Kirli Çıkılar )))

seyyahım yok buralarda
evinin resmini gördüm, keşke eskiden tanışsaydık, sana gelir, taş evde bir güzel kış uykusuna yatardım

senin bu sıkıntı ve zorluk içinde oldugunu tahmin ediyordum. üniversite bitirip bir iş bulamamanın ne büyük zorluk oldugunu yakınlarımdan biliyorum. dışarı çıkamayacak, insanlara selam veremeyecek duruma geliyor insan bazı zamanlar. hele de senin gbii donanımlı ve mesleğine aşık bir insanın boşta kalıp, bazılarının rahatça atanması (ki bir dönem açık öğretim mezunları bile öğretmen olarak atandı) senin moralmen çökmene sebep olur. bir de kızınla ilgili, başkalarına göre daha fazla sıkıntı yaşıyorsun ve bunlara tek başına çözüm aramaya çalışıyorsun. yaşadıklarının kolay şeyler olmadıgını düşünüyorum. ama senin diğer insanlara rağmen stresi tolere etme gücünün daha fazla oldugunu da biliyorum. senin çok iyi bir anne baban var. senin yerinde başka biri olsaydı (ki ben shçekte çok gördüm öyle örnekler) çocugu ailesine bırakıp, çoktan evlenmişti, hele de zor bir çocukla. ama sen kendini gerçekleştirmek ve hayatta kızınla birlikte daha büyük bir keyf almak istiyorsun. tüm bunlara rağmen kpss de ilk 100 giriorsun. sen alkışlanacak bir kadınsın. gücünün farkındasın. ancak geçen hafta her şey üst üste gelmiş gibi olmuş, Rabbim çözümlerini de bir anda vermiş. eşeğini kaybedip bulmuşsun
atanamayacagım diye düşünme, sen atanacaksın ve ben gezmeye yanına geleceğim. müze kartım olmadan beleş giriş yapacağım. her şeyin önünde fotograf çektireceğim

bazı öğretmenler başka kruumlara atanıp (misal fen bilgisi öğr. nüfus müdürlüğüne atanıyor) oradan hizmet puanına göre mebe geçiş yapıyor, bu tür alternatifler de düşenebilirsin.

seyyahım ya delibocuk halen buralarda geziyor. ona gıcık oldugumuzu ve negatif elektirik aldıgımız da söyledik ama
havamı atarım diyor bize

eva sen de adamın saçını başını yol bak milllet karısına neler yapıyor de

bu arada darsea delibocuke deliboncuk hoşgeldin yazmış. benim badezuzuya badeuzun yazmam gibi

Son düzenleme:
seyyah öpme meslesine gelince sana sarılıp öpmicem seni...

sen karanfilceye sanırım, sarılıp öpüyorum yazdın ben de o zaman evayı öpeyim dedim. birini öpmek istedim. aşağıda adını gördüm, bak kız da güzel, öpeyim bari dedim.

yaa sorma biz adamın kariyerine itibar ettik yoğundur kim oturup o kadar planlayacak dedik ama millet yoğunlukta uzay olduğu halde neler yapıyor.
valla tek tesellim tek taşımın büyük olması var ya bana sorsaydı alırken sürpriz yapmasaydı ben daha ucuz birşey isterdim diyordum yıllardır
şimdi düşünüyorum da oh olsun ona

1691 nolu sayfa benim, kimse yazmasın bu sayfaya

giremiyorum ayol nete

sirkeci, delibocuk bir rapor örneği paylaşmış, onun gibi yaz canım

seyyah çatla

selin sen hayata ve anlamına yönelik annenin yaptgı hataları yapmayacak, çocuklarına güzel bir aile hayatı sunacaksın. Allah'ım en güzelini yaşatsın

uydurmasyonda bade uzundan sonra deliboncuk 2. sırada
sen bi de adı bade soyadı uzun olacak şekilde noktayı koymuştun

dunku menü

frında palamut
makarna
salata
cola

bugun kur fasulyenin pilav sütündeki anormal baskısı

bu sayfa da benim lannnnnnnnnnnnn

kimse yazmasın

senfat büyük geçmiş olsun bebekler minikken kazalar çok olabiliyor Allah korumuş...

ben hangi sayfalarda dahil olduğumu bilmiyorum :44:ama geçenlerde eşim gördü yuhh 1600 sayfa ne yazdınız o kadar her sayfada 20 mesaj olsa kaba hesap 32 bin mesaj var valla korkulur siz kadınlardan dedi

bu arada biz nevşehire geçemiyoruz eşimin haftaya final görevi var pazartesi 8 buçukta ona yetişmemiz lazım kimseye de satamıyor biz de vazgeçtik başka sefere artık diyip erteledik 2010 dan beri gitmeye çalışıyoruz bir türlü denk getiremiyoruz

selamlarrr benden yine gecikmişinden bir günaydınnnn
hepinizi çok seviyorum gerçekten..
seyyahalemi yazdıklarını biraz geç okudum canımsın sen içini ferahlatmışsın..çok sevindim. gün doğmadan neler doğuyor nelere vesile oluyor.. selinin yazdıklarını aklına getir çocuk gözüyle neler anlatmış kuzum benim..
ben farmasiye hayranım sanırım.. sabah kalkıp namazını,duasını işini gücünü nasıl bitiriyor maşallah.. yaptığı yemekler de enfes görünüyor.. darsı bizlere..ben eşime bugün beni erken aldırmasını söyledim..gözümü açamadım yaaaa( genelde o kalkıp hazırlanıp çıkıyor biz kızımla sonradan kalkıp kahvaltı yapıyoruz.. bundan sonra ben de erken kalkacağım..

multijet hoşgeldin canım.. tam yerine düşmüşsün biz düşünce gücü üle birbirimize benzeyen insanları çekiyoruz kalplerimiz çekiyor hah:)))))))) öğretmen,mali müşavir,psikolog,arkeolog,doktor,hemşire,diş hekimi,eczacı...ne ararsan burda yok yok canım..diş hekimi olan benim ayıptır sölemesi... web tasarımcımı da mühendismiş o da hoşgelmiş. kendi internet sitemi yapıyoruz bir arkadaşım üstlendi bakalım döküman hazırlıyorum şu aralar inşallah güzel bişi olur..bitince özelden mesaj atıcam sizlere

bir de ben delibocuk'a yazmadan geçemeyeceğim.. o nasıl bir evlenme teklifi öyle yaaa rüyanı anlatıyorsun sansım 3 kez okudum çok güzel şahane maşallah..

karanfilim benim yeğenlerim nerde canım ne zaman belli olacak??çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum gerçekten yaa

ben nasıl evlenme teklifi aldım anlatayım: üniversite son sınıf 5.sınıf bitti mezuniyet balosuna gideceğiz müstakbel eşim beni almaya geldi eve.. anneme ve de bana çiçek almış oraya kadar güzel.. balonun olacağı otel ile bizim ev çok yakın olduğu için birkaç kız arkadaşım daha geldi kızlarla hazırlanıyoruz saç makyaj kıyafet curcuna vs..
bizimki kızların geleceğini bilememiş o curcunanın içinde evlenme teklifi etti tek taşımı taktı baloya öyle gittik.. hadi annem de evde bozuntuya vermedi ama tabiki resmi isteme olana kadar o yüzüğü takamadım o da ayrı mesele:)))

allright eksper geldi mi
onaylandı mı kredi
tapu masraflarına zam mı gelmiş ne
esparkın orda mı, kanatlının orda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…