- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
teşekkür ederiz canım. amin....bugün gecenin yarısında uykumun arasında (saat 02:15 te) gene sizler vardınız dualarımda
seyyahın minik kuzucuğu ,seyyah sizler için şifa ve iş
bıdıkçım ve karafilim için bebek
meyraa sunny senfat banu selin eva loveli darksea allright ve diğer arkadaşlar için de Allah'ım her ne türlü sıkıntıları varsa üzerlerinden al diye
kızlar hamilelere bugün kar tatili var:)))) yubbi yubbi... evdeyim dr. kontrolüm var ona gidicem holey:)))
teşekkür ederiz canım. amin....
ohhh süper...tatili çok severim ben çok...
kızlar bugün benim için önemli birgün. ben 13 sene sigara kullandım. yeri geldi 1 paket, yeri geldi 2 paket. defalarca kere bırakmak içn uğraştım başaramadım. ama en sonunda 8 ocak 2012 tarihinde son sigaramı içtim ve tamammen irademi kullanarak sigara illetinden kurtuldum...
bugün yıldönümüm....
bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim...
he ya
hayat zor
nolur kötülükler olmasa
kreşte tatil olur mu ya
bizde hiç olmamıştı
bu havada dahiliye olur heralde
şöle bi alt üst solunum yolu enfeksiyonu yazar
Aynı sorular bende de var ve deli gibi korkuyorum çocuk fikrinden; ama çok da istiyorum. Geçen eşim bir şey dedi ananemiz yanlış anladı sandı ki biz bebek bekliyoruz düzeltene kadar kırk takla attık. Şu hamilelik doğum olayı bizlere değil de erkeklere ait olsaydı daha kolay olurdu her şey.farmasicim çok saol canım:))))
ben çocuk yapmadan önce o kadar çok korkuyodumki çocuktan onu eğitmekten yetebilirmiyim ona
nasıl bi hayat suncam
diye ama artık kendimi yeterli görüorum yane 2-3 ay içinde fkrim değişti :))))
günün hatta haftanın alkışları sana gelsinteşekkür ederiz canım. amin....
kızlar bugün benim için önemli birgün. ben 13 sene sigara kullandım. yeri geldi 1 paket, yeri geldi 2 paket. defalarca kere bırakmak içn uğraştım başaramadım. ama en sonunda 8 ocak 2012 tarihinde son sigaramı içtim ve tamammen irademi kullanarak sigara illetinden kurtuldum...
bugün yıldönümüm....
ortopediden rahat alabilirsin diye biliyorum ben zamanında öyle almıştım3hafta sonra oğlumun 15 gün kreşi tatil.
2 hafta rapor almam lazım. sizce hangi branşa gitsem rahat rapor alabilirim ??
ne demek canım elbette Allah gönlüne göre versinbanada dua edermisinrabbim atanmayı nasip etsin diye. inş bu yıl atanırım
aminnnnnnnnnn ecmainallah razı olsun canım
allah sana da diğer arkadaşlara da bin katını versin güzelliklerin
teşekkür ederiz canım. amin....
bugün yıldönümüm....
meyra bu ümre nekdar tutuyor diye bir soru sorsam ayıp olurmu:26::26: bende annemi götürmek istiyorum.
Aynı sorular bende de var ve deli gibi korkuyorum çocuk fikrinden; ama çok da istiyorum. Geçen eşim bir şey dedi ananemiz yanlış anladı sandı ki biz bebek bekliyoruz düzeltene kadar kırk takla attık. Şu hamilelik doğum olayı bizlere değil de erkeklere ait olsaydı daha kolay olurdu her şey.
günün hatta haftanın alkışları sana gelsin
ortopediden rahat alabilirsin diye biliyorum ben zamanında öyle almıştım
günaydınlar hatunlar :))
yaklaşık 20 dakika sonra velilere, çocukların cinsel istismardan korunması konulu seminer vericiğim, ama ondan önce geldim yazdıklarınızı okudum. :)
darksea nörolojiden, gözden, kulak burun boğazdan alabilirsin. benim oğlan da mebe bağlı 4 yaş sınıfında, okulundaki rehber öğretmeni de benim :) okulda öğretmenim, evde anne diyor. neyse, o hasta olduğunda götürdüğüm doktorlar bana rapor yazıyorlar. en son geçen ay kulak burun boğazdan aldım.
papatya tebrikler, 1. yıldönümü çok hoş.
biz de kar yağmasını bekliyoruz, oğlum ilk defa oynayacak, çok hevesli.
ben istanbul dayım...
okullar tatil,büyük oğlum anneannede,
küçüğüm yuvada,ona kurtuluş yok... :)
sabah bi çıktık,araba kardan görünmüyor neredeyse,
küçüğüm de "anneeee,çok kar var,yuvaya gidemeyecğiiiiim) dedi.... :)
ben de bürodayım... :)
2 gündür çocuklar gibi kar bekliyorum hele siz söyledikçe iyice hevesleniyorum uyanıyorum hızlıca perdeyi açıyorm aaa kar yağmış demek için yok..
gece bakıyorum yok..gündüz bakıyorum yok
bize yağmadı yaa
Merhaba arkadaşlar hepinize günaydın
Konuya artık yaş kemale erdi ne etsem de para biriktirsem diye düşündüğüm bir ara bdv de bir konuyu okurken link veren bir arkadaş sayesinde denk geldim baştan başladım okumaya, baştan 640. sayfadayım :) sondan da 1500 den itibaren okuyorum arası kaldı :)) bana çok şey kattınız öncelikle hem tasarruf tüyoları hem de hayat tüyoları bakımından muhabbetinize de bayıldım beni de alın aranıza demeye geldim
Kendimi tanıtayım 2003 yılından beri çalışıyorum, avukatım güzel de paralar kazandım ama tutmayı hiç bilmedim malesef 2008'in sonunda çalıştığım yerden ayrıldım kendi işimi kurdum başta işler iyiydi ama bir süre sonra azaldı bu arada da 2010 da geçirdiğim sağlık sorunu nedeniyle bir süre çalışamadım eşimin işleri de kötü gidiyordu çok kötü günler geçirdik o ara KPSS ye girmiştim aslında Ankara da yaşıyorduk ama puanım yetmeyince durumlar da zor olunca başka bir şehre atandım halen de o şehirdeyim
Aylık kazancım 2.500 ama yemek ve lojman kesilince elime ortalama 2.300 falan geçiyor. bir süre çalışmazken yaptığım kredi kartı borçlarına çalıştım şimdi onlar bitti sadece bir kredim var her ay 320 TL ödediğim birikmiş kk borçları için aldım bir de iki ayda bir 240 TL bağkur yapılandırmam var sağolsun babam ödüyor onu zaten onların yanında yaşıyorum şu anda ama babam da aslında tayinci olduğu için mecburen lojman aldım boş lojmana para ödüyorum belki eşim gelir diye düşünmüştüm başta Ankara daki evimiz bizim sadece oranın faturalarını ödüyorum 250 falan tutuyor onun dışında para biriktiremiyorum diye düşündüğüm için bireysel emeklilik yaptırdım en azından biri zorla parayı benden alsın diye :) 100 TL ona ödüyorum hazirandan beri ayrıca garanti ile çalışıyorum birikim için hesap açtırdım ekimden beri 150 ona ödüyorum aylık bir de birikimli altın hesabı açtırdım ayda bir gram altın da oraya ödüyorum daha ne yapabilirim derken buldum burayı arbitraj çok aklıma yattı denemeye başlayacağım inşallah ayrıca bir de kumbara yaptım burayı bulduktan sonra sadece hafta sonrları iki şehir arası mekik dokuduğum için yol masrafım çok bir de tabi gelince arkadaşlarlayım hep haliyle dışarıda yeme içme çok oluyor bir de alışveriş yapıyordum çok fazla son 3 aydır 10 saniye kuralı uyguluyorum
Buradan öğrendiklerimle kendime haftalık bütçe ayırmaya başladım oradan kalanı biriktireceğim ayrıca kumbara da yaptım daha ne yapabilirim bakıyorum sizlerden feyz alıyorum bana da yardımcı olursunuz değil mi
bugün gecenin yarısında uykumun arasında (saat 02:15 te) gene sizler vardınız dualarımda
seyyahın minik kuzucuğu ,seyyah sizler için şifa ve iş
bıdıkçım ve karafilim için bebek
meyraa sunny senfat banu selin eva loveli darksea allright ve diğer arkadaşlar için de Allah'ım her ne türlü sıkıntıları varsa üzerlerinden al diye
Merhaba arkadaşlar hepinize günaydın
Konuya artık yaş kemale erdi ne etsem de para biriktirsem diye düşündüğüm bir ara bdv de bir konuyu okurken link veren bir arkadaş sayesinde denk geldim baştan başladım okumaya, baştan 640. sayfadayım :) sondan da 1500 den itibaren okuyorum arası kaldı :)) bana çok şey kattınız öncelikle hem tasarruf tüyoları hem de hayat tüyoları bakımından muhabbetinize de bayıldım beni de alın aranıza demeye geldim
Kendimi tanıtayım 2003 yılından beri çalışıyorum, avukatım güzel de paralar kazandım ama tutmayı hiç bilmedim malesef 2008'in sonunda çalıştığım yerden ayrıldım kendi işimi kurdum başta işler iyiydi ama bir süre sonra azaldı bu arada da 2010 da geçirdiğim sağlık sorunu nedeniyle bir süre çalışamadım eşimin işleri de kötü gidiyordu çok kötü günler geçirdik o ara KPSS ye girmiştim aslında Ankara da yaşıyorduk ama puanım yetmeyince durumlar da zor olunca başka bir şehre atandım halen de o şehirdeyim
Aylık kazancım 2.500 ama yemek ve lojman kesilince elime ortalama 2.300 falan geçiyor. bir süre çalışmazken yaptığım kredi kartı borçlarına çalıştım şimdi onlar bitti sadece bir kredim var her ay 320 TL ödediğim birikmiş kk borçları için aldım bir de iki ayda bir 240 TL bağkur yapılandırmam var sağolsun babam ödüyor onu zaten onların yanında yaşıyorum şu anda ama babam da aslında tayinci olduğu için mecburen lojman aldım boş lojmana para ödüyorum belki eşim gelir diye düşünmüştüm başta Ankara daki evimiz bizim sadece oranın faturalarını ödüyorum 250 falan tutuyor onun dışında para biriktiremiyorum diye düşündüğüm için bireysel emeklilik yaptırdım en azından biri zorla parayı benden alsın diye :) 100 TL ona ödüyorum hazirandan beri ayrıca garanti ile çalışıyorum birikim için hesap açtırdım ekimden beri 150 ona ödüyorum aylık bir de birikimli altın hesabı açtırdım ayda bir gram altın da oraya ödüyorum daha ne yapabilirim derken buldum burayı arbitraj çok aklıma yattı denemeye başlayacağım inşallah ayrıca bir de kumbara yaptım burayı bulduktan sonra sadece hafta sonrları iki şehir arası mekik dokuduğum için yol masrafım çok bir de tabi gelince arkadaşlarlayım hep haliyle dışarıda yeme içme çok oluyor bir de alışveriş yapıyordum çok fazla son 3 aydır 10 saniye kuralı uyguluyorum
Buradan öğrendiklerimle kendime haftalık bütçe ayırmaya başladım oradan kalanı biriktireceğim ayrıca kumbara da yaptım daha ne yapabilirim bakıyorum sizlerden feyz alıyorum bana da yardımcı olursunuz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?