Kirli Çıkılar )))

onun araaaaaabaaaaaasııııııı var
gider mi gideeeeeeeeeer

valla ben bi tek meyrayı biliyorum evdeki laptopundan misafir olarak girdiğini söylemişti
hani bi gece isimlerimizi söylemiştik bizi alttan alttan izlemiş
sen var mıydın o gece?
yok ben o gece evimde kayınvalidemlerle ve bizimkilerle aile saadeti(!) içinde doğum günümü kutluyordum

ben cerrahpaşada değilim kocaelide çalışıyorum pendikte oturuyorum merkezinde daha merkezi yok hatta merkezi direk bizim ev
cerrahpaşaya da nişanlımın yanına gidiyorum 3 aydır da arabam yok

aaa arkadaşımın eşi de gölcük'e gidiyor diye pendikte oturuyorlar arkadaşım kartal eah da çalışıyor. pendik güzel ya,ennn merkezi deyince devlet hastanesinin oralar ve tren istasyonu falan geliyor aklıma sahi pendikin en merkezi diye neresi anılıyor sahil falan mı yoksa

ben cerrahpaşada değilim kocaelide çalışıyorum pendikte oturuyorum merkezinde daha merkezi yok hatta merkezi direk bizim ev
cerrahpaşaya da nişanlımın yanına gidiyorum 3 aydır da arabam yok

ben konyada okurken öle bi yerde oturuyordum ki
bazen gelen giden oluyordu tarif istiyolardı
ankaradan çık yol boyunca düz gel sağa dön ahanda bizim ev derdim

sirke seyyahla bocuk irana gidiyormuş ya bizde senle uzakdoğuya gidelim geçenlerde diyordun

sirke seyyahla bocuk irana gidiyormuş ya bizde senle uzakdoğuya gidelim geçenlerde diyordun

olur gidelim ama ben çok gezerim geçenlerde burda bir arkadaş phi phiye de geç mutlaka diyordu hani şu leonardo dicaprio nun beach filmini çektiği yer

olur gidelim ama ben çok gezerim geçenlerde burda bir arkadaş phi phiye de geç mutlaka diyordu hani şu leonardo dicaprio nun beach filmini çektiği yer
ben de yurtdışında gittiğim yerlere hayatım boyunca bi daha gidemeyeceğimi düşünündüğüm için kendimi paralayana kadar gezer dolaşırım.
senle tatil diye gidip pestilimiz çıkıp yorulup gelelim

ben de yurtdışında gittiğim yerlere hayatım boyunca bi daha gidemeyeceğimi düşünündüğüm için kendimi paralayana kadar gezer dolaşırım.
senle tatil diye gidip pestilimiz çıkıp yorulup gelelim
benim öyle oluyor tatil dönüşü çok yorulmuş oluyorum evde de bikaç gün dinlenip kendime gelmem gerekiyor belgesel tadında bol bol video çekeriz en HD sinden

Günaydın kızlar;
Akşam bir istanbul muhabbeti dönmüş. Ben de çok seviyorum. Kardeşim orada otururdu. Her yıl 2-3 kere giderdik. Şimdi taşındı. Ama çok çok özledik. Bu yaz gideceğiz inşallah....kim ilgilenecek bizimle aranızda....

günaydın canlar
inşaallah bugün topiğin canları için çok güzel bir gün olur
sabah sabah gene dualarımdaydınız canlarım benim
herkese tek tek ismen dua ediyorum , artık rumuzlarınızla idare ediyorum

sonrasında da unuttuğum kalmasın diye topikteki bütün herkesin diye bir rutuş yapıyorum

Günaydıııııınnnnn
Allah senden razı olsun, Allah kabul etsin inşallah tüm dualarını....Rabbim gönlüne göre versin....âmin....

günaydın herkese.çaylar içildi mi,yoksa hemen demliyorum,beraber içelim..
farmasi duaların için gönülden teşekkürler canımcım.allah senden razı olsun..
sunny abla,papatya,havar,akıllıbıdık,allah tez zamanda şifa versin sevdiklerinize..
mutnojmet sen de hoşgeldin,hayırlı olsun.başarılı bir kirli çıkı olacaksın bence..
seyyah alemi mutfağa girmiş,hem de pir girmiş,3 çeşit çıkarmış.afiyet olsun bacım.
selin oğlan bekliyormuş,maşallah,hayırlısı ile gelsin..
karanfilce doğum gününde güzel haberler alırsın inşallah.
deliböcük seyyahı kapmış,bunu gören eva intikam planları kuruyormuş.
senfatın böcüğe gıcıklığı devam ediyormuş.
allright çığım muradına ermiş,bol kazançla kısa zamanda ödemek nasip etsin rabbim.
yarım yamalak okudum,atladıklarım varsa önemsememek değil,darılmaca yok.

farmasicim burdaki herkes bi yere gidio irana gidelen phi phi ye gidenler
bende budapeşteye gitmek istiorum
budapeşte yolcusu kalmasın lütfen:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…