Kirli Çıkılar )))

teşekkür ederiz canım. amin....
kızlar hamilelere bugün kar tatili var:)))) yubbi yubbi... evdeyim dr. kontrolüm var ona gidicem holey:)))

ohhh süper...tatili çok severim ben çok...
kızlar bugün benim için önemli birgün. ben 13 sene sigara kullandım. yeri geldi 1 paket, yeri geldi 2 paket. defalarca kere bırakmak içn uğraştım başaramadım. ama en sonunda 8 ocak 2012 tarihinde son sigaramı içtim ve tamammen irademi kullanarak sigara illetinden kurtuldum...
bugün yıldönümüm....
bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim...

harikasın canım.
hem sağlığını hem paranı kurtarmışsın

he ya
hayat zor
nolur kötülükler olmasa

seyyahcım öyle deme.... :)
kötülük olmasa,herkes iyi olsa,o zaman dünya da olmazdı...
kötülükler olacak ki, iyiliklerin,iyilerin değeri bilinsin... :)
kötülükler,kötüler arasından kendimizi sıyırıp,iyilerden olup,imtihanı kazanacağız....
kötülere,kötülüklere,imtihanı kazanma sebebi olarak bakıp,minnettar olacağız... :)
ecdadımız,gıybetini yaptı,günahlarını aldı diye,bir tepsi baklavayla ödüllendirilen kötülerle dolu... :)
zahmetsiz rahmet olmaz.....

3hafta sonra oğlumun 15 gün kreşi tatil.
2 hafta rapor almam lazım. sizce hangi branşa gitsem rahat rapor alabilirim ??

kreşte tatil olur mu ya
bizde hiç olmamıştı
bu havada dahiliye olur heralde
şöle bi alt üst solunum yolu enfeksiyonu yazar

meyra bu ümre nekdar tutuyor diye bir soru sorsam ayıp olurmu:26::26: bende annemi götürmek istiyorum.

Aynı sorular bende de var ve deli gibi korkuyorum çocuk fikrinden; ama çok da istiyorum. Geçen eşim bir şey dedi ananemiz yanlış anladı sandı ki biz bebek bekliyoruz düzeltene kadar kırk takla attık. Şu hamilelik doğum olayı bizlere değil de erkeklere ait olsaydı daha kolay olurdu her şey.

günün hatta haftanın alkışları sana gelsin
3hafta sonra oğlumun 15 gün kreşi tatil.
2 hafta rapor almam lazım. sizce hangi branşa gitsem rahat rapor alabilirim ??
ortopediden rahat alabilirsin diye biliyorum ben zamanında öyle almıştım

banada dua edermisin rabbim atanmayı nasip etsin diye. inş bu yıl atanırım
ne demek canım elbette Allah gönlüne göre versin
inşaallah sen de atanır
işine ,ekmeğine kavuşur hayatını yoluna koyarsın

allah razı olsun canım
allah sana da diğer arkadaşlara da bin katını versin güzelliklerin
aminnnnnnnnnn ecmain

ne demek papatyacım

ayrıca tebrik ediyorum sigara denen illetten kendini kurtarma yolunu seçip muvaffak olduğun için

meyra bu ümre nekdar tutuyor diye bir soru sorsam ayıp olurmu:26::26: bende annemi götürmek istiyorum.

yok canım,neden ayıp olsun da,
gitttiğin firma,zaman,süre ve şartlara (5 yıldızlı/3 yıldızlı,açık büfe/tabildot usulü vs. )göre değişiyor,standart birşey yok yani....
yani şöyle diyeyim, 2.000-2.500 tl. ye de, 10.000-15.000 tl. ye de var.....

günaydınlar hatunlar :))

yaklaşık 20 dakika sonra velilere, çocukların cinsel istismardan korunması konulu seminer vericiğim, ama ondan önce geldim yazdıklarınızı okudum. :)

darksea nörolojiden, gözden, kulak burun boğazdan alabilirsin. benim oğlan da mebe bağlı 4 yaş sınıfında, okulundaki rehber öğretmeni de benim :) okulda öğretmenim, evde anne diyor. neyse, o hasta olduğunda götürdüğüm doktorlar bana rapor yazıyorlar. en son geçen ay kulak burun boğazdan aldım.

papatya tebrikler, 1. yıldönümü çok hoş.

biz de kar yağmasını bekliyoruz, oğlum ilk defa oynayacak, çok hevesli.

kardeşim de öyle demişti. zaten belim de ağrıyor

oğlunu götürdüün dr dan sende sıra alyormusun?
yoksa oğlunu götürmen yetiyor mu?

Son düzenleme:

2 gündür çocuklar gibi kar bekliyorum hele siz söyledikçe iyice hevesleniyorum uyanıyorum hızlıca perdeyi açıyorm aaa kar yağmış demek için yok..
gece bakıyorum yok..gündüz bakıyorum yok
bize yağmadı yaa

Merhaba arkadaşlar hepinize günaydın

Konuya artık yaş kemale erdi ne etsem de para biriktirsem diye düşündüğüm bir ara bdv de bir konuyu okurken link veren bir arkadaş sayesinde denk geldim baştan başladım okumaya, baştan 640. sayfadayım :) sondan da 1500 den itibaren okuyorum arası kaldı :)) bana çok şey kattınız öncelikle hem tasarruf tüyoları hem de hayat tüyoları bakımından muhabbetinize de bayıldım beni de alın aranıza demeye geldim

Kendimi tanıtayım 2003 yılından beri çalışıyorum, avukatım güzel de paralar kazandım ama tutmayı hiç bilmedim malesef 2008'in sonunda çalıştığım yerden ayrıldım kendi işimi kurdum başta işler iyiydi ama bir süre sonra azaldı bu arada da 2010 da geçirdiğim sağlık sorunu nedeniyle bir süre çalışamadım eşimin işleri de kötü gidiyordu çok kötü günler geçirdik o ara KPSS ye girmiştim aslında Ankara da yaşıyorduk ama puanım yetmeyince durumlar da zor olunca başka bir şehre atandım halen de o şehirdeyim

Aylık kazancım 2.500 ama yemek ve lojman kesilince elime ortalama 2.300 falan geçiyor. bir süre çalışmazken yaptığım kredi kartı borçlarına çalıştım şimdi onlar bitti sadece bir kredim var her ay 320 TL ödediğim birikmiş kk borçları için aldım bir de iki ayda bir 240 TL bağkur yapılandırmam var sağolsun babam ödüyor onu zaten onların yanında yaşıyorum şu anda ama babam da aslında tayinci olduğu için mecburen lojman aldım boş lojmana para ödüyorum belki eşim gelir diye düşünmüştüm başta Ankara daki evimiz bizim sadece oranın faturalarını ödüyorum 250 falan tutuyor onun dışında para biriktiremiyorum diye düşündüğüm için bireysel emeklilik yaptırdım en azından biri zorla parayı benden alsın diye :) 100 TL ona ödüyorum hazirandan beri ayrıca garanti ile çalışıyorum birikim için hesap açtırdım ekimden beri 150 ona ödüyorum aylık bir de birikimli altın hesabı açtırdım ayda bir gram altın da oraya ödüyorum daha ne yapabilirim derken buldum burayı arbitraj çok aklıma yattı denemeye başlayacağım inşallah ayrıca bir de kumbara yaptım burayı bulduktan sonra sadece hafta sonrları iki şehir arası mekik dokuduğum için yol masrafım çok bir de tabi gelince arkadaşlarlayım hep haliyle dışarıda yeme içme çok oluyor bir de alışveriş yapıyordum çok fazla son 3 aydır 10 saniye kuralı uyguluyorum

Buradan öğrendiklerimle kendime haftalık bütçe ayırmaya başladım oradan kalanı biriktireceğim ayrıca kumbara da yaptım daha ne yapabilirim bakıyorum sizlerden feyz alıyorum bana da yardımcı olursunuz değil mi

inşallah yağar canım.... :)
biz de sabah, deliler gibi kar topu oynadık,ofise gelmeden önce... :)

hoşgeldin canım... :)
bu arada yoğunluktan atladım, delibocuk sen de hoşgeldin... :)
doktorumuz,avukatımız da tamam,var mı kalan başka meslek,yoksa kapatalım artık dükkanı.... :)))

char cinsiyet;
int yas;
Console.Write("Lütfen cinsiyetinizi giriniz (E/K):");
cinsiyet=Convert.ToChar(Console.ReadLine());
Console.Write("Lütfen yaşınızı giriniz:");
yas =Console.Read();
if (((cinsiyet == 'E') || (cinsiyet=='e')) && (yas >= 20))
{
Console.WriteLine("Askere Gidebilir");
}
else
{
Console.WriteLine("Askere Gidemez");
}

çok basit bi hata var ama ne bilemedim.
20 yaşından küçüklere askere gider yazıyo
kırmızı yeri yas<20 diye değiştirince doğru çalışıyor program
oysa parantezler de doğru görünüyo

Son düzenleme:

harikasın farmasi. bize de amin demek düşüyor...

hoşgeldin , iyi ki geldin...
topiğimizde avukatımız yoktu. o da tamam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…