tüm hastalar geçmiş olsun diyeyim artık
valla karıştırıyorum
sunyy ablacım aklımdasın
bu arada senfatcım bizim balık ekmeğe sunny de ortak haberin olsun
çatla diyom yani kısaca
börtüböcük de gıcıklığı elden bırakmıyor ha senfat hala arkadaş dedik bağrımıza bastık bir arkeoloğa gel gidelim mersine irana diyor
sirke sen de var ya kıratın yanında duran misali nasıl da kapmışsın
demek ortama dalan hemen uyum sağlıyor bukelamun kibiyiz alimallah
karanfil git ananın dizi dibine her zaman okursun ,sonuç ne zaman olacak bu arada hayırlısıyla
digitürk kullanan var mı
bu havalarda sizin de yayın gidiyor mu
pcye kaldım film mi izlesem acep
akıllıbıdık şöle uzun yazılarından yazsan
bilgilendirici meraklandırıcı özendirici
sen hesap yaparken çok özeniyodum para biriktirmeye
orda benim yerime de balık ekmek yiyiniz lütfen gittiğimde görmüştüm ama koşturmaktan bir türlü yiyememiştim sanki acıkıyorum
şu topakta bir diyetisyenimiz eksik o da olsa muhteşem olacak
çok güldüm canım benim uzun uzun yazılarımı özlemiş olmana
çünkü ben burada herkesin hoş beş muhabbet ederken yazdıklarımla sıktıgımı düşünürdüm
ama çokta hoşuma gitti
Daha dün kendime yönelik yine palanalr yaptım hatta eşim diyorki yazmayı bu kadar seven birisini daha görmedim
ama dikkatimizi çeken birşey var ne zaman maddi plan yapsam hooop ekstradan bir harcama çıkıyor ve bu bizim insiyatfimizde olmayan bir harcama
artık korkar oldum hesap yapmaktan
sabah kalktım erkenden bana göre erken 8.30 falan oluyo
hamileyim die kar tailimi değerlendiriorum:))))
sabah önce sütümü içtim bebişimi doyurdum:))
sonna kalktım duş aldım:))
sonna mutfağımı topladım lahana haşladım o ara ve sarma sardım:)) lahana sarmak bana daha zor gelio yaprak sarmaktan:))
şimdide kalkıp çamaşır yıkıcam yani ben yıkamıcam tabi makine saolsun:))
ve cam kapı sil süpür:))
evde oturmayı temzilik yapmayı özlüorum biliomusunuz hafta içi suyum çıkmış gibi geliorum eve kendimi zor atıorum ve temzilik yapınca mutlu oluorum:))
hafta sonuda mantı yapcam:))))
iyi taktik ablasirkencubin, multijet demişti ya 'bdv topiklerinden birinde bir arkadaş link vermişti, burayı öyle gördüm' diye,
o linki veren bendim sanırımdur hemen zayıflama topiklerinden birine gidip oralarda da link vereyim
belki bi diyetisyenimiz de olur nur topu gibi
sonna mutfağımı topladım lahana haşladım o ara ve sarma sardım:)) lahana sarmak bana daha zor gelio yaprak sarmaktan:))
evde oturmayı temzilik yapmayı özlüorum biliomusunuz hafta içi suyum çıkmış gibi geliorum eve kendimi zor atıorum ve temzilik yapınca mutlu oluorum:))
hahahah tabi canım kim tutar sizi
ben anadolu yakasındayım bu tarafa da geçin
hatıra fotosu da çektirin koyun buraya sunny ablanın fotosunu kaçırmıştım ben bakana kadar kaldırmıştı. ayrıca seni de görmüş oluruz :)
yok canım ilk tahminin doğruydu zaten. konyanın en güzel ilçesi deyince hiç içine şüphe düşmemeliydi manasında söyledim.gunaydınnnn
karanfilce akşehir deme
hehe kesin sevimsiz bizi yener..karanfilce kk da öğrendiğim bikaç şey var
hamileye hamiş
kocaya kociş
hamileler arasındaki mmuhabbetlerde göbek tokuşturmak falan yarıldım geçenlerde bunu görünce:)))
daha biz senle göbüşlerimizi tokuşturcaz hatta sevimsizide alırız kiminki kırılmaz en son kalırsa o kazanır ona göre torpil morpil yok:)))
otogarda mı oturuyordun yoksaben konyada okurken öle bi yerde oturuyordum ki
bazen gelen giden oluyordu tarif istiyolardı
ankaradan çık yol boyunca düz gel sağa dön ahanda bizim ev derdim
karanfil yarın dersin yok mu
Allah razı olsun canımşüphesiz allah çok büyük...ona ve adaletine sonuna dek güvenmek gerek...ama bazen ben de dahil isyan ediyoruz...benim çalıştığım ortam da çok kötü bir yer. dedikodu, haksızlık almış başını gidiyor...rabbim den tek şey isterim. beni düşünmeyecekleri, dedikodumu yapamayacakları meşgaleler versin onlara...
allah yardımcın olsun canım...
umarım yeni programın daha iyidir.
aminler olsun allah kabul etsin inşallah
ben de bugün teyzeye inicem kuran okuyacam inşallah
yarın da teyze bana 41 yasin okuyacak biliyor musunuz
hepinize dua edicem
allah gönlümüze göre versin inşallah amin
yok canım ilk tahminin doğruydu zaten. konyanın en güzel ilçesi deyince hiç içine şüphe düşmemeliydi manasında söyledim.
çok da mütavaziyimdir
hehe kesin sevimsiz bizi yener..
kociş mociş derken eşim de bana caniş der
ayy bi de eskilerden nurum derdi bak şimdi demiyo görüyo musun yeni farkettim
otogarda mı oturuyordun yoksa
yok canım bugün dersim yok da gece çok uykum gelmiş bayıldım kaldım. şu sıralar yatakta net keyfi yapıyorum çok soğuk ya hava..
kucağımda kalın bi yastık üstünde laptop
farmasicim çok teşekkür ederim duaların için bazen öle zmanlar oluoki olmıcak bişey güm diye oluyo
o zman diorum edilen dualar önüme çıktı die çok teşekkür ederimc anım çok saol:)))
sabah eşim aradı kendi ürolog yanında çalışıyor.
eşime demiş ki keşke eşin aşılamadan sonra en az bir hafta rapor alsaymış çoğu için farketmez ama ben tavsiye ediyorum yatmasını demiş. kendi de tüp bebek komisyonundaymış sanırım bi ara.
zaten hemşire ağır iş yapma ama diğerlerini yap dedi o yüzden dikkat ediyorum tabi bi de annem sağolsun, ama moralim bozuldu doktor öyle diyince. sonuçta rapor almadım okula da gittim geldim. okul dediğim de pazartesi 7 den 12 buçuğa kadar dün de 10 dan 12 buçuğa kadar zaten dersim
ulennnnnsizleri görünce diyorum çoğu şey ne anlamsız, kıza bak ya hamile kapı cam siliyo:111:
bizim de olmyo ya ha ondan mı ha bundan mı göbeğimizi çatlatıyoruz.
olacak olunca öyle bi olur ki çuval kaldırsan bişey olmaz. şekil a benim gariban anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?