Kirli Çıkılar )))

farmasi nasıl bu kadar şeyi aklında tuttun. bence eline bir not kağıdı aldın ve herkesi yazdın.

allrigt satmayı düşündüğünüz arabanın özelliklerini ya da sahibinden ilan numarasını buraya da yazsana. eşin nereye koşmuş öyle acaba. çok komik...

yaklaşık 1 saate yakın yazdıklarınızı okudum
senfat çokkk geçmiş olsun kuzucuğa
selin isimleri sürekli kendi kendine söyle kulağına hangisi güzel geliyorsa onu koyarsın ama daha çok fikrin değişir
yanlış anlamanı istemem ama tutku denildiğnde aklıma hep tutkunun reklamı geliyor birde hiç erkekte duymadım tabi bu koyulmaz anlamına gelmez sadece nacizane bir fikir

hatunlar siz öğrenciyken nasıl böyle markalı hediyeler alabiliyordunuz
ben eşimle üniversite 2.sınıfta başlamıştık genelde ben ona kıyafet tarzında hediyeller aldım ama böyle lcw rodiden filan kolay kolay normal bir kıyafete çok para vermem ben
mesela bir kabana ayakkabıyatakım elbiseye büyük valizlere veririm ama kazaktı pantolandu vermem çok şimdiye kadar herhangi bir özel anlamı olmayan normal bir koto 120,ayakkabıya 180, kabana 230 verdim bu rakamları hiç aşmaz geçenlerde bir arkadaşım misafirlikte evde giymek için bir ayakkabı almış 180 vermiş ve kesinlikle kolayına dışarıda hiç hiç giyilmez ve gökkuşağı görünümlü kış modelli bir ayakkabı içimden yazıkkkk dedim o paraya

ama herkes gelirine göre hediye alabilir gönlümüz neler neler almak ister ama geliri 750 olan birsiyle gelirisi 7500 olan aynı hediyeye aynı parayı verebilirmi
ama olsun ben hepinize buradan kucak dolusu veriyorum

Son düzenleme:
sizde yorgun bir iş günündensonra akşamları pili bitmiş, kollarında derman kalmamış, gözünün feri gitmiş oluyormusunuz? :44:
bide yorgunluktan oğlumla oynayamadığımdan şimdi tv izliyor. offf üstüne bide vicdan azabı....

kv. orada oturuyorlar ve eşim hiç sevmez aslında. tek bir köprüden girişi var ve trafik çok kötü diye sevmiyor. o ara mecbur kaldık almaya. ilerde oturur muyuz bilinmez, belki borcu bitince satar ve yerleşmek istediğimiz yerden alırız.

senfat aynı bizim evi anlatmışsın.hem doğalgaz yanıyor,hem ufo.yalıtım falan yok zaten evde.merkez bi yerde evimiz bi de kiradayız diye sabrediyoruz.ama faturaları düşünmek bile istemiyorum.

parası olan versin. benim kızdıgım ayranı yok içmeye, at gidenlere oluyor. ya da evin, araban yok ne harcarsın, ya da borcun var ne harcarsın.
eva eşinin pahalı hediyeler aldıgını yazmış, benim eşimde arkadasken ya da nişanlıyken pahalı hediyeler alırdı, ebnimde hoşuma gideceğini düşünürdü. bir çok kadının da hoşuna gider tabiki bu durum. çevresinde hava atacak pahalı hediyeleri gösterip. ama ben bir kirli çıkıyım. hoşuma gider mi

bu arada senfatçim çocuğun için de geçmiş olsun.ben de pahalı şeyleri semiyorum.ama geçenlerde bi gümüş yüzük beğendim.özel telkari yapımı.keşke beğendim demeseydim.eşim sürpriz olsun diye almış.hem çok hoşuma gitti,hem de bi kirli çıkı olarak azcık çim gitti.ama arada böle sürpriler de çok hoş oluyor

ne kurabiyesi yaptın

kadınlar kulubü ana sayfasında gurmede gördüm ıslak kurabiye yaptım
bayııııııııııııııııııııııııııııııldım
bi de bildiğin poğçayı kurabiye gibi yaptım malzemeyi karıştırdım içine yani
komşulara da verdim dualarını aldım
kardan adam yatık depindik
güzel bir gündü

ben burata taşındığımda 2 yıldır boştu
bi yağmur yağdı
allahım duvardan evin yarısına kadar su girdi
ee deprem evleri anca bu kadar yapılırdı zaten
80de yaktım ama dondum kemiklerim sızladı
sonunda zorla manto yaptırdık
şuanda 55de ısınıyoruz
ama zaten burası çok soğuk olmaz
bizim mevki biraz soğuk
toplasan 1 ay 70 yanmaz
normal karlarda 60
soğukta da 50 yaksam yeter
ama dona dona para vermem yani
sonuna kadar açarım
ısrar etseniz yapmaz mı manto

allrıght 200 küsürü bulan o kadarı da bulur canım
allah yardımcınız olsun

selin geçmiş olsun
depremi bir yaşayan bir de yaşayan bilir o derece
oğluşun hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah
hadi yine iyisin yarın da tatil sana

depresifpoli allah razı olsun canım
duaların için çok saol
birbirimize dualarımız kabul olur inşallah

evet börtüböcükle tanıştık kaynaştık seviştik arkadaş olduk
saraya götüremesede beni balık ekmek yicez
sonra hastanenin arka kapısından kaçıcaz
kıskananlar çatlasın

loveli akdenizde kolay kolay deprem olmaz korkma
allah gstermesin

daha da ne yazacaktım unuttum

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar,

Kuveyttürk kullananlara bir sorum var: Burası sadece altın alırken mi iyi oluyor, döviz kurları niye bir acayip? Alış daha düşük, satış daha yüksek? Zaten 3 kuruş zor kazanıp zor koyuyorum kenara, rakamlara bakınca moralim bozuldu iyice. Mesela güncel döviz kuru aratınca euro alış 2.31, Kuveyt ise 2,28 diyor.
"3 kuruşun varsa zaten fazla farketmez, neyin derdindesin?" diyeceksiniz ama niye rakam oynuyor böyle ya.

evet kirli çıkı olunca üzülüyorsun verilen paralara o yüzden eşim isayn ediyor alsak suç almasak suç diye

pepeti adın niye kırmızı yazıyor, sen nesin kk nın gizli ajanı mı?

seyyah önce biz görüşcektik yavrim
böcük sonradan geldi, araya girdi
eva sen de buluşsana kız onlarla

3 kirli çıkı buluşup, onu mu yesek, yok orası pahalı, burası pahalı deyip, kıçınız donarken balık ekmek yersiniz eminönünde artık
şaka şaka kıskandım
çatlayacak olan benim.

ıslak kurabiyeyi ben de denedim. çok güzel oldu
hatta burada sormuştum, fazla yapsam dondurucuya atsam nasıl olur diye
4-5 tane dondurucuya attım, çıkarıp farklı günlerde çayla yedim
bozulma olmadı
afiyet olsun

eşimde bana sevgilyken ben ünideyim oda çalışıo tabi:)))
cep telefonu almış benimkini beğenmiyomuş beyfendi bak bak bak
kargoyu teslim almadım bunu iade et dedim oda iade etti
birincisi benim telefonumu beğenip beğenmemek onamı kalmış:)))) ama bende takoz bişey kullanıodum işime yarıodu sonuçta arama yapıodu msj çekiodu öğrenciye neki yetiyoduda artıyodu bile
sonna 400 küsür liralık cep telefonu hediye diye sevgiliye alınmaz ben almadım yanlış düşünen varsa bilemem ama daha sevgiliydik açıkçası çokda tanımıodum güvenmiodumda o kadar pahalı hediye alan başka şeylerde isteyebilir düşüncesiyle ona gebe kalmamak adına hemde o kadar oahalı hediyelerin beni etkilemediğini göstermek adına iade ettim hediyesini:)))

sonra bende ona doğum gününde bi mağazadan 30 tl ye kapişonlu hırka beğendim turkcell indirimi varmış yüzde elli ama benim hattım turkcell diildi onu teli turkceldi şifresini istedim oda gönderdi ama bilmiodu hediye oldugunu 15 tl lik kapişonlu hırka almış oldum hemde rodiden neyine yetmio:)))) bide ööğrenciyim çok bile ona...:))))

ondan sonra normal hediyeler almaya başladı tabi bizim nikah kıyıldı eeeee dedim madem pahalı hediye aalmak istiosun şmdi alabilirsin 300 liralık bi telefon aldı
bide ayakkabı almıştı yanlış hatırlamıosam ondan başkada birbirimize pahalı hediye almadık:))))))))

benbu doğum gününde ona hayatımdaki en pahalı hediyesini alcam
fener forması 100 lira gerçi içimde yancak bi tişört gibi bişeye ama olsun napim:)))
çok istiodu hiç fener formasıda olcammış garibimin alimde sevinsin bari:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…