Kirli Çıkılar )))

seyyah bi el edin ben hazırım

akıllıbıdık şöle uzun yazılarından yazsan
bilgilendirici meraklandırıcı özendirici
sen hesap yaparken çok özeniyodum para biriktirmeye

çok güldüm canım benim uzun uzun yazılarımı özlemiş olmana
çünkü ben burada herkesin hoş beş muhabbet ederken yazdıklarımla sıktıgımı düşünürdüm
ama çokta hoşuma gitti
Daha dün kendime yönelik yine palanalr yaptım hatta eşim diyorki yazmayı bu kadar seven birisini daha görmedim
ama dikkatimizi çeken birşey var ne zaman maddi plan yapsam hooop ekstradan bir harcama çıkıyor ve bu bizim insiyatfimizde olmayan bir harcama
artık korkar oldum hesap yapmaktan

orda benim yerime de balık ekmek yiyiniz lütfen gittiğimde görmüştüm ama koşturmaktan bir türlü yiyememiştim sanki acıkıyorum

şu topakta bir diyetisyenimiz eksik o da olsa muhteşem olacak

sirkencubin, multijet demişti ya 'bdv topiklerinden birinde bir arkadaş link vermişti, burayı öyle gördüm' diye,
o linki veren bendim sanırım dur hemen zayıflama topiklerinden birine gidip oralarda da link vereyim
belki bi diyetisyenimiz de olur nur topu gibi

sabah kalktım erkenden bana göre erken 8.30 falan oluyo
hamileyim die kar tailimi değerlendiriorum:))))

sabah önce sütümü içtim bebişimi doyurdum:))
sonna kalktım duş aldım:))
sonna mutfağımı topladım lahana haşladım o ara ve sarma sardım:)) lahana sarmak bana daha zor gelio yaprak sarmaktan:))

şimdide kalkıp çamaşır yıkıcam yani ben yıkamıcam tabi makine saolsun:))
ve cam kapı sil süpür:))

evde oturmayı temzilik yapmayı özlüorum biliomusunuz hafta içi suyum çıkmış gibi geliorum eve kendimi zor atıorum ve temzilik yapınca mutlu oluorum:))
hafta sonuda mantı yapcam:))))

bende seviyorum senin uzun yazılarını...bizi mahrum etme sakın...
ben de bu ay hesap yapmaya korkuyorum. arabanın vergisi, evin dask ve yuvam sigortası +1000 lira demek bizim için. eee dersler bitti, finaller başladı. benim ders ücreti 2000 lira azaldı...oy oy oyyyy.....canım sıkılıyor aklıma geldikçe. hesap falan yapmıyorum. gökten para yağömasını yada birinin gelip gece yastığımın altına para bırakmasını bekliyorum artık52:

az otur yahu az otur
atomkarınca
farmasi 1 sen 2

iyi taktik abla başarı şansı çok yüksek

canım ellerine sağlık. sen de benim gibisin anladığım kadarıyla evi seviyorsun. bende evimden hiç çıkmak istemem. evde yardımcım var. bazen ben de temizlik yapmayı özlüyorum. hatta bazı pazar günleri tencere tencere yemek yapıyorum...ertesi gün de kadın rahat ediyor...
ben öyle elimde kumanda koltukla uzanıp tv falan izleyemiyorum. dürtüyor beni birşeyler.
lahana sarmak daha zor. yardımcım koca bir lahanayı haşladı. parça parça buzluğa attı. şimdi çıkarıp çıkarıp sarıyor. zamandan tasarruf....

dur canım ben bi albüm yapıvereyim hemen

Bahar gelince eşimle sakarya istanbul yalova balıkesire izmire hafasonu gezmelerine gitmeyi planlıyoruz(plan yaptım ya kesin aksilik çıktı)

ama istanbula gezmeye sırf sizinle buluşmaya gelceğim havalar bir ısınsın
istanbulda 1 abim, 2 görümcem, 1 eltim, 1 diğer eltimin annesi (kendisini çok severim),1 eşimin amcası ve birsürü amca çocuklarının evleri var
ve bennnnnn bunların hiçbirine gitmeyip sizlerle gezip dolaşıp keyf yapıp geri evime geleceğim haa haaaaaaaaa
ençokta adalara gitmeyi istiyorum var mı rehberlik yapacak olan

gunaydınnnn

karanfilce akşehir deme
yok canım ilk tahminin doğruydu zaten. konyanın en güzel ilçesi deyince hiç içine şüphe düşmemeliydi manasında söyledim.
çok da mütavaziyimdir
hehe kesin sevimsiz bizi yener..

kociş mociş derken eşim de bana caniş der

ayy bi de eskilerden nurum derdi bak şimdi demiyo görüyo musun yeni farkettim
ben konyada okurken öle bi yerde oturuyordum ki
bazen gelen giden oluyordu tarif istiyolardı
ankaradan çık yol boyunca düz gel sağa dön ahanda bizim ev derdim
otogarda mı oturuyordun yoksa

karanfil yarın dersin yok mu

yok canım bugün dersim yok da gece çok uykum gelmiş bayıldım kaldım. şu sıralar yatakta net keyfi yapıyorum çok soğuk ya hava..
kucağımda kalın bi yastık üstünde laptop

Allah razı olsun canım

ben de senin için bugün dua ederken papatyayı üzenlerin aklına papatyayı hiç getirme , uğraşamasınlar diye dua etmiştim

aminler olsun allah kabul etsin inşallah
ben de bugün teyzeye inicem kuran okuyacam inşallah
yarın da teyze bana 41 yasin okuyacak biliyor musunuz
hepinize dua edicem
allah gönlümüze göre versin inşallah amin

Allah razı olsunnnnnnnn

Allah kabul etsin canımmmmmm

zaferde alaattinin dibinde oturuyordum

bıdıkcımmmmmmmmmmmm teyzeye geçmiş olsunnnnnnnnnnnnn

sabah eşim aradı kendi ürolog yanında çalışıyor.
eşime demiş ki keşke eşin aşılamadan sonra en az bir hafta rapor alsaymış çoğu için farketmez ama ben tavsiye ediyorum yatmasını demiş. kendi de tüp bebek komisyonundaymış sanırım bi ara.
zaten hemşire ağır iş yapma ama diğerlerini yap dedi o yüzden dikkat ediyorum tabi bi de annem sağolsun, ama moralim bozuldu doktor öyle diyince. sonuçta rapor almadım okula da gittim geldim. okul dediğim de pazartesi 7 den 12 buçuğa kadar dün de 10 dan 12 buçuğa kadar zaten dersim
ulennnnn sizleri görünce diyorum çoğu şey ne anlamsız, kıza bak ya hamile kapı cam siliyo:111:
bizim de olmyo ya ha ondan mı ha bundan mı göbeğimizi çatlatıyoruz.
olacak olunca öyle bi olur ki çuval kaldırsan bişey olmaz. şekil a benim gariban anam

farmasicim çok teşekkür ederim duaların için bazen öle zmanlar oluoki olmıcak bişey güm diye oluyo
o zman diorum edilen dualar önüme çıktı die çok teşekkür ederimc anım çok saol:)))

farmasicim çok teşekkür ederim duaların için bazen öle zmanlar oluoki olmıcak bişey güm diye oluyo
o zman diorum edilen dualar önüme çıktı die çok teşekkür ederimc anım çok saol:)))

senin için çok kolay bir doğum ve hayırlı bir evlat
her türlü sıkıntıdan uzak mutlu huzurlu bir ömür diliyorum bitanemmmmmmmmmmm

dün apartman günümüz vardı ya yeni bilgi ve dedikodular duydum.
kapıcı dereceyi yeni 50 ye çıkarmış
demek ki önceden 40 yakıyordu belliydi zaten kalorifer hiç el yakmıyordu..
bu kapıcıyı sevdim çok tutumlu
bura çok soğuk kızlar karın keyfini siz çıkardınız soğunu biz yedik seyyah bilir buranın soğuğunu..

aayyy bi de bizim apartmana belalı bi bayan gelmiş sürekli sorun çıkığını duyuyordum meğer kadın bi adamın 2. eşiymiş

yöneticinin hanımına bastırdım istemeyiz istemeyiz diye burası iyi kötü normal ailelerin oturduğu bi aile apartanı canım

ya bence onunla hiç alakası yok biliomusun:)))
tamam dikkate etmekde gerekio ama o canı oraya Allah koyyo onun sahibi o o can veriyo bebeğe
ben hamileyim,bak 2-3 haftalık bişeydi heralde okul aşılamalarına çıktık benim haberim yok midibüslerle köylere gittik ne koliler kaldırdım
sonna 1.5 aylık falan hamileyim ben hamile oldugumu unuttum eve damacan gelmişti hop tuttum kaldırdım kucaklayıp mutfağa götürdüm kollarım kuvvetlidir eşime falan demem normalde ama unutmuşum hamile oldugumu sonradan dank etti çok korktum ama bişe olmadı şükür
sonna 2.5 aylıkken yanımdaki abi izine çıktı bana dedilerki aşı alıncak istanbula gidilcek aşı alınıp silivrinin 12 köyüne dağıtılcak köy yollarını düşünebiliomusun? bide bir araba vardı altımızda dağıldı dağılcak bütün gün o arabayla sabah 9 dan akşam 4 e kadar gezdik ki hamileliğin ilk aylarında arabaya yolculugunu pek önermiolar ama ben gezdim((( yine bişe olmadı bilerek yaptıgım şeyler diildi aslında ama oldu:))) şükür bişe olmadı ama diorum ya onu yaptın ayakta durdun ev süpürdün öle şeylerin pek etkiliceni sanmıorum tabi senin durumun özel herşeye herşeye dikkat etmek istemen gayet normal ama bunları düşünme pozitif ol olumlu düşün:)))

karanfil sen zaten ağır iş yapmadın ki şimdi rapor alıp evde dinlenseydin daha da stres olacaktın bence içini ferah tut ama işte çok yoruluyorsan ayakta kalıyorsan rapor alabilirsin :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…