridir (günahını bile vermez, iste bak valla). Tutucudur (diyanet işleri bile daha esnektir yani) ve risk almaktan kaçar (tırsar bir başka deyişle). Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki (ama doğanın nedenleri sorgulanmaz)! Sallandıracaksın bunlardan üç beş tanesini Taksim meydanında, bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı? Hayır yani, gerekirse Astroloji Derneğine şikayet edelim, doğumlar oğlak burcuna denk gelmeyecek şekilde ayarlansın, di mi!
ilk evlendiğimizde eşim bana diyor ki neden diğer kızlar gibi değilsin. çiçekten duygusalllıktan neden hoşlanmıyorsun diyodu
o da aslan.
ünv. de de bana aduygusal derlerdi
rabbim bu işaretleri gerçek kılsın rabbim yolunu aydınlatsı kalbini ferahlatsın rabbim her gününü huzura erdirsinbu muydu beklediğim işaret
benim artık içimde tutamayıp bugün haykırmam
hepinizin tesellileri
ablamın arayıp bi dua söyleyip bunu oku diye yalvarıp hacettepede bir arkadaşıyla konuştuğunu anlatması
üstüne 15 gün içinde sözleşmeli arkeolog alımı olacağını öğrenmem (yalan değilse ve yine de sıra gelmeyecekse de)
alt katımdaki 60 yaşındaki komşu teyzenin komşuları toplayıp çaya diye gelmesi ve herkes gittikten sonra kalıp konu nerden geldiyse dine imana gelmesi 2 yıldır tanıdığım kadının benim için ağlaması bana saatlerce bişeyler anlatması evimde namaz kılıp bana dua etmesi
ve benim içimde garip bir boşluk sanki başın ağrımasından sonraki uyuşukluk gibi bir şey hissetmem
aylardır beklediğim güzelim karın yağması
her şeyin bir araya gelmesi hepsinin bir günde olması
bu muydu beklediğim işaret
kadın hem ağladı hem beni ağlattı
ben bugün namaza başlıyorum
hem de önceki gibi kendimi zorlayarak değil içimden gelerek
hiç bir şey düşünmeden hiç bir şeye takılmadan şeytana uymadan
allahım utandırmaz inşallah
allah hepinizden yazandan yazmayandan okuyandan okumayandan aklına gelip dua edenden razı olsun
derdini söyle yaz sonra sil bi daha yaz sil ama rahatlatacaksa yazbu arada tabi ki benim de anlatmadığım daha nice sıkıntılarım da var
ama anlatsam nolcaaaaaaaaaaaaaak
anlatmasam nolcaaaaaaaaaaaaaaaaak
düşünsem nolcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
düşünmesem nolcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
nasılsa çözüldüğü yok
o zaman haydi bakalım bi daha bi daha
durma o zaman seyyah bi daha bi daha
sosyal güvenceniz var mı canım çünkü maliyet kısmını nişanlım da bilmiyodur eğer görüntüleme ile tanısı kesin ise her çarşamba poliklinikte bekliyoruz sizi
eğer benim de nöbetim olmazsa sizi karşılayıp yardım etmek isterim akşama doğru randevulu hastalar bittikten sonra muayene olabilirsiniz
http://b1301.hizliresim.com/15/7/hr9p1.jpg bu da tüm öğretmenlerimize gelsin
dönem ödevi raporunu yazan masum ilkokullu :)[/QUOTe
valla benzerleri geliyor inan
amcanın o lafı çok üzdü ben yaaa
ben de oğlak burcuyum hehehe eşim seni silkelesem para dökülür der bu araLAR olmasa da genelde öyleyim
romantizmden de çok hazetmem sıkılırım çikolata sevemem oyuncak ayı hediyesine uyuz olurum hediye dediği işe yaramalı diyenlerdenim çiçek de öyle sevmem onun yerine altın olsa al kredi kartıyla istediğiini al deseler çok daha makbule geçer
rabbim bu işaretleri gerçek kılsın rabbim yolunu aydınlatsı kalbini ferahlatsın rabbim her gününü huzura erdirsin
inşallalahh inşlallah hayırlısıyla göreve başlarsın
bize de tatlı ısmarlarsın koyarsın buraya bir tatlı resmi yemiş kadar oluruz unutma ama
derdini söyle yaz sonra sil bi daha yaz sil ama rahatlatacaksa yaz
çözemeyiz belki ama okur fikirlerimizle yardım ederiz
nn egüzel bir manzara
Amannn Allahım kendimi gördüm:13:
anı hatırlatan ama hiç bi şeye yaramayan orda burda saklaması zor olan hediyelerden nefret ederim.
çiçek, kar küresi, kartela tarzı şeyler
yani biri bana saçma işe yaramayan bi hediye yerine basit ama kullanacağım bi kalem hediye etse daha mutlu olurum..
ama çoğu kadın öyle değil biliyor musun mesela çiçek alınca çok mutlu olurlar ve duuru durur o duygusal anları yaşarlar filan ya hiç öyle olmadım
kendim hediye alırken kullanışlı şeyler ararım hep
karanfilce ben de oglak burcuyum,ama hic te romantik olmayan,duygusallasmayan bir tip degilim:26:yani ben cok onem veririm romantik ortamlara,guzel surprizlere,ve esim icinde yapmaya calisirim elimden geldigince,karsimdakindn de beklerim.duygusallik meselesinde de aynen,her seye aglar,uzulur dert ederim.BU yorum bence oglaklari biraz uzen bir yorum olmus :)halbuki ne iyi yanlarimiz var :))
deliboncuk söylemeden edemicem çok pozitif bir enerji verdin bana rabbim gönlüne göre versin
o değil de ç,çek geliyor bi de kurutacaksın hadi kuruttun dökülüyor kurtlanıyor atıyorsun bu sefer de hediyeye değer vermiyor oluyorsun
valla bari kalmle yazarsın çiçeği yesen yenmez diksen olmaz kalır öyle atsan da olmaz
her bankadan oluyomu bu işlem farması ve helalmi yani borsa kafamı karıştırıyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?