pendikte sen nerdesin
ataşehirde ama gerçekten ataşehirde herkes geyiğini yapmaya başladı artık 10 kişiden 8'i ataşehirde oturuyor
en samimi arkadaşım kurtköyde oturuyor çok güzel bi yer pendik
cerrahpaşada çalışıp pendikte mi oturuyorsun
hadi biri meyra peki ya diğerleri?
onun araaaaaabaaaaaasııııııı var
gider mi gideeeeeeeeeer
yok ben o gece evimde kayınvalidemlerle ve bizimkilerle aile saadeti(!) içinde doğum günümü kutluyordumvalla ben bi tek meyrayı biliyorum evdeki laptopundan misafir olarak girdiğini söylemişti
hani bi gece isimlerimizi söylemiştik bizi alttan alttan izlemiş
sen var mıydın o gece?
bocuk arabanı nettin?ben cerrahpaşada değilimkocaelide çalışıyorum pendikte oturuyorum merkezinde daha merkezi yok hatta merkezi direk bizim ev
cerrahpaşaya da nişanlımın yanına gidiyorum 3 aydır da arabam yok
ben cerrahpaşada değilimkocaelide çalışıyorum pendikte oturuyorum merkezinde daha merkezi yok hatta merkezi direk bizim ev
bocuk arabanı nettin?
ben cerrahpaşada değilimkocaelide çalışıyorum pendikte oturuyorum merkezinde daha merkezi yok hatta merkezi direk bizim ev
sirke seyyahla bocuk irana gidiyormuş ya bizde senle uzakdoğuya gidelim geçenlerde diyordun
ben de yurtdışında gittiğim yerlere hayatım boyunca bi daha gidemeyeceğimi düşünündüğüm için kendimi paralayana kadar gezer dolaşırım.olur gidelimama ben çok gezerim geçenlerde burda bir arkadaş phi phiye de geç mutlaka diyordu hani şu leonardo dicaprio nun beach filmini çektiği yer
benim öyle oluyor tatil dönüşü çok yorulmuş oluyorum evde de bikaç gün dinlenip kendime gelmem gerekiyorben de yurtdışında gittiğim yerlere hayatım boyunca bi daha gidemeyeceğimi düşünündüğüm için kendimi paralayana kadar gezer dolaşırım.
senle tatil diye gidip pestilimiz çıkıp yorulup gelelim
günaydın canlar
inşaallah bugün topiğin canları için çok güzel bir gün olur
sabah sabah gene dualarımdaydınız canlarım benim
herkese tek tek ismen dua ediyorum , artık rumuzlarınızla idare ediyorum
sonrasında da unuttuğum kalmasın diye topikteki bütün herkesin diye bir rutuş yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?