süpersin valla sircecimpapatya ben azıcık aklımda kalan özetleri geçeyim
seyyah delibocukle bağlantıya geçti sılanın elindeki arteriovenöz malformasyon için.. delibocuk un müstakbel nişanlısı yardımcı olacak randevuda onun asistan olduğu serviste ameliyatı olacakmış sanırım
selin in oğlu olacağı belli oldu isim seçmeye çalışıyor (Tutku, Kayra, Berre, Evra alternatifler) okula gitmedi kontrole gitti geldi.
senfat ın oğlu başını ve gözünü mutfak tezgahına çarpmış Allah korumuş ki bir şey olmamış :26:
eva bugün işe gitmedi kardan dolayı evdeydi klasik temizlik pasta böreğe kendini verdi bir de arada bize çene yetiştirdi
allright ın alacağı muayenehane için dün ekspertiz geldi ama 25 bin eksikleri var (umarım tamamlarlar Allah ev alana yardımcı olur) en son eşi arabayı satalım diye koşuyordu
sunny ablanın eşi insulin iğnelerine başlamış bir de sıkı diyete (bu arada abla tekrar geçmiş olsun)
aramıza bir de hukukçumuz katıldı mutnojmet isminde ama biz ona multijet diyoruz :))
ben akşam spora geçerken termometre -3.5 dereceyi gösteriyordu kuru bir soğuk var üstüne bir de kar yağarsa seyreyleyin şenliği
ocak ayında açık havada tişörtle mi koşulurburda da kuru soğuk öğrencilerim tişörtle derse geldiler gidin giyinin dedim üşümüyoruz dediler hoş koşturuyorlardı o yüzden üşümezler sonra hepsinin üstünü giydirttim giymeyene zorla giydirdim terledin hava soğuk üşürsünüz dedimhocaaaaam yaaaaaa dediler ben de
bende kızımı dr götürdüm tahlil sonuçlarında, gıda alerjisi çıktı, öyle olunca dr ayrıntılı test yaptı, yumurta akına alerjisi çıktı, onungirdiği hiçbişey yemiyecek tabiki tavuk ve türevlerinide, 3 ay sonra kontrole götüreceğiz, bu çok önemli değil amam bu alerji üst solunum yolları enfeksiyonuna yakalanmasını kolaylaştırıyormuş, o yüzden sık sık buronşit oluyor ve uzun sürüyor, neyse işte böyle ama uzun süren bir tedavimiz olacak, bide başka alerjilerin çıkma ihtimali yüksekmişş ileride polen alerjisi gibi
neyse 450 kağıt bayıldık tüm bu testlerre, özel olunca, neyse kızımın canı sağ olsun iyileşsinde hiç önemli değil ne için para kazanıyoruz ki
hıım geçmiş olsun ablacım çok şükür tedavisi olan bir hastalık ama dikkat gerektiriyor kv insülinle iyiolduğu zamanlarda şekeri 250 filan oda gğnde 3 kere kullanıyor ama uzun zamandır şekerden rahatsız deği ilaç içerken sıksık şekerden rahatsızlanırdı insülin iyi geldigeçmiş olsun abla çok yüksek mi şekeri yoksa düzenlemek için mi verdi
sağol loveli'cim , teşekkürler. evet canım çok yüksek maalesef.
bugün de ölçüldü 480 çıktı
havarcım nasılsın nerdesin iyisindir inşallahhhkaç zamandır okuyamıyorum, maşallah sizlere yazdıkça yazıyordunuz, benden sirkecinin özetinden faydalanayımm,
sunny66, senfat ve papatya hepinize geçmiş olsunn
selin gözün aydın, isim bulmak gerçekten çok zor
kar tatili yapan keyif sizin hadi iyisiniz yarında tatil
farmasi velhasıl zeki kadınsın
ocak ayında açık havada tişörtle mi koşulurgençlik ateşi işte akıllar da beş karış havada
bende kızımı dr götürdüm tahlil sonuçlarında, gıda alerjisi çıktı, öyle olunca dr ayrıntılı test yaptı, yumurta akına alerjisi çıktı, onungirdiği hiçbişey yemiyecek tabiki tavuk ve türevlerinide, 3 ay sonra kontrole götüreceğiz, bu çok önemli değil amam bu alerji üst solunum yolları enfeksiyonuna yakalanmasını kolaylaştırıyormuş, o yüzden sık sık buronşit oluyor ve uzun sürüyor, neyse işte böyle ama uzun süren bir tedavimiz olacak, bide başka alerjilerin çıkma ihtimali yüksekmişş ileride polen alerjisi gibi
neyse 450 kağıt bayıldık tüm bu testlerre, özel olunca, neyse kızımın canı sağ olsun iyileşsinde hiç önemli değil ne için para kazanıyoruz ki
loveli senfat ve farmasi teşekkür ederim
evet bundan sonrası bviraz daha zor olacak
loveli anlattığım gibi canım onun dışında iyi sayılırımm
ya sizlere helal olsun nasıl yetişiyorsunuz ben bu aralar iyice dağıdım her şeye yetişemiyorum, ev okul çocuk derken zorlanıyorum, bu arada yazılı yapıyorum daha onları okuyacam not işleri, bayağı zamanımı alıyor, pek bakamıyorum bide kızım çok geç uyuyor,öyle olunca yetişemiyorum her şeye kendimi acayip yorgun hisswdiyorum
çokkkk teşekkür ederim.papatya ben azıcık aklımda kalan özetleri geçeyim
seyyah delibocukle bağlantıya geçti sılanın elindeki arteriovenöz malformasyon için.. delibocuk un müstakbel nişanlısı yardımcı olacak randevuda onun asistan olduğu serviste ameliyatı olacakmış sanırım
selin in oğlu olacağı belli oldu isim seçmeye çalışıyor (Tutku, Kayra, Berre, Evra alternatifler) okula gitmedi kontrole gitti geldi.
senfat ın oğlu başını ve gözünü mutfak tezgahına çarpmış Allah korumuş ki bir şey olmamış :26:
eva bugün işe gitmedi kardan dolayı evdeydi klasik temizlik pasta böreğe kendini verdi bir de arada bize çene yetiştirdi
allright ın alacağı muayenehane için dün ekspertiz geldi ama 25 bin eksikleri var (umarım tamamlarlar Allah ev alana yardımcı olur) en son eşi arabayı satalım diye koşuyordu
sunny ablanın eşi insulin iğnelerine başlamış bir de sıkı diyete (bu arada abla tekrar geçmiş olsun)
aramıza bir de hukukçumuz katıldı mutnojmet isminde ama biz ona multijet diyoruz :))
çok geçmiş olsun...bende kızımı dr götürdüm tahlil sonuçlarında, gıda alerjisi çıktı, öyle olunca dr ayrıntılı test yaptı, yumurta akına alerjisi çıktı, onungirdiği hiçbişey yemiyecek tabiki tavuk ve türevlerinide, 3 ay sonra kontrole götüreceğiz, bu çok önemli değil amam bu alerji üst solunum yolları enfeksiyonuna yakalanmasını kolaylaştırıyormuş, o yüzden sık sık buronşit oluyor ve uzun sürüyor, neyse işte böyle ama uzun süren bir tedavimiz olacak, bide başka alerjilerin çıkma ihtimali yüksekmişş ileride polen alerjisi gibi
hayırdır ne tahmini bunlar....geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
sunny66 size de geçmiş olsun, iyi değerlerini duyarız inşaallah
karanfilce ilk tahminim beyşehir
ikinci tahminim ereğli ?
bu arada bulaşık makinesine limon koyuyorum açtıgımda cok güzel kokuyor. annen kurutup mu koyuyordu limonu
gıda allerjisinin sebebinin barsakların geçirgenliğinin artmasının sebep olduğu söyleniyor.....kızınıza ev yoğurdu yedirin.......pastörize süt barsak geşirgenliğini arttırıyor uzak dursun..........ve tabi bakliyat ve tahıllarda uzun vadede vucudumuz için uygun olmadığı söyleniyor....sebze yemeklerini tercih edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?