Kirli Çıkılar )))

farmasicim burdaki herkes bi yere gidio irana gidelen phi phi ye gidenler
bende budapeşteye gitmek istiorum
budapeşte yolcusu kalmasın lütfen:))))

Selin cim gel beraber gidelim. Biz de bu yaz Prag, Viyana, Budapeşte düşünüyoruz inşallah her ay tatil parası diye 3-5 koyuyoruz kenara.

karanfilce kk da öğrendiğim bikaç şey var
hamileye hamiş
kocaya kociş
hamileler arasındaki mmuhabbetlerde göbek tokuşturmak falan yarıldım geçenlerde bunu görünce:)))

daha biz senle göbüşlerimizi tokuşturcaz hatta sevimsizide alırız kiminki kırılmaz en son kalırsa o kazanır ona göre torpil morpil yok:)))

aklıma teletubby ler geldi

sabah da radyo programında kadının birisi eşinden için kocişko diye bahsediyordu radyocu çok garipsedi ama kk da kociş diyenler olduğunu bildiğim için bana sıradan geldi

Son düzenleme:

allah razı olsun canım rabbim dualarını kabul etsin inşallah

ben de eve geldim boştu derlerim tekrar gidicem temizlik yapayım dedim önce merhaba diyim dedim ara ara bakarım size

farmasicim burdaki herkes bi yere gidio irana gidelen phi phi ye gidenler
bende budapeşteye gitmek istiorum
budapeşte yolcusu kalmasın lütfen:))))

ben meyraaya takılıp umreye gitmeyi isterdim nasip artık

balkanlara da gideriz senin için bitanemmmmmmmmmm

geliyorum bekleeeeeeeee beni

yeni gelen müdür dün biz 3 hakkını hukukunu bilen ve boyun eğmeyen vatandaşı odasına çağırdı
ders programlarımızı ayarlamışlar
pazartesiden geçerli olmak üzere yeni program aldık

adam diyor isterseniz yarından geçerli olsun yok dedik herkesin düzenini bozmayalım böyle gitsin bu hafta

Ey Allah’ım sen nelere kadirsin şüphesiz

sirkeci ben izmirde değilim canım. zaten artık metropolde yaşamak da istemem, çok yorucu. ha büyükşehir olabilir. şöyle deniz gören bir yer fena olmaz.

sirkeci ben izmirde değilim canım. zaten artık metropolde yaşamak da istemem, çok yorucu. ha büyükşehir olabilir. şöyle deniz gören bir yer fena olmaz.
benim aklımda izmir olarak kalmış . büyükşehir gerçekten çok yorucu oluyor ve pahalı
peki şimdi nerdesiniz?

dur daha; dün gece 1661 le kapattı şimdi 63 lerde; 65 dirençmiş sonrasına ya coşar ya iner diyolaaa

hıı teknik özette şubata doğru çoşar demişlerdi yorumlarda drenç noktaları demişlerdi doğru

hayırlısı umarım hayırlıs olıur hepimiz için

şüphesiz allah çok büyük...ona ve adaletine sonuna dek güvenmek gerek...ama bazen ben de dahil isyan ediyoruz...benim çalıştığım ortam da çok kötü bir yer. dedikodu, haksızlık almış başını gidiyor...rabbim den tek şey isterim. beni düşünmeyecekleri, dedikodumu yapamayacakları meşgaleler versin onlara...
allah yardımcın olsun canım...
umarım yeni programın daha iyidir.

aminler olsun allah kabul etsin inşallah
ben de bugün teyzeye inicem kuran okuyacam inşallah
yarın da teyze bana 41 yasin okuyacak biliyor musunuz
hepinize dua edicem
allah gönlümüze göre versin inşallah amin

aklıma teletubby ler geldi

sabah da radyo programında kadının birisi eşinden için kocişko diye bahsediyordu radyocu çok garipsedi ama kk da kociş diyenler olduğunu bildiğim için bana sıradan geldi

geçen ben bilmem eşim bilir de adamın teki kadına karım karım deyip duruyor ilk defa duydum
hani karıcım dersin de
yapma karım üzülme karım
dile bile tuhaf geliyor
koçişe razıyım artık

kızlar eşimi gönderdim, akşam konuştuklarınızı okudum geldim yorulmuşum fazla oturamadım akşam.
sohbet süpermiş valla
akıllıbıdık çoook geçmiş olsun annene canım anneler böyle işte, evladının hasta olma ihtimali bile üzüyor onu
inşallah bundan sonra yükselmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…