topikte sansasyonumuz eksik :) polimiğe!! girmek istemiyorum ben seyyahla
nihayetinde saraylarda yetişmiş bi insanım
yapma seyyah!
tamam, zor bir dönemden geçiyorsun,inşallah yakında felaha erecek sıkıntıların var ama...
bunun acısını asla yavrundan çıkarma...
unutma,bu yaşananlarda tek suçsuz o......
çocuktur deriz ama inan onlar bizden çok daha iyi anlıyorlar herşeyi,unutmazlar,hafızalarına kazınır,yaşadıkları bütün güzellikler ve de özellikle olumsuzluklar....
onun şu an senin işinden,parandan vs. den çok sevgine ve ilgine ihtiyacı var...
haddim değil elbet sana akıl vermek bu konuda ama, seni çok seviyorum,cesaretim ondan canım... :)
seyyahcıma yüklenmeyin :)) zaten bunu isteyerek söylememiş insan bazen sınırlarının zorlandığını sabrının tükendiğini
hissediyor herzaman kontrollü olamıyorsun %100 mükemmel anne diye bişey yok sevgi dolu anne var fedakar anne var
melek anne var ilgili anne var :)) seyyah sılanın gönlünü almış zaten
seyyahcıma yüklenmeyin :)) zaten bunu isteyerek söylememiş insan bazen sınırlarının zorlandığını sabrının tükendiğini
hissediyor herzaman kontrollü olamıyorsun %100 mükemmel anne diye bişey yok sevgi dolu anne var fedakar anne var
sen git boncuklarını say
sarayın çamaşırhane kısmında
ben çok kötü bir anneyim
biliyorum zaten
ben çok kötü bir anneyim
biliyorum zaten
demeyeyim demeyeyim diyorum valla da zorluyorlar işte boncuk değil böcük
hani şu yerde görünce ıyyy diyip koltuklara kaçtığınızdan
selma kim?
galiba bize bişey anlatmak istiyor
söylememm çok gizli bir bilgi
sen git boncuklarını say
yoksa selma erkek mi
selma meyra mı yoksa
evettkim oldugunu söylersem üyeliği siline bilir
ya bu mevzuya atlamayayım diyordum henüz çocuğum yok diye amaaa
valla ben buradan sılaya seslenmek istiyorum
sılacan Allah sabır vesin yavrucuğum
arkadaş dedik güvendik anlattıkniye söylüyosun herkese gerçekleri
sen de mi seyyah
benim annemde çok zor dönemler geçirdi.. belki sizinki yanında hiç birşey olarak kalır..
nihayetinde boşanmışsınız..
yeni hayat yeni umutlar yen baharlar demişsiniz ve yolunuza bakmışşınız..
annemin durumunu buraya yazmak istemiyorum..
annemde çok zor dönemler geçirdi..
sabaha kadar korkudan uyumamak.. babamın çocuklarıma evlatlarıma bişey yapacak korkusu.. daha fazla sıralamak istemiyorum
ama annem.. ama benim annem geceler boyu ağladı.. biz uyandıgımızda " rahmetli babamı" özledim ondan ağladım diyebiliyordu..
benim annem bir melek.. ben bugunlere geldiysem.. başım dik ve olgun büyüdüysen bunda annemin etkisi var..
babam sorunlu biriydi belki ama annemde ona inat bir okadar ilgiliydi bize..
senin o çocuga öyle davranmaya hakkın yok.. nihayatinde bir annesin sen.. ANNE demek bu deil seyyah kardeş.. tabiki seni yargılamak haddime deil.. şuan sinirlerinden dolayı bunu fark etmediğini düşünüyorum ama sana bir kardeş nasihatı vermek istemiyorum.. yarın çocugun büyüyünce, genç kız olunca benim annem için yazdıklarımı senin için yazması çok önemli.. yarın çocugun büyüyünce, senn ona ihtiyacın oldugunda senin yüzüne bakıp merhametle yardım etmesi için senin bugun annelik görevlerini yerine getirmen lazım..
kalp ya.. minik çocuk senden başka kimsesi yokhayata zaten 1 0 düşük başlamış.. baba özlemi çekiyor.. hep yara olcak bu içinde bari sen de ona anne kaybı yaşattırma..
sülerim banane
kızlar biliyor musunuz
geçenki çırağan olayı neymiş
orda bi nişan töreni varmış
garibim ülkemin doktorları da geçinemediklerinden ek işe oraya temizliğ egitmişler
bu börtüböcek orda gündüz düşü görmüş ortamı görünce
olay o yani
yoksa öle rüya gibi bi gece falan değil
sülerim banane
kızlar biliyor musunuz
geçenki çırağan olayı neymiş
orda bi nişan töreni varmış
garibim ülkemin doktorları da geçinemediklerinden ek işe oraya temizliğ egitmişler
bu börtüböcek orda gündüz düşü görmüş ortamı görünce
olay o yani
yoksa öle rüya gibi bi gece falan değil
ben çok kötü bir anneyim
biliyorum zaten
çıragan oalyını duymadım:18:
ama bu ülkede doktorla geçinemiyorsa askeri ücretler ölsün.
doktorlarda gidip temizlik yaparsa, diğerleri ne iş yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?