farmasicim burdaki herkes bi yere gidio irana gidelen phi phi ye gidenler
bende budapeşteye gitmek istiorum
budapeşte yolcusu kalmasın lütfen:))))
aklıma teletubby ler geldikaranfilce kk da öğrendiğim bikaç şey var
hamileye hamiş
kocaya kociş
hamileler arasındaki mmuhabbetlerde göbek tokuşturmak falan yarıldım geçenlerde bunu görünce:)))
daha biz senle göbüşlerimizi tokuşturcaz hatta sevimsizide alırız kiminki kırılmaz en son kalırsa o kazanır ona göre torpil morpil yok:)))
günaydın canlar
inşaallah bugün topiğin canları için çok güzel bir gün olur
sabah sabah gene dualarımdaydınız canlarım benim
herkese tek tek ismen dua ediyorum , artık rumuzlarınızla idare ediyorum
sonrasında da unuttuğum kalmasın diye topikteki bütün herkesin diye bir rutuş yapıyorum
farmasicim burdaki herkes bi yere gidio irana gidelen phi phi ye gidenler
bende budapeşteye gitmek istiorum
budapeşte yolcusu kalmasın lütfen:))))
gunaydınnnn
karanfilce akşehir deme
senfat kuzucuk nasıl oldu
aklım onda kaldı inan
dur daha; dün gece 1661 le kapattı şimdi 63 lerde; 65 dirençmiş sonrasına ya coşar ya iner diyolaaaaltın niye kıpırdamıyorrrrrr
benim aklımda izmir olarak kalmış . büyükşehir gerçekten çok yorucu oluyor ve pahalısirkeci ben izmirde değilim canım. zaten artık metropolde yaşamak da istemem, çok yorucu. ha büyükşehir olabilir. şöyle deniz gören bir yer fena olmaz.
dur daha; dün gece 1661 le kapattı şimdi 63 lerde; 65 dirençmiş sonrasına ya coşar ya iner diyolaaa
yeni gelen müdür dün biz 3 hakkını hukukunu bilen ve boyun eğmeyen vatandaşı odasına çağırdı
ders programlarımızı ayarlamışlar
pazartesiden geçerli olmak üzere yeni program aldık
adam diyor isterseniz yarından geçerli olsun yok dedik herkesin düzenini bozmayalım böyle gitsin bu hafta
Ey Allah’ım sen nelere kadirsin şüphesiz
günaydın canlar
inşaallah bugün topiğin canları için çok güzel bir gün olur
sabah sabah gene dualarımdaydınız canlarım benim
herkese tek tek ismen dua ediyorum , artık rumuzlarınızla idare ediyorum
sonrasında da unuttuğum kalmasın diye topikteki bütün herkesin diye bir rutuş yapıyorum
aklıma teletubby ler geldi
sabah da radyo programında kadının birisi eşinden için kocişko diye bahsediyordu radyocu çok garipsedi ama kk da kociş diyenler olduğunu bildiğim için bana sıradan geldi
hastalıktan açılmış konu bende yazayım geçen gece annemin tansiyonu 22 ye çıkmış birde söylemiyor artık titremeye başlayınca bana seslendi hemen acile gittik dil altı hap verdiler de düştü bir saat bekledik hastanede nasıl zormuş annenin hasta olması canımdan can gitti ona bakıp gülümseyip arkamı dönüp ağlamak
sorarsanız neden fırlamış tansyonu diye tamamen komedi
eniştemin iş yoğunlugundan kalsiyum eksiliği oluşup kolundaki kılcalı çatlamış doktorda kolunu alçıya almış
bende bir kaç gündür karın ağrısı çekiyorum diye ayaklarımı sıcak su dolu kovanın içine koyup oturuyordum
tabi annem başlamaış senaryo yazmaya ya bıdıgında kılcalı çatlarsa ya onun da bacakları alçıya alınırsa diye diye diye fırlatmış tansiyonu
gülsem mi ağlasam mı bilemedim birde taaa ertesi gün bana açıklıyor benim niye tansiyonum fırladı biliyormusun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?