Kirli Çıkılar )))

{
Console.WriteLine("Askere Gidebilir");
}
else
{
Console.WriteLine("Askere Gidemez");
}

sen de bunların yerini değiştir

canım görünürde dediğin gibi hata yok. ama yazıp çalıştırmamlazım ki nerde hata veriyor göreyim.
şu anda .net yok bilgisayarımda...

dün o kadar çok birikmişti okuyacaklarım kafa gitti bende meyra yazınca farkettim
bir delibocuk vardı yeni gelen arkadaşımız ona da önce hoşgeldin diyorum
sonra Allah mesut etsin tamamına erdirsin diyorum :)
bu arada çok güzel bir evlenme teklifi olmuş
valla ben de eşimden adam işten başını kaldıramıyor diye ekstra romantiklikler beklemiyordum ama senin asistan yoğunluğundaki nişanlının bu hareketini görünce senfat gibi didikleyecem ben de adamı

Son düzenleme:
dün o kadar çok birikmişti okuyacaklarım kafa gitti bende meyra yazınca farkettim
bir delibocuk vardı yeni gelen arkadaşımız ona da önce hoşgeldin diyorum
sonra Allah mesut etsin tamamına erdirsin diyorum :)
bu arada çok güzel bir evlenme teklifi olmuş
valla ben de eşimden adam işten başını kaldıramıyor diye ekstra romantiklikler beklemiyordum ama senin asistan yoğunluğundaki nişanlının bu hareketini görünce senfat gibi didikleyecem ben de adamı

anladım çok saol canım

FARMASI rabbim sana kat kat karşılıgın versin inşALLAH

{
Console.WriteLine("Askere Gidebilir");
}
else
{
Console.WriteLine("Askere Gidemez");
}

sen de bunların yerini değiştir

kod hata vermiyor canım mantıksal bi hata yani.
yok ben değiştiriim her türlü de yediririm
ama işte çocuklara anlatınca olmuyor. yeni öğrenen birine olmuyo hocam 5 yaşındakine askere gider yazıyo diyolar..
değilse ünv. de ne şaklabanlıklar yapardık kodun içinde, sonucu yine doğru çıkartırdık

hımm evet. genç dimağların aklını bulandırmayalım...
peki >=20 yerine >19 yaz bakim. sorun çıkıyor mu?

hoşgeldin sefa getirdin
ben meyra trabzonlu senfat ordulu delibocuk da karadenizli eğer yanılmıyorsam
her yerden her meslekten insan var
maşallah

karanfilce sen konyalı değil misin ben anlamadım
bi erzurum lafı geçiyor eşin mi oralı

meyra bir soru da ben sorayım
başkasının parasıyla gidiliyor mu hacca umreye
ben babam babam bana verebilir mi yani
borç olarak değil de karşılama babında

hımm evet. genç dimağların aklını bulandırmayalım...
peki >=20 yerine >19 yaz bakim. sorun çıkıyor mu?

zaten kodda yaş sınırlaması da yok. 100 yaşındaki adama da askere gidebilir der. çocuklar onada bahane bulur.
hatta kodu
(yas >19 && yas < 35) yapsak?

gayet tabi canım....
"borç parayla gidilmez" ifadesi,paran yoksa,borç alıp hacca gitmek sana farz değil anlamındadır...
ama hep yanlış anlaşılır ve anlatılır....

zaten kodda yaş sınırlaması da yok. 100 yaşındaki adama da askere gidebilir der. çocuklar onada bahane bulur.
hatta kodu

darksea sen bilgisayar mühendisi miydin yoksa web tasarıcı mıydın öyle bişey hatırlıyorum yazmıştın galiba ama karıştırdım :44:

yok kız ben goca gonyalıyım
ama en güzel ilçesinden...

eşim denizli
kv erzurum

darksea sen bilgisayar mühendisi miydin yoksa web tasarıcı mıydın öyle bişey hatırlıyorum yazmıştın galiba ama karıştırdım :44:

mühendisim canım.
çalıştığım kurumda sistem mühendisliği yapıyorum daha çok.
yazılımcılık okul yıllarımda kaldı...

sağol seyyahcım ben Ankaralıyım ama şu an Adana dayım

burası inanılmaz gerçekten hele de bu topik ben önceleri kayınvalide ve görümceyi çekiştireyim rahat rahat diye üye olmuştum ama galiba sonunda en faydalı topiği buldum (kendim için tabi)

bu arada seyyahalemi ben de bekledim kpss ataması o duyguyu iyi biliyorum ilk atamalarda adam gibi kadro açılmamıştı ben kendimi suçlamıştım puan alamadım adam gibi ondan böyle oldu diye ne ilgisi varsa şimdi konuşuyorum bir arkadaşım 91 küsur puan almış o da diyor daha çok puan alsam daha iyi olurdu dedim diye insan mantığı falan unutuyor gerçekten inşallah bu sefer olur ataman da rahata erersin
bu arada ben de çok istiyordum arkeoloji ama hukuk ağır bastı ilk yılımda ikinci tercihim DTCF idi ama son anda sildim o yıl ank hukuku tek tercih yazmıştım eğer silmesem arkeologdum belki şimdi :)

hatta kodu

yok yaa daha onu akıl etmezler de bence if else yapısında bişey var ama modüldeki diğer örnekler aynı yapıda doğru çalışıyor bu yanlış.
diye yazıyordum ki sana,

uzzzuuun uğraş sonu farkettim canım yaa

Console.Write("Lütfen cinsiyetinizi giriniz (E/K):");
cinsiyet=Convert.ToChar(Console.ReadLine());
Console.Write("Lütfen yaşınızı giriniz:");
yas =Console.Read();

int e convert etmemişler.

İşte saatlerdir buna mı uğraşıyordum diye sinir oldum kendime oysa if de bi yanlışlık var diye ona odaklanmıştım.
ama her zamanki ki gibi uğraşmayı bırakınca aklıma geldi

seni de uğraştırdım canım çook sağol.

mutnojmet hoşgeldin aramıza topikta bir hukukçu da oldu ya oh ohh süper oldu. Ben de Ankaralıyım, nickin çok karmaşık geldi doğru yazayım diye iki kere baktım bir anlamı var mı? karanfilce belki sana da bir kısaltma isim bulur benim adımı sirkeci yaptı

şimdi beraber sürünür ağlardık burda

arkeolojiyi sevmeyen kimse görmedim ama herkes hobi aşamasında geleceği düşünüp yazmamışlar
deli cesareti yazıp girenler de ben gibi işte
ah kafam ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…