Kirli Çıkılar )))

arkadaş hoşgelmiş sadece boşluklarda bakabildiğim için diyemedim bişey bi yandan dersle bi yandan programla uğraşıyordum.
arkadaşın ismini multijet diye okuyorum deminden beri
çok yüzeysel bi beyin yapım var napcam bilmiyorum :111:

bu arada ismini ben tavsiye etmiş gibi oldum ama memnun değilsen değiştirelim canım yaa kalmasın öyle kıyamam..

yazdıklarınızın hepsini okuyamadım ama sağolsun farmasimiz bize gece gece dua etmiş Allahım razı olsun ondan alıntılardan görebildim.
Rabbim sana da dilediklerini hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

şimdi dersim bitti eve dönüş

aaa multijet
hukukçu mu
bi kaç hafta önce bi doktor bi de hukukçumuz olsa diye kendi kendime hayıflanıyordum

s.a kirli çıkılar nasılsınız...

hayır bana çok sevimli geldi memnunum ohh eve dönüyorsun demek benim de üzerimde bir tembellik var oturup rapor yazmam lazım ama yazamıyorum

slm kızlarrr

multijete hoş geldin diyorummm deliboncukada

muhabbat çok güzel ama ben pek giremiyorum neyse az olsun temiz olsun değilmi

bu arada ya sizdede oluyormu ayın 15 bi gelsede ne birikmis ne gitcek bilsem diyorumm... çünkü malesef gideri bi türlü sabitleyemedik...

bu arada burası çokkk soğuk kar yok ama çokk soğuk :18::18::18:karanfilcecim bende buranın konyanın en güzel ilçesi olduğunu düsünüyorummm

sirkeci :) mutnojmet okuduğum bir romanda geçiyordu nefertiti'nin kardeşi olarak onun ağzından yazılmıştı zor hakkaten

multijet de olur nolcak :)

karanfilcecim hukukçu da oldu yaşasın o zaman

bu arada fazladan alıntı yapmayı bilemiyorum çözemedim henüz o yüzden hoşgeldin diyen herkese kocaman bir hoşbulduk diyorum tahmin ettiğimden de güzel karşıladınız beni teşekkür ederim

hatta hemen bildireyim fazladan 100 TL m vardı az önce 56 dolar aldım garantiden 1780 den oldu ama dursun bakalım altın biraz daha düşer belki alırım hem harcamam en azından şu an izinli ve Ankara dayım çünkü harcarım hemen elimde boş durursa

bu arada ben yarın bir sınava gireceğim bana dua eden olur mu hiç torpilim yok çünkü mülakatlar da malum olursa bir süre Ankara da eşimin yanında olabilcem en azından

bu arada birazdan çıkıyorum görüşürüz akşama :)

oğlunu götürdüün dr dan sende sıra alyormusun?
yoksa oğlunu götürmen yetiyor mu?

ben genelde özel hastaneden rapor aldım. fakat mesela geçen sene kendim için bi kere 2 günlük bir rapor lazım oldu, hiç bir doktor vermedi. zorluk çıkardılar bayağı ki onda da oğluma kv bakıyordu ama kv ameliyat olcaktı o nedenle almam gerekti. aynı hastanede ve kanser nedeniyle ameliyat olduğu için 2 günlük rapor yazdırabildim.

oğlum için rapor aldığımda; doktora rapor almak için gitmemiştim, sadece oğlanı doktora götürüp muayene ettirmekti amaç ama doktorlar "okula gitmesi uygun olmaz" dedikleri için bana rapor yazmak zorunda kalıyorlardı. çünkü bakacak kimse yok bu sene. kendim için de sıra alıyordum evet, ama hiç beklemedim "x bey hemen bir sıra almam gerektiğini söyledi" demem yeterli olurdu hep.

sana tavsiyem tanıdık bir hekim bulman. halden anlaması gerek. aile hekimleri bu anlamda daha anlayışlı gelir bana. o nedenle kendi aile hekiminizle bir görüşün.

dun kötü bir akşam geçirdik

ben mutfak tezgahında duruyordum. eşimin kucagında olan oğlum bana dogru hamle yapınca, benimde arkam dönük ocağa yöneldim ve çocuk yaptıgı hamleyle tezgaha kafası bir çarptı ki nasıl bir ses çıktı, diğer odadan koşup gediler. sanki yere gümmmm diye ağır br şey atömışsın gibi .nasıl çığlık attım, bağırdım, kafasının tezgaha çarpması ve o sesin çıkması feci birşeydi. Allah'a emanet yavrularımız. çok şükür beynine gelmemiş. yüzü, alnı kaşı ve göz kapağı çarpmış, şükür bir şeyi yok. kaşında, göz kapağında morluklar falan var. ama bir şey olmadı ya, morluklar önemli değil. Rabbim ne güzel gözlerimizi çukurda yapmış, kaş çarpınca göz çukurda kaldıgından bir şey olmamış.

bir de ben sayfaları okurken, çevirim dışına düşüyorum. oysa mesela 20 sayfa birikmiş, okuyorum ama yok oluyorum. anladınız mı
ne yapmam gerekiyor

bunun üzerine farmasinin gece bizlere dua okudugunu görünce çok duygulandım. dun geceki olaydan beri durdukça ağlıyorum ya bişey olsaydı diye.
Allah razı olsun farmasi.

burda bişey yazmıştım, diyanete sordum paylaşayım sizinle. ben sahurda ezan vakti yemek yediğimi ve ezanla imsakın farklı oldugunu ve orucun kabul olmadıgını ama ramazanda ezana kadar yediğimi yazmıştım. olay şöyleymiş:ramazan ayında imsak ve sabah ezanı aynı zamana denk geldiğinden, ramazanda sahur yaparken ezana kadar yeniyor ama diğer aylarda kaza orucu tutarken imsak ve ezan farklı saatlerde oldugundan imsak vaktine kadar yeniyormuş (aranızda bilen vardır mutlaka, ya da ben sormayı beceremedim

multijet; hoşgeldin, hııım ben de mısır mitolojisini pek severim. mitolojinin her türlüsünü aslında.

karanfilce ve pepeti benim eşim de gonyanın bir ilçesinden. :))) hatta oraya dünyanın merkezi de diyorlar. :)

seminerim bittiiiiii.

bu arada multijet iyiki geldin valla. 6284 sayılı kanunla ilgili arada rahatsız edebilirmiyim?

dun akşam bir haber okudum sizlerle paylaşacaktım, nete giremedim bu olayın sıkıntısından

müzekartlarımız vardı ya bizim. o kartlarla aynı müze ve ören yerine sene de sadece bir kere giriş yapabilecekmişiz. örneğin istanbul arkeoloji müzesine nasıl 1 gun yeter ki. çok büyük bir yer ve insan haliyle yoruluyor, yavaş yavaş bakıp bir daha bakmak istiyor. bu sınırlama bu yıl getirilmiş, haklı nedenleri olabilir, ancak kötü örnekler yüzünden bizleri mağdur etmenin manası yok.

bizler kültür bakanlıgının sitesine mi, ya da bimere mi şikayet yazsak, bu sınrılamanın kalkması için

zaten zar zor gidiyoruz, hr yerde bu tür yerler yok, kaldı ki varsın kültür için bir kaç kişi de uyanıklık yapsın, bedava bakmak istesin ne çıkar

darksea aile hekimi rapor yazar sanırım ama 3 hafta cok uzun. 10 gunluk alman gerekir raporu. psikiyatri depresyon yazıor, ortapedi çeşitli ağrılar yazar, aile hekimi mekanik bel ağrısı falan yazabilir. ama tek seferde alamazsın

senfat çok çok geçmiş olsun, elin ayağın titriyordur hala. o sesin çocuğundan çıktığını bilmek-duymak çok ürkütücü. dilerim bir daha böyle zor bir durumda kalmazsın.

avukat multijet gelmiş
ben de bir sorum olursa eniştelerimizi sorarım diyordum. meyra ve evanın eşlerine, şaka bir yana
her aileye bir avukat ve bir doktor akraba lazım

yas = Convert.ToInt32(Console.ReadLine());

mühendisim canım.
çalıştığım kurumda sistem mühendisliği yapıyorum daha çok.
yazılımcılık okul yıllarımda kaldı...

tamam canım şimdi netleşti kafadan da uydurmaşım sonuçta asmunikal ile karıştırmışım. karanfilceyi zaten çok iyi biliyorum.
bilgisayarcı kızlar diye gruplaştırdım sizi kafamda

senfat çok çok çok geçmiş olsun. tahimin edebiliyorum ne kadar korktuğunu ama çok şükür bişey olmamış.
Allah hepimizi ve sevdiklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…