biz yenimahallede oturuyoruz k validemlerin evi keçiörende berbat bir trafiği var sürücüler habire birbirini sıkıştırıyor nezaket sıfır yolda giderken resmen koltukla bütünleşiyorum bazen eşime diyorum hadi iyisin kurtardım seni bu çiledenbu arada benim de artık trafiğe çıkmam lazım ama çok panikliyorum bazen sert manevralarda nefesim kesilecek gibi oluyor korkuyorum bunun için psikolojik bir destek mi almam lazım acaba :44:
acabası neden yükseltmiyorsunuz
dalııııııııııın ben geldim
sılayı attım sokağa
çay 2 çeşit kurabiye (ben yaptım nasıl yaptım neden yaptım nasıl becerdim hiç fikrim yok) ve kk
gel keyfim geeeeeeeel
akıllıbıdık avatardaki sen misin?
yok canım netten aldıgım bir manken resmi yoksa sende mi birine benzettin
kış ne kadar masraflıymış, bu ay iyiki maaşlar zamlı olacak. şimdiden yeri belli. salonda oturuyoruz ve cok soguk. doğalgaz 65 te yanıyor ve ısınmıyor, mütehait salonun duvarına yalıtım yapmamış, belki yantarafa ev yapılır diye. alt daire satın alınsın diye çok dua ettim ve 2 hafta önce satıldı. alanlar almancı! yani yazlık olarak kullannacaklar. tabi böyle olunca ufo yakıyoruz ekstra
yaklaşık 1 saate yakın yazdıklarınızı okudum
senfat çokkk geçmiş olsun kuzucuğa
selin isimleri sürekli kendi kendine söyle kulağına hangisi güzel geliyorsa onu koyarsın ama daha çok fikrin değişir
yanlış anlamanı istemem ama tutku denildiğnde aklıma hep tutkunun reklamı geliyor birde hiç erkekte duymadım tabi bu koyulmaz anlamına gelmez sadece nacizane bir fikir
hatunlar siz öğrenciyken nasıl böyle markalı hediyeler alabiliyordunuz
ben eşimle üniversite 2.sınıfta başlamıştık genelde ben ona kıyafet tarzında hediyeller aldım ama böyle lcw rodiden filan kolay kolay normal bir kıyafete çok para vermem ben
mesela bir kabana ayakkabıyatakım elbiseye büyük valizlere veririm ama kazaktı pantolandu vermem çok şimdiye kadar herhangi bir özel anlamı olmayan normal bir koto 120,ayakkabıya 180, kabana 230 verdim bu rakamları hiç aşmaz geçenlerde bir arkadaşım misafirlikte evde giymek için bir ayakkabı almış 180 vermiş ve kesinlikle kolayına dışarıda hiç hiç giyilmez ve gökkuşağı görünümlü kış modelli bir ayakkabı içimden yazıkkkk dedim o paraya
ama herkes gelirine göre hediye alabilir gönlümüz neler neler almak ister ama geliri 750 olan birsiyle gelirisi 7500 olan aynı hediyeye aynı parayı verebilirmi
ama olsun ben hepinize buradan kucak dolusuveriyorum
ne kurabiyesi yaptın
parası olan versin. benim kızdıgım ayranı yok içmeye, at gidenlere oluyor. ya da evin, araban yok ne harcarsın, ya da borcun var ne harcarsın.
eva eşinin pahalı hediyeler aldıgını yazmış, benim eşimde arkadasken ya da nişanlıyken pahalı hediyeler alırdı, ebnimde hoşuma gideceğini düşünürdü. bir çok kadının da hoşuna gider tabiki bu durum. çevresinde hava atacak pahalı hediyeleri gösterip. ama ben bir kirli çıkıyım. hoşuma gider mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?