selin yanlış anlama ama tutku biraz feminen geldi bana
ben 20 haftaya kadar başar diyordum, eşimin bazı arkadasları ne öyle emir kipi gibi falan dedi, eşimde olmasın dedi. ben çınar falan istedim. o da unisex dedi eşim. eski isimlerden mustafa olsun dedim, çok beğenirim. amcamın adı oldugu için annem istemedi. böyle böyle oğlan doğdu, ismi yok. 8. gün eşim dedi, bul bir isim artık kimlik çıkartacagım, babamın adını yazdırırım. 2-3 gunlukken cabbar diye seviyordum. neyse en son doruka karar verildi. çocuk doğmuş, bir sürü arkadasmıı arayıp sordum çağan mı olsun, doruk mu olsun diye. düşün yani 9 ay sen bekle. bebek olduktan sonra onu bunu ara. benim her işim son dakikaya kalır. nikahıma ve düğünüme bile geç kalmış insanım. iç hatlar uçağını bekletmiş kişiyim.
selin sen bana çok mantıklı bir kız geliyorsun yaşına göre de çok dogru, tutarlı saptamaların var. takdir ediyorum seni. tutku sana göre değil gibi geldi bana. yani duygusal, ateşli falan. yanlış anlama sakın. ben seni farklı algılıyorum sana göre bir isim gelmedi.
Allah sana hayırlı evlat etsin canımkızlar doktordan geliorum:)))) kontrolden
ve ve ve bebişimin cinsiyeti %100 belli artık erkek:))) artık kesin çünkü gördüm:)))))
normal bebklerin 120 gram olması lazımmış benimki 185 gram:))) tosuncuk iyi beslenio demekki:)))
ve ve ve 16. haftam bitti sadece 500 gram almışım çok mutluyum:))
sirkencubincim sizin orda 5-10 cm kar varmış benim burda hava soğuk ama güneş var:)) bana tatil hihihihihi:))))
vaaowwww fen lisesikafayı yemişsin zaten meyra naptın sen tatil gibisi var mı hele de kar tatili
hep dışarıda zor durumda kalan ya da yakacak kömürü olmayan insanları ve soğukta kalan hayvanları düşünürüm hem moralim bozulur hem de Allah'a şükür sıcak mutlu evim var deyip mutlu olurum. biraz hüzünlü ama huzurlu geçer benim için kar tatilleri..
sen inek diye tabir ettiğimiz bir öğrenci miydin yoksa gerçi bizim okulda fen lisesiydi hepimiz çok inektik
aynı yerde değiliz ama pepeti benim memleketimde oturuyor biliyorsun konyalılar direk ilçesini söylerler memleketim diyeöhöm öhöm
aranıza teşrif ettim sonunda
sıradan başlayayım
multijet ben o adı hayatta aklımda tutamam
direk jetgiller dicem sınavında başarılar allah muvafakat(böyle miydi) eylesin
pepeti ve karanfilce siz aynı yerde misiniz guzuuum
allahın gonyalıları siziii
senfat ayyy kafamı çarpmış gibi oldum vallaha çok geçmiş olsun allah beterlerinden saklasın benim içim cız ediyo böyle durumlarda
hakkımdaki güzel sözlerin için de teşekkür ederim
allrıght acabası seni allah mı konuşturuyor
çocuklarım çocuklarım deyip duruyosun ne iş
en az 3ü mü diyorsun
galiba yazacaktım ama unuttum gerisini:26:
selamlarrr benden yine gecikmişinden bir günaydınnnn
hepinizi çok seviyorum gerçekten..
seyyahalemi yazdıklarını biraz geç okudum canımsın sen içini ferahlatmışsın..çok sevindim. gün doğmadan neler doğuyor nelere vesile oluyor.. selinin yazdıklarını aklına getir çocuk gözüyle neler anlatmış kuzum benim..
ben farmasiye hayranım sanırım.. sabah kalkıp namazını,duasını işini gücünü nasıl bitiriyor maşallah.. yaptığı yemekler de enfes görünüyor.. darsı bizlere..ben eşime bugün beni erken aldırmasını söyledim..gözümü açamadım yaaaa( genelde o kalkıp hazırlanıp çıkıyor biz kızımla sonradan kalkıp kahvaltı yapıyoruz.. bundan sonra ben de erken kalkacağım..
multijet hoşgeldin canım.. tam yerine düşmüşsün biz düşünce gücü üle birbirimize benzeyen insanları çekiyoruz kalplerimiz çekiyor hah:)))))))) öğretmen,mali müşavir,psikolog,arkeolog,doktor,hemşire,diş hekimi,eczacı...ne ararsan burda yok yok canım..diş hekimi olan benim ayıptır sölemesi...web tasarımcımı da mühendismiş o da hoşgelmiş. kendi internet sitemi yapıyoruz bir arkadaşım üstlendi bakalım döküman hazırlıyorum şu aralar inşallah güzel bişi olur..bitince özelden mesaj atıcam sizlere
bir de ben delibocuk'a yazmadan geçemeyeceğim.. o nasıl bir evlenme teklifi öyle yaaa rüyanı anlatıyorsun sansım 3 kez okudum çok güzel şahane maşallah..
karanfilim benim yeğenlerim nerde canım ne zaman belli olacak??çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum gerçekten yaa
ben nasıl evlenme teklifi aldım anlatayım: üniversite son sınıf 5.sınıf bitti mezuniyet balosuna gideceğiz müstakbel eşim beni almaya geldi eve.. anneme ve de bana çiçek almış oraya kadar güzel.. balonun olacağı otel ile bizim ev çok yakın olduğu için birkaç kız arkadaşım daha geldi kızlarla hazırlanıyoruz saç makyaj kıyafet curcuna vs..
bizimki kızların geleceğini bilememiş o curcunanın içinde evlenme teklifi etti tek taşımı taktı baloya öyle gittik.. hadi annem de evde bozuntuya vermedi ama tabiki resmi isteme olana kadar o yüzüğü takamadım o da ayrı mesele:)))
tutku şurdan çıkıyo aslında eşimle çocumuz olursa adını tutku koycaz diye söz vermiştik:)))
kız olsada erkek olsada die:)))
ne bilim şimdi kırmakda istemiorum ben seçmedim onu yani 3 yıl öncesinden konuşulmuş bişedi ama şu an içinde oluncada ses çıkarmadım açıkçası:))) doğuma kadar belki değişir:)))
Merhaba hanımlar,
Kuveyttürk kullananlara bir sorum var: Burası sadece altın alırken mi iyi oluyor, döviz kurları niye bir acayip? Alış daha düşük, satış daha yüksek? Zaten 3 kuruş zor kazanıp zor koyuyorum kenara, rakamlara bakınca moralim bozuldu iyice.Mesela güncel döviz kuru aratınca euro alış 2.31, Kuveyt ise 2,28 diyor.
"3 kuruşun varsa zaten fazla farketmez, neyin derdindesin?" diyeceksiniz ama niye rakam oynuyor böyle ya.
siz evi yeni mi aldınız? kaça aldınız? şimdi izmirdesiniz dimi? İlerde ankaraya mı yerleşmeyi düşünüyorsunuz? bize de izmir çok cazip geliyor ama orda kimsemiz yok bizde herkes burda işlerimiz de buraya bağımlı hani tayin durumları yok artık emekliliğekv. orada oturuyorlar ve eşim hiç sevmez aslında. tek bir köprüden girişi var ve trafik çok kötü diye sevmiyor. o ara mecbur kaldık almaya. ilerde oturur muyuz bilinmez, belki borcu bitince satar ve yerleşmek istediğimiz yerden alırız.
iyi akşamlar kızlarancak geçmişi okuyup geldim. biz bugün hastanedeydik.
diyabet polikliniğine gittik. erken gitmişiz biraz. öğleden sonra ancak muayene olduk.
doktor değerlerini görünce hastaneye yatırmak istedi eşimi. ama eşim yatmak istemedi.
daha sonra sıkı diyet verdi, iğneleri değiştirdi. şimdilik eşim günde beş defa insülin iğnesi kullanacak.
Eşim rahatsız. İli gündür geçmiş olsuna gelenler var. Sizi takip edemiyorum. Şimdi çocuğu uyutmak için odaya geldim de anda yazabiliyorum. Neler konuşuyorsunuz. Çok merak ediyorum. Önemli nir haber var mı. Selincim bi özet geçsen canım
geçmiş olsun ablacım
allahtan yalıtımı olan br evim var klima ile ısınıyoruz biz şu an dışarısı 3 derece oğlan uyuyunca kapatıyoruz öyle oturulabiliyor çok şükür 350 lira elektrik faturasu görmüşlüğüm var o yüzden umarım artık azalır faturasenfat aynı bizim evi anlatmışsın.hem doğalgaz yanıyor,hem ufo.yalıtım falan yok zaten evde.merkez bi yerde evimiz bi de kiradayız diye sabrediyoruz.ama faturaları düşünmek bile istemiyorum.
oluyor canım malesef kuşakta memlket sürekli sallanır minik minik en son oğluma hamileydim evde tek başımaydım kıpırdamadım koşsam koşamam o an sadece dua ettim eşim tlf etti geleyim diye gerek yok dedim oluyor malesefkadınlar kulubü ana sayfasında gurmede gördüm ıslak kurabiye yaptım
bayııııııııııııııııııııııııııııııldım
bi de bildiğin poğçayı kurabiye gibi yaptım malzemeyi karıştırdım içine yani
komşulara da verdim dualarını aldım
kardan adam yatık depindik
güzel bir gündü
ben burata taşındığımda 2 yıldır boştu
bi yağmur yağdı
allahım duvardan evin yarısına kadar su girdi
ee deprem evleri anca bu kadar yapılırdı zaten
80de yaktım ama dondum kemiklerim sızladı
sonunda zorla manto yaptırdık
şuanda 55de ısınıyoruz
ama zaten burası çok soğuk olmaz
bizim mevki biraz soğuk
toplasan 1 ay 70 yanmaz
normal karlarda 60
soğukta da 50 yaksam yeter
ama dona dona para vermem yani
sonuna kadar açarım
ısrar etseniz yapmaz mı manto
allrıght 200 küsürü bulan o kadarı da bulur canım
allah yardımcınız olsun
selin geçmiş olsun
depremi bir yaşayan bir de yaşayan bilir o derece
oğluşun hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah
hadi yine iyisin yarın da tatil sana
depresifpoli allah razı olsun canım
duaların için çok saol
birbirimize dualarımız kabul olur inşallah
evet börtüböcükle tanıştık kaynaştık seviştik arkadaş olduk
saraya götüremesede beni balık ekmek yicez
sonra hastanenin arka kapısından kaçıcaz
kıskananlar çatlasın
loveli akdenizde kolay kolay deprem olmaz korkma
allah gstermesin
daha da ne yazacaktım unuttum
benim de doğum günüm o gün hehehe kızlar artık bize parti yaparlarAllah sana hayırlı evlat etsin canım
vaaowwww fen lisesi
aynı yerde değiliz ama pepeti benim memleketimde oturuyor biliyorsun konyalılar direk ilçesini söylerler memleketim diye
ilçeye girmiyoz ayrıntı olmasın diye
genelde 20 li tarihlerde olurum regl
20 ocak doğum günüm
geçmiş olsun abla çok yüksek mi şekeri yoksa düzenlemek için mi verdiiyi akşamlar kızlarancak geçmişi okuyup geldim. biz bugün hastanedeydik.
diyabet polikliniğine gittik. erken gitmişiz biraz. öğleden sonra ancak muayene olduk.
doktor değerlerini görünce hastaneye yatırmak istedi eşimi. ama eşim yatmak istemedi.
daha sonra sıkı diyet verdi, iğneleri değiştirdi. şimdilik eşim günde beş defa insülin iğnesi kullanacak.
Eşim rahatsız. İli gündür geçmiş olsuna gelenler var. Sizi takip edemiyorum. Şimdi çocuğu uyutmak için odaya geldim de anda yazabiliyorum. Neler konuşuyorsunuz. Çok merak ediyorum. Önemli nir haber var mı. Selincim bi özet geçsen canım
inanki not filan tutmadımfarmasi nasıl bu kadar şeyi aklında tuttun. bence eline bir not kağıdı aldın ve herkesi yazdın.
geçmiş olsun ablacımiyi akşamlar kızlarancak geçmişi okuyup geldim. biz bugün hastanedeydik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?