Kirli Çıkılar )))

bu akşamki menüm

bamya

sulu köfte

patates kavurması

yoğurtlu kabak salatası

farmasi benim bir haftalık menümü yapmışsın bir günde afiyet olsun

akşam eve o kadar zor geldim ki eskişehir yolu berbattı 1.5 saatte evde olabildim ama bu hava beni yıldıramadı sporuma da gittim yemek sonrası
bu arada burçlardan konuşulmuş ben yayım gerçekten çok çabuk gerilebilirm ama kısa değilim ayrıca alkolü de bilmem

seyyah son durumlarını okudum pesss dedim her şeyde vardır bir hayır bu zor günlerin kısa sürecek sen de feraha ereceksin

cimcimeye bak nasıl gülümsemüş allahım esrigesin

kız seyyahh pek hoş hatunsun haaaa yorgunluk çökmüş ama ylların yorgunluğu
yaşlandım bacım yaşlandım
o yorgunlukda kiloların yorgunluğu
taşıyamıyorum çok ağır
seyyah çok özel değilse kızınla babasının ilişkisi nasıl çok duygusal bir çocuk oldugunu yazmışsın birde ameliyat olacak şimdi
onun babasının kafasına benim kadar taş düşsün (bknz . yukarda ne kadar ağır olduğum belli)

amin inşallaaaaaaah

Bugün ara ara okudum yazılanları. Seyyah en son okuduklarım beni çok sevindirdi inan.
Ve Selin yazdıkların beni çok duygulandırdı. Allah eşinle yavrunla huzurlu bir hayat nasip etsin size.

Günaydın kızlar
Bir saat önce kalktım namazımı kıldım( bu tamamen sayenizde, hepimizden Allah razı olsun), saçlarımı yıkadım. Kahvaltıyı hazırladım. Şimdi oğlumu kaldıracağım. Ve günün koşturmacası başlayacak. Herkese hayırlı, bereketli bol kahkahalı bir gün diliyorum....

Son düzenleme:
günaydın canlarım evimi topladım size bakıp okula gideyim dedim hayırlı sabahlar

akıllıbıdıkçım samimiyetine güvenerek ev almak isteyen eminevim hakkında fikir sahibi olmak isyeten bir bayan topik açmıştı ben de arkadaşım yeni almıştı ona sor nasıl olduğunu dedim umarım haddimi aşmamışımdır :26::26::26::26::26::26:nickini verdim ona sorabilirsin dedim :26::26::26::26::26:

hepinize günaydın.
döktürmüş yine hatunlar..
selin çocuklar açısından bakmış anne-baba ilişkisine,sözün bittiği yer zaten.
ben de çok zor bir gece geçirdim,2012 nin toplamı hayatımın tüm zorluklarına eşdeğerdi,rabbim bir daha böyle bir yıl yaşatmasın inşallah.bütün gece döndüm durdum,hem uyur,hem uyanık,gözümde silmek istediğim ayrıntılar,can yakan anılar.insanız işte kah kaldırıyoruz,kah çöküyoruz.
bir şekilde hayat devam ediyor,selin ben hep çocuklarımın gözünden bakmaya çalışıyorum kendime,mücadele edişim,güçlü olmaya çalışmam da onlar için.bugün gülüyorsam,kendimi kapatıp,yorganı başıma çekip 24 saat yatakta kalmıyorsam hep onlar için.anlattığın gibi mutsuz bir anne olmak istemiyorum,çocukluklarını hatırladıklarında gülümsesinler istiyorum.bunu onlara borçluyum.keşke annen de hayatı hem size,hem kendine zindan etmeseydi.etti de ne geçti eline değil mi.tüm bunların deneyimiyle iyi bir anne olacağına inanıyorum ben senin.

gamzelendi gönül yine devası ah tır.
gönlü mahzun olanın dostu allah tır.
şems-i tebrizi..

gunaydın böyle bir günde de işe gelebildim ya şükür gece çok zor uyudum bizim ordaki yokuşta çocuklar çığlık çığlığa kayıyorlardı

günaydın kızlar.herkese mutlu,huzurlu,bereketli bir gün olsun.ben de evi topladım.şimdi lavaboları fırçalıycam,akşam yemeğini hazırlıycam,sonra da doğru okula

selin yazdıklarını okuduğumda hemen cevaplayamadım akşam. yazdıkların bana da hiç yabancı
değil biliyor musun. yarım, eksik yaşamak nedir ben de çok iyi bilirim. hatta bu eksikleri
tamamlayabilmek için çok hatalar da yapılıyor ergenlikte. hatırladığımda hala içim sızlar o günleri.
annenin mutsuzluğu, her zaman çocuğun da mutsuzluğu oluyor maalesef. ben, bunların
bilincinde olduğunuz için seyyahın ve senin mükemmel anneler olacağınıza inanıyorum canım.

kalpli kalpli günaydınlar bayanlar

huzurlu mutlu günler diyorumm

canım benim...
sabah sabah,yapılır mı bu...
Her gecenin bir sabahı, her sıkıntının da bir ferahlığı vardır...
Sabretmek, ferahlamanın anahtarıdır.....
ben de yakın zamanda,inşallah bir daha bırakmamak üzere namaza başladım...
ikimiz de, diğer arkadaşlar da muvaffak oluruz inşallah...

hem bir sır vereyim mi sana?
farmasi deki bütün güzellikler, (şimdi tek tek saydırmayın bana :) ) dün itiraf ettiği bir hususta gizli...
ne dedi farmasi dün? "her sabah erken kalkar,namazımı kılar,duamı ederim ve yaklaşık bir saat sürer!"
demekki neymiş, marifet erken kalkmakta değil,vaktini neyle harcadığındaymış!
yoksa erken kalkıp dizilere dalıp,saatleri,ömrü heba etmekte değil!

yine daldan dala atladım...
eee ne yapalım, beni de böyle kabul edin... :))

güüüüünayyyydınnnnnnn bu arada...:))

bu sanl ortamda dahi, insanların birbirini namaza yönlendirmesi ne kadar güzel öyle....
belki birbirimizin yüzünü hiç görmeyeceğiz ama, öbür tarafta birbirimize şefaatçi olcağız.....
hey rabbim sen nelere kadirsin öyle

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar
kah gönlümün neşesi kah gönlümün haykıran ağıtları
ama herşeyden önce güzel ülkemin birbirinden güzel duygulu , merhametli , gözü yaşlı, gönlü kırık , şen kahkahalı sevimli kirli çıkı hatunları

Allah bedeninizden ve ruhunuzdan sağlığı , hayatınızdan neşe ve huzuru evinizden ömrünüzden bereketi eksik etmesin

sizlere iki cihanda gülmek yaraşır ağlamak değil

Allah hiçbir zaman ağlatmasın , mahçup etmesin hepimizi

doğru yola iletsin ve ayırmasın her türlü eğrilikten muhafaza etsin bizleri

hastalara şifa dertlilere deva borçlulara ödeme kolaylığı diliyorum
hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk öpüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…