canım annenden allah razı olsun
şimdi bu topicde gerçekten çok güzel anneler anne olmak isteyenler güzel aile hayatları varken
özellikle akıllıbıdık ve karanfilce bana kızacak ama aflarına sığınarak söyleyeceğim
bence bazı insanlar anne baba olmamalı
ve hatta evlenmemeli
kimsenin hayatını yakmamalı
ben gerçekten ciddi madana anne olabilecek onun sorumluluğunu kaldırabilecek layıkyla yerine getirebilecek bir insan değilim
evet bakıyorum büyütüyorum ihtiyaçlarını karşılıyorum kızımın
elimden gelenin de fazlasını yapmaya çalışıyorum ama
yok yetmiyor
biliyorum anlıyorum
delibocuk sen bunun altında kalır mısın şimdi
şimdi bu topicde gerçekten çok güzel anneler anne olmak isteyenler güzel aile hayatları varken
özellikle akıllıbıdık ve karanfilce bana kızacak ama aflarına sığınarak söyleyeceğim
ve hatta evlenmemeli
ben gerçekten ciddi madana anne olabilecek onun sorumluluğunu kaldırabilecek layıkyla yerine getirebilecek bir insan değilim
yok yetmiyor
biliyorum anlıyorum
yok abla yok hep gerçek bunlar şimdi girdim yatağıma ağlıyorum yorganımın altında
bu seyyah hep böyle işte zorla ayaklarımı yere bastırtıyo
ve hatta evlenmemeli
yok yetmiyor
biliyorum anlıyorum
hayır böyle deme:26::26::26: kızına bakıyosun. babasına verip banane dememişsinbu okdar güzel bişeyki aslında
ben evli değilim.. annelik duygusu nedir bilmiyorum..
anne deilsin ondan bukdar yazıyosun diyenler olcak belkide.. benm karşımda annem örneği var..
anne olmadan o tadı alamaz insan.. yani annelik iç güdüsü hamileyken, bebeğini kucagına alınca anlaşılırsenin parçandan bi parça oluşuyor düşünse..bunun ne tarifi edilir nede tahmin edilebilir.. anne olunca anlaşılır.. senin gözlerine benzeyecek belki gözleri. yani evlat kelimesi ne kadar derin bi kelime aslında.. ben çok ama çok iyi bir anne olmak istiyorum. bunu diliyorum bunu istiyorum.. inşALLAH öyle olurum..
senn için hep dediğim şeyi yine diyorumkendine zaman ver.. ve ben mutlu olucam kızımı mutlu etcem de.. haziran atamalarını bekle.. eger olmadıysa , başka iş bakarsın.. bende şuan özel sektördeyim.. tabi devlet gibi deil ama hiç yoktan iyi.. dışarda olursan kendini daha iyi hissedersin belki.. çünkü evde seni bunaltıyor olabilir..
kaç puan almıştın? bölüm neydi ben bi bakim taban puanlarına
ya tamam hepsi gerçek kabul ediyorum
çok kendimi kandırmaya çalıştım çırağan olayından sonra ama yok gördük işte
kız basbayağı doktor
nişanlısı da öle
çekmişler altlarına arabaları
giymişler afilli yanar döner ceketlerini
isfahanlarda şirazlarda gezmişler tozmuşlar
zaten bu topicde maldivlere praglara gidenler de var
var işte ülkemde böle insanlar da
alışmak kabul etmek lazım napalım
yaa ben bunu diyorum işte çok iyisin ve fazla hassassın çok kafa yoruyorsun bunlara çok sorguluyorsun
kızın da senin gibi hassas
bırakın çok sorgulamayın
bak yoksa carpe diem başka da bişey demiyem diye iğrenç bi espri yaparım
puanım 78 ve maalsef 102. sıradayım
alımlar da 4 kişi
2010-2012 arası 14 kişi
yani havada karada uzayda bile ihtimal yok
geçende vardı bir iş durumu hemi de yüzde 99 artık kesindi yani
ama
fooooooooooooooooos
kimse mükemmel anne değil,sakın kendini kimseyle kıyaslama.iki kişinin zor taşıdığı sorumluluğu sen tek başına üstlenmişsin.kendini sorguluyor,çocuğun için çözüm yolları arıyor olman senin iyi bir anne olduğunun kanıtı bence.canım annenden allah razı olsun
ve hatta evlenmemeli
yok yetmiyor
biliyorum anlıyorum
herşey tamam da nişanlımın ehliyeti bile yok ne arabası
bu arada o benden de savruk bi tipti ama onu da kirli çıkı yaptım :))
hep dışardan yemek söylerdi eskiden şimdi evde kendi hazırlıyo
kızlar ben regli oldum..
havalarda soguk ayaklarım çok üşüyor
evlenince gerçekten geçiyotmu. evli bayanlar yazabilirmi
çok hapta almak istemiyorum. ama almayıncada dayanamıyorum
hangi bölümdü peki? 2010da çok alınmadıysa bu yılda pek bi değişiklik olcagını zannetmiyorum.
kendi bölümünden alım olmuyorsa katip deneyebilirsin.. katiplikten sonrada eger olmazsa özel sektörde işe girersin..
istersen katiplik dene?
3dk da 90 kelime yazman gerekiyor.
Katipler.Net burdan 3dk testte kendini deneyebilirsin. sen yazdıkça zamanla hızlanıyorsun..
sen yazınca aklıma geldi delibocuk eğer gitmediyseniz bi akşam nişanlını alıp DT nin profesyonel oynuna götürsenehayır geçmez :) oyy çok net oldu :))
bende de anemi yok ama demir depolarımı sıfırlamışım nerdeyse
ilacı unutuyorum hep nişanlım çok fena kızıyo herakşam mesaj atıp ilacını al die hatırlatıyo
bitince kendi reçeteleyip alıyo getiriyo oysa istiyorum ki elinde bi bardak suyla gelsin
burnumu sıksın zorla içirsin
yaş canım yaş
yaşa takılıyorum
amaaaaaaan
gidicem ben babamın köyüne
domates ekicem
kimse mükemmel anne değil,sakın kendini kimseyle kıyaslama.iki kişinin zor taşıdığı sorumluluğu sen tek başına üstlenmişsin.kendini sorguluyor,çocuğun için çözüm yolları arıyor olman senin iyi bir anne olduğunun kanıtı bence.
çocuk gerekirse azar da işitecek,ceza da alacak,onur ve gururu kırılmadan,hayatta sadece kendi varlığı ve istekleri dışında şeylerin de olduğu öğretilecek.
hepimiz yanlış yaparız,önemli olan düzeltmeyi de bilmemiz.
hangi bölümdü peki? 2010da çok alınmadıysa bu yılda pek bi değişiklik olcagını zannetmiyorum.
kendi bölümünden alım olmuyorsa katip deneyebilirsin.. katiplikten sonrada eger olmazsa özel sektörde işe girersin..
istersen katiplik dene?
3dk da 90 kelime yazman gerekiyor.
Katipler.Net burdan 3dk testte kendini deneyebilirsin. sen yazdıkça zamanla hızlanıyorsun..
hayır geçmez :) oyy çok net oldu :))
bende de anemi yok ama demir depolarımı sıfırlamışım nerdeyse
ilacı unutuyorum hep nişanlım çok fena kızıyo herakşam mesaj atıp ilacını al die hatırlatıyo
bitince kendi reçeteleyip alıyo getiriyo oysa istiyorum ki elinde bi bardak suyla gelsin
burnumu sıksın zorla içirsin
yaş canım yaş
yaşa takılıyorum
amaaaaaaan
gidicem ben babamın köyüne
domates ekicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?