Kirli Çıkılar )))

selin yanlış anlama ama tutku biraz feminen geldi bana
ben 20 haftaya kadar başar diyordum, eşimin bazı arkadasları ne öyle emir kipi gibi falan dedi, eşimde olmasın dedi. ben çınar falan istedim. o da unisex dedi eşim. eski isimlerden mustafa olsun dedim, çok beğenirim. amcamın adı oldugu için annem istemedi. böyle böyle oğlan doğdu, ismi yok. 8. gün eşim dedi, bul bir isim artık kimlik çıkartacagım, babamın adını yazdırırım. 2-3 gunlukken cabbar diye seviyordum. neyse en son doruka karar verildi. çocuk doğmuş, bir sürü arkadasmıı arayıp sordum çağan mı olsun, doruk mu olsun diye. düşün yani 9 ay sen bekle. bebek olduktan sonra onu bunu ara. benim her işim son dakikaya kalır. nikahıma ve düğünüme bile geç kalmış insanım. iç hatlar uçağını bekletmiş kişiyim.
selin sen bana çok mantıklı bir kız geliyorsun yaşına göre de çok dogru, tutarlı saptamaların var. takdir ediyorum seni. tutku sana göre değil gibi geldi bana. yani duygusal, ateşli falan. yanlış anlama sakın. ben seni farklı algılıyorum sana göre bir isim gelmedi.

tutku şurdan çıkıyo aslında eşimle çocumuz olursa adını tutku koycaz diye söz vermiştik:)))
kız olsada erkek olsada die:)))
ne bilim şimdi kırmakda istemiorum ben seçmedim onu yani 3 yıl öncesinden konuşulmuş bişedi ama şu an içinde oluncada ses çıkarmadım açıkçası:))) doğuma kadar belki değişir:)))

Allah sana hayırlı evlat etsin canım
vaaowwww fen lisesi
aynı yerde değiliz ama pepeti benim memleketimde oturuyor biliyorsun konyalılar direk ilçesini söylerler memleketim diye
ilçeye girmiyoz ayrıntı olmasın diye

genelde 20 li tarihlerde olurum regl
20 ocak doğum günüm

merhaba hanımlar siz dedikoduda ben işte bu soğuklarda hiç çekilmiyo tutku çok güzel bi isim olmadı 2 isim koyarsınız
isim konusu önemli çocuklar ilkokulda birbirleriyle acımasızca dalga geçiyolar ne yazık ki hangisini severse onu kullanır artık
ben de çok deli araba kullanıyodum cerrahpaşadan ankaraya 3.5 saatte gitmişliğim var 210 km ye kadar gördüm
ama artık yaşlandım arabayı da sattım zaten çok güzel akbilim var böle rengarenk :)
seyyahcım beğendiysen seninle iran'a da gidelim balık ekmeklerimiz bitsin :)

canım sen mesai saatleri dışında bakmış olmayasın
kuveytte kurlar düşük biraz ama alış da düşük satış da makas önemli altında makas 70 krş civarı bu da normal bence.

ohh sporuma gittim geldim vicdanen huzurluyum ıslak kurabiyeyi ben de yapmıştım yeni evliydik eşimin bir arkadaşına ev gezmesine gidiyorduk çocuk bekardı halası hazırlık yapmış bizi alacaktı ben de ev yapımı bir şeyler götüreyim daha anlamlı olsun demiştim çok beğenmişlerdi

siz evi yeni mi aldınız? kaça aldınız? şimdi izmirdesiniz dimi? İlerde ankaraya mı yerleşmeyi düşünüyorsunuz? bize de izmir çok cazip geliyor ama orda kimsemiz yok bizde herkes burda işlerimiz de buraya bağımlı hani tayin durumları yok artık emekliliğe

benim telefonum da bayağı eski bir şey alırken hiç bir özelliğine dikkat etmedim sadece tuşları iyi bassın bir de şarjı uzun gitsin yeter dedim zaten bir arama yaparım bir de mesaj atarım; şimdi teknoloji marketlere gittiğimde bakıyorum da telefon standlarının önleri nasıl kalabalık ve 7 den 70 e her yaş grubundan insan var; aklım çıkıyor telefonum bozulacak da yeni nesil şeylere mecbur kalacam diye:18:

araba konusunda biliyorum bir kırılma noktam var onu aşayım ben de sürekli yollarda olacam bunun için trafikte hocadan ders almalıyım sanırım

yetteeerrr içimtdeki o meraktan kocamaannnn olmuş canavarı susuturuyor ve istifa ediyorum arkadaş.
anam babam yan odada çay bekler okusam bitmez okumsam olmaz elimde eşimin kağnı netbook
çok ayıp ettiniz aşkolsun size bu kızın evde misafiri var demeyip dolduruyorsunuz sayfaları

geri dönüşüm muhteşem olacak

iyi akşamlar kızlar ancak geçmişi okuyup geldim. biz bugün hastanedeydik.
diyabet polikliniğine gittik. erken gitmişiz biraz. öğleden sonra ancak muayene olduk.
doktor değerlerini görünce hastaneye yatırmak istedi eşimi. ama eşim yatmak istemedi.
daha sonra sıkı diyet verdi, iğneleri değiştirdi. şimdilik eşim günde beş defa insülin iğnesi kullanacak.

Eşim rahatsız. İli gündür geçmiş olsuna gelenler var. Sizi takip edemiyorum. Şimdi çocuğu uyutmak için odaya geldim de anda yazabiliyorum. Neler konuşuyorsunuz. Çok merak ediyorum. Önemli nir haber var mı. Selincim bi özet geçsen canım

geçmiş olsun ablacım

bu arada senfat'cım çok geçmiş olsun canım, allah beterinden korusun.
allright, en kısa zamanda inşallah halledersiniz ev alma işini:))
multijet sen de hoşgeldin aramıza avukat kadromuz açıktı canım
farmasi, çok güzel dualar etmişsin hepimiz için canım allah razı olsun
ben de yürekten amin diyorum
seliiiin, oğluşunu hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin rabbim sana
seyyah ne kadar sevindim anlatamam,tesadüfün bu kadarı denir ya,
delibocuk tam zamanında geldi buraya teklifim hala geçerli unutma
:26::26: bu kadar aklımda tutabildim kızlar kusura bakmayın
aklıma gelirse yazarım yine

geçmiş olsun papatya, inşallah önemli birşey değildir

papatya ben azıcık aklımda kalan özetleri geçeyim

seyyah delibocukle bağlantıya geçti sılanın elindeki arteriovenöz malformasyon için.. delibocuk un müstakbel nişanlısı yardımcı olacak randevuda onun asistan olduğu serviste ameliyatı olacakmış sanırım

selin in oğlu olacağı belli oldu isim seçmeye çalışıyor (Tutku, Kayra, Berre, Evra alternatifler) okula gitmedi kontrole gitti geldi.

senfat ın oğlu başını ve gözünü mutfak tezgahına çarpmış Allah korumuş ki bir şey olmamış :26:

eva bugün işe gitmedi kardan dolayı evdeydi klasik temizlik pasta böreğe kendini verdi bir de arada bize çene yetiştirdi

allright ın alacağı muayenehane için dün ekspertiz geldi ama 25 bin eksikleri var (umarım tamamlarlar Allah ev alana yardımcı olur) en son eşi arabayı satalım diye koşuyordu

sunny ablanın eşi insulin iğnelerine başlamış bir de sıkı diyete (bu arada abla tekrar geçmiş olsun)

aramıza bir de hukukçumuz katıldı mutnojmet isminde ama biz ona multijet diyoruz :))

Son düzenleme:
senfat aynı bizim evi anlatmışsın.hem doğalgaz yanıyor,hem ufo.yalıtım falan yok zaten evde.merkez bi yerde evimiz bi de kiradayız diye sabrediyoruz.ama faturaları düşünmek bile istemiyorum.
allahtan yalıtımı olan br evim var klima ile ısınıyoruz biz şu an dışarısı 3 derece oğlan uyuyunca kapatıyoruz öyle oturulabiliyor çok şükür 350 lira elektrik faturasu görmüşlüğüm var o yüzden umarım artık azalır fatura
oluyor canım malesef kuşakta memlket sürekli sallanır minik minik en son oğluma hamileydim evde tek başımaydım kıpırdamadım koşsam koşamam o an sadece dua ettim eşim tlf etti geleyim diye gerek yok dedim oluyor malesef

benim de doğum günüm o gün hehehe kızlar artık bize parti yaparlar
geçmiş olsun abla çok yüksek mi şekeri yoksa düzenlemek için mi verdi

geçmiş olsun nesi var papatyacım

ben akşam spora geçerken termometre -3.5 dereceyi gösteriyordu kuru bir soğuk var üstüne bir de kar yağarsa seyreyleyin şenliği

geçmiş olsun abla çok yüksek mi şekeri yoksa düzenlemek için mi verdi

sağol loveli'cim , teşekkürler. evet canım çok yüksek maalesef.
bugün de ölçüldü 480 çıktı

farmasi nasıl bu kadar şeyi aklında tuttun. bence eline bir not kağıdı aldın ve herkesi yazdın.
inanki not filan tutmadım
hepsini aklımda tuttum

geçmiş olsun ablacım
inşaallah herşey en kısa zamanda yoluna girer

geçmiş olsun papatyacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…