Kirli Çıkılar )))

alıştıra alıştıra söyleseydin bari
ne ilacı ben anlama rengi içinmi ilaç diyorsun

hım ben onu düşünememiştim. 35 yaş sınırı vr sanırım:26:

regl dönemi kansızlık artar dolayısıyla daha fazla üşüyoruz demir ilacı almanı öneririm
daha geleneksek olarak pekmez ye kızım kan yapar kan

kızlar ben regli oldum..
havalarda soguk ayaklarım çok üşüyor
evlenince gerçekten geçiyotmu. evli bayanlar yazabilirmi
çok hapta almak istemiyorum. ama almayıncada dayanamıyorum

o hikayeyi ben de çok duydum canım..... :)
evlendim,aynı....
çocuk doğur, geçer dediler.....
doğurdum,aynı....
ikinciyi yaptım...
daha da kötü oldu...
sanırım durumu izah edebilmişimdir....
şimdilerde aynı hikayeyi, başkaları başkalarına okurken,sadece dudaklarımı kulaklarıma doğru çekip,gülümsüyorum..... :))))

organik tarıma başlasan köşe olursun seyyah ilk müşterin de hemi ben olurum hemi de burdaki kızlar

en büyük hayalim
bi bahçeli evim olsa bahçesinde yaptığım seramikler
yiyeceklerimi ekip diksem bahçemden alıp yapsam yemekleri
çeşit çeşit hayvanım olsa

o zaman size de göndiririm
ama parasıylaaaaan
kirli çıkı olcam ben de

sen ne ara evlendin? :)))

eva sakın kızma sölicem

kızlar eva bana mesaj göndermiş özelden
başlık....fısır fısır.......

biz de ne zamandır şu saray işlerinden vakit bulsak da tiyatroya gitsek diyorduk valla çok ii oldu önerin :)
şimdi seanslara nerde oynadığına bakıcam
ardından bir de sidikli kasabasına bak buraya geldiğinde ben ona gidemedim uygun bir an yakalayıp istanbulda gitmeyi düşünüyorum

senfat artık şu kaynananı kov
yoksa gelip ben kovalıcam

Son düzenleme:
seyyahalemi,madem sen doga ile ic ice olmayi,bahce yetistirmeyi,hayvanlari seviyorsun,belki de burdan baslaman lazim yola,bunu kendine ekmek kapisi yapabilirsin...madem baska tarflarda talihsizlikler oldu,bir de bu ucundan tutup birseyler yap bakalim..sonucta son donmelerde insanlar organik dogal seylere yonelmeye basladi,denemekten bir sey kaybetmezsin,ticaretii beceremezsen bile en azinndan kendi evi,ailen icin yetistirip tuketirsin...ama bu isin becerilmeyecek yani yok,ben bile bu acemi halimle gecen yaz bahce ektim,ayyy onlar urun verdikce ne cok sevindim yaa,bu sene bayagi bir ekip ,kisiklar yapip depolamayi dusuynuorum...hadi bakalim..bir dusun ,belki aklina yatar

kızlar ilk faturam geldi nur topu gibi 190 lira:)) bi çoğuna göre iyi olabilir ama bana fazla geldi
bu ayda gündüz işteyken kapatıp eve geldiğimde yakmayı denicem bakalım nasıl olcak?
denemden emin olamıorum malesef:)))
kmi öle daha çok yakar falan dio ama ben denicem:))) yakarsa yakarsa ne yakcak sanki 190 ı geçceni sanmıorum

yada kombinin daha tasarruflu çalışması için bi yöntem bilen varsa söleyebilirmi mesela hiç kullanmadığım bi yemek odam var oranın peteğini kapatsam işe yararmı?

benim aklımda en az 3 petek açık olmalı diye kalmış
aslında faturan normal bence bizde aylık 108 lira e 12 ay da ödüyoruz 6 ay yandığını varsayarsak 216 liraya geliyor.

kızlar benim su faturam 16, 5 gelmiş.

ve 3 aydırn hep aynı geliyor.
elektrik de 34,4 geldi
yaşam faailiyetlerini evde sıfıra yaklaştırıyorum herhalde.
maşallah bana ya misafirlerim de eksik olmuyo aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…