alıştıra alıştıra söyleseydin bari
ne ilacı ben anlama rengi içinmi ilaç diyorsun
hım ben onu düşünememiştim. 35 yaş sınırı vr sanırım:26:
kızlar ben regli oldum..
havalarda soguk ayaklarım çok üşüyor
evlenince gerçekten geçiyotmu. evli bayanlar yazabilirmi
çok hapta almak istemiyorum. ama almayıncada dayanamıyorum
organik tarıma başlasan köşe olursun seyyah ilk müşterin de hemi ben olurum hemi de burdaki kızlar
sen yazınca aklıma geldi delibocuk eğer gitmediyseniz bi akşam nişanlını alıp DT nin profesyonel oynuna götürsene
hayır geçmez :) oyy çok net oldu :))
bende de anemi yok ama demir depolarımı sıfırlamışım nerdeyse
ilacı unutuyorum hep nişanlım çok fena kızıyo herakşam mesaj atıp ilacını al die hatırlatıyo
bitince kendi reçeteleyip alıyo getiriyo oysa istiyorum ki elinde bi bardak suyla gelsin
burnumu sıksın zorla içirsin
ardından bir de sidikli kasabasına bak buraya geldiğinde ben ona gidemedimbiz de ne zamandır şu saray işlerinden vakit bulsak da tiyatroya gitsek diyorduk valla çok ii oldu önerin :)
şimdi seanslara nerde oynadığına bakıcam
sen ne ara evlendin? :)))
senfat artık şu kaynananı kov
yoksa gelip ben kovalıcam
demeye getiriyo işte
nişan kesmedi nikahı da basıcaz
artık çırağan da mı olur yerebatanda mı
seyyah rahat ol kimse henüz kayınvalide değil potansiyelden ne korkuyonburda herkesin oğlu vardı dimi
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
valla düğünüm fransız bahçelerinde olsun çok isterdim ama orda evlensem yaklaşık 8 sene
düğün borcu öderiz artık
eva sakın kızma sölicem
kızlar eva bana mesaj göndermiş özelden
başlık....fısır fısır.......
kızlar ilk faturam geldi nur topu gibi 190 lira:)) bi çoğuna göre iyi olabilir ama bana fazla geldi
bu ayda gündüz işteyken kapatıp eve geldiğimde yakmayı denicem bakalım nasıl olcak?
denemden emin olamıorum malesef:)))
kmi öle daha çok yakar falan dio ama ben denicem:))) yakarsa yakarsa ne yakcak sanki 190 ı geçceni sanmıorum
yada kombinin daha tasarruflu çalışması için bi yöntem bilen varsa söleyebilirmi mesela hiç kullanmadığım bi yemek odam var oranın peteğini kapatsam işe yararmı?
burda herkesin oğlu vardı dimi
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?