Kirli Çıkılar )))

hastalıktan açılmış konu bende yazayım geçen gece annemin tansiyonu 22 ye çıkmış birde söylemiyor artık titremeye başlayınca bana seslendi hemen acile gittik dil altı hap verdiler de düştü bir saat bekledik hastanede nasıl zormuş annenin hasta olması canımdan can gitti ona bakıp gülümseyip arkamı dönüp ağlamak
sorarsanız neden fırlamış tansyonu diye tamamen komedi
eniştemin iş yoğunlugundan kalsiyum eksiliği oluşup kolundaki kılcalı çatlamış doktorda kolunu alçıya almış
bende bir kaç gündür karın ağrısı çekiyorum diye ayaklarımı sıcak su dolu kovanın içine koyup oturuyordum
tabi annem başlamaış senaryo yazmaya ya bıdıgında kılcalı çatlarsa ya onun da bacakları alçıya alınırsa diye diye diye fırlatmış tansiyonu
gülsem mi ağlasam mı bilemedim birde taaa ertesi gün bana açıklıyor benim niye tansiyonum fırladı biliyormusun diye

umarım bizimkide ileride geçerkızım daha 17 aylık aslında yumurtayı sevmiyor, ama ben yesin diye çorbaları falan terbiyeli yapıyordum artık yapmıtyacağız,

ay ben yerim o bıdığı

papatya eşine geçmiş olsun neyi vardı?

akıllıbıdık ah yaa annen durduk yere fırlatmış tansiyonunu bir de ertesi günü sana söylemesi trajikomedi; işte ana yüreği

hawar kızın içn geçmiş olsun

Son düzenleme:
tüm hastalar geçmiş olsun diyeyim artık
valla karıştırıyorum
sunyy ablacım aklımdasın
bu arada senfatcım bizim balık ekmeğe sunny de ortak haberin olsun
çatla diyom yani kısaca
börtüböcük de gıcıklığı elden bırakmıyor ha senfat hala arkadaş dedik bağrımıza bastık bir arkeoloğa gel gidelim mersine irana diyor
sirke sen de var ya kıratın yanında duran misali nasıl da kapmışsın
demek ortama dalan hemen uyum sağlıyor bukelamun kibiyiz alimallah
karanfil git ananın dizi dibine her zaman okursun ,sonuç ne zaman olacak bu arada hayırlısıyla

digitürk kullanan var mı
bu havalarda sizin de yayın gidiyor mu
pcye kaldım film mi izlesem acep

pepe birikimi arkadaşlar yapıyor anlatırlar artık
ben de para yok dert yok

biliyordum birşeyleri unuttuğumu
sevimli şey seni belli değil mi yengecin yampirisinden papucun eğri

sirkecinin özeti süper eksik gedik yok selinden sonra sirkeciyi de alkışlıyorum
sunny abla geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir abimiz
papatya hayırdır senin eşine ne oldu inşallah önemli bişey değildir
loveli valla ben bile duygulandım hayal edince büyümüş de büyük büyük laflar ediyor
seyyah delibocuk sunny nerde buluşuyorsunuz yoksa buluştunuz mu tam anlayamadım

teşekkürler seyyah karanfil acaba folik asit kullanıyor mu? :44:embriyonun ilk gelişim dönemlerinde çok önemli gerçi mutlaka biliyordur..

bizde merkezi sistem uydu var digiturk kullanmıyoruz zaten tv bizim evde daha çok ses olsun diye açılan bir şey.

Google dan beslenme bültenini arattır.......orada çocuk hekimliği üzerine bir prof var.......onun makalelerini okuyabilirsin.......pastörize süt verme de ne verirsen ver canım umarım bir fikir sahibi olursun

yok buluşmadık daha eminönünde balık ekmek yiyeceğiz sonra gece uzun taksimde alemlere mi akarız artık bebek sahilinde mi turlarız kimbilir

19 ocak olmazsam 20 ocakta test yaptırıım sanırım bilmiyorum önceki aşılamada 15 gün sonra regl olmuştum

aaa biri doğuda biri batıda bir ipucunu kaçırttın sanırım egeyle benzeşiyoruz kısmını
ikinci bi şüpheye yer kalmamalıydı

annem sıkılmış limonun içini de çıkarıyor mutfak penceresinde kurutuyor canım

Son düzenleme:
ooo sunny abla da geliyomuş herkes kıskanacak bizi :)) çok gıcığım di mi

suuny ablan dibindeymiş canım seslenicez gelcek
evet gıcıksın zaten daha fazla resme bakmadım
yoksa bırda naklen yayın yapardım senin ne kadan gezenti olduğunu para falan tutamayacağını topiğe almamalarını falan sağlardım

aaa evacım sen de gelcen balık ekmek yicez senfatı çatlatcaz haberin yok mu
diğer kızlar ın hoşuna gider senfat gibi değiller
o benim gibi kıskanç
o

yok buluşmadık daha eminönünde balık ekmek yiyeceğiz sonra gece uzun taksimde alemlere mi akarız artık bebek sahilinde mi turlarız kimbilir
orda benim yerime de balık ekmek yiyiniz lütfen gittiğimde görmüştüm ama koşturmaktan bir türlü yiyememiştim sanki acıkıyorum

şu topakta bir diyetisyenimiz eksik o da olsa muhteşem olacak

yok canım kullanmıyorum.
onlar nostalji oldu artık.
o çömez hamile adayı hareketleri..
şanslı gruptan olanlar folic asit kullanırken hamile kalır bizim gibiler değil

hahahah tabi canım kim tutar sizi
ben anadolu yakasındayım bu tarafa da geçin
hatıra fotosu da çektirin koyun buraya sunny ablanın fotosunu kaçırmıştım ben bakana kadar kaldırmıştı. ayrıca seni de görmüş oluruz :)

yok canım kullanmıyorum.

reklam kokan hareketler bunlar diyosun
hayırlı sonuçlarla gel inşallaaaaaaaah

loveli ya
nasıl anlattın şimdi görmek isterdim
sirkeci ben de ses olsun diye açıyorum
sıla da yattı korkuyoooooom :18::18::18::18:

akıllıbıdık şöle uzun yazılarından yazsan
bilgilendirici meraklandırıcı özendirici
sen hesap yaparken çok özeniyodum para biriktirmeye

balık ekmek şaka yaa ben sizin oralarda gastroenterit olup tuvaletlerden çıkamamanıza neden olur muyum hiç :))
o zamana kadar tekrar araba alırsam anadolukavağına gideriz :)) mükemmel ötesi bi balıkçım var
seyyah da yoros kalesini gezer sonra bi bakmışsınız seyyahı bilerek değil kesinlikle kazayla atıvermişim boğaza

yok canım kullanmıyorum.

karanfilcim Allah gönlüne göre versin inşallah bu defa olur hayırlısıyla
20sinde güzel haberlerini alırız innnnnnnnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…